Reklama

Vzrušení z vlastního syna

hela (Čt, 24. 9. 2020 - 21:09)

Spousta případů byla jednorázových , ale taky dost dlouhotrvajících.

Jakub (Čt, 24. 9. 2020 - 21:09)

Asi by nemělo, ale hodně mě to překvapuje.

Petr (Čt, 24. 9. 2020 - 21:09)

Tohle přesně jsem si myslel a musím říct, že o tom dost přemýšlím. Dost se totiž o tuto problematiku zajímám a je fakt, že většina medializovaných případů zneužívání se týká vztahu otec - dcera a naopak velmi málo případů matka, syn. Je to možná tím, že v prvním případě hraje hlavní roli spíš chtíč, nebo touha a otcové se díky tomu dopouštějí na dětech neskutečných zvěrstev, které pak vedou k velmi silným traumatům u dětí. Jednou jsem četl blog jedné holčiny, kterou od jejích čtyř let zneužíval otec a ona nakonec spáchala sebevraždu skokem pod metro. Ale pokud jsou případy matka, syn, tak si myslím, že k traumatu téměř nikdy nedochází. Přemýšlel jsem o tom a myslím si, že na rozdíl od prvního případu zde hraje hlavní roli mateřská láska a jak je známo, láska neubližuje. Ale třeba je to jinak. Kdo ví.

Kaja (Čt, 24. 9. 2020 - 20:09)

Myslím si, že by to tak mělo být, aby matka zaučila syna v době, kdy už začíná vnímat sex a vše kolem toho, znám, dcerku zase otec

hela (Čt, 24. 9. 2020 - 20:09)

Dělala jsem v poradně a vztah matka-syn byl poměrně častej, ale otec - dcera jen málo. Nevím, jestli se to tajilo , ale byl to jasný nepoměr.

Abe (Pá, 25. 9. 2020 - 00:09)

Dceru nemám, ačkoli mne to mrzí, ale ne kvůli sexu. určitě bych jí respektoval. Cokoli by chtěla, nebo ne, by pro mne bylo svaté. Rozhodně by to nemělo sexuálni podtext. Naproti tomu mne matka zneužívala sice nekoitálně, ale cílevědomě, mne nutila k časté onanii, aby ze mne vymýtila mužský pud a snažila se mne předělat na dívku. Chtěla abych jí otročil až do smrti.

K K (St, 23. 9. 2020 - 10:09)

No někdy je opravdu divné, když sedíc v autě na parkovišti před markerem nechtěně vyslechnete z jiného auta jak docela fešná asi padesátiletá matka říká svému asi tak třicetilému synovi mezi dveřmi jejich auta, a kocourku prosimtě nezapomeň v lékárně na ten lubrikační gelík, víš jak mě to přeci ze začátku bolí, a on jí odpoví, neboj mami nezapomenu a tak divně se při tom na sebe pousmějí.? Tak to fakt už člověk neví co si o tom má myslet a nechápe nic. Vždycky jsem si myslel že incest mezi matkou a synem jsou jen takové fantasmagorie, ale po této příhodě si to už tedy nemyslím.

Eva (Út, 22. 9. 2020 - 02:09)

Pánové. Toto téma je výhradně určeno pro ženy, matky. Co sem pletete svoje fantazie? Mámy zastaňte se mne. Vzrušení ze svého syna prožívám stále, od té doby co jsem jej porodila, kojila, učila chodit, mluvit, vychovávat, učit se a žít. Prožívala jsem s ním dětství, dospívání, nemoci, radosti i neúspěchy. Ano miluji svého syna, který je dnes již dospělý a udělám pro něj vše, aby byl šťastný a spokojený. Erotomany možná napadne incest, ale nikdy jsem jej nepřipustila do sebe. Vzrušovalo mne dělat mu dobře. Při koupání jsem mu ráda přetahovala předkožku. Pak začal mít orgasmy a výrony semene. Přirození mu rostlo a já z toho měla radost. Naučila jsem jej rozkoši a to bylo i mojí rozkoší. I dnes, když vyndá ptáka mu jej ochotně vyhoním a při tom vyteču a užiji si také rozkoše. Často onanuje i sám a když jej při tom přistihnu, vůbec mu to nevyčítám. Vždyť já též masturbuji a často při tom myslím na syna a jeho velký, tuhý, stříkající penis.

Z (Út, 22. 9. 2020 - 07:09)

Z

Paní kolegyně, (Út, 22. 9. 2020 - 08:09)

jděte už s tím označováním někam. Váš systém nefunguje a je protiprávní.

O_o (Ne, 20. 9. 2020 - 01:09)

To záleží na rozpoložení a aktuální situaci jak se vyvine a taky jak to kdo vnímá,nevím jak jiní ale pro mě je maximální prožitek v sexu když mám k dotyčné určitý citový vztah,asi je to pozůstatek toho co mě naučila kdysi o 10 let starší "učitelka" sexu v lázních po dlouhých večerech abych byl dobrým milencem.Akorát mi zapoměla říct že to nejde takhle nasadit globálně - mladší holky i když se jim to i líbí touží po rychlých a intenzivních zážitcích a tohle jim překáží,za to to ocení starší tedy aspoň z mých zkušeností.A tak nějak jak to chtěl osud tak u té starší vdané paní (mohla to být věkem moje máma - ale abych to upřesnil nikdy mě má biologická máma sexualně nepřitahovala ani nepřitahuje) se projevilo více faktorů v citech které byly vzájemné - porozumění,přitažlivost,tolerance,touha,vášeň,důvěra .... měla ráda spíš něžné pomalé mazlení s milováním ,ale dokázala překvapit.Jednou jsme měli noc pro sebe a mimo jiné jí zajímalo jaký jsem měl nejlepší sexuální zážitky,řeč se točila okolo jedné bývalky která měla silné sklony k tomu být nymfomanka a jak mě povzbuzovala abych jí o ní vyprávěl víc a vzpomínal na zážitky mě extrémně vzrušilo a pak to se mnou chápavě,láskyplně,tvrdě a vášnivě dělala celou noc,u toho jsem se udělal vícekrát po sobě ..... Nikdy před tím ani po tom jsem nezažil abych měl při stříkání pocit že mě někdo vzal po hlavě a zpomalil se čas natolik že jsem slyšel každý ůder svého srdce které bilo jak o závod....

Petr (Ne, 20. 9. 2020 - 22:09)

To zpomalení času je velmi zajímavé. Něco podobného mi kdysi povídala jedna známá, která žije v Anglii. Říkala, že její kamarádce se pro změnu stalo, že při sexu zažila tak silný orgasmus, že pro ni nějakým nepochopitelným způsobem jako by vyletěla z těla a na vteřinu se na sebe i toho milence dívala ze shora. Říká se tomu astrální cestování, ale nikdy by mě nenapadlo, že se to dá zažít při sexu. Ale to zpomalení času nevím, jak bych nazval. Možná, že ses dostal do fáze, kdy se běžné plynutí času zastavilo, a ty jsi vnímal jen přítomný okamžik. Je to fakt zajímavé a ten vztah s tou učitelkou sexu musel být velmi intenzivní a krásný.

O_o (Po, 21. 9. 2020 - 17:09)

No já znám základy esoteriky ale osobně si nemyslím že to bylo astrální cestování,spíš to bylo ovlivněné silnýma emocema které umocnily prožitek.
Ta emoce co to umocní může být jak pozitivní tak negativní.V sexu se mi to stalo jen s tou dotyčnou to velké zpomalení času nicméně třeba se mi stalo když jsem byl blbej a skoro nespal před dlouhou cestou autem jsem měl před kruhovým objezdem chvilkový výpadek pozornosti(mikrospánek?) a pak jsem viděl jak jsem vjel do auta kterýmu jsem nedal přednost to vše zpomaleně tak že šla vidět postupná deformace plechů pak následoval střih a auto který mělo být poškozený nárazem bylo jinde a jelo dál a moje poškozené taky nebylo a bezpečně jsme se minuly......

A ano "učitelka" sexu mě oslovila natolik že si dodnes pamatuji její jméno a příjmení Lenka ******.Mělo to docela nevinný začátek,zůčastnil jsme se nějakého skupinového výletu po okolí a bylo to na podzim někteří si vzali špatnou obuv a jelikož jsem měl vodotěsné boty tak jsem se postavil do říčky a těm co měli špatnou obuv aby si jí nenamočily jsem pomohl na druhou stranu.Po zbytek cesty jsme si tak obecně povídaly odkud je kdo a pod takové obecná diskuze.Další dny i zájmy,nějaká zábava a diskuze,letmý dotyk který jí nevadil,polibek na rozloučenou a asi 5 nebo 6 den jsme byly sami spolu u televize a dodnes si pamatuji že tam zrovna běžel seriál robocop nakousla téma sex a mě se začlo třást vzrušením tělo i ruce čehož si všimla.Vzala je do svých rukou a přesedla si na můj klín pošeptala mi do ucha že nemusím mít strach ani být nervozní že mě vše ukáže,položila mi ruce na svá prsa a začla se líbat.Přes den jsme po procedůrách chodily na procházky,učila mě společenskou etiku a chování k ženám i důležitost být trpělivý,něco o astrologii a po večerech sex s dlouhýma předehrama pomocí rukou,hlazení,sání,líbání,orálu kdy mě "vedla" i s vysvětlováním a pak si prohodily role což bylo nesmírně příjemné ....
Jelikož nebrala antikoncepci tak na začátku trvala na tom abych používal ochranu,časem mě dopřála sex i bez až byla trochu větší důvěra že dokážu ovládnout touhu,vzrušení a neudělám se do ní.Zjistil jsem že sex bez kondomu je pro mě mnohem více vzrušující a taky moje nejoblíbenější poloha ze všech co jsme zkoušely je v kamasutře označována jako Nirvána což mi zůstalo dodnes.

D 45 (So, 19. 9. 2020 - 08:09)

Dokonalou a delší předehru s oboustranným orálem mám také ráda, ale potom raději tvrdší sex v různých polohách, ze zadu, na koníčka, ale vždy nakonec misionář s výstřikem na moje bříško, prsa a pusinku, pak ještě trochu něhy a je ze mě zase šťastná holka.

Pavlína (Pá, 18. 9. 2020 - 13:09)

Ono to není jen tak, muž musí taky umět ženu přivést ke krásným orgasmům a nebýt sobec. Já to mám ráda pomalu, napřed dlouhé francouzské líbání se vzájemným se osahávaním, líbáním mé šíje, které pomalu a postupně přechází v laskání mých prsou a sání mých bradavek současně s prstěním mé mušličky. To mě dovede moc pěkně naladit a pak už se v sexu nebráním ničemu co je pro oba dva příjemné a přivede nás k nádherným orgasmům.

O_o (Pá, 18. 9. 2020 - 20:09)

Měl jsem štěstí na jednu starší ženu a ta měla ráda něco podobného,nejvíc mě bralo jak se vzrušením zvětšily její bradavky a byla vzrušivá tak že se dokázala udělat jen z jejich sání a hraní si s nima víckrát po sobě.A když to umocnila tím že se nejdřív dívala jak si s ní hraju a zaklonila hlavu a začala vzrušením stále víc hlasitěji vzdychat a propínat se v orgasmech tak jsem měl pokaždý výstřik na krajíčku a napoprvé jsem jí nedal moc práce.....byla ale jediná za celou dobu s kterou jsem se seznámil že to takhle měla a dokázala se z dráždění udělat xkrát po sobě.....

Petr (Pá, 18. 9. 2020 - 21:09)

Tyhle něžné pomalé hrátky se mi taky líbí. Stejně, jako Pavlína miluju pomalé předehry, mazlení a a orál. Dokonce nevím, proč, ale ta lízačka je pro mě důležitšější, než samotný sex. Párkrát jsem to měl bez orálu a to jsem si připadal, jako bych vůbec nešukal. Prostě takové divné. Anebo miluju nejrůznější hrátky z věcmi. To jsem jednou tak tehdejší přítelkyni prováděl fisting a upoutal mě její velký řetízek, co měla na krku. Tak jsem ten řetízek vzal, přiložil jí ho na prs a začal s ním jemně kroužit po bradavce. No a když jsem jí ho dal ke rtům, tak ho začala olizovat. Bylo to fakt super. No a jednou se mi povedlo jí to rukou udělat třikrát po sobě. Docela nechápala.

Borg (Pá, 18. 9. 2020 - 06:09)

Není tu někde téma - vzrušení z vlastní matky?

Návštěvník (Pá, 18. 9. 2020 - 09:09)

Nikoho normálního jeho matka nevzrušuje, teda mne určite ne. Jo tchýne to je jiná. Tu bych přetáhnul hned.

Xa (Út, 15. 9. 2020 - 20:09)

Pozor! Volavky lákají kořist do sítě a neštítí se ničeho!!!!!

Reklama

Přidat komentář