Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Pá, 25. 9. 2020 - 07:09)

Sedím na zápraží a piju kafe a je tu se mnou i Nikolka a dala si ho taky a máme k tomu perlivku vodu a jogurt s rohlíkem. Je tady krásně teplo,sice není sluníčko,ale neprší. Já jsem se vzbudila s plnou pipinkou kolem půl sedmé a šla jsem se vyčůrat ven a stihla jsem to a ikdyž se mi chtěllo dost nutně tak jsem sedla na bobeček a uvolnila pipinku a začala jsem čůrat pozvolna a až pak se udělal prudký proud a šlo to rychle. NIki už asi pozná, když jdu ven, tak vyběhla za chviličku za mnou a odhalila zadeček a z pipinky to hned pustila do trávy a tak jsem viděla ,že její pipinka nebyla tak líná jako moje, ona čůrala okamžitě a hned svižným proudem.Půjdeme na ty houby za chvíli. Martino, nezlobím se za tvůj názor, já jsem neměla asi jako většina holek potřebu balit kluka přes čůrání, ono se to stalo poprvé s mým prvním klukem, když jsme spolu trochu chodili a on se vyjádřil, že by to chtěl vidět jak čůrám a pak přišla situace, když jsem potřebovala velmi nutně a tak jsem to u něj pustila a bylo mi to jedno, protože bych se jinak po.... a nechtěla jsem ostudu. Jaký mám pocity když čůrám s klukem? Když je to Libor tak úplně normální a vyčůrám se i pro něj ráda. Když to chtěl vypít přímo jak když čůrám z pipinky, tak jsem trochu měla divný pocit, ale zase to bylo poprvé v situaci, kdy jsem byla hodně plná a musela jsem nutně čůrat a čůrala jsem v podřepu a on na bobečku pod moji pipinkou to čůrání nechal proudit do pusy a na obličej a když to chtěl , abych se počůrala do kalhotek a dal mi pusu až na ně přímo pod pipinku, která mezitím už pustila čůrání, tak to bylo taky takový netypický, ale já ho miluju a udělala jsem to pro něj ráda,kalhotky počůraný jsem dala vyprat a počůraný zadeček a nohy jsem si umyla a bylo to. Včera jsme se večer pipinkovali a bylo to moc hezký,když jsme přišli z hospůdky. Nikomu nebylo špatně ikdyž jsme měli alkohol kromě Niki, jen jsme cestou čůraly i s Liborem a ten měl oči jen pro mně a Nikolky,která se vyčůrala s námi vedle mně tak ji neokukoval ,ikdyž taky měla plnou pipinku a čůrala hezky. Ono to asi nefunguje tak, že by kluk musel koukat na každou holku ,jak čůrá, ale když má tu svou, tak ostatní holky ho nezajímají a tady jsem zjistila i to, že opravdu na malý holky není a je normální , protože se stalo , že i s Nikou někam jel autem a ona potřebovala na malou a tak jí zastavil a nešel s ní ani ji nešpehoval a nechal ji v klidu vyčůrat samotnou, to mi ona řekla a byla i za to ráda, že se tak chová. Já kdyby si k Nice něco dovolil, tak já bych to neunesla ,přestože ho miluju, ale Nikolka je taky moje všechno. Ještě bych snesla,kdyby se na ní podíval jak čůrá třeba když čůráme spolu, ale nic víc. Olivere my dneska asi budeme dost v pohybu,spíše ty další dny budeme víc na chaloupce. Nechceš se zatím přeorientovat jen na psaní? Víš já se s někým setkávám až později, co si píšeme, třeba nedávno Martině jsem nabídla setkání, ale taky až si víc budem psát. Omlouvám se, ale počkej. Já tě tady neznám, asi jsi tu jen málo dní.

oliver (Pá, 25. 9. 2020 - 09:09)

Klárko beru a nikam nepojedu. To tvý psaní je krásný, já se stydím.

Návštěvník (Pá, 25. 9. 2020 - 09:09)

Aha. Jen se nestyď a přiznej se, že jsi neodolal..... Kde je Matlouš? Ten jestli si to přečte tak uhoní pnutí do vyteklýho taky.

Návštěvník (Pá, 25. 9. 2020 - 08:09)

Kafe s perlivou vodou..... Ty budou obě chcát v lese nejmíň dvakrát , a vždy vydatně a prudce.

D. (Pá, 25. 9. 2020 - 09:09)

Nebo budou s tím i kadit Tahle kombinace je nejen chcací ale i projímací myslím

Martina (Pá, 25. 9. 2020 - 08:09)

Klárko dobré ráno. Děkuju moc za odpověď, myslela jsem si,že to přejdeš nebo nebudeš reagovat. Víš, já bych to asi udělala taky jen v případě,že by ten partner byl jinak normální a tak co. Je fakt i to,jak píšeš,že s klukem se přes močení nedá seznámit a žádná holka to neudělá a vyvine se to postupně vztahem. To,že je Libor normální popisuješ i ,že si k Nikolce nic nedovolí,protože,kdyby si dovolil, tak já bych ho na místě snad přizabila. Tak ať se vám na houbách zadaří. U vás na severu neprši? Tady u nás jo.

Návštěvník (Pá, 25. 9. 2020 - 13:09)

Proč přizabila? Takový co je na holčičky a udělá mi to u sestry nestojí za námahu.

Mike (Pá, 25. 9. 2020 - 08:09)

Ach !!!

oliver (Čt, 24. 9. 2020 - 22:09)

Miku já ti rozumím. Pojedu do Mikulášovic. Jestli je tam ta holka, ale musím to zkusit. Snad ji tam najdu . Janoušková. Jestli tam nebude, nevadí, jen se přeorientuju, že to je jen fiktivní místo, ale pak moc děkuju Klárce, že sem píše tyto skvosty. Pochopiím pokud si chce uchránit soukromí.

Kluk (Čt, 24. 9. 2020 - 21:09)

Já tě moc miluju Klárko. Myslím na tebe a celý život jsem tvůj ikdyž žž nebudu tvůj.

A proč (Pá, 25. 9. 2020 - 13:09)

jí tak miluješ. Vždyť jí neznáš.

Todd (Čt, 24. 9. 2020 - 20:09)

Kláro! Super!

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 19:09)

Chlápek: „Hej! To je policie? Já jsem nevinná oběť. Přepadla mě zfetovaná kráva a nějakej šílenej zubař.”

Klára (Čt, 24. 9. 2020 - 17:09)

Jsme na chaloupce a není tady vůbec zima, ale sluníčko, chceme dnes do hospůdky zahrát si šipky a zítra Libor chce do Schandau a tak jsem zvědavá, jestli niás tam vůbec pustí. Niki potřebovala čůrat a tak prosila jestli nezastavíme, prý si před cestou nedošla a vypila čaj a tak se jí ani nedivím, že hned kousek za autem už byla na bobečku a dost hodně čůrala proudem a já jsem taky ,ale jen tak trochu menší loužičku než ségra,protože jsem si ve škole došla, ale stejně jsem nakonec z pipinky dostala trochu větší proud na chviličku. Teď jsme na chaloupce a zítra asi ještě půjdeme na houby a tak jsem zvědavá kolik jich najdem. Libor bude s otcem už konečně dodělávat převod a prodej firmy a příští týden možná bude do konce měsíce u otce,ale my to zvládneme, to by měla být jen úterý a středa. Lucko prosím, neboj se tolik. Já si myslím, že opravdu ty kamery nejsou a takhle jestli bydlíš někde v centru města a nedojdeš si, pak je to horší se tam vyčůrat než u mně cestou od vlaku. Já to mám od vlaku skoro kolem pole a máme baráček jakoby téměř na konci města a tak se cestou vyčůrám celkem v pohodě, ale ty jsi to asi měla horší. Taky bych byla zvědavá ,jakou máš negativní zkušenost ,ale jestli je to pro tebe těžký, neříkej to.

Žaneta (Čt, 24. 9. 2020 - 19:09)

Taky pozdravuju na chaloupku a mnoho houbařských úlovků !

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 18:09)

Jen jeďte do Německa a zůstanete tam v karanténě a nepustí vás domů. Jak vás znám tak byste se z toho s Nikolou sesypaly. Tak radši seďte na zadku a čůrejte v Čechách.

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 17:09)

Kláro ,kdyby Libor po tobě chtěl, aby ses schválně počůrala,když se ti chce nutně a máš na sobě oblečení, třeba kalhoty nebo sukni to je jedno, udělala bys to pro něj?

Klára (Čt, 24. 9. 2020 - 17:09)

Ještě jsem nezavřela noťas tak ti řeknu, že normálně ne, ale kdyby to chtěl a byl z toho hotovej tak jo, ale museli bychom být třeba doma na zahradě nebo v koupelně a já spíš v sukni, protože si myslím, že by to odnesly jen kalhotky a silonky nebo ponožky, v kalhotech by to bylo víc nepříjemný a víc vidět . Přemýšlím, jestli to po mně Libor někdy chtěl, myslím že jen vyjímečně. Jo ano, vzpomínám a byl z toho tak hotovej ,že to čůrání pil přímo jak jsem čůrala přes kalhotky a pak se u toho vypustil, jako hezky myslím.

Návštěvník (Pá, 25. 9. 2020 - 13:09)

Tedy ty to bereš docela hákem, protože tohle bylo fakt dost hustý a ty si na to skoro nevzpomínáš?

Martina (Čt, 24. 9. 2020 - 19:09)

Klárko užijte si prodloužený víkend co nejlíp. Já se už dlouho chci zeptat,jestli teda ti to nebude blbý, ale jaký máš pocity,když po tobě chce Libor vyčůrat se od tebe,že to rovnou pije,když čůráš? Já si dovedu představit se normálně vyčůrat aby na to koukal,ale tohle by mi připadalo dost úchylný nebo perverzní. Promiň ,mám tě moc ráda,ale chci se zeptat. Snad mně za to nezavrhneš,to by mně mrzelo.

Reklama

Přidat komentář