Reklama

držení penisu při čůrání

Katka (Pá, 25. 9. 2020 - 19:09)

Chci ještě dodat, že jsme internetová poradna a vznikla proto, že tento web doktorka.cz se změnil spíše k vychloubání a nic se tu neřeší. Sice to bylo myšleno určitě dobře, ale na množství příspěvků nebylo možné odpovídat, a tak už to dál nikdo neřešil. Proto vznikla poradna aby se nikdo nebál si o jejich problémech anonymně popovídat, většina by nešla s těmito problémy přímo. U nás je největší problém, že nás kontaktují spíše úchyláci, ale já toto slovo nerada používám. Snažíme se pomoci, ale většinou si z toho, hlavně muži dělají srandu, ženy jsou určitě lepší a otevřenější.

Luboš (Pá, 25. 9. 2020 - 19:09)

Těší mě, že jsem tady na vás narazil. Sám snad žádný problém nemám, ale dobře se s vámi diskutuje a určitě je toho hodně o čem by se s vámi dalo diskutovat, ale na to nejspíš nemáte čas. Vím dobře o čem píšete. Pracuji v mužském kolektivu na směny. Takže se většinou nescházíme v plném nebo větším počtu. Když už se to stane, tak je to o vychloubání a dělání si srandy ze všeho a všech. Rád se bavím, ale tohle mi nesedí a většinou se straním.

Katka (Pá, 25. 9. 2020 - 18:09)

Máte pravdu, jsem psycholožka a denně řešíme desítky dotazů i na toto téma, musím přiznat, nejhorší případ se stal mé kolegyni, kdy dva nezletilí bratři donášeli alkohol jejich sousedce a opitou ji znásilňovali a také fyzicky fackami nutili k sexu. Toto už se hlásit muselo. Je to smutný případ, ale i toto se děje.

Luboš (Pá, 25. 9. 2020 - 19:09)

Psychologie mě zajímá. Kdybych se dříve rozhodl studovat, tak bych se rozhodoval mezi psychologii a historii. Akorát nevím jestli je v těchto oborech dostatek uplatnění. To co píšete je hodně za hranou a je jasné, že taková věc se hlásit musí. Smutné na tom je, že ti dva jsou nezletilí. Vlastně celé je smutné... Proti tomu je dobrovolný sex matky se synem nevinná hra. Za předpokladů, které jste popsala výše. Když už k tomu mezi nimi dojde, tak je to nejčastěji z obou stran dobrovolné. Pokud není syn násilnický psychopat.

Katka (Pá, 25. 9. 2020 - 18:09)

Statistiky se vedou, ale určitě to není zde z diskuse, vedou je sami sexuologové a psychologové, ale je to pod lékařském tajemství. Určitě lékaři tyto případy nehlásí, těžko se něco dokazuje, naopak pokud o těchto případech vědí, tak to berou jako součást jejich práce a i když je incest postižitelný, rozhodně je to menší zlo než třeba drogy, násilí na ženách a podobně. Dnes dokonce se někteří sexuologové snaží aby incest nebyl právně postižitelný, pokud je vykonáván dobrovolně. Dám příklad, pokud syn a matka mají tuto touhu, tak je to pro oba rozhodně bezpečnější, než kdyby třeba syn chodil za prostitutkami, nemusí se bát pohlavních nemocí a ani přenosu HIV, navíc se dokonale znají a určitě nebudou o tom nikde mluvit. Pokud se týká otěhotnění matky, tak stačí používat kondom, případně jiné ochrany proti otěhotnění. Dnes se hodně mluví o sexuální výchově dětí, rozhodně výuka na školách nestačí, je to často vyučované pouze, že se to musí vyučovat. Rozhodně je nejlepší domácí sexuální výchova, pokud to nikdo doma neřeší, tak to například vyhledávají na internetu, ale bohužel tam je vše zvulgarizované, porno je spíše komerční záležitost a tak je podle mne ideální domácí sexuální výchova. Bohužel se mnoho matek před svými dětmi o tom stydí mluvit a co se děti dozví mezi kamarády, to taky není ideální, neboť se jen chtějí pochlubit, že něco prožili, ale skutečnost je jiná.

a jéje (Pá, 25. 9. 2020 - 19:09)

další úchyl, který dobře víc o píše. Incest jako sexuální výchova dětí, haha.

Dana (Pá, 25. 9. 2020 - 20:09)

Hm- člověk ,který je...Plný souhlas. Spokojený člověk bez psychyckého vypětí, je zdraví, ale občas s tím nejde dělat moc. musí k tomu člověk dojít dlouhou cestou poznání. Nedat si ubližovat!! Dávat a brát a být milován a milovat.D

Návštěvník (Pá, 25. 9. 2020 - 19:09)

To jsou ti, co sem pořád dávají emailovou adresu, aby jim lidi psali, ale nejsou schopni tu svoji poradnu doložit, že existuje. No, jsme na Doktorce, tak co. Ale jsou dost neúnavní.

Katka (Pá, 25. 9. 2020 - 20:09)

Naše poradna existuje jako internetová i jako normální v budově, ale vzhledem k útokům takových lidí jako jste vy, tak se zaměřujeme spíše přes emailové poradenství, v normální budově se lidé stydí o svých problémech svěřit naplno. Jinak poradna je v Brně.

honza (St, 4. 1. 2023 - 16:01)

a ve které části brna ta poradna je prosím ?

Aha, (Pá, 25. 9. 2020 - 20:09)

takže další verze. Ta poslední byla studentky, které právě dokončily studium a potřebují získat praxi, proto radí zadarmo. :))

ajka (Pá, 25. 9. 2020 - 21:09)

promiňte , ale pořád nevím, o jakou poradnu jde

Luboš (Pá, 25. 9. 2020 - 18:09)

Máte v tomhle velký přehled. Nejspíš to bude součástí vaší profese. Se vším co jste napsala se dá souhlasit. Dívám se na to svýma očima a proto mi to přijde... nepatřičné. Nevím jestli tohle je zrovna to slovo, které to nejlépe vystihuje, ale jiné mne nenapadá. Ale lidé jsou různí a dělají různé

Luboš (Pá, 25. 9. 2020 - 18:09)

věci

Terka (Pá, 25. 9. 2020 - 14:09)

Docela me trapi ze se to takhle rozjelo ale clovek telu neporuci a kdyz se mozek prestahuje mezi nohy tak je konec a neda se delat uz potom nic a mladas toho vyuziva teda naplno.

T. (Pá, 25. 9. 2020 - 14:09)

Ach jo, mamco, tak to nam to dlouho nevydrzelo. Ale aspon vidis jak to dopada, kdyz podvadis praskama. Prijedu za tebou az v nedeli, driv me k tobe nechteji pustit. Bud rada, ze ti vratili mobil. A A bud hodna milacku, dovezu ti neco dobryho.

Katka (Pá, 25. 9. 2020 - 09:09)

Hodně matek podlehne svým synům, zvláště pokud dlouho neměla sex. Nejste jediné kdo provozuje orální sex nebo přímo soulož. Jen mohu poradit, při souloži používejte kondom, kluci musí vědět jak se používá a že se nemohou vystříkat do každé ženy jako do své matky. Později se jim to bude v životě hodit.

Terka (Pá, 25. 9. 2020 - 13:09)

Katko ono se to lehce rekne ale neni to tak jednoduche,nepostim ho do lasturky ani nahodou,sice mam antibaby ale to neznamena ze to muze semnou delat,ano strasne me to vzrusi kdyz mu vnem cuka a on strika to chutne seminko a taky mu pry chutnam ja,rika ze je to ta nejlepsi dobrota,ale zasouvat se nebude,to si nechci pripustit ze bych mu dala a ani prez gumicku,vzadnem pripade a nebude to mit stale,dnes uz mi lizal dvakrat a trikrat strikal,nakonec uz jenom trosku takovou ridkou stavu ale dost pro dnesek si myslim,ale musim se priznat ze lize uplne bozsky,nasel mistecko kde kdyz lize tak se neudrzim na nohach a asi i curam protoze mam pocit ze mi trha vnitrnosti jaky mam orgasmus.

Luboš (Pá, 25. 9. 2020 - 10:09)

S tím nesouhlasím. Až na výjimky matky nevidí ve svých synech sexuální partnery. Takových situací kdy se to stane je mizivé procento.

Katka (Pá, 25. 9. 2020 - 11:09)

Máte pravdu, že matky nevidí ve svých synech sexuální partnery, ale přesto se to děje a mizivé procento to rozhodně není, udává se 5-10 %, ne každá matka to přizná a to ani anonymně.

Reklama

Přidat komentář