Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (St, 16. 9. 2020 - 11:09)

Fernando nepochopil nebo se holek taky nezastal. Roky tady táhly diskuzi, až je tady začali napadat. A Povídky bavily. Všechno je pryč kvůli zahořklýmu strejdovi Čumilovi a spol.Asi jsou na FB a tak.

Fernando (Čt, 17. 9. 2020 - 00:09)

Když někdo napíše dva tři kritické příspěvky, tak přece neuteču z diskuse. To už jsem psal kdysi Seniorkám na netu, Pekárně U zlaté mámy - nečtěte to, nereagujte, bavte se dál mezi sebou jakoby nic. Vždyť co bylo na jiných tématech napsáno sprosťáren i nadávek, hlavně od anonymů! Tady možná narazili i Povídkáři, když některé anketní otázky byly označeny jako přehnané. Zdravím Pilsnerku :)

Návštěvník (St, 16. 9. 2020 - 14:09)

Strašnej žvást,Čumil psal normálně,lze dohledat.Ale na někoho se to svýst musí.Zkrátka Milča nepíše,což je škoda,ostatních místních taky,ale snad se v zimě tady sejdou.Chyběj mi.Jsou to převážně inteligentní lidi a miluju jejich toleranci. Mie dodatečně přeju vše nejlepší k svátku,hlavně to zdraví.Vaše čtoucí Pája

bianka (Po, 14. 9. 2020 - 08:09)

Milu, tam jich bylo více nakažených, dospělých i dětí. Vnučka nakažená nabyla, dělali jí test. Bohužel je taková doba, nějak se s tím musíme smířit a dávat pozor, hlavně dodržovat ty tři R. RUCE, ROUŠKA, ROZESTUP. I když člověk nikdy neví, že. Tak vyrážím zase za sluníčkem, doporučuji všem, dokud na nás nepadne ten podzimní čas.

Miluna (Po, 14. 9. 2020 - 10:09)

To měla vnučka štěstí.Mě prostě vytáčí do toho děti pouštět.Mělo by to být zavřený preventivně a ne čekat až když je pozdě.Kvuli tomu to pak někdo odnese na životě ale to už bude pozdě.Naplňuje se přesně všechno co sem tady celý jaro a léto psala.Kluk je teď doma,je nachcípanej a zbytečně přichází o odborný předměty.Kdyby se mohl připojit na výuku z domova,tak by o to nepřicházel.A to ukrajinec z jeho třídy šel dneska na testy.A hnusný jak se blíží podzim,přitom teď s tim sluníčkem je to tak krásný.škoda:'(

Návštěvník (Po, 14. 9. 2020 - 16:09)

Matky nemohou být doma,musí do práce

Miluno (Po, 14. 9. 2020 - 10:09)

co si pamatuju, tak syn byl docela často nastydlý. Asi má slabší imunitu, kupuj více vitamínů, ne těch umělých, ale je čas jablek, švestek a jiného ovoce. Aby více chodil ven na sluníčko a nasával z něj vitamín D, ten imunitu taky posiluje. Večer mu uvař šalvěj na kloktání

Miluna (Po, 14. 9. 2020 - 15:09)

Jo je to jak na základce.A každej dotor říká něco jinýho.Jeden že je to kvuli tomu že je alergik a když sem chtěla aby mu udělali test na imunitu tak to zavrhl že to prý neni třeba.No a jablka tu má tak nevim jestli se mi do něj povede něco dostat.Je s tim hroznej.Cokoliv mu říkam i o tom slunci tak s nim moc neni řeč.Chtěl jít ven za kamarádem ale když je nachcípanej tak zanim nemůže a na balkon za sluncem nechce:-(

tak (Po, 14. 9. 2020 - 18:09)

kluci většinou kouknou na celé jablko a nic jim to neříká. Když nakrájíš na čtvrtky, vyloupneš jádřinec a dáš na talíř, už to vypadá jako jednohubka :)

bianka (Ne, 13. 9. 2020 - 21:09)

Vnučka chodila do školy týden, už je škola zavřená a vnučka v karanténě. A učí se z domova.

Miluna (Ne, 13. 9. 2020 - 21:09)

To právě chci.Ale bez nakaženýho ve třídě to asi nezavřou.Muselo by přijít plošné uzavření.Takže tam vnučka měla nakaženýho?

Majka (Ne, 13. 9. 2020 - 12:09)

Milčo, už vrátili Sergejovi řidičák? A jak migréna, už jsi ok?

Miluna (Ne, 13. 9. 2020 - 21:09)

Nevrátili mu ho,ještě nic neví.A já nic moc,nějak mi bolí dýchání a do toho kluk je nachcípanej,takže nejde do školy.To brzy co?! Prostředek září a už nachcípanej jako na základce.Teď nevim jak to vypadá když zamešká na střední odborný předměty.Jak se to pak doučujou? Nejlepší by bylo aby to zavřeli a učili se vsichni z domova.Nakažených jak kráva a ve třídě maji riizikovýho a i Zdena spolužačku jak sem psala a nic se s tim nedělá!! Zavírat to až při potvrzených nákazách to už je pak pro někoho pozdě!!

Majka (Po, 14. 9. 2020 - 16:09)

Miluško, kup dětem vitamín D nejlépe z nějakého e-shopu pro kulturisty. Ty je maj kvalitní a nejsou tak drahý. V lékárně tě ojebou, s prominutím. Nebo chtít po pediatrovi recept na kapičky Vigantol. K tomu vitamín C, hygienu rukou, hodně spát a snad budete v pohodě. Je dobře, že tě migrena opustila.Tak se všichni držte.

Miluna (St, 16. 9. 2020 - 19:09)

Já sem Majko tu hlavu měla chycenou i včera.Klukovi už dva týdny dávam déčko v kapkách co má od doktorky,tak pak to můžu zkusit vyměnit na tvoje doporučení.Vitamin C sem mu začla taky dávat a ten zdá se zafungoval tak chce jít od zítra do školy.Ale jak vidim že už za chvíli bude 2000 případů denně toho svinstva tak už to neni možný! A chtěji jim tady na jihu ve škole dát roušky na celou dobu školy ale to je taky strašný!! To by moje děti to měli denně devět hodin!! Ať to kurva zavřou radši už,než dělat z dětí pokusný králíky!!!!! na co se pořád čeká??? To neni možný už!!! Já už z toho právě ani nejsem schopná moc psát protože moje mysl je na sračky!!!!! I v té práci,pořád tam lezu ale jak pořád přemýslim tak sem tam zakopla o svuj kýbl!! Hrabe mi z toho!! Jak dopadla tady ta pani co to měla jak sem psala?? Eva se jmenovala?? Evo jak si na tom?? Já čtu teď často pana Flégra protože sem v něm našla svoje myškenky a názory na vir.Píše to jak to vidim i já a působí na mě mile ten pán.S tak chytrym pánem bych klidně poseděla a dala si s nim štrůdl.To jabko jak mi tu někdo poradil sem klukovi nakrájela a až pak si ho fakt vzal.A zdravim Andy,tak vidíš jak to všechno je.Jak se maji tvoje děti?

Miluna (So, 12. 9. 2020 - 14:09)

Už sem psala že je zbytečný číst minulost.Tenkrát sem nechtěla aby mi někdo poznal a nebrala sem to tu tak vážněji jako teď tak sem občas nějaký info poupravovala.Až poslední roky je vše tak nějak 100% pravda jak píšu.Občas sem i opatrnější o psaní o Sergejovi i když bych ráda rozepisovala detaily ale kolikrát mi napadá aby mi na to nepřišel.Andy a přesně mam klasickou migrenu,jen tady někdo mi to tu zlehčuje a přitom i ty zvuky nesnesu jak tu píšou o zvukách.A teď už i kluk má ve třídě rizikovou osobu.Tohle spěje všechno jedině do prdele.Pils hranice vůbec neměli otevírat.

Návštěvník (So, 12. 9. 2020 - 18:09)

Takže nejsi adoptovaná. Bylo mi divný, že rok to tvé blouznění po cikánech tvá máma nervově přežila a nic neřekla. Myslím to, že nejsi jejich krev.

JEJÍ (So, 12. 9. 2020 - 18:09)

máma se v tu dobu starala o její dvě malé děti. Kolik síly jí asi zůstalo řešit Miluniny sračky? Navíc si cigoše tahala i k máme do bytu.

O knize (So, 12. 9. 2020 - 20:09)

Právě proto jsem se divil, že jí neruply nervy a neřekla to.

je adoptovaná (So, 12. 9. 2020 - 18:09)

psala to zde její ad. matka i Vilík se zmínil. A v čem vidíš posun k lepšímu?!

Reklama

Přidat komentář