Reklama

držení penisu při čůrání

Luboš (Pá, 25. 9. 2020 - 17:09)

Je jasné, že se k tomu každá matka nepřizná. 5-10% mě přijde hodně. Nevěděl jsem, že se v tomhle vede statistika. Myslím si, že většina příspěvku v téhle diskuzi jsou fantazie a někdy možná i mužů, kteří píší pod ženským jménem. Spíš než matku to může zajímat dospívajícího kluka v určitém věku. Mám dvě vzpomínky ze svého dospívání. Jednou ráno matka vypravovala mladšího bratra do školky. Sedla si v krátké noční košili do křesla. Nedala si pozor a měla přitom roztažené nohy mezi kterými stál bratr, kterého oblékala. Neměla kalhotky (zřejmě spala bez nich a ráno si je ještě nestihla obléct). Bylo to poprvé co jsem viděl vagínu. Samozřejmě, že mě to zajímalo, ale ani tehdy ani zpětně kdybych se vrátil v čase by mě nenapadlo se o něco pokusit a matku určitě taky ne. Ta o tom vlastně vůbec neví.

BadGuySendy1 (So, 7. 5. 2022 - 19:05)

Ja som prvýkrát v živote videl vagínu tak, že som sa hral s mojou nevlastnou sestrou s legom, ona zrazu povedala, že sa ide vycikať, a šiel som za ňou do kúpeľne k záchodu. Pri záchode si stiahla Bielo Ružové Hello Kitty Nohavičky, a sadla si na záchod. Keď začala cikať, vtedy trošku roztiahla nohy, a videl som jej vagínu. Keď sa spokojne vycikala, nohavičky si dala na vagínu a išla preč.

Steve (Pá, 25. 9. 2020 - 17:09)

Taková matka je teda pěkný dobytek ... Já naštěstí takovou ani neznám, naštěstí.

Návštěvník (Pá, 25. 9. 2020 - 17:09)

A zase Steve, ty dobytku kam všude nevlezeš, víš hovno jak to chodí v rodinách, běž se radši modlit, aby ti někdo berozbil hubu

Steve (St, 30. 9. 2020 - 16:09)

Já vím jak to chodí v mé široké rodině - zde není nikdo dobytkem. Hloupě se přiznáváš že u vás je chlívek a prasečák?

Terka (Pá, 25. 9. 2020 - 08:09)

Vcera kdyz se koupal tak chtel zase umyt zada,uz ponekolikate to skusil ale vcera ou jsem nevydrzela a doslo na to ze kdyz si stoupl ve vane tak mu samozdrejme stal,krasne nahoru natoceny se stazenou kuzickou a proste jsem ho vzala do pusi hned a pritom jsem si laskala postevacek,zacal sam prirazet a ten klacek mu stvrdl jeste vic az zaskubal a ja citila tu slast v puse,bylo toho dost a kdyz se vystrikal tak mu stale stal,trosku povadl ale kdyz jsem ho umyla houbickou tak zase vystrelil nahoru,tak vylezl z vany,osusil se a polozil se na zem a ja zasedla jeho hlavu a uz jenom mlaskal,vazne strasne tecu,takova husta hmota jako jogurt napeneny,a honila jsem mu pritom az se udelal zase a ja taky,bylo to strasne krasne akorat za si mysli ze to budeme delat stale,dnes rano se uz dobyval na moji prcinku kdyz jsem jeste spala a vzbudilo me jak mi stahuje kalhotky a on byl nahy a stal mu klacek,a nevzbudit se tak by asi zasunul,vyhodila jsem ho a rekla ze musi pockat,bojim se,jsem vzrusena strasne.

Klára (Po, 24. 5. 2021 - 14:05)

Ahoj, já jsem včera také koupala syna, a přesně jako ty když si stoupnul a milá jsem mu záda vylezl mu celý obrovský žalud a měl úplnou erekci zvětšil se mu snad 3x, má ho nadhernyho a ten žalud je fakt obří celkově i penis když mu stojí

Linda (Út, 25. 5. 2021 - 06:05)

Casto meju synovi zada. Kdyz vztoupim do koupelny.stanese ze mu uz pod vodou stoji. Ze zacatku se stidel a zakrival ho, ale tet uz ho nezakriva a ja ho vydim vcele jeho krase.Zaluda ma krasne ruzoviho a kuzicku stahnutou. I kdyz mu rikam aby si ho dukladne mil, stejne namidlim zinku, vemu ho do ruky a este mu ho umeju. Nekdy kdyz mu stiji dil, tak se stane ze jak mu ho meju ze uz nevidrzi a prednou vystrikne. Ma dost silne vystriky a hodne semene. Kdyz uz zacne stikat tak mu ho este pohonim aby to vsechno pekne ze sebe vystrikal. Pak mu ho este umeju a ocistim. Priznam se ze pohled na neho me na tolik vzrusi, ze mam stoho mokre kalhotky a musim si to pak v loznici udelat.

Klára (Út, 25. 5. 2021 - 11:05)

Kolik je tvému synovi let? Už jsi mu ho třeba kouřila a jak to máte s močením? Já jsem že syna stále víc nadrzena když ho vidím jak mu stojí, začal přede mnou chodit nahý úplně všude, má erekci třeba 2 hodiny jsem z něj úplně hotová

Linda (Út, 25. 5. 2021 - 12:05)

Syn ma 14 a za mesic ma narosky. Kdyz vydim jak mu stoji jsem hodne vzrusena. Cura vecinou do vany. Miva dos casto erekci a do mysi ho neohne, kdyz potrebuje curat. Kdyz poprve predemnou vystrik brala jsem to normalne, ale on se zato dost stidel. Uklidnila jsem ho ze to nic ze se to stava. Tet vystrikne predemnou a nevadi mu to ze ho vydim. Pravda je ze kdyz predemnou strikal divala jsem se jak mu to seminko strika a dopada but do vani nebo na stenu. Ale postupne mi toho seminka prislo lito ze ho jen vystrika ven. Az jsem skratka podlehla chvilce. Kdyz mu zas zacal strikat, strcila jsem si ho rychle do pusy. Takze my seminko skoncilo v krku a polkla ho. Omluvila se ze jsem to uz nevidrzala. Opcas mu ho pokourim a on se pak pekne do pusinky udela. Na sex memyslim ze bych ho pustila. Ani on moc otom neuvazuje. I kdyz kdovy co se mu honi hlavou. Ale vzrusena zneho jsem hodne. Mozna casem podlehnu a pustim ho do sebe kdyz bude chtit.

Klára (Út, 25. 5. 2021 - 15:05)

Můj syn ho také nemůže ohnout jak ho má tvrdého a velkého, když se mu takhle postaví držím mu ho obouma rukama aby se trefil do vany. Jak ho má tvůj syn velkého?

Linda (St, 26. 5. 2021 - 05:05)

Sice jsen mu ho nemerila, ale rekla bych tak 15 cm a 4,5 cm tlostka a prez zalud tak 5 cm. A ten tvuj, kourilas muho

Klára (St, 26. 5. 2021 - 08:05)

Když ho má v klidu asi jen tak 10cm, ale když se mu postaví má obřího, hlavně žaluda. Líbí se mi když mu ho držím při čurani a zvětšuje se mi v ruce a žalud mu sám vyleze

Linda (St, 26. 5. 2021 - 12:05)

Je fakt ze pocit jeto uzasni. Jak je malej a jak ho zacnu umivat jak mi pod rukama roste a tvrdne. Zaluda ma krasne ruzoviho a hladounkyho. Kdyz potrebuje se vycurat rekne mi to a ja mu ho uchopim. I pres ereksi se docela dobre vycura. Pak mu ho oklepu a parkrat pretahnu kuzicku prez zaloudka. Nekdy u toho zustanu a pokracuju az se pak krasbe predemnou vysttila a vyprazdni tak kulicky od seminka. Rada ho sleduji kdyz si ho honi sam nebo kdyz mu ho honim ja. Je uz opravdovej chlap a holky urcite budou zpokojeni.

Návštěvník (Čt, 27. 5. 2021 - 20:05)

A zadeček mu taky meješ

Klára (Čt, 27. 5. 2021 - 06:05)

Včera jsem si vlezla k synovi do vany, okamžitě se mu postavil, tak velkého curaka v erekci jako má on jsem vážně nikdy neviděla, chytla jsem mu ho pevně obouma rukama, v tom začal ukrutně mocit, byl to úžasný pocit když mi nachcal do pusy. Potom jsem mu ho ještě myla až se udělal a nastrikal mi to na obličej

Návštěvník (Po, 7. 6. 2021 - 18:06)

nemocná na gebuli

Návštěvník (Čt, 27. 5. 2021 - 07:05)

Vsadim se,že mu je 10 a má ho dlouhýho nejmíň 50 cm

Návštěvník (Út, 25. 5. 2021 - 07:05)

Nauč se psát,tolik chyb snad nenapíše ani dítě

soused (Po, 24. 5. 2021 - 16:05)

jsem ve10 letech měl kašpárka velikýho, máma mi ho často mydlila a jak sama pocítila, málem si jednou vykloubila ruku, stál mi jako cep,tvrdý jako železo, měl jsem tři segry a sami se mi nabízely že mi ho vyhoní. Dělalo mi to dobře, tak jsem to každé slíbil a holky se střídaly, akorát že mi nestříkal. Dneska běhám po sousedkách, každá slibuje, pak se přežerou a chrní, jedna je aktivní, dcera mojí spolužačky, je dlouho sama, manžel ji umřel a ani nikoho nehledá, všimnula si že chodím ze její matkou a pokud nespí máme někdy sex, tak ta si asi dala závazek a nalákala mě k sobě, jako že ji nesvítí lampička, tak jsem ji to udělal, a dneska chodí už ke mě do baráku, je o 22 roků mladší, vypadá dobře, velmi dobře, kurňa za chvílu příjde, že ji prý posílá sama její matka -kdysi moje spolužačka. Tak to chodí, příroda si žádá své. Musím si vyleštit tu svou křivuli.

Reklama

Přidat komentář