Reklama

Zbytečné svlékání pacientů?

Olina (Pá, 18. 7. 2014 - 14:07)

Přeci protože mám kundičku tak nepřestanu chodit k doktorům a zpískám si nějakou nemoc.Paní doktorka tu pičku má také a není na ní zvědavá,to jsou jen předsudky.Když se stydíš tak choď raději k doktorkám a ne k doktorům.

jarouseek (Pá, 16. 5. 2014 - 12:05)

Při vodoléčbě to sestry zcela jistě neřeší - jsou na to zvyklé, vidí nahé lidi každý den. Je přece přirozené, že do vany jde člověk nahý, není v tom žádný podtext a ani nic nevhodného. Tím pádem - když jdu do sauny nebo na perličku - si nedělám problémy. V ordinaci je to pocit možná jiný proto, že vás někdo prohlíží. V lázních a v sauně to každý přejde jako samozřejmost. Na nudistickou pláž bych ale nešel, tam už je to tak trochu přece jen na veřejnosti. Pak si vás můžou známí mezi sebou popisovat.

petr (Čt, 15. 5. 2014 - 15:05)

Kdyz sem se prvne musel svleknou uplne na koznim v 17, taky jsem se z toho vzpamatovaval. Kvuli akne jsem 2x tydne bral zmrazovani dusikem, pokazde donaha, kdyz to akne bylo i dole. Ted je mi pres 30 a nahaty uz jsem byl tolikrat, ze to neresim. 2 leta pravidelne na koznim na dusik(ruzne sestry i lekarky kdyz se zastupovaly), kazdy pulrok doted kvuli znaminkam, 2x u neurolozky, rtg pred operaci, no a pak lazne po operaci: do vany vas nahateho uklada sestra, skotske striky, ...
Z kozniho mam i zazitek, jak sem stal nahaty a doktorka mi potirala akne dusikem, najednou se otevrely bocne dvere (ambulance byli propojeny) a vesla dovnitr vedlejsi doktorka i se sestrou. Byl cas obeda a oni takhle naraz sli na obed. Doktorka jen rekla- uz koncime- tak asi jeste minutu mne dokoncila i v jejich pritomnosti. To uz jsem byl ale otrly. Myslel jsem si, ze tam je take kozni. Az pozdeji jsem se dozvedel, ze vedle neni kozni, ale ocni ale nezdalo se mi, ze by na mne cumely, mozna sestra, te bylo pod 30 ,lekarka byla starsi.
No a jednou v laznich pred vanocema meli skraceny rezim , bylo malo pacientu. Jinak meli vodni procedury zeny dopoledne a muzi popoledni. Byli jsme i s manzelkou a ptali se nas, ze jsou procedury spolecne, jestli museme prijit spolu naraz. Kdyz jsme nahati lezly do kanadske vany, sestra stala hned vedle nas, pak to zapla. A pak manzelka zarlila, ze mne rehab sestra vidi donaha :-) a vysilovala, ze sem se nestydel. :-)

Šárka (Čt, 17. 4. 2014 - 21:04)

před mladym hezkym doktorem mi vysvlečení do spodního prádla nevadí.Ale před nějakou zamindrákovanou.......se v kalhotkách dobře necítím.Jednou jsem měla trošičku odvážnější tanga,která odhalovala skoro všechno,protože byla průhledná a doktorka po mě ,tak divně čuměla.Asi nosí jegrovky z minulého století.

Alena (St, 26. 3. 2014 - 18:03)

Bych se chtěla svlíknout.........a o tom celá tato diskuse je.

(St, 26. 3. 2014 - 12:03)

Bych se chtěla svlíknout úplně do naha před mladým, krásným sexy doktůrkem a aby mě hladil po kozách a po veverce.

Jirka (Út, 25. 3. 2014 - 22:03)

Proboha, co to tu řešíte?...Máš pravdu Aleno,chodím již dlouho ke své obvoďačce(starší to doktorce)na preventivní kontrolu a nikdy by mne nenapadlo,že dělá něco nepatřičného když mě prohmatává prostatu a varlata.Ano,není to zrovna nejpříjemější když vám toto dělá cizí žena,ale je to lepší než kdyby to dělal doktor!Několikrát se mě stalo,že jsem při prohlídce měl erekci,usmála se a řekla vidím že vše funguje jak má,jste zdráv.
A bylo to to,co jsem chtěl slyšet!!!

. (Út, 25. 3. 2014 - 22:03)

Přesně tak, máš pravdu,...Tak proč na ty seriály čumíš, když se ti to nelíbí, tak na to nečum.

není všechno ja (Út, 25. 3. 2014 - 21:03)

Proboha, co to tu řešíte?... Přesně tak, máš pravdu, lidi řeší blbinu. Právě v TV běží ordinace, kouká na to rodina, já od toho prchám pryč, když vidím jak se tam každou chvíli odehrává nějaká stížnost pacienta, je to pro zahrané pro duševně vymatlané. A to jsou ještě horší seriály.

Alena (Út, 25. 3. 2014 - 17:03)

Proboha, co to tu řešíte? Ve zdravotnictví pracuji už hezky dlouho a nikdy, skutečně nikdy, jsem nezažila, že by doktor někoho svlékal, protože si v tom libuje. Hledáte problém tam, kde není a nebo se snažíte být za každou cenu zajímaví. Je to práce jako každá jiná a mám pocit, že některým slečnám by zájem doktora dělal náramně dobře. Moc sledujete přiblblé televizní seriály. A vůbec, k doktorovi chodit nemusíte, když se vám to hnusí, choďte k léčiteli, ten vám udělá diagnózu po telefonu.

Michal (Út, 25. 3. 2014 - 15:03)

Hano, takže podle Vás je vhodnější nepřekonat naučený stud, nepodstoupit preventivní vyšetření a hrát ruskou ruletu se svým zdravím? Možná je právě tento názor příčinou největšího počtu úmrtí na rakovinu tl. střeva v ČR. Z mého pohledu je situace popsaná panem Novákem naprosto standardní a jako taková by měla být i chápána. Představa, že každý lékař se vyžívá v ponižování pacientů nahotou či se tím sexuálně uspokojuje je podle mého názoru zcela zcestná.

Hana (Út, 25. 3. 2014 - 10:03)

Myslím si, že většina z...Petře vám se to asi líbilo,no nic ve zlém.Ale já bych se úplně nesvlékla ani u lékařky-ženy.To patří jen mému manželovi.To by jste byl možná překvapen jací jsou někteří lékaři úchylové a rádi pacoše ponižují,když si to nechá líbit a nic doktorovi neřekne.Já vždycky doktorovi řeknu co nechci.

Petr Novák (Út, 25. 3. 2014 - 08:03)

Myslím si, že většina z vás zbytečně démonizujete vyšetření u lékaře. Byl jsem nedávno na celkovém vstupním vyšetření u své nové lékařky. Myslím si, že se chovala zcela normálně. byl jsem svlečený do půl těla. Po uvedeném rozboru svých dřívějších onemocnění a vyšetření sluchu, zraku a váhy a poslechu srdce jsem byl a pak vyzván, abych si sundal kalhoty a stáhnul slipy ke kolenům, aby mne paní doktorka vyšetřila břicho včetně varlat a nakonec na všech čtyřech mě vyšetřila konečník. Jak lékařka tak sestra se chovaly normálně, neviděl jsem na tom nic špatného. Myslím si,že lékař nemůže vyšetřit pacienta oblečeného a to se týká i pohlavních orgánů. Potom by tato prohlídka byla neúplná. Ještě jsem neslyšelo případu, že by lékař nebo lékařka zneužívala pacienta.

Max (Po, 17. 3. 2014 - 19:03)

ja uz jsem byl hodne na vysetreni a vetsinou obleceny a u nekerych nahy ale vubec me to nevadilo me nahota problem nedela ale radeji mam doktorky hlavne kdyz me vysetruji treba penis nebo zadek

L.K. (Po, 17. 3. 2014 - 16:03)

Já naopak musim souhlasit s Katkou,protože jsem ve zdravotnictví dělala.Nedá se to paušalizovat.Ale některý doktoři se sázeli ze sestřičkou o to,jaké pacientka nosí prádlo.Jestli má tanga,bokovky....A neteři se opravdu stalo,že ji doktorky nechala vysvléct úplně donaha.Někomu dělá dobře,že může druhého ponížit.

Návštěvník (Čt, 17. 9. 2020 - 00:09)

Taky souhlasím. Doktoři toho někdy využívají, byla jsem tam asi před třemi lety taky když mi bylo tuším 23. Když jsme přišla, tak mi doktor řekl ať se svlíknu. Svlékla jsem se do spodního prádla (nechala si jen kalhotky a podprdu. Doktor mi ale řekl že musím i ten zbytek. Tak jsem to tedy udělala. Vůbec mi nebylo příjemný se tam před ním nevím jak dlouho procházet nahá, navíc jsem si všimla že mu ulítával pohled ke mě do rozkroku. Myslím že by stačilo kdybych tam byla ve spodním prádle. Potom mi doktor řekl ať se posadim že něco napíše. Zeptala jsme se jestli už se můžu oblict a on řekl že ještě ne, tak jsem si chtěla obléct aspoň kalhotky abych na té židli neseděla s holou frndou. Když jsem si je nadávala řekl mi že ani kalhotky ještě ne a ať se posadim. Musela jsem si tedy sednou na tu židli s bílým zadkem. Seděla jsem tam asi 15 minut než všechno dodělal a pak řekl: můžete se oblict. Tak je to normální? Proč už jsem tam nemohla sedět oblečená.

Návštěvník (Čt, 17. 9. 2020 - 00:09)

Stydět se u doktora není na místě , nevím jaký měl důvod , neznám tvoji diagnozu , ale určitě tě neubylo .

Návštěvník (St, 23. 9. 2020 - 23:09)

Tobě by bylo příjemné producírovat se před doktorem úplně nahá? A ještě ke všemu když mu pořád sjížděl pohled na moji pipku a kozy? A i kdyby to bylo nutností, se tam vysvléct, což podle mě nebylo, tak proč bych tam musela sedět potom ještě dalších 15 minut na židli nahá? Na nějaké otázky a psaní do počítače mě přeci doktor nepotřebuje vidět nahou.

Návštěvník (So, 26. 9. 2020 - 22:09)

Souhlasím. Dříve jsem dělala sestřičku, takže vím jak to třeba u nás chodilo. Pacientky se u nás musely většinou standardně svlékat do spodního prádla. Doktoři se se sestřičkama i sázeli kdo má jaké kalhoty, kdo na stahovací, kdo tanga, kdo je naostro, atd. Některé pacientky (většinou mladé, hezké) se dokonce musely svlíknout i do naha, což jsem nepochopila (dělala jsem spíš administraci takže jsem se do toho moc nepletla) a pak tam přesně jak tady autor říká, musely i po samotné prohlídce ještě být nahé. Některé co zůstávaly ve spodním prádle tam zase byly ve spodním prádle a některé se mohli obléct (ty starší). Nezdá se, ale někde to takhle funguje.

Návštěvník (Čt, 24. 9. 2020 - 00:09)

Neříkám , že by mi to bylo příjemné , ale nepohoršovalo by mně to . Ono diagnostikovat oblečeného pacienta je opravdu obtížné .

Reklama

Přidat komentář