Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Lukáš (Pá, 9. 10. 2020 - 23:10)

Myslím,že by to v některých případech mohlo zachránit situaci.Vesnice,hospoda zavřená ,veřejné WC nikde,mne už to napadlo protože jsem byl v téhle situaci,ale naštěstí jsem to nějak vydržel domů.No ale taky myslím,že by mě nikdo nepustil.

Lukáš (Pá, 9. 10. 2020 - 00:10)

Už někoho napadlo,když nemohl najít WC ,že by u někoho zazvonil?Bylo by to zajímavé : )

Prdný (Pá, 9. 10. 2020 - 23:10)

Myslím že málokdo by pustil domů na záchod někoho cizího. Už se stalo že cikánka která předstírala že je těhotná zazvonila že potřebuje na záchod a potom je okradla...

Návštěvník (So, 10. 10. 2020 - 23:10)

Doneslo se ke mně, že se jednomu, ne moc známému kolegovi z práce stala nepříjemná věc. Pos*al se v cizím městě. Zazvonil na úplně cizí lidi. Dovolili mu, aby se dal u nich do pořádku. Ale je to pár desítek let. Jestli se to opravdu stalo, nevím.

Natálie (So, 3. 10. 2020 - 12:10)

Jednou se mi to stalo, když jsem se vracela z kamarádčiny oslavy. Většinou chodím oblečená spíš sportovně a tentokrát jsem chtěla být za dámu, takže jsem zvolila sukni, halenku a samozřejmě silonky a boty na podpatku. Oslava byla skvělá, daly jsme si skvělé jídlo, popily a mě se začalo chtít trochu na záchod. Jenže v restauraci jsem jít na WC nechtěla a tak jsem si říkala, že vydržím domů. A normálně bych to asi stihla, jenže nejdřív mi ujel autobus, tak jsem musela zvolit jiný, od kterého jsem to měla domů dál. A musím uznat že chůze na podpatcích nepatří k mým silnými stránkám. Potřeba se zvyšovala a mě poprvé napadlo, že by mohl nastat průšvih. Každý krok už mi dělal potíže, ale nechtěla jsem si připustit že bych to nestihla na záchod, vždyť to se dospělým nestává. Jenže osud mi chtěl moje přesvědčení vyvrátit. A sotva pár minut od té mojí myšlenky mi došlo, že to nedám. Navíc nebylo kde si odskočit a než jsem se vzpamatovala, už jsem cítila že jak se mi plní kalhotky a navíc jsem si poměrně dost ucvrcnkla. Nejdřív jsem se nemohla z toho šoku ani vzpamatovat, ale nakonec jsem se zmátořila a došlo mi, že bych se v tomhle stavu měla dostat z hlavní ulice a urychleně jít domů. To se však lépe řeklo než udělalo, protože jesli se mi na podpatcích šlo špatně před tím, tak s plnými gaťkama a mokrýma silonkama to byl teprve zážitek a to mě ještě čekalo tak 10 minut domů a pak chůze po schodech do 4. patra, při čemž se mi v silonkách děly věci, které jsem si nedokázala ani přestavit. Očista byla šílená a pro mě to bylo naposledy, co jsem se snažila být za dámu.

Vláďa (Ne, 4. 10. 2020 - 11:10)

Tak to jsi byla opravdu za dámu. Ale pokud tě v tom stavu nikdo neviděl tak je to půl bídy.

Natálie (Út, 6. 10. 2020 - 17:10)

Vidělo mě pár pejskařů a i když teda už byla tma, tak podle mého stylu chůze a odéru jim asi bylo jasné, co si nesu v kalhotkách. Ale naštěstí to nebyl nikdo známý.

scatmartin (Po, 28. 9. 2020 - 21:09)

Kdyby se tu našla holka, kterou by to vzrušovalo a chtěla to zkusit, tak mi dej vědět :P Moc toužím se při tom romanticky milovat. 23y.o - snědší, cca 175cm, z Brna - ale dojedu si pro tebe kamkoliv. Ozvi se - [email protected]

Lukáš (Po, 28. 9. 2020 - 12:09)

*pokadili

Lukáš (Po, 28. 9. 2020 - 12:09)

Úzu se zeptat jak dlouho jste to byli schopni zadržet než jste se pokusili.Jenom mě to tak zajímá

Návštěvník (Ne, 27. 9. 2020 - 20:09)

Tento příběh je částečně můj a převážně moji manželky. Oboum se chtělo kakat ale máme doma jen jedno wc. Pustil jsem ji první jenže nastal problém. Neslo ji to ven asi 10 minut seděla a tlačila. Pak mě zavolala jestli bych ji nepomohl, že je zoufalá že se snaží tlačit ale že to vůbec nejde. Já jelikož jsem taky potřeboval kadit, vzal jsem si kýbl sednul si ve dle ní a kakal jsem s ni. Chytl jsem si za boky a koukal jsem ji na zadek zda leze něco ven a nic. Pomáhal jsem ji tlačit, tlačily jsme oba dva. Mě to vylezlo poměrně rychle ale ji vůbec. Uběhlo dalších deset minut a zatím nic nelezloale bolelo ji břicho a cítila že potřebuje. Nakonec nic tak se zvedla a dali jsme chvíli pauzu. Po chvíli za mnou proběhla že hrozně potřebuje a že musí na wc. Já jsem ji řekl: "dej su ruce na prdelku a tlac na necisto. Ona tlačila a pak jsme šli na wc. Konečně něco vylezlo ale sice to začalo list a zasekli se to tam. Já jsem ji začal tahat pomalu hovínka z prdelky ven a ona tlačila.

Prdný (So, 26. 9. 2020 - 22:09)

Určitě je to ale vidět na kalhotách, že mám plné kalhoty. Někdy na zadku zhnědnou jak to prosakuje, hlavně když si v tom sednu.

Prdný (So, 26. 9. 2020 - 19:09)

Když někdo jde pomalu nebo neobvyklou chůzí tak se říká že jde jako posranej. Já když se pokálím tak jdu normálně, to znamená že posraný jdu stejně jako když posraný nejsem.

Ingrid (Po, 28. 9. 2020 - 14:09)

Tak co jsem následně slyšela od ostatních, tak na mě to asi sedlo, a co si tak útržkovitě vzpomínám, myslím že to na mě museli poznat i úplně všichni, kteří mě potkali po cestě domů.

Vája (Ne, 27. 9. 2020 - 19:09)

Ještě jsem se nenaučila být nenápadná, na mě to každý vždycky poznal, že mám naděláno v kalhotách.

Denisa (So, 26. 9. 2020 - 22:09)

Jo to mam taky natrenovany nikdo to nepozna

Ingrid (So, 26. 9. 2020 - 15:09)

Naposledy asi před třemi lety na ,,vánočním večírku" který jsme si s kolegyněmi z práce udělaly v jedné hospůdce. Nepodělala jsem se sice jako batole, ale díky alkoholu jsem se připokadila do kalhot a to ještě přímo na záchodě, když se mi motala hlava a já si včas nedokázala rozepnout pásek u kalhot. Samozřejmě jsem nebyla tak nenapadná, jak jsem si myslela a k mojí smůle se to rozkecalo po celé firmě. Od té doby si dávám na alkohol bacha.

Připokaděná (Út, 29. 9. 2020 - 17:09)

Ingrid možná tě potěší, že se mi stalo něco podobného akorát já nebyla přiopilá jen jsem to prostě nestihla navíc v nákupáku a nenápadná jsem byla zřejmě stejně jako ty.

Tom 32 (So, 26. 9. 2020 - 02:09)

Pokakaná holka pokec piš na [email protected]

Prdný (Čt, 24. 9. 2020 - 21:09)

Zkusil jsem si dát večer před spaním deci hořké vody Zaječice. Ráno se mně začalo chtít, tak jsem se oblékl a šel jsem ven. Když už se mně chtělo hodně tak jsem se pokálel, bylo to řidší než obvykle, ale ani ne tak řídké jako sračka. Byla to taková jako hustší kaše. Trochu toho při chůzi sjelo do nohavic, ale většinou to zůstalo ve slipech a v kalhotách na zadku. Zkusil jsem si sednout, při tom se to v kalhotách trochu rozteklo na všechny strany. Když jsem si potom sundal kalhoty, viděl jsem že byly na zadku úplně prosáklé, byly hnědé i zvenku.

Reklama

Přidat komentář