Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Shabbatot-Jahoda (Po, 21. 9. 2020 - 15:09)

Se koukni,kdo je tam populární !! Ty máslo !!

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 15:09)

Kdo?

Shabbatot-Jahoda (Po, 21. 9. 2020 - 15:09)

Kdo asi!? Bolševici !!

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 15:09)

A kde nějakého vidíš? To mě teda pouč a vypiš mi je, to jsem zvědavý jak člověk ze Sahary, který má poprvé vidět sníh.

Shabbatot-Jahoda (Po, 21. 9. 2020 - 15:09)

Ty jsi opravdu pomalé trdlo ! Lenin, Stalin - bolševickej ksindl.

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 16:09)

A co oni mají společného se současným Ruskem???? Napiš mě dnes - jména!!! V Rusku je větší kapitalismus než v USA. V USA bude brzy komunismus jak vyšitý. Už to nehul.

Shabbatot-Jahoda (Po, 21. 9. 2020 - 19:09)

A já něco psal, že musí žít? Rusáci obdivují tyto bolševické pazdráty a proto jsou bolševická prdel. Jsi trdlo !

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 20:09)

Co dodat, zase jsi si dal dávku?

Shabbatot-Jahoda (Po, 21. 9. 2020 - 20:09)

Jsi trdýlko,o tom je. Víc nemusím dodávat.

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 21:09)

Ty chytráku, tak mě řekni, jestli USA budeme říkat otrokářský stát, protože pár blbů vzpomíná a vychvaluje otrokářství a mává vlajkama jižanské konfederace. Kdopak postavil sochu Lenina v nedávné době a opečovává ji jako svátost? No přece v tom dokonalé západě, v tom skvělém Německu.

Návštěvník (Ne, 20. 9. 2020 - 18:09)

Podívej se ty chytráku do ulic měst USA, těch bezdomáků ve stanech je docela obrovské množství a ty sakra dlouhé fronty na potravinové dávky. Že by tam bylo něco špatně? A nebo takhle vypadá ráj?

Shabbatot-Jahoda (Ne, 20. 9. 2020 - 19:09)

A v Rusku školní děti upadají hlady do mrákotných stavů...hhmmm.... jejích rodiče nemaj ani 19 Kč denně na školní oběd...hhmmm....

Návštěvník (Ne, 20. 9. 2020 - 22:09)

A není to náhodou v USA? Asi sis spletl státy ty troubo.

Shabbatot-Jahoda (Ne, 20. 9. 2020 - 22:09)

Vyprdni si oko !!

Cynik - realista (Ne, 20. 9. 2020 - 18:09)

K tématu mého příspěvku jako obvykle nic, pokrytecký, křivácký Jahodo... a tvá naprostá neschopnost vynajít smysluplné protiargumentny vlastně dokazuje pravdivost mých textů. Tou vazelínou, olejem, či tukem se namaž sám, celičký, aby ses celičký bez potíží nasoukal do řiti běloptákovy... i když to kluzivo je možná zbytečné, ty už jsi z té řiti léta nevylezl, ubožáku.

Shabbatot-Jahoda (Ne, 20. 9. 2020 - 22:09)

Ať žije U$A !!

Tak kdo je agresor? (Po, 21. 9. 2020 - 12:09)

Americké válečné letectvo potřebuje pro vítězství v budoucích eventuálních válkách za účasti Ruska a Číny ještě vícе strategických bombardérů, píše v Defence One vojenský analytik Centra vojenské a politické moci Fondu ochrany demokracií Shane Praiswater. Podle názoru experta se může jedním z rozhodujících faktorů vítězství v takových bitvách stát masové nasazení těžkých strategických bombardérů, jako jsou dnešní B-1 Lancer a B-52 Stratofortress, protože „pojmou velký počet zbraní“ na rozdíl od obtížně zjistitelných B-2 Spirit a B-21 Raider. „Dokonce i přesto, že USA mají základny a spojence v (baltském) regionu, obrovské množství zbraní, například za účelem zničení integrovaného systému protivzdušné obrany Kaliningradu, si vyžádá značnou účast bombardérů,“ píše autor. Z tohoto důvodu bude třeba doplnit stovku moderních těžkých strategických stealth bombardérů B-21 Raider, které americká armáda začne dostávat ve dvacátých letech, také jistým počtem jednodušších, „obyčejných“ těžkých bombardérů, míní odborník. Autor článku je přesvědčen, že místo modernizace zastaralých letounů potřebují američtí vojáci nový těžký strategický bombardér vyrobený bez stealth technologie, ale schopný nést dostatečné množství zbraní na vnějších závěsech. Velitel Velitelství globálních útoků amerického vojenského letectva Timothy Ray napsal v příspěvku pro časopis Air Force Times, že válka budoucnosti, kterou bude země svádět nejspíš s Čínou nebo Ruskem, zpochybní přežití amerického národa. Náčelník štábu Vojenského letectva USA Charles Brown junior učinil v srpnu prohlášení, že se válka budoucnosti za účasti USA nebude podobat konfliktům dvou posledních desetiletí.
„Válka budoucnosti nezůstane daleko od našeho pobřeží,“ učinil předpoklad Brown. To jsou názory, co? Vidíte, čím se pořád zaobírají americké, zabijácké svině? Naprostá absence jakéhokoliv soucitu s bližním! A do takového spolku jsme prosím vlezli. Naštěstí s-400 jsou konstruovány právě proti takovým zamýšleným masivním náletům. Proto se jich americké svině tolik bojí!

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 15:09)

Tak co nám na to řekne Jahoda? Nebo se už zhulil tak, že není schopen reagovat?

Shabbatot-Jahoda (Ne, 20. 9. 2020 - 18:09)

...toť není pokrytectví.??

Cynik - realista (Ne, 20. 9. 2020 - 14:09)

„...ještě že jsme v EU!Je to právě EU,která blání obyčejného občana,EU maří kriminální činnost kriminálníků po celém EU,pouze EU zajistí obrovský blahobyt,vysokou životní úroveň,svobodu projevu,demokracii a práva i pro obyčejné dělníky jako jsem já jahoda!Díky EU a dotacím do ČR se má v současnoti Český národ nejlépe ve své historii....“ --------- Jako vtip docela povedené, Jahodo... Jak bránila EU obyčejné občany, kteří demonstrovali za samostatnost Katalánska, či demonstrující Žluté vesty ve Francii? Nijak, pochopitelně… zato keců k nedodržování demokracie jinde ve světě se z tlam politiků linou proudy… Jak brání EU obyčejné občany, kteří si dovolí vystoupit proti oficiální propagandě, a jsou dehonestováni, šikanováni, či dokonce přijdou o práci? Jak maří EU „kriminální činnost kriminálníků“ v případě ilegálních imigrantů, které si sem EU natahala? Slyšel jsi někdy o no-go zónách, o místech, kam se bojí vstoupit i policie? Jak zajistí EU „obrovský blahobyt“? Snad idiotským prosazováním myšlenek zelených šílenců, ochotných v boji proti oxidu uhličitému vyházet z oken stamiliardy daňových poplatníků (v eurech, pochopitelně), aby došlo ke snížení konkurenceschopnosti evropských výrobků a plodin, přičemž důsledkem nevvyhnutelně budou kvanta nezaměstnaných? A ten „obrovský blahobyt“ je možný jen za cenu neustále stoupajícího zadlužení států… dluhy nejsou blahobytem, Jahodo.--- Mohl by ses ještě před umístěním propagačních žvástů do diskuse nejprve zhluboka zamyslet, a provnat ty své žvásty se skutečností?

Reklama

Přidat komentář