Reklama

cvičky

Janina (Ne, 4. 2. 2018 - 21:02)

Tak to je škoda, že se...Ahoj, jsem ráda, že se bavíš slušně. Je to vzácnost. Chodím na semináře z práce....musím....ano jsem student z donucení , ale né jak myslíš. Je mi 38.

nohofil (Ne, 4. 2. 2018 - 16:02)

Na semináři ve škole....Tak to je škoda, že se neznáme........chtěl bych slečnu, jako jsi ty.........,ale student už nejsem:-(

Janina (Ne, 4. 2. 2018 - 15:02)

Na semináři ve škole. Cvičky nosím, když je hezky nebo na cvičení. Ale není to můj fetiš. Ale tehdy mi to nevadilo, si je kvůli němu vzít častěji, měla jsem ho ráda....

nohofil (Ne, 4. 2. 2018 - 15:02)

Měl rád moje nohy v...To mě napňuje optimismem........., taky bych chtěl takovou ženskou.......Jak jste se dali dohromady? Nosíš cvičky i normálně třeba na ven?

Janina (Ne, 4. 2. 2018 - 15:02)

Ahoj, nechci se plézt do...Měl rád moje nohy v cvičkách. Dělal i výborné masáže...po těžkém dni v práci, to nebylo špatné.

nohofil (Ne, 4. 2. 2018 - 15:02)

Proč hned kreaturu? Co lidi...Ahoj, nechci se plézt do vaší inteligentní konverzace, ale tohle mě zaujalo, miluju ženské nohy v cvičkách, tak by mě zajímalo, jaks to myslela, žes měla chlapa, kterému se to líbilo? Jako že se mu líbily tvé nohy v cvičkách, nebo on byl ten fetišista, co si obouvá cvičky na své nohy?

Janina (Ne, 4. 2. 2018 - 13:02)

doma růžovou kreaturu, to...Kdyby jste četli pořádně....manžel si to přál a ona mu to dopřála, jistě si něco přidá....je to neškodný a tady na tomto fóru jde o cvičky....já mám například ty bílé s tou trikoloróu doma dvoje.

nohofil (Ne, 4. 2. 2018 - 13:02)

Při těchto hrátkách mám...Neni tvůj muž zkrytý homosexuál?

Mít (Ne, 4. 2. 2018 - 10:02)

U nás jarmilky slouží k...doma růžovou kreaturu, to tě vzrušuje?

Jola (Ne, 4. 2. 2018 - 09:02)

Při těchto hrátkách mám na nohou buď lodičky nebo korkové pantofle ,protože ho obojí vzrušuje. Rákosku nebo proutek používám až při nesplnění úkolu nebo neposlušnosti.

nohofil (So, 3. 2. 2018 - 15:02)

Tipoval bych, že Jola má na nohou vysoké kozačky a v rukou bičík. Nic proti gustu, ale pro mě naprosto asexuální představa, dominantní ženy mě odpuzují.

J (Čt, 24. 9. 2020 - 12:09)

Cvičky jsou nejvíc

Roman (Pá, 2. 4. 2021 - 15:04)

Ja tiež rád nosím cvičky na doma a hľadám priateľku ktorá ich rada nosí tiež

Jo (Po, 28. 9. 2020 - 08:09)

pravdou je, že kvůli jednomu člověku paní přestala přispívat do této diskuse a je to velká škoda. :-( Každý má nějaký ten svůj fetiš i ten co to nepřizná. Paní přeji pevné zdraví a manželovi také. Mnoho zážitků nejen jim, ale i ostatním. Jana

diskutující (So, 3. 2. 2018 - 10:02)

U nás jarmilky slouží k...A co máte při téhle hře na nohou vy? Nějakou obuv dominy?

Jola (Pá, 2. 2. 2018 - 14:02)

U nás jarmilky slouží k ponížení manžela. Jsou součástí hry na násilnou feminizaci , kdy se musí bezvýhradně poslouchat a plnit všechny příkazy(podotýkám, že to vše je na jeho přání. O tom píšu na jiné diskusi). Jenom cvičky byl čistě můj nápad , když jsem viděla vystoupení "poupat" v mém věku (tj. 40+), tak jsem měla jasno. Na další vystoupení šel už se mnou , aby viděl co ho čeká a pak jsme rovnou navštívili prodejnu obuvi. Dnes má několik barevných variant a ve všech vypadá značně submisivně a směšně, což je účelem hry. Teď nejvíc u nás frčí neonová růžová, která dokonale doplňuje ostatní outfit. Vypadá jako růžový krajkový bonbón v jarmilkách , který sedí vedle mne a ani nic nenamítá, protože má roubík a je svázaný . Takže jarmilkám zdar a trikolóře zvlášť !

Marcela (Pá, 17. 2. 2023 - 13:02)

Můj manžel přišel s tím, že by chtěl být nějakou dobu něco jako uklízečka,pokojská, služka a mít na sobě co oni mají....a já z toho budu mít uklizený dům, bude uklízet a dělat všechny domácí práce...
Když nebudu spokojená, můžu si vymyslet trest.
Když jsem četla náhodou příspěvky tady na doktorce, narazila jsem i na Váš o těch cvičkách.
Nelenila a objednala bílé a černé.
Uniforma je drahá a tak mě napadlo, že ho nechám nosit moje staré černé šaty s bílým peter panem límcem a rukávy.
K tomu jsem mu koupila bílou kuchařskou zástěru s krajkovým lemováním a mašlí zavázanou za zády.
A při práci nosí černé jarmilky. Někdy bílé, ale ty už umazal!
Napadá mě, že bych mohla zajít dál....třeba časem podprsenku, silonky a tak....
Do barev jít nechceme, záměr je vypadat opravdu jako pokojská a to docela ty šaty s límcem plus ta zástěra splňuje.
Teď ještě přemýšlím nad tím trestem, co by tak služka mohla dostat.
Protože občas se stává, že se mu do té práce nechce a nebo slovně má námitky a podobně.
Máme v ložnici jeden kout prázdný, není v něm žádný nábytek.....pamatuji si, že jako malá jsem musela stát v koutě. Je mi 45, tak za mě ještě tresty byly.
Mám ještě šedé šaty, také s límcem a bílými rukávy, takže k nim by se bílé cvičky také hodily.
Možná šedé, či modré nějaké světlé ještě dokoupím.
Teprve začínáme, ale představa, že nebudu muset tolik doma uklízet za cenu nějaké hry....není zase až tak špatná. A koukám, že nejsem sama.

Kája (Pá, 24. 2. 2023 - 09:02)

Ještě monogram na kapsu a je perfektní. ;-)
My máme dneska maškarní a já jdu za gymnastku, takže trikolora. Kolega jde také v dresu, ale retro hokejovém. Neměl odvahu jít do cviček.

Petr (Út, 21. 9. 2021 - 21:09)

A máte ještě i svoje jarmilky?

nohofil (Čt, 1. 2. 2018 - 15:02)

Každá holka v cvičkách...Moje řeč!

Reklama

Přidat komentář