Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Cynik - realista (Ne, 20. 9. 2020 - 18:09)

K tématu mého příspěvku jako obvykle nic, pokrytecký, křivácký Jahodo... a tvá naprostá neschopnost vynajít smysluplné protiargumentny vlastně dokazuje pravdivost mých textů. Tou vazelínou, olejem, či tukem se namaž sám, celičký, aby ses celičký bez potíží nasoukal do řiti běloptákovy... i když to kluzivo je možná zbytečné, ty už jsi z té řiti léta nevylezl, ubožáku.

Shabbatot-Jahoda (Ne, 20. 9. 2020 - 22:09)

Ať žije U$A !!

Tak kdo je agresor? (Po, 21. 9. 2020 - 12:09)

Americké válečné letectvo potřebuje pro vítězství v budoucích eventuálních válkách za účasti Ruska a Číny ještě vícе strategických bombardérů, píše v Defence One vojenský analytik Centra vojenské a politické moci Fondu ochrany demokracií Shane Praiswater. Podle názoru experta se může jedním z rozhodujících faktorů vítězství v takových bitvách stát masové nasazení těžkých strategických bombardérů, jako jsou dnešní B-1 Lancer a B-52 Stratofortress, protože „pojmou velký počet zbraní“ na rozdíl od obtížně zjistitelných B-2 Spirit a B-21 Raider. „Dokonce i přesto, že USA mají základny a spojence v (baltském) regionu, obrovské množství zbraní, například za účelem zničení integrovaného systému protivzdušné obrany Kaliningradu, si vyžádá značnou účast bombardérů,“ píše autor. Z tohoto důvodu bude třeba doplnit stovku moderních těžkých strategických stealth bombardérů B-21 Raider, které americká armáda začne dostávat ve dvacátých letech, také jistým počtem jednodušších, „obyčejných“ těžkých bombardérů, míní odborník. Autor článku je přesvědčen, že místo modernizace zastaralých letounů potřebují američtí vojáci nový těžký strategický bombardér vyrobený bez stealth technologie, ale schopný nést dostatečné množství zbraní na vnějších závěsech. Velitel Velitelství globálních útoků amerického vojenského letectva Timothy Ray napsal v příspěvku pro časopis Air Force Times, že válka budoucnosti, kterou bude země svádět nejspíš s Čínou nebo Ruskem, zpochybní přežití amerického národa. Náčelník štábu Vojenského letectva USA Charles Brown junior učinil v srpnu prohlášení, že se válka budoucnosti za účasti USA nebude podobat konfliktům dvou posledních desetiletí.
„Válka budoucnosti nezůstane daleko od našeho pobřeží,“ učinil předpoklad Brown. To jsou názory, co? Vidíte, čím se pořád zaobírají americké, zabijácké svině? Naprostá absence jakéhokoliv soucitu s bližním! A do takového spolku jsme prosím vlezli. Naštěstí s-400 jsou konstruovány právě proti takovým zamýšleným masivním náletům. Proto se jich americké svině tolik bojí!

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 15:09)

Tak co nám na to řekne Jahoda? Nebo se už zhulil tak, že není schopen reagovat?

Shabbatot-Jahoda (Ne, 20. 9. 2020 - 18:09)

...toť není pokrytectví.??

Cynik - realista (Ne, 20. 9. 2020 - 14:09)

„...ještě že jsme v EU!Je to právě EU,která blání obyčejného občana,EU maří kriminální činnost kriminálníků po celém EU,pouze EU zajistí obrovský blahobyt,vysokou životní úroveň,svobodu projevu,demokracii a práva i pro obyčejné dělníky jako jsem já jahoda!Díky EU a dotacím do ČR se má v současnoti Český národ nejlépe ve své historii....“ --------- Jako vtip docela povedené, Jahodo... Jak bránila EU obyčejné občany, kteří demonstrovali za samostatnost Katalánska, či demonstrující Žluté vesty ve Francii? Nijak, pochopitelně… zato keců k nedodržování demokracie jinde ve světě se z tlam politiků linou proudy… Jak brání EU obyčejné občany, kteří si dovolí vystoupit proti oficiální propagandě, a jsou dehonestováni, šikanováni, či dokonce přijdou o práci? Jak maří EU „kriminální činnost kriminálníků“ v případě ilegálních imigrantů, které si sem EU natahala? Slyšel jsi někdy o no-go zónách, o místech, kam se bojí vstoupit i policie? Jak zajistí EU „obrovský blahobyt“? Snad idiotským prosazováním myšlenek zelených šílenců, ochotných v boji proti oxidu uhličitému vyházet z oken stamiliardy daňových poplatníků (v eurech, pochopitelně), aby došlo ke snížení konkurenceschopnosti evropských výrobků a plodin, přičemž důsledkem nevvyhnutelně budou kvanta nezaměstnaných? A ten „obrovský blahobyt“ je možný jen za cenu neustále stoupajícího zadlužení států… dluhy nejsou blahobytem, Jahodo.--- Mohl by ses ještě před umístěním propagačních žvástů do diskuse nejprve zhluboka zamyslet, a provnat ty své žvásty se skutečností?

Cynik - realista (Ne, 20. 9. 2020 - 05:09)

„Ministr kultury na svém twitterovém účtu napsal, že mu hlavní hygienička Jarmila Rážová potvrdila, že v zaznamenaných případech nakažených z divadel a podobných kulturních zařízení hygienici neevidují žádná ohniska nemoci.

Také se shodl s ministrem vnitra Janem Hamáčkem, že není třeba stopnout kulturní akce. Ten přitom v dřívějším rozhovoru pro Právo zmínil zrušení hromadných akcí jako jednu z možností. ---

„Mluvil jsem s Janem Hamáčkem a shodli jsme se, že teď není důvod zastavovat kulturní akce. Hlavní hygienička potvrdila, že v evidovaných případech z divadel apod. neeviduje hygiena žádná ohniska. Akce, kde lidé sedí, mají roušky a dodržují se základní hygienická pravidla, jsou bezpečné,“ uklidnil Zaorálek na Twitteru.“

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Omezi-se-kulturni-akce-Zaoralek-se-dohodl-s-Hamackem-ze-ne-Pak-uderil-Babis-Ale-nejsem-epidemiolog-dodal-637661) ----------

Kdo by čekal od anosocanského cirkusu koncepční práci a zavedená opatření, která by zabránila rostoucímu šíření nemoci Covid – 19 u nás? Takže v divadlech nákaza nehrozí, a jinde ano? Že by byl ten virus takový nekulturní bastard, a do divadel ani nepáchne? Nebo je to jako obvykle – banda řvounů z umělecké „Národní fronty“ si vyhulákala možnost neuzavřených divadel? ---- A zase zcela podle očekávání – anosocanský cirkus rychlým tempem mění svá rozhodnutí, vždyť volby do krajů a senátu jsou už „za pár“… Bylo by logické, že se anosocanská, komunisty podporovaná koalice poučí z první vlny pandemie, a v několika měsících po jarním rozvolnění připraví jasná a přesná pravidla, jak postupovat v případě opětovného rozšiřování nákazy… Nu, asi na to anosocani neměli čes a energii – vždyť ji vyplýtvali při vymýšlení, jak podplácet své voliče erárními, na dluh získanými penězi, příkladně slíbit penzistům nasypání několika tisícovek navíc, když jim ty životní náklady stoupají a když krmí ty kočičky a pejsky… Bylo také zcela nezbytné cpát penzistůmdo poštovních schránek papírovou obálku s rouškami a respirátorem… Kde jsou ty časy, kdy vrchní anošéf a předseda vlády poučoval celý svět a vlastně i přilehlý vesmír, kterak bojovat s pandemií… nu, teď už asi poučovat nebude.

Cynik - realista (So, 19. 9. 2020 - 19:09)

Zajímavý rozhovor na PL, titulek článku "Vodík! Do aut, jako energie. Hovořili jsme s českým vědcem, jehož slova si budete pamatovat" (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vodik-Do-aut-jako-energie-Hovorili-jsme-s-ceskym-vedcem-jehoz-slova-si-budete-pamatovat-637263) - najděte si chvilku.

aladin (So, 19. 9. 2020 - 19:09)

"HLAVNÍ ZPRÁVY
73 CNN Prima News HD - 19. září 2020 - 18:55–19:55"...BLANKA - V Praze 6 prý přibude aut, no a co, vždyť tam jsou ti dva fašouni u moci !!!

aladin (So, 19. 9. 2020 - 19:09)

"HLAVNÍ ZPRÁVY
7 Prima - 19. září 2020 - 18:55–19:55"...KRETÉNI, KRETËNI, KRETÉNI !!! !!! !!! !!! !!! Ta kráva, co mluví o tom, že by svoboda měla být taková, aby si lidé mohly rozhodnout sami, jestli jsou ohroženi, či ne !!! KRÁVA OMEZENÁ !!! Tak oni, sráči by nenosili roušky a řvali by, tak když vám to vadí, tak běžte pryč !!! Stejní sráčj, jako kuřáci, taky pořád řvali, když ti to vadí, tak běž pryč !!! A Piráti jsou stejní kreténi !!! Flégře, nekoktej tady !!! Počet nakažených narůstá proto, že lidé nerespektují podmínky !!! Ten kdo netestuj, nemá nakažené !!!

Cynik - realista (So, 19. 9. 2020 - 19:09)

Souhlas. O některých věcech prostě musí rozhodnout odborníci - nikoliv banda všivých politiků, konající především ve snaze urvat volební hlasy, a díky jim se narvat ke žlabům, či u nich v dalším volebním období setrvat. Zprávy skoro nesleduji, jen by mě zajímalo, jestli by ta "kráva" se stejným zaujetím propagovala referendum o vystoupení z Evropské socialistické unie, aby si lidé mohli rozhodnout sami, zda v eurobordelu zůsta, nebo odejít...

aladin (So, 19. 9. 2020 - 16:09)

"Zprávy v 16
5 ČT 24 - 19. září 2020 - 16:00–16:30"...Jděte už do prdele s těmi lžmi o Novičoku !!! Po Novičiku by byl mrtvola !!! Vidím to, jako akci CIA sloužící k ještě jejich větším konspiračním teoriím o Rusku !!! USFT se snaží přerušit dodělání plynovodu z Ruska do Německa !!! USFT se cítí ohroženy, proboha kým a nebo čím ??? Nejspíš sami sebou !!! Ti Sionisté musí mít už zesračkovatělé mozek z toho strachu z komunizmu !!! Vždyť je jen v KLDR !!! Tak čeho se vlastně bojí ??? Asi toho, že svět už zná jejich záměry s lidstvem na planetě !!!

Návštěvník (So, 19. 9. 2020 - 18:09)

Nejde o ideologii , ale o nerostné zdroje a o peníze .

Cynik - realista (So, 19. 9. 2020 - 12:09)

Jahodo, následující text souvisí s příspěvkem o projevu pana Trumpa, počti si:

„Pravidelný přehled mediálních zajímavostí tentokrát odstartuje zpráva z Novinek, která pod titulkem „Nemají práci, kradou a znásilňují. Ivana Trumpová kritizovala migranty“ vyšla v úterý. „Je nesporným adeptem na článek týdne. Oč jde? Ivana Trumpová, bývalá manželka amerického prezidenta Donalda Trumpa, v rozhovoru pro televizní stanici ITV a pořad Loose Women uvedla, že američtí migranti ‚nemají práci‘, ‚kradou a znásilňují ženy‘. Trumpová ocenila imigrační politiku svého bývalého manžela. Řekla: ‚Dosáhl toho tolik, zejména v oblasti přistěhovalectví‘. Připomněla skutečnost, že i ona sama je přistěhovalec, z někdejšího Československa,“ uvádí pro ParlamentníListy.cz Petr Žantovský. ----- Ví se o ní, že se tu narodila jakožto Ivana Zelníčková, vystudovala Fakultu tělesné výchovy a sportu a vypracovala se na vynikající lyžařku. „Donalda Trumpa si vzala v roce 1977 a žila s ním patnáct let. Nestala se však jen bohatým přívěskem na Trumpově impériu. Působila jako modelka, napsala několik knih, realizovala se i v designu. Proto lze dobře chápat její slova: ‚Jsem přistěhovalec. Ale ti, kteří do USA dorazí, musí přijít do země legálně, musí si najít práci a musí platit daně jako ostatní Američané‘. Na adresu nynějších imigrantů prohlásila, že se ‚neoblékají jako Američané‘, ale také podotkla: ‚Když nemají práci, tak kradou a znásilňují ženy‘. Její televizní vystoupení vyvolalo očekávatelnou reakci,“ míní mediální analytik. -----

Poukazuje na to, že „manhattanská kavárna“ spustila řev a označila Trumpovou za ignorantku, „odpornou ženskou“ a rasistku. „Prostě samé milé nálepky, které zná – i u nás – každý, kdo si dovolí ceknout proti tomu, že se euroatlantická civilizace pomalu mění v muslimskou kolonii. Divácké reakce dokonce, podle článku v Novinkách, požadovaly vypnutí a neodvysílání toho pořadu, jiným slovem: cenzuru. Nabízí se logická otázka, zda je doopravdy už tak veliká část populace promořena oním ‚průmyslem dobra‘, vymýváním mozků, likvidací individuálních názorů, že zkrátka odmítavý postoj ke svobodě slova je skutečně masovým jevem,“ přemítá Petr Žantovský. -----
Existuje i druhá možnost, že jde o organizovaný a „pravdoláskovnickými“ médii mohutně zesilovaný a zmnožovaný hlas menší části kavárníků z kateder a feministických spolků. „Myslím, že určitý náznak odpovědi dostaneme podle výsledku amerických prezidentských voleb, čili vcelku brzy – budou se konat 3. listopadu. Lze předpokládat, že za Trumpovými zády budou vidět lidé práce, farmáři, americký západ a jih, venkov, potomci těch, kdo Ameriku kdysi vybudovali a ‚učinili velkou‘, abych parafrázoval Trumpův slogan ‚Make America great again‘. Zatímco levičáka Bidena budou kolektivně adorovat absolventi různých těch ‚kulturních antropologií‘ a podobných oborů, které jsou produktem intelektuálského postmodernismu konce 60. let,“ soudí mediální odborník. -----
Je si jist, že respektovaní umělci typu Bona nebo Bruce Springsteena se určitě přetrhnou v koncertní podpoře Bidenových pseudohumanistických frází, z nichž nečouhá nic kromě nesmyslných a zadlužení země působících výdajů na „dobro“. „Konečně tak přece začínal i Barack Obama. Slíbil každému všechno, a aby aspoň něco z toho splnil, rozjel několik válečných konfliktů ve Třetím světě, čímž mj. odpoutal veřejnou pozornost od skutečných problémů jejich země. V teoriích mediální manipulace se tomu říká ‚red herring‘, červený sleď. Tedy nápadná efektní (pseudo)událost, která má odlákat publikum od skutečnosti. Jak říká hezky Alf ve slavném dětském filmu, ‚neptat se, nemyslet‘. To je to, oč tu běží,“ upozorňuje Petr Žantovský.“ (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Migranti-nemaji-praci-kradou-a-znasilnuji-zeny-Vypnete-to-Petr-Zantovsky-sleduje-rev-ktery-nastal-po-slovech-Ivany-Trumpove-637559).

Cynik - realista (So, 19. 9. 2020 - 12:09)

Obvykle se snažím vybrat ze zajímavých článků to nejpodstatnější, což zde okopíruji a připojím svůj komentář. Následující text je ovšem nezkrácený, co ty na něj, Jahodo?

„Prezident Trump, s vědomím, že Amerika je na rozcestí, kdy půjde buď cestou udržení či návratu ke svým kořenům, nebo skončí jako jeden velký gulag, pronesl včera ve Washingtonu jeden ze svých z nejzásadnějších projevů. Trump si zcela jasně uvědomuje škody, které marxisté od 50.let v Americe napáchali, a vidí, že indoktrinace mládeže jejich zvrácenými idejemi nyní dosáhla vrcholu. Celý systém školství je skrz naskrz prolezlý lidmi, kteří se řadí k levici, a tito lidé denně působí na mládež ať už na základních, středních i vysokých školách. Výsledkem je zcela zfanatizovaná mládež věřící v komunismus, ve zločinnost samotného bytí bílých lidí, a v revoluci, která má celou Ameriku obrátit vzhůru nohama. Jedinou odpovědí na marxistickou propagandu je anti-marxistická propaganda. A Trump chce proto převzít nad školstvím kontrolu. Respektive jej vyrvat z rukou těchto zrůd. -----
Zde je přepis nejdůležitější části jeho projevu:
“Naše děti jsou učeny z propagačních materiálů, jako například od Howarda Zinna (americký marxista, jeho knihy jsou součástí výuky na univerzitách v západním světě, včetně ČR), které mají u studentů vyvolat stud ze své vlastní historie. -----
“Levice pokřivila, zkreslila a pošpinila americký příběh se svými podvody, falešnostmi a lžemi.
“Američtí rodiče nepřijmou indoktrinaci v našich školách, kulturu rušení v našich zaměstnáních, nebo potlačování tradiční víry, kultury a hodnot ve veřejném prostoru. Už ne.
“Pod naším vedením bude vydán grant, který umožní vývoj osnov, které budou pro-americké a oslavující pravdu o naší velké historii. -----
“Naše univerzity jsou zaplaveny “Critical Race Theory“. Je to marxistické učení o tom, že Amerika je zkažená a rasistická země. A že na útlaku se podílejí i malé děti. A že celá naše společnost musí být radikálně změněna. Critical Race Theory je vnucována do škol našich dětí. Zasahuje do školení na pracovištích. A má za cíl rozdělit rodiny, přátele a sousedy. ---
“Když dav strhává sochy našich Otců zakladatelů, zapaluje obchody, a útočí na policisty, aniž by čelili jediné námitce ze strany Demokratů, je jasné, že Amerika musí bojovat s indoktrinací pomocí patriotického občanského vzdělávání.“

(https://pravyprostor.cz/trump-pronesl-mozna-nejzasadnejsi-projev-sve-kariery-proti-kulturnimu-marxismu/) ---------- Jahodo, stále trváš na svém, že je pan Trump krtkem Kremlu? Ten pan Trump, který bojuje proti levičáckým marxistickým idejím, proti levičácké verbeži, která z kdysi hrdých a úspěšných Spojených států dělá tupé, propagandou zmasakrované stádo, kdy třeba je bílá rasa ochotná pokleknout před černochy a omlouvat se za dávnou historii? Ten pan Trump, který je protikandidátem Bidenovým… a Biden je spřažen s demokratickou stranou, která je odpovědná za levicové úchylky americké politiky a veřejného dění? Ještě jednou: “Když dav strhává sochy našich Otců zakladatelů, zapaluje obchody, a útočí na policisty, aniž by čelili jediné námitce ze strany Demokratů, je jasné, že Amerika musí bojovat s indoktrinací pomocí patriotického občanského vzdělávání.“ -----Popřemýšlej o tom, Jahodo… Za mě – naprostý souhlas s Trumpovými slovy. Ty, který vidíš bolševika, ruského agenta a ruského trola za každým rohem, a nejspíš se večer před ulehnutím koukneš pod postel, jestli tam jeden z nich na tebe nečíhá, nevidíš pravý stav věci?

aladin (Pá, 18. 9. 2020 - 22:09)

"Rambo III
23 Prima COOL - 18. září 2020 - 20:15–22:10"...Kterej debil tyhle filmy točí, není to ten samej, co točí 007 ???

Shabbatot-Jahoda (So, 19. 9. 2020 - 08:09)

Rambo ,3 je asi nejlepší z série Rambo ,no ale...i díl Rambo 2 je dobrý,jak tam Rambo likviduje jednoho blbého rákosníka za druhým, kuchá kudlou rusáky v díře, škrtí je
bambusovou lijanou,jednoho bolševika za druhým ataky výpraská Specnac, horší variantu SEALs a nakonec osvobodí americké válečné zajatce a odveze je na svobodu,ale Rambo 3 je stejně lepší....jak tam Rambo výpraská celou rusackou armádu apak odjede do U$A,to je pointa celého toho filmu.Je to lepší jak díla Jak se kalila ocel,30 dílů majora Zemana, Čuk a Gek,Okres na severu ,projev na Hrádku o kůlech v plotě, konspirační teorie že WTC si zbourala Amerika sama a včelka Mája...no....

Cynik - realista (So, 19. 9. 2020 - 11:09)

Překvapuje mne, že „jinoch“ již padesátiletý věří na pohádky, Jahodo… a filmy typu Rambo nejsou ničím jiným, než pohádkami… Je sice možné, že „Rambo likviduje jednoho blbého rákosníka za druhým, kuchá kudlou rusáky v díře, škrtí je bambusovou lijanou,jednoho bolševika za druhým ataky výpraská Specnac, horší variantu SEALs a nakonec osvobodí americké válečné zajatce a odveze je na svobodu“, nicméně skutečnost byla dramaticky odlišná. Amíci si přece s těmi „blbými rákosníky“ neporadili a odtáhli z Vietnamu jako spráskaní psi, přes obrovskou technickou převahu… a za sebou zanechali zemi, zdevastovanou směsí herbicidů, známou jako Agent Orange. Jak píše Wikipedie, „Požití této chemikálie byly ve vietnamské válce vystaveny milióny vietnamských obyvatel. Následky expozice zahrnovaly rakovinu, mentální postižení, defekty pokožky, neurologické defekty a vrozené malformace a novotvary u nově narozených. Látka jim poškodila přímo genetickou výbavu, proto se oběti trpící těmito příznaky rodí dodnes.“ (https://cs.wikipedia.org/wiki/Agent_Orange). ----- Rambo je tedy stejně idiotskou, lživou propagandou, jakou u nás byla mnohá díla z dob reálného socialismu...

ShabbaTot-Jahoda (So, 19. 9. 2020 - 13:09)

no však já tvrdil,že Rambo 3 je lepší jak Rambo 2,neb ve Vietnamu sice zpráskal Rambo bolševika ,ale v Rambo 3 ho sic spráskal taky,ale v mnohem větším množství.Tam se jednalo o Afganistan...no a toto je pointa jádra pudla filmů o Rambo,že bolševik dostane výprask a jestli je to reálné anebo nee není v pohádce rozhodující.Rambo jest vlastně taková pohádka pro dospělé....a v pohádce se taky všemu nemůže věřit,třeba na hastrmana,zoubkovou vílu,strašidla atak.Tomuto prostě nikdo nevěří,ale čemu dospělý věří je právě to čemu chce věřit a co mu dělá v daný moment velice dobře a to jak Rambo vždy zpráská komunisty je právě to jádro pudla které diváka přitahuje,teda diváka určité kategorie.Takže nad tím pouvažuj a můžeš si být jist,že filmy o Rambo budou pořád přitahovat a někoho zase vytáčet no vo to taky jako hlavně jde....I když třeba v Konoko dostal rusák od Rambů US Army skutečně na prdel,válel se v prachu a kvičel hrůzou a děsem jako ten velitel NVA v bamusovém houští když mu tam Rambo zapálil kohouta namočeného v benzínu a taky ještě spoustu vojáků NVA v hořícím rákosu,jak tam ječeli....takže ona to zase až taková pohádka není....hhmm....desítky tanků a obrněné techniky+ stovky ruských žoldáků,veteránů z Dombasu a Krymu proti 50 americkým Mariňákům a nastal ukrutný nářez!Já jahoda si myslím,že by to mohlo být zfilmováno jako Rambo 6 a to bys koukal jak by to přitahovalo.Lidi to prostě chtějí.

Cynik - realista (So, 19. 9. 2020 - 19:09)

Že se tam jednalo o Afghánistán? A oni tam snad amíci slavně zvítězili, nebo tu zemi spíše neslavně opouštějí? Nepoučili se z ruského debaklu v Afghánistánu a nabili si hubu... A pokud jsme u toho Ramba - docela dobře si dovedu představit Ramba 7, v němž ten neohrožený bojovník opakovaně poklekává před černochy a líbá jim boty... a ve volných chvílích propaguje 87, či kolik pohlaví, a s psychicky nemocnou Svatou Grétou bojuje proti emisím oxidu uhličitého. Tady by ovšem měli tvůrci problém - podle pravidel, zaváděných v Holywoodu, by měl v hlavní, nebo některé z hlavních rolích hrát černoch, nebo příslušník menšiny... dovedeš si představit Ramba, nebo Grétu, černé jako uhel?

Reklama

Přidat komentář