Reklama

Vzrušuje mě máma

Abe (Út, 22. 9. 2020 - 04:09)

Normální je masturbovat s mámou naživo. Nejdřív přistihla ona mne, pak já jí a bylo domluveno. Promasturboval jsem s ní dětství, mládí a v dospělosti při návštěvách. Jak se jeden z nás začal svlékat, byly autoerotické orgie.

Štěpa (Pá, 18. 9. 2020 - 23:09)

Mám holku která má rozvedenou mamku pornoherečku (37) a kdyz jsem spal u holky v pokoji tak v noci jsem šel na zachod a zrovna kdyz jsem otevřel tak tam byla jeji máma jak natáčela svoji kundičku a řekla mi ať jdu bliž a ona mi ho vylízala a vystříkl jsem se ji na obličej, rikala že bere leky proti otěhotnění tak to s ni dělam do teď, samozdřejmě s holkou to dělám víckrát

Maja (Pá, 18. 9. 2020 - 11:09)

Co je natom divneho,jako mala jsem nejak nevnimala to ze jsme bez otce a mamka byla a je jediny clovek kteremu uplne duveruji,nikdy jsme se pred sebou nestideli a kdyz prisel muj cas ze me :zacala svedit pipina:tak poradila,ukazala vysvetlila a vlastne to vyvrcholilo tim ze se pravidelne milujeme,mame ruzne pomusky a je nam moc fajn.

Z (Ne, 20. 9. 2020 - 14:09)

Z

Richard (Pá, 18. 9. 2020 - 09:09)

Nedávno jsem potkal pro mě tehdy neznámou dvacetiletou krásnou dívku která se mi vypovídala u několika sklenek vína z toho jak ji sexuálně vzrušuje a přitahuje její vlastní matka. Během našeho povídání mi nastínila svoji bisexuální orientaci pro zralé ženy ve věku své matky které ji musí ale sexuálně přitahovat a s nimiž si potom při samotném sexu představuje milování se svou vlastní matkou. Její vyprávění o své sexualitě mě nenechalo chladným a i já jsem se jí svěřil že jsem si v určitém věku představoval sex se svojí matkou, najednou jsme k sobě měli hodně blízko a po pár hodinách jsme skončili mě doma. V posteli mi řekla, dnes budu tvojí maminkou a ty mojí maminkou, nahota a krása jejího mladého těla mě přesvědčila o všem a běžný sex který jsem od toho očekával se hlavně díky jejím podnětům proměnil v netradiční ale bezva sex jaký jsem tedy ještě nikdy nezažil. Ráno když jsem vylezl že sprchy byla pryč, jen na stole zanechala vzkaz se slovy, bylo to krásné, a už jsem ji zatím nikdy nepotkal. Od té doby mi tedy dost vrtá hlavou, jestli je vůbec možné aby dceru mohla vzrušovat vlastní matka. U synů je to jasné, taky jsem to prožil, ale u dcery je to fakt asi nějak divné.

V (So, 19. 9. 2020 - 11:09)

Já jsem to měl s jednou hezkou asi 45letou samičkou která byla trochu více pod vlivem alkoholu podobné ale trochu jinak, při šoustání mi začala říkat synáčku. Napřed mě to trochu uzemnilo, ale nakonec z toho byla pěkná šukačka doprovázená hlavně jejími perverzními hláškami na téma sexu nadržené matky a syna, což jí přivádělo k silným orgasmům. Když jsme skončili a ona u toho trochu vystřízlivěla tak se mi s brekem začala omlouvat že se za to stydí ale že jí takové představy prostě vzrušují a nebýt toho že byla trochu více přiopilá tak by se k tomu nikdy ani neodvážila. Řekl jsem jí že to bylo hezké, že má každý nějakou tu úchylku a ať se tím už dál netrápí, ale že takový sex není zrovna můj šálek kávy. Nechal jsem ji u sebe vysprchovat a upravit, při odchodu z mého bytu už byla pohodě a já byl rád že už je pryč. Byl to docela fičák, ale zase z druhé strany v mých třiceti letech nová zkušenost, asi tak.

Martinacs (Po, 3. 8. 2020 - 04:08)

Ahoj, je mi 35 let jsem ženatý máme dvě děti. Cca před 10 lety mě začlo zrušovat představa intimních chvil se svojí mámou. Máma od svého druhého rozvodu nikoho nemá aspoň jako stálého partnera. Manželka a moje máma spolu moc nevychází tak většinou za ní jezdím sám. Pořád mě láká zažít nějaké erotické zážitky s ní. Rád přední chodím nahý vzrušuje mě ten pocit když jsme spolu sami a já jsem v její blízkosti se ztopořeným penisem. Rád bych vědělJestli má někdo tady z vás něco podobného. Děkuji za odpověď

Abe (Ne, 9. 8. 2020 - 01:08)

Manželka, jestli jsi na starší, ani tchyně, tě neuspokojují, takže u tebe vznikl opožděný oidipovský syndrom. Jestli je máma zvyklá na tvojí nahotu, ztopořený penis jí určitě napověděl, že ti není lhostejná, tak s ní promluv . Ta moje by chtěla abych se pořádně vyhonil a přestal blbnout, ale tu svojí, můžeš po dohodě potěšit i když to není zrovna normální, ale kde není žalobce není soudce, třeba zrovna na tohle čeká.

Lukáš (Pá, 14. 8. 2020 - 20:08)

Ahoj řekl bych že prožívám něco podobného, z části se mi dostává od matky pochopení ale pokaždé na ní myslím

Návštěvník (Po, 27. 7. 2020 - 21:07)

Já jsem asi ve čtrnácti když byla matka občas nadrbaná a spala ji osahával prsa a honil u si u toho péro, měla pěkný velký kozy které mě tehdy hodně vzrušovali. Jednou jsem se u toho odvážil matce cumlat i bradavku, probudilo jí to a dostal jsem facek jako nikdy v životě. Druhý den jsem musel matce vysvětlovat proč jsem to dělal a to bych tedy už nikdy znovu zažít nechtěl.

Z (Po, 27. 7. 2020 - 21:07)

Z

K (Ne, 26. 7. 2020 - 08:07)

Máma když šla pařit tak si přitáhla v noci občas domů tak o 10 až 15 let mladšího amanta, byla na mladé kluky. Pak šoustali a já je pozoroval klíčovou dírkou, vždycky jsem se u toho bezva vyhonil a pak jsem si při svých honitbách představoval že jí místo toho amanta šoustám já.

Návštěvník (Čt, 18. 6. 2020 - 07:06)

Bylo mi čtrnáct let, byli jsme z matkou na rekreaci. V jednu ráno přišla opilá s dvěma mladými vojáky na pokoj. Napřed ji vojáci šukaly v koupelně hrozně u toho hekela, pak ji šukaly v pokoji na posteli, pořád je pobízela a chovala se jako kurvička. Druhý den se omlouvala, říkala že pořád jen musí pracovat, že dlouho už neměla sex, že život není jednoduchý. Pochopil jsem to ale od té doby jsem s ní chtěl mít sex. Nikdy jsme spolu sex neměli ale pořád na to musím myslet a vzrušuje mě to.

Miki (St, 17. 6. 2020 - 23:06)

Moja mamina ma volá už dlhšiu dobu na dovolenku , a viem že ten sex nemala už veľmi dlhú dobu ... raz sme sa už o tom rozprávali a zamietla to , ak je tu nejaká mamina ktorá by mi mohla poradit či by som ju ešte dokázal spracovať ,mňa tiež vzrušujú skôr ženy v jej veku (40)

Bunu (St, 17. 6. 2020 - 12:06)

To by mě zajímalo. Kdyby sex z matkou nebyl trestným činem a nebyl ani nějak morálně odsuzován, kolik by takových vztahů mezi matkou a synem asi bylo.

Návštěvník (Út, 16. 6. 2020 - 18:06)

Každá mamka je občas pěkně vlhká, a pak je to snadnější. Stačí se jen toho nebát a pak ocas v kundě ohřát.

Jarda (Út, 16. 6. 2020 - 02:06)

od 10let jsem honil pri pohledu na mamu kdyz se sprchovala, kdyz spala tak jsem ji osahaval, strkal si jeji vibrator do zadku a cichal jeji kalhotky, natocil jsem ji nahou a honil v posteli, litry spermatu mohli skoncit ve tvych dirkach mami kdybych byl odvaznejsi :-*

Z (Čt, 23. 7. 2020 - 16:07)

Z

Návštěvník (Út, 16. 6. 2020 - 09:06)

To je zase to kdyby , život je o tom co bylo a je , ne o kdyby . Když jsi to nezkusil , tak jsi to nepoznal . Pozdě bycha honiti .

P (Po, 15. 6. 2020 - 09:06)

Atraktivní mamina. Když je žena sexy, tak se nemůže divit že by s ní chtěl mít sex i její syn. Dříve jsem bydlel s atraktivní mamčou a toužil jsem po sexu s ní už od třinácti let. Dnes jí je padesát let a přijde mi svojí zralostí krásnější a více sexy než kdy jindy. Mám s přítelkyní dobrý vztah a skvělí sex, ale občas si ho musím vyhonit s myšlenkami na sex s mamkou, pořád mě to nějak drží a pronásleduje. Někdy přemýšlím o tom, že kdyby ještě i teď k sexu mezi námi opravdu došlo, a potom by k tomu sexu mezi námi docházelo stále, jaký vztah by mezi námi vznikl, a zda by jsme mohli být třeba tajnými milenci.

Reklama

Přidat komentář