Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Žaneta (Čt, 24. 9. 2020 - 19:09)

Taky pozdravuju na chaloupku a mnoho houbařských úlovků !

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 18:09)

Jen jeďte do Německa a zůstanete tam v karanténě a nepustí vás domů. Jak vás znám tak byste se z toho s Nikolou sesypaly. Tak radši seďte na zadku a čůrejte v Čechách.

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 17:09)

Kláro ,kdyby Libor po tobě chtěl, aby ses schválně počůrala,když se ti chce nutně a máš na sobě oblečení, třeba kalhoty nebo sukni to je jedno, udělala bys to pro něj?

Klára (Čt, 24. 9. 2020 - 17:09)

Ještě jsem nezavřela noťas tak ti řeknu, že normálně ne, ale kdyby to chtěl a byl z toho hotovej tak jo, ale museli bychom být třeba doma na zahradě nebo v koupelně a já spíš v sukni, protože si myslím, že by to odnesly jen kalhotky a silonky nebo ponožky, v kalhotech by to bylo víc nepříjemný a víc vidět . Přemýšlím, jestli to po mně Libor někdy chtěl, myslím že jen vyjímečně. Jo ano, vzpomínám a byl z toho tak hotovej ,že to čůrání pil přímo jak jsem čůrala přes kalhotky a pak se u toho vypustil, jako hezky myslím.

Návštěvník (Pá, 25. 9. 2020 - 13:09)

Tedy ty to bereš docela hákem, protože tohle bylo fakt dost hustý a ty si na to skoro nevzpomínáš?

Martina (Čt, 24. 9. 2020 - 19:09)

Klárko užijte si prodloužený víkend co nejlíp. Já se už dlouho chci zeptat,jestli teda ti to nebude blbý, ale jaký máš pocity,když po tobě chce Libor vyčůrat se od tebe,že to rovnou pije,když čůráš? Já si dovedu představit se normálně vyčůrat aby na to koukal,ale tohle by mi připadalo dost úchylný nebo perverzní. Promiň ,mám tě moc ráda,ale chci se zeptat. Snad mně za to nezavrhneš,to by mně mrzelo.

Mike (Čt, 24. 9. 2020 - 18:09)

Klárko já bych nechtěl aby ses počůrala, ale vyčůrala jako to děláš s Liborem do pusy. Ježíši, já z tebe fakt nemůžu já se zblázním tou představou, že by se to mohlo stát. Jsem moc upřímnej pardon,omlouvám se ale já to musím napsat.

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 18:09)

Miku, ty jsi tou Klárou doslova posedlej. Pozoruji dynamický vývoj u tebe během posledních týdnů . Jestli máš ženu, tak by ti to mohlo způsobit dost problémů, hlavně pokud tě psaní této dívky jako jediné inspiruje k sebeuspokojení na úkor tvého intimního vztahu doma.

Mike (Čt, 24. 9. 2020 - 19:09)

Teď nemám partnerku, ale máš pravdu, já jsem z Kláry úplně hotovej čím dál tím víc. A jde to mimo mně, ale je to fantastický.

Tykvýk (Čt, 24. 9. 2020 - 12:09)

Robine, já bych Majku zbožňoval. Ty vole já bych se taky z toho pokotil. Kláro a z tebe taky.Pod tím viaduktem já bych nemohl být tam jen tak a se nečinně koukat. Kolik ti je? To je pácný čtení až když na to myslím tak bych se fakt pokotil.

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 13:09)

Pokotil???...Jako udělal se z toho? Dost dobrý hek. Prostě máš pnutí jako Matlák. Ten se včera asi tak pokotil, že nemá dnes munici...

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 13:09)

Natalie a ta močící holka ho tak vydráždila, že dneska nemá v klacku ani kapku.

oliver (Čt, 24. 9. 2020 - 14:09)

Já už taky ne. Já musel.

Tykvýk (Čt, 24. 9. 2020 - 12:09)

Líbí se mi jak holka čůrá. Miluju když ukáže píčku a proud z ní a je pak mokrá.

Mike (Čt, 24. 9. 2020 - 08:09)

Klárko dobré ráno asi už do školy. Tak se budu těšit až budou tvé nový příhody.

Martina (Čt, 24. 9. 2020 - 08:09)

Vy chlapy jste na ty věci okolo čůrání nedočkaví, já zase na ty věci okolo jak Libor dál, jestli bude dál tak svůj a když mu to milování jde tak rychle a dlouho nevydrží, jestli je to tím, že nemá moc s dívkama zkušenosti nebo je jen přemotivovaný a tím brzy je hotový. Ale ta vášeň tam od něho je cítit výrazně. Nevím, nedočetla jsem se, jestli je Klára jeho první. U Kláry vím , že Libor ne, že tam byl ten Vilém a snad na začátku ještě jeden kluk ze školy.

Pozorovatel (Čt, 24. 9. 2020 - 09:09)

Z textu vyplývá,že Libor měl před Klárou jednu dívku,ale rozešli se a pak byl nějaký čas bez partnerky. Ten kluk před ním nebyl Vilém,ale Vilík a vlastně Libor nevěřil tomu,že je to vše reál a jel si to jen tak z hecu vlakem z Liberce do Mimoně ověřit a tam ji viděl a od té chvíle byl do ní zakoukaný asi podobně jako ten Kluk,co ji zde občas napíše,ale Libor nebyl tak afektovaný. Vilík nakonec s Klárou vztah neustál...... ale jestli to čteš ,tak další vývoj znáš. Zajímavá story, sám jsem v očekávání, jak to bude pokračovat.

Klára (St, 23. 9. 2020 - 20:09)

Šišmíšo, ja stejně zítra nepůjdu ze školy a nebudu čůrat tam někde pod viaduktem, protože pojedeme na chaloupku a vyzvednou mne s Liborem u školy a tak si dojdu ve škole než pojedeme. Naštestí nemáme autoškolu večer ,ale až za týden v úterý. Věřím, že tam asi nic není a tak se tam možná příště vyčůrám a možná ne nevím, asi třeba někde kousek jinde nebo jako minule. Půjdeme s Liborem k sobě a budeme ještě něco dělat s mamčinným e- shopem,který by si ráda asi udržela, no nevím. A pak do pelíšků.

Žaneta (St, 23. 9. 2020 - 20:09)

Taky zdravím. Já bych tedy když bych potřebovala nutně a nemohla to vydržet, tak bych se vyčůrala a nemyslela na to, jestli je někde nějaká kamera. Vždyť dnes můžou být i kamery na WC a nevíš to a i jinde. To by se člověk zbláznil. Ale co se týká toho viaduktu, tak zrovna bych ji tam nehledala, takže klídek a užij si hezký večer.

Lucka (Čt, 24. 9. 2020 - 09:09)

To jako myslíš fakt ? Kamery na WC ? To je ale nezákonný a takovýho člověka bych nechala zavřít. Zase v dnešní době je fakticky možný všechno. Jsem trochu praštěná a takové informace mně zasáhnou. Teď se budu bát jít na WC kdekoliv mimo domov a budu si vybírat místa spíš venku jako Klára. Mám toho mám plnou hlavu.

Reklama

Přidat komentář