Reklama

Agresivita dnešních důchodců

něco (Ne, 27. 9. 2020 - 19:09)

To si piš že si dělám legraci, už jsem si dlouho nezanadával.

něco (Ne, 27. 9. 2020 - 19:09)

To si piš že si dělám legraci, už jsem si dlouho nezanadával.

něco tak blbéh… (So, 26. 9. 2020 - 22:09)

Ještě se vracím a omlouvám se za chyby vpředešlém příspěvku, vznikly spěchem, po odeslání jsem to teprve kontroloval, tedy znova o m l o u v á m s e!
Dodávám že bydlíme na vesnici 15 km od Prahy, na velké vesnici, která má přes 1700 obyv. nedávno jsme měli sotva 1000! Tak jsme se rozrostli a bydlí zde plno lidí od Karl. Varů. Tanvald, Most a dost lidí z Moravy. A to je ten problém, protože někteří přistěhovalci nekomunikují s domorodci. My se na zastávce vlaků a Busů zdravíme, z nových obyvatel sotva kdy vypadne zabučení! Někteří mají kravaty, jiný zase jakási řemesla -(večer vykládá z auta plno vrtaček el. kladiv, jezdí už ráno, takový otec sotva s vámi promluví, na půl huby a když mu řeknete o jeho děcku něco, může se ,,posrat". My máme kluky 20 a 23 roků, když mi někdo přišel stěžovat na ně, třeba vedle v ulici kopali, řvali tam, tak jsem to s klukama vyřídil, a nechodili tam. Kontroval jsem je. A to prosím pracuji v Praze a nemám žádný problém s důchodci, spíše s puberťáky a studenty z Vidlákova - kouření marjánky, dřepí na schodech flušou - pro neznalé plivání! Dívky a specielně venkovské jsou slušné, ale také se vyskytují mezi nimi vulgarity jako ty píčo, krávo a někdy jsou horší než kluci. předvádí se ajsou to krávy větší než pražandy, to si pište.

Návštěvník (Ne, 27. 9. 2020 - 08:09)

Ty jsi věčně nasranej Pepík z Vidlákova. Jen ať se děti baví, je jim přáno.

Návštěvník je idiot (Ne, 27. 9. 2020 - 13:09)

Věčně nasranej to snad ne, vůbec mne neznáš, víš o mě hovno jen pindáš, ale vůbec se nedivím idiotů co do všeho rejpou je zde mnoho. Dokážu se dobře bavit, ale nikoho tím neobtěžuji. Zajímavé bylo kdyby idiot jako ty byl doma a u domu mu řvaly cizí děti, zvonili na zvonek, vykřikovali jména a zdravily dobrýýýý déén nashledanou, dovolili si i na naši Týnu, což už vytočilo i syna, mlaďas kterýmu je všechno šuma fuk, toho malého 12 letého Hitlera spacifikoval, dostal přes dršku a už zde týden nebyly. Tak ty se sereš do všeho viď?

Marie (Ne, 27. 9. 2020 - 15:09)

Není problém spíš u vás? Když si z vás dělají děti srandu, asi jste jim dal podnět. Jste velmi agresivní člověk (důchodce).

Marie hovnu rozumíš (Ne, 27. 9. 2020 - 16:09)

Marie kde si se tu vyrojila, kdybys četla pořádně mé příspěvky, tak bys věděla že mám dva kluky 20, 22. sotva budu důchodce, když mi ještě ani nebylo 45 let, tak co tady kdákáš. Agresivní určitě nejsem, to bych mohl říct o manželce, ta byla první co na děti vyjela. Když jezdily po chodníku, ulici kolem aut, dokola, Staršímu už jednou auto poškrábaly, víš co je to ty krávo pitomá za starost, dát si opravit škodu a ty blbečkové se lhaly, ale jedna z nich to nakonec stejně práskla. jezže z těch blbounů - rodičů nic nedostaneš, ještě ti budou pindat. končím, víš co vlez mi na zda a polib si prdel,

Návštěvník (Ne, 27. 9. 2020 - 16:09)

ještě dodatek, já jsem dlouho toleroval jejich hry, ono se to dalo vydržet, za půl hodiny odjely jinam, ale měly incidenty u Bílka - tahaly mu pnoucí růže, dostaly vynadáno od Okálových - plno šutrů na chodníku, vyhodil je od baráku Hanousek, a nakonce se usadily u nás, A mě vytočily když napadly slovně Týnu, ta chudák jezdí ráno a přijíždí kolem 21 hod. z práce, mladá holka, a oni na ni pokřikovaly, parchanti zasraný, tak sem na ně vyrazil , vydržím hodně ae tohle si nemohly dovolit a ty krávo blbá mě nepindej že sem agresivní!

Marie (Ne, 27. 9. 2020 - 18:09)

Jsi agresivní a k tomu psychicky nemocný. A ješte hloupý. To děti vycítí.

určitě (Ne, 27. 9. 2020 - 18:09)

hloupý ano, protože se k nim chovám ještě slušně, ale příště jim rozbiju dršky, a poteče krev. tady jeden komunista co má plné hrdlo o lidskosti, všechno by zabral a znárodnil, tak ten když ti kluci jedou okolo jeho baráku, stojí za sloupkem a najednou jim hodí lopatu- uhelku před kola. Stalo se že si kluci nabili. Já se chovám velice slušně, můj otec byl učitel etikety, máma je lékařka, synové oba chodí na vejšku, žádný ořezávatka, a ty mi budeš ty krávo něco vytýkat. Polib si prdel. Odřeli nám auto a za to budou pykat, do dršky dostanou.

Návštěvník (Ne, 27. 9. 2020 - 19:09)

Tak především. Nepíše se drška, ale držka. Když začínáme větu, píše se velké písmeno. Tvůj otec byl sice učitelem etikety, ale jak vidět, vychoval primitivního blbce.
No a dnes je z tebe vzteklý dědek.

Marie (Ne, 27. 9. 2020 - 18:09)

Nějak tě fotr nenaučil, jak se chovat k cizím, slušným lidem, ty drško :). Děcka vyrostou a pak si tě podají. I s Týnou, i když vůbec nevím jestli to je žena nebo fena. Ony děcka vycítí blbce na sto honů. Pa, magore.

rosťa (Po, 28. 9. 2020 - 11:09)

Marie hloupě rýpeš, kdybys četla a hlavně chápala ten příspěvek tak bys věděla že Týna je žena a ne pes. Pes neřídí auto a Týna se říká Kristýně. zatímco ty jsi hloupá Maruš.

Návštěvník (Po, 28. 9. 2020 - 12:09)

Okálovi, Bílek, Týna...vždyť ten člověk je magor. Kdo by to do detailů četl? Se nedivím, že si z něj děti dělaj srandu, dědek jeden agresivní.

Návštěvník (Po, 28. 9. 2020 - 13:09)

ty jsi kretén, polib mi polyp

Návštěvník (Ne, 27. 9. 2020 - 18:09)

Že mu to žereš,vždyť si dělá pr.del.

něco .. (Ne, 27. 9. 2020 - 19:09)

To si piš že si dělám prdel. .... a Týna je neteř, bydlí u nás, je jako naše dcera, jezdí autem sama si ho řídí, tedy není žádný pes. Normálně takto nenadávám. Ten můj otec vyučoval etiketu, ale doma se choval ... , no raději to nic. tě péro

Návštěvník (Ne, 27. 9. 2020 - 19:09)

Tak to jo. Debil vychoval debila. To sedí.

Návštěvník (Pá, 25. 9. 2020 - 18:09)

Ježíšmarjá, teď jste mne...Takový průjem míváte často ? To chce lékaře. Vážně.

Camio (So, 20. 6. 2020 - 04:06)

Co čekáte? Zhruba 150ti kilová odporná bába v Kauflandu se valí uličkou, vráží do všeho co jí příjde do cesty, držkuje na personál a jak smrdí, to radši ani nebudu rozebírat. Jó, Kaufland je ukázka. Kdyby určitá věková skupina raději místo žrádla zainvestovala do prostředků osobní hygieny, hned by, se nám lépe dýchalo

Reklama

Přidat komentář