Reklama

Honění

Silva (Po, 21. 9. 2020 - 09:09)

V práci přišel na mě chtíč si pohonit pipinu tak jsem si sáhla pod sukni dala kalhotky na stranu a prst zabořila mezi již mokré pysky a zduřelý poštěvák. Začala jsem se tam projíždět sem a tam až to na mě přišlo. Ve chvilce jsem se udělala a na zem pode mne vykapalo trošku kundí šťávy ,když
orgasmus odezněl vzala jsem papírový ubrousek že to utřu a v tom přišla moje kolegyně s kanclu a viděla ten sliz ,jen se pousmála a říká" to je normální Silvi mi se to taky stává, právě teď jsem se udělala na záchodě u
ale když tě to přepadne tady tak proč to v sobě držet.Tak jsem ji řekla že jsem musela chtíč byl velký. Od té doby si povídáme o sexu skoro pořád.

Dan (Út, 8. 9. 2020 - 08:09)

Už jsem asi týden nesouložil a ani si nehonil a přišel jsem za svoji milou tak ji říkám že budu asi hned vystříkaný a ona tak já ti ho vyhoním a pak si zasexujem . Postavil jsem se před konferenční stolek ze sklem ona mi ho krásně začala honit až to přišlo asi sedum výstřiku ty první tři byly docela vyživné a daleko ty další jen tak metr až mi ho pustila šla pro metr a nejdelší kapka byla 2,35vm. daleko. Pak jsme se šli osprchovat a pohrát s pohlavními orgány navzájem a to už mi zase stál tak jsme zavítali do postele a tam to bylo taky ok.

jirka (Po, 7. 9. 2020 - 06:09)

A kdyz neni doma, tak se...Jirko, není to škoda? Až zase zařve "semeno", zařvi na ni "kunda" a pořádně tvrdě ji vopíchej... :))

jirka (Čt, 6. 5. 2021 - 15:05)

A kdyz neni doma, tak se...Jirko, není to škoda? Až zase zařve "semeno", zařvi na ni "kunda" a pořádně tvrdě ji vopíchej... :))

Pavel (Po, 7. 9. 2020 - 06:09)

Já s i ptáka honím každý den už od patnáci roků a pořád mi to funguje musíte ho držet pořád v pohotovosti a to mi je už přes padesát,neznám situaci že by se mi u ženy nepostavil,mluvil jsem o tom se sexuologem a ten to bral pozitivně že je to vše jak má být a honěními doporučovat.

luboš (Po, 7. 9. 2020 - 06:09)

Ja si to delam nejradeji v nejvetsi diskretnosti kazdy den v posteli a to od doby co jsem si zvykl spat nahy.V posteli mam tu nejvetsi volnost a chut se rychle vzrusit .Jakmile si pretahnu predkozku pres zalud tak uz citim jak mi pekne stoupa.Pak uz ho zacnu jemne masirovat a trit o perinu a postel,kdyz uz citim,ze vystriknu tak radeji prestanu a prejizdim si lehce rukou pres zalud.Tak jak to delam denne ,zjistil jsem,ze je to docela dobry trenink pro dlouhou vydrz..A pry se tim i casem penis o neco zvetsi.Slipy uz moc nenosim,mam jen jedny.Spis boxerky.Kdyz jdu,ale s postele rovnou do sprchy tak uz jsem vetsinou vzdy nahy,protoze uz tak i spim.Dobre i zdrave je pry si varlata sprchovat studenou vodou,snizi se tim citlivost.Na to vzruseni nebo-li orgasmus jsou dobre i nektere potraviny jako cokolada,smetana,cesnek aj.Pro prave vzruseni jsou take dobre vyprasky na holy zadek.Nejlepsi pro masturbaci je i skvele pocasi a dobra nalada to pak jde samo a kluk se i rychleji l vzrusi protoze i ty podminky a take samozrejme zdravi ma na nasi potenci primy vliv.

Návštěvník (Po, 7. 9. 2020 - 06:09)

Je mu 55 let. Ale začalo už...Zkuste nějaká oživení do sexu, aby to nebylo furt stejné. Chce to něco, co ho bude hodně vzrušovat, ale je to stejně potřeba měnit. Časem se omrzí všechno. Mě zatím změny pomáhají.

Tonda (So, 5. 9. 2020 - 11:09)

Já honím často, už několik let. Těch zážitků je strašně moc!

Zuzana (Ne, 16. 8. 2020 - 07:08)

Pohonit si pipinu je tak samozřejmé jak si chlapi honí penis. Nevím co tady píšeš za blbosti i holky si rády udělají dobře.Já si ji třeba taky honím a nepíšu tady žádné hovadiny je to prostě tak i holky to mají rády sama se sebou.

Radka (So, 5. 9. 2020 - 12:09)

Jsem na střední, ve třeťáku a vím, že převážná většina spolužaček, když nemají kluka, tak pravidelně onanují. Mám tak tři, čtyři dobré kámošky a není to mezi námi žádné tajemství, že si to děláme. S jednou z nich si i svěřuji co a jak děláme při onanii. Prostě je to u holek normální.

Robin (So, 5. 9. 2020 - 13:09)

Radko a jako co si říkáš s tou kámoškou. Jako techniku honění a tak?

MrDyk (Út, 11. 8. 2020 - 09:08)

Vždy když dělám interview s novou asistentkou tak požádám recepční o intimní chvilku a mám připravenou tubu lubrikantu a tu vložím adeptce do rukou a zkouším co umí.

Klara (Út, 11. 8. 2020 - 07:08)

Pičku si honím skoro každý den. Ráno když jdu se sprchnout tak se už tradičně udělám sprchou. To si pustím na počtěváčka jemný proud vody a jsem do chvilky hotová až se mi podlamují kolena. A večer to si se sebou pohraji,zasunu si vibrátor, nastavim tu nejmenší vibraci a pomaličku si tam jezdím a přidávám na vibracích až cítím když to na mě jde tak přestanu a za chvilku to zopakuji .To tak udělám 3 -4 lrát pak už se to nedá vydržet a udělám se v bouřlivém orgasmu někdy i s výstřikem.

Návštěvník (Út, 11. 8. 2020 - 09:08)

Je mi to jasný, že si honíš ptáka a říkáš tomu pička&aspol a u toho si masíruješ zadek.

Abe (Ne, 9. 8. 2020 - 02:08)

Honění má své kouzlo při mimořádných situacích. Není problém se vyhonit před mámou, manželkou, tchyni, tetami, doktorkou a p., které vás znají a tolerují., ale vyhonit se před tříčlennou vyšetřovací komisi, dvěma svědkyněmi a postiženou, žalující, při rekonstrukci "zločinu", je unikát. Stalo se. Odmítl jsem sex s kolegyní a ta mne udala, že jsem jí znásilnil. Že tomu tak nebylo dosvědčila jiná kolegyně a uklízečka, které slédovaly, že jsem odmítl pohlavní styk a místo toho se jen vyhonil. Při uvedené rekonstrukci jsem to musel zopakovat, za účasti šesti žen. Paráda.

Abe (Ne, 9. 8. 2020 - 02:08)

Honění má své kouzlo při mimořádných situacích. Není problém se vyhonit před mámou, manželkou, tchyni, tetami, doktorkou a p., které vás znají a tolerují., ale vyhonit se před tříčlennou vyšetřovací komisi, dvěma svědkyněmi a postiženou, žalující, při rekonstrukci "zločinu", je unikát. Stalo se. Odmítl jsem sex s kolegyní a ta mne udala, že jsem jí znásilnil. Že tomu tak nebylo dosvědčila jiná kolegyně a uklízečka, které slédovaly, že jsem odmítl pohlavní styk a místo toho se jen vyhonil. Při uvedené rekonstrukci jsem to musel zopakovat, za účasti šesti žen. Paráda.

O_o (Po, 14. 9. 2020 - 12:09)

Tak to slyším prvně že se dělá tenhle typ rekonstrukcí to je jak námět na béčkový porno film.Chybí tam hezká figurantka na které by se vyzkoušelo to ůdajné znásilnění co popisovala kolegyně zda je to v mezích reality :-)

Abe (Pá, 18. 9. 2020 - 21:09)

Ve skutečnosti to bylo takto. Rozvedená, potřebná, stárnoucí krasavice a kolegyně, po mně jako po mladém jela. Stále se mne dotýkala, flirtovala a obtěžovala. Věděl jsem, že je to intrikánka, která by z případného vztahu chtěla těžit. Jednou mne vlákala do své kanceláře, v domnění, že jsme sami. Požádal jsem předem jinou kolegyni, aby byla nepozorovaným svědkem. Uklízečka se k tomu připletla náhodou. Koketa, se přede mnou svlékla, roztáhla nohy a vyzvala mne k souloži. Řekl jsem, že než abych se s ní spustil, že se raději sám vyhoním, což jsem také udělal. Strašně se naštvala, pravila, že mi to přijde draho. Utřela mé sperma kalhotkami, které použila jako předmět doličný, při podání udání, že byla mnou znásilněna. Záhy přišla vyšetřovací komise vytvořena ze tří žen. Jedna z nich byla moje bývalá učitelka, další byla z místa bydliště a předsedala moje nadřízená. Všechny mne dobře znaly a věděly, že jsem onanista. K tomu očitá výpověď dvou nezávislých svědkyň. Rekonstrukce proběhla, ale bez obnažování a masturbace. Jen v náznacích. Nakonec žalobkyně přiznala, že mne chtěla zneužít a vydírat. Byla okamžitě přeřazena na jiné pracoviště a já zůstal. Se svědkyněmi, které zaujal můj pohlavní orgán, jsem poté navázal nezávazný sexuální vztah, ale to už je jiná kapitola.

O_o (Út, 22. 9. 2020 - 16:09)

Zajímavé a to udání za znásilnění bylo řešeno ůřední cestou?Nebo jen interní firemní šetření?Ta skladba komise a popsané ůkony včetně použitého důkazu(koketa asi moc nevynikala inteligencí) je hodně neobvyklá a dost výstřední :).

Abe (Út, 22. 9. 2020 - 23:09)

Nebylo řešeno policií, ale jako stížnost zaměstnavateli. Vzhledem k tomu, že stěžovatelka byla známá firma, u které to nebyl první případ, byla i komise složena z žen , které ke mě měly osobní vztah. Jestli byl důkaz kalhotky, semeno bylo již zatvrdlé, ale to je moc nezajímalo. Podstatné byly nezávislé výpovědi obou svědkyň, které potvrdily mojí verzi, že jsem se jí ani nedotkl. Obě přesně popsaly mého ptáka, délku úkonu i výstřik semene. Její nahotu, polohu, výzvy i vyhrůžky. Rekonstrukce už byla jenom zábava. Nabídl jsem sice že to udělám in natura, ale bylo to odmítnuto, že toho již není třeba. Jinak nadržené ženy, při vší úctě, moc vysokou inteligencí neoplývají, zrovna tak jako muži, kterým stojí.

Reklama

Přidat komentář