Reklama

Sex v rodině

Jaruna (Čt, 22. 10. 2020 - 07:10)

Ziju z detmi sama.syn ma 17 a dcera 14.Vsici tri masturbujem.Dlouho jsem necitila v sobe muze.Jednou me syn nacapal nahou pri masturbaci,jak si protahuju dirku robertkem.Dival se na me a vydela jsem,jak ma na kalhotach bouly.Vysvetlla jsem mu to a on mi rek ze to chape a ze i on masturbuje.Zacla jsem se snim bavit a tak nak se to vyhrotilo,ze se take slekl.Jak jsem ho tam tak vydela naheho,tak jsem byla dost vzrusena.Zkratka jsem si ho pritahla,uchopila mu penis a jemne ho pohonila.Pak jsem si lehla roztahla nohy a nechala ho at do me vnikne.Pekne zasunul a ja jsem po dlouhe dobe citila penis v sobe.Pekne prirazel a nakonec se do me vystrikal.Pak jsem mu ho este pokourila.Casto spolu sukameJednou jsem zahlidla jak pootevrenimy dvermy se diva dcera na nas..Jak me zahlidla ze ji vydim,rychle bezela do pokoje.Zla jsem okamzite za ni.Kdyz jsem naha vesla okamzite se omlouvala ze zpehovat nechtela.Ale ja se nezlobyla,spis naopak.Byla jsem rada ze nas nacapala..Mela na sobe jen kalhotky a bylo krasne vydet mokrej flek mezi nohama.Vse jsem ji vysvetlila ze mi chybel sex
kratka ze se sebehli okolnosti a stalo se co vydela.Chapala to.Vydela jsem jak ji to vzrusuje a tak jsem ji rekla at jde semnou.Syn lezel se stoporenim ptakem v postely.Kdyz jsem privedla dceru hned se zakryl.Rekla jsem mu,ze ho stejme vydela a ze se bude na nas divat.Rozkrocmo jsem si mu pek sedla na penis a zasunula do dirky.Klouzala jsem nahoru a dolu a dcera nas pritom sledovala.Pak zajela rukou pod kalhotky a zacla se prstit.Mezitim synacek dosahl orgazmu a pustil to do me.Kdyz jsem zneho slezla,prisla jsem k dcery a zajela ji mezi nohy.Uplne byla mokra.Stahla ji kalhotky a zacla ji drazdit postevacka.Zachvylku se ji podlomily kolena a doslova vystrikla na moji ruku.Pak si lehla vedle brachy.Nakonec jak jsme tam byly nazi vsichni tri,tak jsme si dali trojku.Dodonce syn vniknul do sestry,ale raci jsem mu nasadila kondom.Nerada bych aby ji udelal dite.Nakonec sukame vsici spolecne.Je ucim aby syn pokut bude pichat dceru mel raci nasazenej kondom.Koupila jsem ji antikoncepci.Pokut dcera nema sve dni,tak synacek vnikne do sestri bez a dosahne orgazmu v ni.

Honza (So, 24. 10. 2020 - 01:10)

Kruci Jaruno, povídka dobrá, ale příště si to po sobě přečti a oprav hrubky.

Jaryn (Čt, 22. 10. 2020 - 09:10)

Jaruno, jsi uchyl.

Vlaďka (St, 21. 10. 2020 - 12:10)

Včera nás dcera přistihla při souloži akurát když jsme končili .Přítel ho vytáhl, má ho dost dlouhého a ještě si ho pár krát přejel rukou a vystříkal se mi na prsa a břicho a dcera to asi viděla jen jsem stačila vidět jak odchází ze dveři do sprchy . Tak jsem ji to dneska ráno vysvětlila že to je normální a ona ká vím mami vždyť je mi už patnáct a viděla jsem vás už hodně krát s Lubošem (přítel) ani o tom nevíte vždyť se nic neděje. Já už taky z Markem mám sex .

Klarka (Čt, 17. 9. 2020 - 08:09)

Poslala jsem mu fotku jak mam odhrnute kalhotky nastranu a pipinu a on me poznal podle jizvy po slepaku,přišel za mnou,vyrikali jsme si to a pry ze muzeme si klidne psat a fotit ale nic vic,tak jsem asi vpohode,mejte se.

T. (Čt, 17. 9. 2020 - 08:09)

Holka moje nestastna, ze ty jsi rano zase tu pilulku vyplivla? To nebude mit doktor radost a ty taky ne, protoze ti mozna zase prelozi na to prisnejsi oddeleni jestli tam zase takhle blbnes. Vcera jsem to nestihl, prijedu zitra dopoledne, vecer zase odjizdim na sluzebku. Tak se drz.

Klarka (St, 16. 9. 2020 - 12:09)

No nevim,premyslim nad tim,nevim jestli vi ze to poslal me,myslim ze ne,tvari stale stejne tak nevim ale ten ma teda zaluda a tu dirku a tolik semena,cumim teda a nevim co.

Pavel1 (St, 16. 9. 2020 - 13:09)

Ahoj,normalne mu napis,ze se ti to libilo a jestli chce taky poslat,nic tim nezkazis a bud bude chtit nebo ne

Klarka (St, 16. 9. 2020 - 06:09)

Vcera vecer jsem si dodelavala ukoly a potom jsem sla na net a mela jsem tam zadost o prijeti njakeho kluka a kdyz jsem potvrdila tak tam byli fotky jak onanuje a jak mo to strika a kdyz jsem se divala poradne tak to byl starsi braska ptotoze ma na ruce velkou jizvu,takovou stejnou nikdo nema a tak nevim co delat,je to hezci nez na pecku,libi se mi to ale nevim co mu napsat,co mam udelat,nam se taky vyfotit a poslat mu pipinku?

Návštěvník (St, 16. 9. 2020 - 07:09)

A proč ne? Taky se ti ukázal :-))

Monika (Čt, 10. 9. 2020 - 06:09)

Nasi jsou rozvedeni.Chvylku ziju z mamou a chvily s otcem.Mamka si nasla noveho pritele a sex maj kazdou chvyli.Tatka je sam a je mi ho trosku lito ze nikoho nema.Casto jsem ho vydela tajne jak si ho honi.Prislo mi ho dost lito ze nema holku.Jednou kdyz zasel do koupelni zase honit tak jsem zla za nim. Bylo mi 12 a rekla jsem,mu ze si to nemusi delatat sam,ze ma me.Uchopila jsem mu penis a zacla mu ho honit az vystrikl.Postupem casu jsem mu ho i kourila a on me lizal.Ve 13 jsem zla este dal a rekla mu ze chci sukat.Otec nechtel a rikal at si to necham pro sveho kluka.Ale trvala jsem na svym.Zhruba po tydnu jsem snim zacla mrdat.Byla jsem moc spokojena a vzrusovalo me to,ze otec zas si uziva.Byl ohleduplni a prevazne pouzival kondom,ale parkrat se i do me vystrikal.I kdyz mam tet svou rodinu,casto za tatou chodim a sukame spolu.

Maja (Po, 11. 5. 2020 - 16:05)

Ja jsem se vdala do super rodiny,jsou strasne hodni,tchan,tchyne,jsou uzasni,manzel je taky super jenom ten sex je slabsi a jednou kdyz jsme jako casto sedeli jen tak venku a popijeli vinko tak manzel brzo odpadl a tchyne taky a ja s tchanem dopijeli lahev az nevim co me to napadlo jsem sla na zachod a zpet prisla bez kalhotek,jenom v dlouhem tricku a jak jsem si sedla proti tchanovi tak mi tam musel videt a hned se mu postavil,ztratil rec a sel na ctyri a vylizal me do orgasmu,ja mu to vratila a domluvili jsme se na dalsi grilovacku,uz aby to bylo.

Návštěvník (Po, 11. 5. 2020 - 16:05)

Paráda, jen tak dál, doufám, že to skončí pořádnou šukačkou. Je potřeba si pořádně užívat a šukat dokud to jde.

Abe (St, 19. 2. 2020 - 23:02)

Pokud je sex i onanie, mám s matkou bohaté zážitky. Nejen, že mne k tomu přímo nutila, ale také to sama přede mnou konala. Ale žádný incest. Naprosto bezdotykový sex. Komplet icestní rodinu jsem zažil a viděl při tom, když mi bylo asi 13 let. Máma táta, dva kluci a dvě dívky, rodina, která provozovala vesele skupinový sex. Já se jen díval a onanoval. Nepustili mne mezi sebe. Nebyla to česká rodina. Rodiče pocházli "hodně" z jihu. Incest tohoto typu je běžný i u eskymáků.

luci (Čt, 20. 2. 2020 - 00:02)

Jen to nezamlouvej a přiznej že jsi mamku fikal .

Abe (Ne, 23. 2. 2020 - 02:02)

Ani ve snu. Byla velmi vnadná. Velké prsy, útlý pas, široké boky a ta kunda, to byl zázrak přírody. Poštěváček vyčníval pět cm, růžové, masité, stydké pysky, pochva obrovská a hluboká. Hrma kudrnatá a rozsáhlá. Nádherná ženská. Bestiálně přísná, zlostná, nenávistná, ukrutná, ponižující, trestající. Nešlo to. Jednou jsem to zkusil a byl bit do penisu a do varlat, že jsem si nemohl dva dny sednout. Mým údělem byla jen onanie.

Alena (Út, 26. 2. 2019 - 10:02)

Co se talo mně.měla přijí na návštěvu kamarádka,bylo horko/léto/ tak jse byla jenv kalhotkách a podprsence,zazvonil zvonek a já šla otevřít čekala jse tu kamarádku ,ale k mému zděšení tam stál soused.Byli jsme na okamžik oba v šoku.Hodila jsem pře sebe župan visící v předsíni a on vykoktal,že chtěl poradit něco ohledně vaření.Tak jsem šla k němu do bytu a spolu jsme uvařili večeři.Pak mi pozval na sklenku vína, jako poděkování, no.. a došlo mezi námi k sexu.Mohu říci,že jako milenec byl skvělý já jsem rozvedena i když mám přítele musím říci že můj soused byl lepší,zažila jse orgasmus jak nikdy před tím.Cítím se ale nepříjemně vůči jeho ženě,tím hůře,že má zájem se se mnou dále stýkat,prý jsem úžasná.Tak nevím jak to bude dál

Peter (Pá, 22. 11. 2019 - 04:11)

Môžem ta aj ja uspokojiť? Odkiaľ si

Martina (Po, 10. 12. 2018 - 20:12)

Tak já to mam podobně. Taky už několik měsíců spim s tchánem. Kdykoliv to jde, tak jsme spolu a vášnivě se milujeme. Až se divim že nás nikdy nikdo neslyšel :-D A hlavně on je děsně sexy chlap na to že mu je 50. Mě je 25. Nejdřív to bylo jen o sexu, protože nám oboum chyběl, jenže pak jsem zjistila že je to úžasnej chlap, že si skvěle rozumíme... a šíleně jsem se do něj zabouchla. Jednou jsem mu to řekla a on na to že mě taky moc miluje... Zatím nikdo nic neví, ale moc bychom si přáli být spolu oficiálně.

Návštěvník (So, 12. 8. 2023 - 21:08)

Nekecej.50 a 25.let?

Reklama

Přidat komentář