Reklama

Je orální sex nevěra ?

Lukáš (Po, 14. 9. 2020 - 12:09)

Děláš dobře. Užívej si co to jde. Když je u toho tvůj kluk tak to není nevěra, ale zpestření sexu, které se líbí všem zúčastněným.

Jana (Pá, 18. 9. 2020 - 17:09)

Včera u toho nebyl, dělali mi to jeho dva kamarádi, byl odjetý a vracel se až hodně dlouho v noci. Ale hlavu si s tím neděláme, on má kamarádku taky volně k dispozici. Sex je v životě jako jahůdka na dortu, jak je příjemný a ještě se tak omezovat nějakými přiblblými pravidly o nevěře.

Lukáš (Ne, 20. 9. 2020 - 15:09)

Souhlasím s tím co píšeš. Je škoda omezovat se v sexu jenom na jednoho partnera. Život je krásný a je třeba si ho užívat. Uvidíš až jednou budeš mít holku. Neznám tě ale podle toho jak píšeš si myslím, že se ti to bude líbit.

Jana (Ne, 20. 9. 2020 - 17:09)

Chtěla bych zkusit moji kamarádku, jen se bojím, abych ji nějak nenaštvala a nebo nevyděsila. Zkusím to nějak udělat přes mého kluka, aby byla trojka, ale ne já s klukama, ale já s ním a s kamarádkou. Od toho by měl být už jen krůček k sexu s ní. Když nebude chtít, tak se bude muset najít jiná. Teď jen vymyslet, jak jí do toho zatáhnout a zkusit jak bude reagovat.

Lukáš (Ne, 20. 9. 2020 - 17:09)

Až s ní budeš sama tak zaveď téma na lesbický sex. Ale jenom obecně. Nezačínej hned s nějakým návrhem. Podle toho jak bude reagovat se můžeš pokusit navrhnout něco konkrétního. Líbí se ti? Jak dlouho se znáte?

Jana (Ne, 20. 9. 2020 - 19:09)

Asi tak 6-7 roků. Libí? Jsme moc dobré kamarádky, nahé jsme před sebou byli mockrát, spali spolu v posteli, když byla u mě přes noc a nebo já u ní. Ale nic jsme nikdy spolu nezkusili. Jsem spíš zvědavá jaké to je, když jsem pročítala diskuze a jestli to nejsou kecy, tak si sex pochvalují. Třeba se mi to s ní bude líbit. Nic si neslibuji.

Lukáš (Ne, 20. 9. 2020 - 19:09)

Uvažuješ rozumně. Ženy k sobě mají blíž než muži. Myslím si, že jich hodně zkusilo sex se ženou. Třeba, právě tak jako ty, že chtěly zkusit jaké to je. Některým se to líbí a občas ho mají i v budoucnu i když mají partnera. A jiným to nic moc neřeklo a už se k tomu nevracejí. Pokud po rozmluvě s kamarádkou nabydeš dojem, že by do toho chtěla jít, tak jí to navrhni. Neměla by se naštvat i když třeba odmítne. V tom případě už bych na tvém místě na toto téma nezaváděl rozhovor a zkusil to s jinou. Byla by škoda přijít o dobrou kamarádku.

Jana (Út, 22. 9. 2020 - 14:09)

Tak jsem na ní šla opatrně a ona na mě hned, že už chtěla se mnou sex dávno, jak jsme spolu ležely v posteli, ale bála se mi říct a sáhnou na mě, abych se nenaštvala, že jí to taky zajímá, jaké to je. Tak o víkendu je sama doma, jdeme do toho.

Lukáš (Čt, 24. 9. 2020 - 16:09)

Udělala jsi dobře, že jsi našla odvahu. Chtěly jste to obě, ale bály jste se to jedna druhé navrhnout. Užijte si to a pořádně se u toho odvažte.

Jana (Čt, 24. 9. 2020 - 17:09)

Včera jsme zašly do parku na odlehlé místo a trochu si to dělali aspoň rukou a při tom pořádné líbání a francouzáky s jazykem. Bylo to moc vzrušující a nádherné, už kvůli tomu, že to bylo poprvé. A bylo to hodně o poznávání co a jak dělat, u kluka to vím, ale u holky jen z přečteného návodu a nějakých videí. Obě jsme ale pěkně vytekly a rozešly se s velkými mokrými fleky v rozkroku. Už se těším na víkend. A občas bych chtěla zapojit i toho mého kluka. Myslím, že bude taky moc spokojený, kluci o takových šukačká prý sní.

Lukáš (Čt, 24. 9. 2020 - 17:09)

Zkusily jste si to a máte se na co těšit o víkendu. Když jste byly obě mokré tak je jasné, že se vám to bude líbit. Nebudete muset nikam spěchat a můžete v klidu a v rozkoši prozkoumávat jiné ženské tělo než to své. Určitě brzy přijdete na to kde a jak se dotýkat. Budete jedna druhé dělat to co bude dobře dělat vám. Časem třeba zkusíte i různé druhy sexu. Ať už samy spolu nebo s tvým klukem. Neboj se mu po víkendu a po domluvě s kamarádkou svěřit. Rozšiřují se ti sexuální obzory. Teď ti trošku závidím.

Jana (Po, 28. 9. 2020 - 15:09)

Víkend byl naprosto super. Vůbec jsme nevylezly ven a jen si spolu užívaly nové poznávání a možnosti. V neděli za námi přišel můj kluk a hned jsme ho zatáhli k nám do postele. S oběma si pěkně užíval. Pro mě bylo poprvé, kdy jsem ho viděla, jak šuká jinou, ale nijak mě to ani nevadilo, protože ve třech to byla nádhera. A protože do mě zasouvají i jeho kamarádi, tak ani nic proti mít nemohu a dopřeji mu tu možnost, nebudu sobec.

Návštěvník (Ne, 20. 9. 2020 - 13:09)

Hlavně, že je pohoda a protahují se otvory.

Jana (Po, 14. 9. 2020 - 15:09)

Taky to tak beru, máš na to správný názor.

Lukáš (Po, 14. 9. 2020 - 20:09)

Jednou jsme se s bývalým kolegou dohodli na "výměně přítelkyň" na jednu noc. Samozřejmě jsme to probrali všichni čtyři předem. Bylo to něco jiného než o čem píšeš ty, ale bylo to hodně vzrušující.

Mirek H (Út, 15. 9. 2020 - 15:09)

Výměna je dobrá věc a opravdu hodně vzrušující. Mám dobrého kamaráda v práci a po několika návštěvách u nás jsem se s přítelkyní rozhodl, že zajedeme k nim na venkov. Mají hezky předělaný domek a dost velký bazén. Přivítali nás, on jen v šortkách a ona v malém tričku a titěrných průsvitných tangách. Má hezkou blondýnu a jsou oba o cca 4 roky mladší. Nám je kolem 26. My jsme byli taky na lehko. A šlo se pod pergolu k bazénu. Po pohoštění blondýna svlékla tričko a osvobodila ty svoje kozy a skočila do bazénu. Ta moje svlékla také tričko a v džínových kraťáscích tam skočila za ní. Mě to tak vzrušilo, že mi stál stan z kraťasů. Kamarád prohlásil, dobré baby co? Blondýna vylézala z bazénu a hned si toho všimla, přišla ke mě a prý co to tady máme? Vyndala mi ho ven pohonila, vykouřila a spolkla. Ten její v klidu sledoval a ta moje zírala a nezmohla se na slovo. Blondýna na ni po vykonání aktu pomoci, že mi přece musela pomoct, že si ho snad nebudu honit a pomáhat si sám. Dala ji pěknou pusu, aby nestačila mít námitky, když do té doby jen koukala a nic. Potom jsme si šli sednout, blondýna sedla ke mě a moji přítelkyni nasměrovala k tomu svému. Trochu jsme popili piva a holky zase víno. Blondýna najednou na tu moji, že jestli to dělala s holkou a že by to s ní chtěla dělat. Ta moje není žádná stydlivka a je pro kupu blbin a tak že jo. Měli jsme hezkou podívanou. A po chvíli oddechu na ní vyvalila další nápad. Že by si nás mohly prohodit, té mojí už bylo vše očividně jedno a řekla že v pohodě, že je ji jasné, k čemu vše směřuje už dávno. Nejdřív jsme šukali ve čtyřech a po večeři už jsme se rozdělili, já s blondýnou a ta moje s tím jejím. Každý pár do svého pokoje a vylezli jsme až druhý den před obědem. Večer v neděli jsme odjížděli a shodli se na opakování. Teď už podruhé jsme udělali na víkend výměnu, blondýna přijela ke mě a ta moje jela na venkov za ním. Je to samozřejmě se vším všudy, tedy i se sexem. Máme od té doby parádní vztah a baby si to spolu občas rozdají a jsou veliké kamarádky. Takhle jsem k výměně přišel zase já.

Návštěvník (Ne, 13. 9. 2020 - 23:09)

Máš pravdu , není nad to být dobře vyježděná a zprzněná . Už tě nic v životě nepřekvapí .

Eva (Ne, 13. 9. 2020 - 13:09)

Děláš dobře, kašli na předsudky a kecy ostatních. Nejlepší je, když tě vzadu dva kluci nabíjejí a ty dalšímu kouříš nebo lížeš holku.

Jana (Ne, 13. 9. 2020 - 14:09)

Tři kluky naráz jsem měla, holku ještě ne a docela mě to láká. Holky, které si spolu něco zkusily byly nadšené a moc se jim milování líbilo.

AVE (Čt, 27. 8. 2020 - 01:08)

U mě nevěra má mnoho podob-internetová, orální, anální a vaginální.

Reklama

Přidat komentář