Reklama

znásilnění

Otík (Út, 24. 1. 2023 - 10:01)

hrozná hovadina prášky to je zase spisovatel

Návštěvník (Po, 6. 12. 2021 - 06:12)

Psychicky ano, fyzicky ne. Nazval bych to zneužitím v opilosti. Důkazem by mohly být fotky, ale bylo by to maximálně na přestupek. Chce to nezpíjet se do němoty a mít sebou ochránce. Doufám, že duševní trauma nemělo dlouhého trvání. Jsem muž a v opilosti jsem byl souložen taky, dokonce několika ženami, ale to mne spíše potěšilo. Co se focení týká, maminka i manželka mají celou sadu mých nahých fotek, ale focení bylo dobrovolné, jen zneužité.

Karol (Po, 6. 12. 2021 - 04:12)

Opiť sa do nemoty na punkovom koncerte a ešte zaspať na schodoch alebo niekde v boxe navyše sama je dosť ve?ké riziko.

Marcela.Š (St, 27. 10. 2021 - 09:10)

Tak já jsem taky byla zneužívaná od blízký osoby. Než tu osobu zatkla policie za něco jinýho. Já se o tom bála mluvit! A moc, ta osoba vypadal tak v poho... Ale nějak se to tam u výslechu vykecalo a byla s tím nešetrně seznámená má rodina. Od té doby se bojím mít s někým vztah Mám šíleně prdlou babičku a když to vypadá na vážnou známost, má nejvíc napilno s mým hnusným dětstvím tu známost seznámit:(. Už jsem s tím byla u psychologa a ten mě říkal, že je to v pořádku, že bych stejně jednou musela svého partnera s tím nějak seznámit a že babička to myslí vlastně dobře. Ale mě bude 28 a vyloženě cítím, že kvůli tomu se se mnou každý rozloučí radši, než aby měl "použitou"

Návštěvník (St, 27. 10. 2021 - 10:10)

Dám ti naději. Existují takoví muži. Já jsem si vzal zneužitou, když byla ještě mladistvá, s dítětem, přestože v té době jsem mohl mít a měl, skoro každou. Ta holka za to stála a jsme spolu i s dětmi, přes čtyřicet let.

Marcela.Š (St, 27. 10. 2021 - 09:10)

Tak já jsem taky byla zneužívaná od blízký osoby. Než tu osobu zatkla policie za něco jinýho. Já se o tom bála mluvit! A moc, ta osoba vypadal tak v poho... Ale nějak se to tam u výslechu vykecalo a byla s tím nešetrně seznámená má rodina. Od té doby se bojím mít s někým vztah Mám šíleně prdlou babičku a když to vypadá na vážnou známost, má nejvíc napilno s mým hnusným dětstvím tu známost seznámit:(. Už jsem s tím byla u psychologa a ten mě říkal, že je to v pořádku, že bych stejně jednou musela svého partnera s tím nějak seznámit a že babička to myslí vlastně dobře. Ale mě bude 28 a vyloženě cítím, že kvůli tomu se se mnou každý rozloučí radši, než aby měl "použitou"

Návštěvník (St, 27. 10. 2021 - 08:10)

Jako kluk jsem viděl znásilnění maminky. Táta prej něco proved a šla po něm kriminálka. Vyšetřovali maminku hodně divným způsobem. Přišel sem ze školy a z ložnice sem slyšel její nářek. Šel sem se podívat co se děje a viděl tři chlapy. jeden na ní ležel, pohyboval zadkem, dva jí drželi a velký čůráky měli venku. Když zjistili, že je vidím, jeden vytáh pistoli a zařval, abych vypad. Schoval sem se v komoře, pořád jsem je slyšel a brečel jsem. Byl sem tam dost dlouho. Když odcházeli, našli mě a řekli jsesli o tom co jsem viděl pípnu, tak že mě zastřelí a znovu ukázali pistole. Úplně nahou a nehybnou maminku jsem přikryl dekou. Když se vzpamatovala zavola mě a moc prosila, že o tom nesmím mluvit. Pak se dlouho koupala. Tátu nezavřeli, protože se zjistilo, že se spletli. Nikdy jsem mu o tom znásilnění neřek a ani máma. Vůbec nic nevěděl.

Alice (Út, 26. 10. 2021 - 16:10)

Mne znásilnili čtyři opilí chlapi, když sem po odpolední čekala na autobus. Zatáhli mne do parku a jeden po druhém se na mě vystřídali, když byli a si po hodině uspokojení, tak odešli, než jsem se oblékla, přišel voajer, který to sledoval a vniknul do mne taky. Nakonec mne zachránila paní, která v noci venčila psa. Ta ho na něj pustila. Pes ho kousl do prdele, on přestal a utekl. Pak se o mne postarala, mohla jsem se u ní vykoupat a přespala jsem tam. Když jsem to řekla manželovi, chtěl se rozvést, že jsem děvka. Musela jsem na vyšetření, jestli nejsem těhotná, nebo jsem nechytla pohlavní nemoc. I když bylo vše negativní, stejně jsme spolu rok nic neměli. Prostě mne nechtěl a našel si milenku. Nakonec jsem se obrátila na tchýni, ta mu domluvila a zatím jsme jakž, takž spolu, ale za moc to nestojí. Znásilnění vás může připravit o všechno.

Návštěvník (Út, 26. 10. 2021 - 22:10)

Znásilnění není nevěra a tvůj manžel , nezlob se , je blbec . Já šla z odpolední směny a byli ti hajzlové jen dva ale docílili svého , ten jeden dokonce dvakrát . Použili pouta a roubík a dělali to do mne naostro . Neřekla jsem to také i když jsem původně chtěla . Potom jsem si uvědomila , že na malém městě se všechno rozkecá , tak jsem od toho upustila . Neví to ani manžel který byl tenkrát na služební cestě .

Alice (Út, 26. 10. 2021 - 23:10)

Je to blbec, protože, když vyváděl, začala jsem šukat s kolegou, který se mi dlouho dvořil. Teď má parohy, o kterých neví.

Návštěvník (Út, 26. 10. 2021 - 23:10)

Dobře mu tak , vlastně si o ty parohy řekl !

Host (Út, 26. 10. 2021 - 16:10)

To je přeně ten důvod, proč znásilnění, ženy raději zatají. Jsou vlastně poníženy a dehonestovány dvakrát. Během znásinění sexuálními predátory a po něm, společností, včetně nejbližších. Vyhrávají pachatelé.

Věra (Ne, 25. 7. 2021 - 14:07)

Mne znásilnili oba rodiče, když mi bylo patnáct a byla jsem ještě panna. Táta si našel milenku a zoufalá matka si ho chtěla udržet za každou cenu. On si dal podmínku návratu k rodině, když mu budu po vůli. Když začla máma žadonit, rázně jsem to odmítla. Jednou večer na mne čekali. Oba byli opilí. Nejdřív mne držel táta, máma mne svlékla a pak mne lízala abych byla vlhká a táta mohl dobře vklouznout do pochvy penisem. Pak už jsem se nebránila. máma tátu nahonila a nakouřila a když měl dost tvrdého ptáka, tak do mě penis zavedla. Pomalu se do mě sunul a užíval si to. Pak to zabolelo. Postupně zrychloval kopulaci. Máma ho prosila aby semeno vystříkal ven, aby mne nezbouchl. Za deset minut vytáhl pyj a ejakuloval mi na prsa a na břicho. Máma mne šla umýt a táta mezi tím zmizel. Užil si a už se nevrátil. Jsme s mámou samy a když to na nás přijde, děláme si to navzájem.

Abe (Ne, 27. 9. 2020 - 22:09)

Nemám moc zkušeností s gayi, protože jako dosti fyzicky disponovaný jsem je dokázal "odrazit", ale vše nasvědčuje tomu, že gayové byli spíše tvoji spolužáci.

Návštěvník (Ne, 27. 9. 2020 - 23:09)

Evidentně to homosexuálové byli a měli potřebu ho někomu vyhonit a tak si oběť našli , že ta holčina s nimi spolupracovala , není to obvyklé , ale zřejmě chtěla vidět jak mu stříká .

Adámek (Ne, 27. 9. 2020 - 16:09)

Dnes je mi 17 a před rokem jsem chodil na střední, ze které jsem přestoupil. Spolužáci mě tam neměli rádi, protože jsem se moc učil a s nikým jsem se moc nebavil. Holkám jsem se sice líbil, ale moc mě nelákalo se s nimi vybavovat. No a kluci z toho dostali podezření že jsem gay, tak mě po tělocviku chytli v šatně a chtěli se přesvědčit, jak to se mnou teda je a jestli mě kluci vzruší. Jeden kluk si přede mnou stáhl kalhoty a začal si ho honit přes trenky, až se mu postavil a ptal se: ,,vzrušuje tě to, teplouši?" Řekl jsem, že ne, tak mě druhý zezadu chytil za ramena, ten první mi stáhl kalhoty a pak mě plácl rukou přes trenky do penisu a do koulí. Zakřičel jsem, tak na mě zařval, abych byl zticha, zacpal mi rukou pusu a druhou rukou mě chytil přes trenky za koule a začal je mačkat, dost to bolelo.

Pak tam přišla jedna holka, se kterou byli domluvení. Když jsem ji uviděl, tak se mi v boxerkách začal stavět. Ten kluk pak zakřičel na ostatní, že je to důkaz, že mě vzrušuje, když mi kluk sahá mezi nohy. Kluk co mě zezadu držel za ramena mi stáhl boxerky, kluk přede mnou mě chytil za penis a začal mi ho honit a ta holka se postavila za mě a vrazila mi svůj ukazováček do zadku. Dost to bolelo, všichni se mi smáli, a pak jsem vystříkl. Ještě dvě minuty po tom, co jsem se udělal mi ho ten kluk honil a roztíral sperma po celém mém penisu. Nakonec mě přes něj naposledy silně plácl a holka vystrčila svůj prst z mého zadku. Bylo to dost ponižující.

Alan (Po, 6. 12. 2021 - 01:12)

Jméno máš hezký, doufám, že nenosíš sabovky. Jinak bych tě nechtěl.

Valerie (So, 12. 9. 2020 - 07:09)

Johana dlouho neměla chlapa asi. Já pořád přemýšlím o těch Britových (2019)holínkách, světle zelené jsem určitě viděla, ale žádné holínky nejsou do špičky. To se chlapec trochu seknul.

Johana (Pá, 23. 10. 2020 - 19:10)

Chlapa mám dost často, jen mě málokterý dokáže opravdu uspokojit, muži jsou dnes většinou velmi zženštilí.

Johana (Út, 1. 9. 2020 - 20:09)

Já se letos opalovala u řeky, měla jsem tanga tak jsem ležela trochu stranou kde nikdo nechodil, ležela jsem na břiše a zaslechla jsem jak na mě nějací snědí kluci volají a fotí si mě na mobil, moc jsem jim nerozuměla nebili to Češi, rozuměla jsem jim jen Well Well dál už ne. Čekala jsem že mě znásilní ale oni po chvíli odešli. Byla jsem hodně vzrušená, asi jsem divná ale já si to přála.

Reklama

Přidat komentář