Reklama

Sexuální trapasy

Návštěvník (Út, 29. 9. 2020 - 12:09)

Rozloučení s létem na bazénu u strýce.Všichni do naha.Jen jsem zaregistroval sestřenu,stál mi čůrák jako sloup.Co s tím stopořeným čůrákeem? ptala se sestřenka.Říkám ji,že vidím,že je těhotná a že bych mohl zasunout.Uvidíme ,zněla odpověď.Jen se setmělo,už jsme s kámošem šli zasunout.Po šuku,hledám kde je kámoš,ale nenacházím ho.Tak jdu chcát za keře a kámoš řve "Kdo na mně chčije"Byl za živým plotem s kámoškou.

Pavlina (Po, 28. 9. 2020 - 09:09)

Ja zazila trapas u doktorky na ginde.Prisla jsem na beznou prohlidku.Vse jsem odlozila krome trika.Sedla si do kresla a nohy dala do tremu.Doktorka me zacla prohlizet.Kdyz v tom zazvonil telefon a sestra ho vzala.Byl pro doktorku.Kdyz telefon ukoncila,rekla mi ze musi na 5 minut odejit,zda chvilku takhle vydrzim.Rekla jsem ze ano.Odesla i se sestrou a ja tam zustala sama.Jak jsem tam tak sedela stema rozrazenima nohama,tak jsem si jen tak prejizdela pres kundicky.Zaclo se mi to libyt jak tam tak jsem v tech trmenech.Pomalu jsem stupnovala svou masturbaci,ze jsem se doni uplne polozila.Zavrela oci a zacla se prstit.Byla jsem dost vzrusena a zacla byt i vyc vlhka.Pak jsem uslizela doktorku,jak rika ze muzem pokracovat a ze se omlouva.Vydela me jak se prstim a hned jsem se omlouvala.Ona ze to nic.Sedla si zas mezi nohy a ubrouskama mi otrela pipku jak byla mokra.Kdyz mi pak zasunula prsti do pipky na prohmatani,uplne jsem vydechla.Bylo to tak prujemni ze jsem se doslova pred ni dosahla orgazmus a vystrykla jsem.Nikdy se mi nic podobneho nestalo a zacla se omlouvat.Prome to bylo dos trapne a nevedela co delat.Ale doktorka me uklidnila,ze se vubec nic nestalo ze nejsem prvni.Pri odchodu jsem se porad omlouvala a bylo mi dost trapne.Myslela jsem ze kni snad uz nikdy nepujdu,ale nakonec kni chodim dal a dokonce kdyz si chce poslechot srdce v zatezi,da mi robertka a ja se predni delam az do orgazmu.

Návštěvník (Po, 28. 9. 2020 - 10:09)

:)))))), ty jsi blb.

Silva (Ne, 27. 9. 2020 - 09:09)

Zažila jsem trapas se svým synem . Myslela jsem že je ještě na intru tak že mu v pokojíku trošku uklidím .Přišla jsem z práce domů o dvě hodiny dříve ,odložila si převlíkla a šla do pokojíku uklidit teď otevřu a můj syn šestnáctiletý zády je mě holka na posteli klečela a on ji zezadu píchal tak jsem zalapala po dechu pomaličku zavřela a odešla do kuchyně si sednout celá vyjevená co jsem viděla. Asi za půl hodiny jsem slyšela hlasy a klapnout dveře od koupelny tam není z kuchyně vidět.Tak jsem dělala že jsem právě přišla domů .Po chvilce až se osprchovali vyšli z koupelny oba dva zabaleni v osuškách .Syn mi představil přítelkini. Se slovy že byli po cestě vlakem spaření tak si dali sprchu. Tak jsem se pousmála a řekla však jo čistota především.

Abe (Ne, 27. 9. 2020 - 23:09)

To nebyl trapas, ale taktní elegance.

Abe (Pá, 25. 9. 2020 - 02:09)

Trapas je, když se svléknete do naha, vykoupete se, navoníte, ptáka nahoníte, vlítnete do ložnice a nikdo tam není. Opakem je, když se probudíte v ložnici nahý s totální erekcí a vlítnete do obýváku, kde mají "válečnou poradu" tchyně , manželka a tři švagrové. Sednete si mezi ně a "nenápadně" masturbujete. I toto se mi stalo.

Lukáš (Čt, 24. 9. 2020 - 21:09)

Nepište sem ty pohádky

Matouš (Út, 22. 9. 2020 - 08:09)

Je tomu asi půl roku . Chodím rád do sauny a tam jsem pokaždé narazil na krásnou paní ,černé dlouhé vlasy až po zadek pevné trojky a černého hustého bobra. Líbí se mi zarostlé ženy. Když vycházela z bazénku tak ji z toho copu co se ji udělal z těch chlupů crčel proud vody ona si ještě rukou vymačkala vodu a chlupy si pak protřepala to vše proti mě na tři metry.to můj penis okamžitě postavilo do pozoru 22x5cm to už jsem si přehodil prostěradlo ale pořád erekce trvala . Ona si lehla na lavičku tak že jsem ji viděl přímo do čárky nohy měla trošku od sebe ale přes ten porost nešlo vidět dovnitř. Najednou mi v penisu zaškubalo a trapas byl na světě. V několika dlouhých výstřicích jsem postříkal prostěradlo i nohu tak jsem se snažil nenápadně utřít ptáka nohu i lavičku ale bez povšimnutí to nešlo. Vstal jsem a rychle zmizel v šatně osprchoval prostěradlo zatočil a hodil do koše . Šel jsem do bufetu si dát kofolu a ke stoku přišla ona jestli si může přisednout . Řekla mi že to viděla co se mi přihodilo a že by to ráda odčinila že zítra si zajdeme do sauny spolu a pak se uvidí . Zašli jsme s Evou spolu ten samý scénář ale už se mi dýchalo líp když o tom věděla ,sedla si ke mě a se slovy můžu mi zajela rukou pod prostěradlo a jemně mi ho vyhonila až do výstřiku zase do prostěradla utřela mi ho a řekla počkáme se v bufetu. Dali jsme si pití a odešli k ní domů a tam jsme si to rozdali už spolu. Teď už do sauny chodíme spolu a finále máme u Evičky doma.

Jaroslav (Čt, 17. 9. 2020 - 09:09)

V sedmnácti letech jsem musel na zubní pohotovost. Hezká přitažlivá prsatá asi třicetiletá zubařka si mě posadila do zubařského křesla a začala ošetřetřovat můj bolavý zub. Měla na sobě bílé kalhoty, bílé tričko s docela velkým výstřihem do V a bílý plášť zapnutý na knoflíky jen pod svými prsy. Jak se tak nade mnou začala při ošetřování mého chrupu pořád různě naklánět hned jsem zjistil že nemá podprsenku, ledabyle zapnutý plášť a výstřih jejího trička odhalovali mým očím skoro celá její nádherná prsa a já cítil i přes nepříjemné pocity při ošetřování mého bolavého zubu jak se mi z pohledu do jejího výstřihu vzrušením zvedá a tvrdne mé mužství. Měl jsem na sobě volné trenýrky, kalhoty také volné plátěné a tak bylo okamžikem chvíle vidět jak se mi v rozkroku vytvořil vůdcův stan který nešlo nepřehlédnout. Samozřejmě si po chvilce toho doktora i sestra všimli a občas na sebe s úsměvem hodili divné pohledy, ale jinak na sobě nedali nic znát. Ačkoliv jsem se snažil erekci mého penisu všemožně ovládnou a zrušit, nešlo to a stál mi pořád jako ze železa. Když jsem se po ukončení ošetření zvedal že zubařského křesla rychle jsem si strčil jednu ruku do kapsy kalhot abych alespoň trochu korigoval tu bouli v mém rozkroku a snažil se z ordinace co nejrychleji zmizet tak jsem teprve pocítil že moje erekce je na ústupu, trochu se mi tedy ulevilo ale pořád mi vědomí toho že doktorce i sestřičce má erekce neunika nedávala plného sebevědomí a byl jsem z toho pořád dost rozhozenej. Při odchodu v předsíni ordinace za zavřenými dveřmi než jsem si z bot sundal návleky jsem ještě zaslechl jak sestřička říká doktorce, no teda paní doktorko, vy jste tedy toho mladíka vzrušila a jejich oboustranný smích. Musím přiznat že jsem dlouho myslel na prsa paní doktorky a na tento dnes pro mne krásný trapas se zapomenout nedá.

Vojta (Ne, 13. 9. 2020 - 17:09)

Nedávno jsem viděl ve vlaku super sexy paničku, přišlo to na mě a musel jsem se jít vyhonit ve vlaku na hajzlík. Honím, honím, když už na mě přišlo stříkání a nedalo se to už nějak ovládnout tak bez varování otevřela dveře postarší průvodčí, leknutím jsem nevěděl co a z mého stříkajcího kolíku jí půl dávky mého semene skončilo na sukni. Podívala se na svou sukni, potom na mě, řekla, to snad není pravda, bouchala dveřmi a byla pryč. Od té doby raději jezdím autobusem.

T (So, 26. 9. 2020 - 08:09)

Taky jsem honil na hajzlíku ve vlaku když jsem dojížděl na učňáku a nachytal mě u toho průvodčí asi padesátiletý muž který mě honem rychle poslal do prdele. Zachoval se tehdy opravdu dost hnusně, jakoby si ten debil snad ani čuráka nikdy v životě nehonil.

Abe (So, 26. 9. 2020 - 22:09)

Nevhodná reakce z překvapení. Já bych se omluvil a nerušil. Zrovna tak jsem to řešil u svých synů i jiných. Na jednom pracovišti s velkou převahou žen, jsme měli jeden společný záchod. když nebyl zamčen, byl vstup povolen. Ten, kdyby mohl vyprávět.... Těch chtěných trapasů, co tam bylo.

B. (Út, 8. 9. 2020 - 11:09)

Jeden z mých největších:
Mladší brácha si jednou přivedl domů kámoše. Ten u nás přespal, no a já na to ráno zapomněla a nezamkla jsem se v koupelně. Chtěla jsem jít na koupaliště a tak jsem si zrovna holila nohy a zadeček. Do koupelny vrazil ten bráchův kámoš, vyčistit zuby, a já sem si zrovna holila zadek, byla jsem v předklonu, rozkročené nohy a samozřejmě úplně nahá. Od překvapení jsem ani nehlesla. Ale on se jenom usmál, řekl „pěkný“ a šáhnul mi mezi rozkročené nohy. Chtěla jsem ho vyhodit z koupelny, ale on přivřel dveře a trochu promnul mou kačenu. Já jsem tam jen stála jak kráva, bez pohnutí, rozzlobená, červená od studu, ale i trochu vzrušená. On to do důsledků využil a pořádně mně tam vyprstil.

Václav (Út, 8. 9. 2020 - 11:09)

Chodil jsem si občas zašukat k jedné vdané paničce. Někdy jsme si pro zpestření vymýšleli různé hry. Jednou mi podvazala hodně na pevno varlata . Do toho uzlu pripnula vodítko a vodila me po domě jako pejska. Byl jsem zrovna hodně nadržený péro mi pěkně stálo a už jsem se těšil až si zamrdame. Když jsme procházeli chodbou otevřeli se dveře a tam stal jeji manžel. Irena se lekla pustila vodítko a utekla. Její muž po něm sáhl a vytáhl mě za koule do výšky. Nemohl jsem nic dělat. Začal mi nadávat a při tom tím vodítkem cukal. Byl jsem rudý hanbou a strachy ale taky pořádně nadržený a tak jsem se po par dalších cuknuti vodítkem udělal. Chlap se začal smát o pustil me na zem do toho semene. Vstal jsem běžel do ložnice vzal si svoje věci a utekl do auta ani sem se neoblikl a nerozvazal koule

Libor (Út, 8. 9. 2020 - 10:09)

Moje příteklyně je z dvojčat jsou si podobné snad ve všem .Jednou jsem přišel za ní že půjdeme na noční karneval. Její sestra šla s námi trošku jsme se přiopili a po cestě domů moje přitelkyně říká sestře ať jde k nám spát.Doma šly holky do sprchy a já jsem čekal v pokoji až se osprchujou.tam se domluvily že moje švagrová si lehne do postele misto moji přítelkyně když se budu sprchovat. Tak se i stalo lehl jsem si k ní čurák se hned postavil a já nelenil a zezadu jsem ji ho tam zasunul krásně se přitlačila a začala přirážet nic mi nebylo divné dělala to jak moje žena , asi po dvou minutách přišla moje žena do ložnice a říká vám to tak krásně jde mohla bych se přidat a šup k nám do postele to mi už i pták vyklouzl s pičky a ony se začaly smát a rozsvítily světlo až teď jsem poznal že jsem šukal svoji švagrovou ,hoky to pak vzaly do svých rukou postavily mi ptáka a do rána jsme zažili krásnou trojku. Obřas když máme chuť tak zavoláme švagrové ať přijde ke mě domů a střihneme noční trojku na koberci a při krbu je to krásná romantika s takovými samičkami.

Vendy (So, 15. 8. 2020 - 07:08)

Mi se stala taková věc že i dnes mám s toho trochu bobky když si do pičky strkám vibrátor. S přítelem jsme souložili a už asi dvacet minut a pořád jsme se nemohli nějak udělat a mě napadla hrozná věc na stole stála láhen od coca coly vzala jsem ji a zasunula dovnitř tam to šlo parádně vklouzla tam až po to zužení a i klouzat se s ni v pičce dalo ale když jsem ji chtěla vytáhnout tak to nešlo bolelo to zkooušeli jsme ji všelijak točit a nic až přítel vymyslel že strčíme kolem stěny láhve a pochvy tu dlouhou lžičku.Tak jsem si lehla na stůl doširoka roztáhla nohy a on mi tam tu lžičku zasouval až k hrdlu té láhve nějak tam potlačil a láhev jsme vytáhli ven.Hrdlo láhve se přisálo na poševní stěnu Trošku to tam bolelo tak jsem radeji šla na gyndu druhý den doktorce jsem to řekla styděla jsem se ale prohlídla mě a nedělala s toho žádný problém byla jsem v pořádkuTeď už žádná náhražka jenom raději pořádný penis.

Víťa (St, 12. 8. 2020 - 09:08)

Stal se mi také trapas při sexu. Zasekla se mi pod žaludem předkožka a nešla vrátit zpět, tak místo sexu jsme jeli na pohotovost

Standa (Út, 11. 8. 2020 - 15:08)

Zbalil jsem jednou ve vinárce holku a hned jsme se domluvili že tady nebudeme ztrácet čas a půjdeme ke mě si zasexovat celou dobu jak jsme šli domů mi stál čurák jak klacek.Doma jsme shodili ze sebe věci a do sprchy ,to jsem neměl dělat když jsem viděl jak se ohla tu pičku zaškubalo mi v něm a výstřik byl na zdi sprchy ona to viděla chytla mi ho vyhonila pokouřila ale už měl půl šesté až do rána ale ráno jsme si to vynahradili dvojnásobně.

Michal (Ne, 9. 8. 2020 - 08:08)

Jednou byla u nás na noc sesta moji ženy jsou to dvojčata. Příšel jsem z odpolední směny a v mé posteli spala švagrová tak jsem šel spát do pokoje.Ráno jdu do koupelny se osprchovat už jsem byl nahy a ve sprše jsem si myslel že je moje žena za mléčnýn sklem stejná silueta tak jsem si pár krát projel šulina ať stojí protože se s ženou rádi milujeme ve sprše na stojáka a roztáhnu dveře a tam zády ke mě švagrová to jsem poznal později mají totiž stejnou postavy vlasy i kozy ale pipiny ne moje je oholená a švagrová má bobra.Chytil jsem ji zezadu za prsa a druhou rukou za kundičku a vtom jsem stuhnul ,ale ona to vyřešila obratem mě chytla za již pevně stojícího ptáka a začala ho honit pomaličku se ke mě otočila čelem a zasunula si ho mokré pičky se slovy Ivetka šla do obchodu pro čerstvé pečivo to stihneme dělej.Tak jsem začal přirážet jak divý a do chvilky jsme se oba najednou udělali ještě mi ho olízla já se umyl. rychle utřel a oblíknul slipy a tričko a šel do pokoje poslouchat televizi asi za pět minut přišla moje žena z obchodu vyložila nákup a se švagtovou která byla ještě v županu udělali snídani a všichni jsme společně posnídali.Doposud je to naše tajemství tak že z trapasu taková slast.

Abe (Ne, 23. 2. 2020 - 00:02)

Mě se staví pořád, a v ne zrovna vhodný okamžik. A to je trapas. Přijdu do obchodu, plno ženských. Pokukují, pošťuchují se, "podívejte, tomu prasákovi zase stojí"...Pak to řeknou manželce. I to je trapas. Dnes se mi postavil nejméně 20x a já s tím nic nenadělám. Je to predispozice.

Reklama

Přidat komentář