Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 19:09)

Chlápek: „Hej! To je policie? Já jsem nevinná oběť. Přepadla mě zfetovaná kráva a nějakej šílenej zubař.”

Klára (Čt, 24. 9. 2020 - 17:09)

Jsme na chaloupce a není tady vůbec zima, ale sluníčko, chceme dnes do hospůdky zahrát si šipky a zítra Libor chce do Schandau a tak jsem zvědavá, jestli niás tam vůbec pustí. Niki potřebovala čůrat a tak prosila jestli nezastavíme, prý si před cestou nedošla a vypila čaj a tak se jí ani nedivím, že hned kousek za autem už byla na bobečku a dost hodně čůrala proudem a já jsem taky ,ale jen tak trochu menší loužičku než ségra,protože jsem si ve škole došla, ale stejně jsem nakonec z pipinky dostala trochu větší proud na chviličku. Teď jsme na chaloupce a zítra asi ještě půjdeme na houby a tak jsem zvědavá kolik jich najdem. Libor bude s otcem už konečně dodělávat převod a prodej firmy a příští týden možná bude do konce měsíce u otce,ale my to zvládneme, to by měla být jen úterý a středa. Lucko prosím, neboj se tolik. Já si myslím, že opravdu ty kamery nejsou a takhle jestli bydlíš někde v centru města a nedojdeš si, pak je to horší se tam vyčůrat než u mně cestou od vlaku. Já to mám od vlaku skoro kolem pole a máme baráček jakoby téměř na konci města a tak se cestou vyčůrám celkem v pohodě, ale ty jsi to asi měla horší. Taky bych byla zvědavá ,jakou máš negativní zkušenost ,ale jestli je to pro tebe těžký, neříkej to.

Žaneta (Čt, 24. 9. 2020 - 19:09)

Taky pozdravuju na chaloupku a mnoho houbařských úlovků !

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 18:09)

Jen jeďte do Německa a zůstanete tam v karanténě a nepustí vás domů. Jak vás znám tak byste se z toho s Nikolou sesypaly. Tak radši seďte na zadku a čůrejte v Čechách.

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 17:09)

Kláro ,kdyby Libor po tobě chtěl, aby ses schválně počůrala,když se ti chce nutně a máš na sobě oblečení, třeba kalhoty nebo sukni to je jedno, udělala bys to pro něj?

Klára (Čt, 24. 9. 2020 - 17:09)

Ještě jsem nezavřela noťas tak ti řeknu, že normálně ne, ale kdyby to chtěl a byl z toho hotovej tak jo, ale museli bychom být třeba doma na zahradě nebo v koupelně a já spíš v sukni, protože si myslím, že by to odnesly jen kalhotky a silonky nebo ponožky, v kalhotech by to bylo víc nepříjemný a víc vidět . Přemýšlím, jestli to po mně Libor někdy chtěl, myslím že jen vyjímečně. Jo ano, vzpomínám a byl z toho tak hotovej ,že to čůrání pil přímo jak jsem čůrala přes kalhotky a pak se u toho vypustil, jako hezky myslím.

Návštěvník (Pá, 25. 9. 2020 - 13:09)

Tedy ty to bereš docela hákem, protože tohle bylo fakt dost hustý a ty si na to skoro nevzpomínáš?

Martina (Čt, 24. 9. 2020 - 19:09)

Klárko užijte si prodloužený víkend co nejlíp. Já se už dlouho chci zeptat,jestli teda ti to nebude blbý, ale jaký máš pocity,když po tobě chce Libor vyčůrat se od tebe,že to rovnou pije,když čůráš? Já si dovedu představit se normálně vyčůrat aby na to koukal,ale tohle by mi připadalo dost úchylný nebo perverzní. Promiň ,mám tě moc ráda,ale chci se zeptat. Snad mně za to nezavrhneš,to by mně mrzelo.

Mike (Čt, 24. 9. 2020 - 18:09)

Klárko já bych nechtěl aby ses počůrala, ale vyčůrala jako to děláš s Liborem do pusy. Ježíši, já z tebe fakt nemůžu já se zblázním tou představou, že by se to mohlo stát. Jsem moc upřímnej pardon,omlouvám se ale já to musím napsat.

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 18:09)

Miku, ty jsi tou Klárou doslova posedlej. Pozoruji dynamický vývoj u tebe během posledních týdnů . Jestli máš ženu, tak by ti to mohlo způsobit dost problémů, hlavně pokud tě psaní této dívky jako jediné inspiruje k sebeuspokojení na úkor tvého intimního vztahu doma.

Mike (Čt, 24. 9. 2020 - 19:09)

Teď nemám partnerku, ale máš pravdu, já jsem z Kláry úplně hotovej čím dál tím víc. A jde to mimo mně, ale je to fantastický.

Tykvýk (Čt, 24. 9. 2020 - 12:09)

Robine, já bych Majku zbožňoval. Ty vole já bych se taky z toho pokotil. Kláro a z tebe taky.Pod tím viaduktem já bych nemohl být tam jen tak a se nečinně koukat. Kolik ti je? To je pácný čtení až když na to myslím tak bych se fakt pokotil.

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 13:09)

Pokotil???...Jako udělal se z toho? Dost dobrý hek. Prostě máš pnutí jako Matlák. Ten se včera asi tak pokotil, že nemá dnes munici...

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 13:09)

Natalie a ta močící holka ho tak vydráždila, že dneska nemá v klacku ani kapku.

oliver (Čt, 24. 9. 2020 - 14:09)

Já už taky ne. Já musel.

Tykvýk (Čt, 24. 9. 2020 - 12:09)

Líbí se mi jak holka čůrá. Miluju když ukáže píčku a proud z ní a je pak mokrá.

Mike (Čt, 24. 9. 2020 - 08:09)

Klárko dobré ráno asi už do školy. Tak se budu těšit až budou tvé nový příhody.

Martina (Čt, 24. 9. 2020 - 08:09)

Vy chlapy jste na ty věci okolo čůrání nedočkaví, já zase na ty věci okolo jak Libor dál, jestli bude dál tak svůj a když mu to milování jde tak rychle a dlouho nevydrží, jestli je to tím, že nemá moc s dívkama zkušenosti nebo je jen přemotivovaný a tím brzy je hotový. Ale ta vášeň tam od něho je cítit výrazně. Nevím, nedočetla jsem se, jestli je Klára jeho první. U Kláry vím , že Libor ne, že tam byl ten Vilém a snad na začátku ještě jeden kluk ze školy.

Pozorovatel (Čt, 24. 9. 2020 - 09:09)

Z textu vyplývá,že Libor měl před Klárou jednu dívku,ale rozešli se a pak byl nějaký čas bez partnerky. Ten kluk před ním nebyl Vilém,ale Vilík a vlastně Libor nevěřil tomu,že je to vše reál a jel si to jen tak z hecu vlakem z Liberce do Mimoně ověřit a tam ji viděl a od té chvíle byl do ní zakoukaný asi podobně jako ten Kluk,co ji zde občas napíše,ale Libor nebyl tak afektovaný. Vilík nakonec s Klárou vztah neustál...... ale jestli to čteš ,tak další vývoj znáš. Zajímavá story, sám jsem v očekávání, jak to bude pokračovat.

Klára (St, 23. 9. 2020 - 20:09)

Šišmíšo, ja stejně zítra nepůjdu ze školy a nebudu čůrat tam někde pod viaduktem, protože pojedeme na chaloupku a vyzvednou mne s Liborem u školy a tak si dojdu ve škole než pojedeme. Naštestí nemáme autoškolu večer ,ale až za týden v úterý. Věřím, že tam asi nic není a tak se tam možná příště vyčůrám a možná ne nevím, asi třeba někde kousek jinde nebo jako minule. Půjdeme s Liborem k sobě a budeme ještě něco dělat s mamčinným e- shopem,který by si ráda asi udržela, no nevím. A pak do pelíšků.

Reklama

Přidat komentář