Reklama

Co si myslí ženy o mužích v punčochách?

Návštěvník (Út, 15. 9. 2020 - 18:09)

Čemu se smějou? Týhle diskusi. Jen ta představa je k podělání :)))). Pruženky a jejích dýlka :))), fakt bomba.

mudrc (Út, 15. 9. 2020 - 11:09)

Já se ti divím Kenipape,že se s tím duševním buzerantem vůbec pokoušíš o něčem diskutovat. Copak jsi již nepochopil,že je to zakomplexovaný provokatér? Doma ho žena bije,strachy před ní
má věčně pacičky nahoře, o všechno se jí musí dovolit. Ale tady může anonymně machrovat,chápeš? Jeho strašně sere,že si můžeme obléknout spodní prádlo jaké chceme,kdy chceme a nemusíme se prosit nikoho o dovolení jako zdejší "návštěvník".

Míla (Út, 15. 9. 2020 - 15:09)

:)))), co to píšeš???

kenipap (Ne, 13. 9. 2020 - 14:09)

Jen abys jednou ty silonky taky nenosil. Neříkej nikdy, nikdy..

Návštěvník (Po, 14. 9. 2020 - 16:09)

Si tak tupej? Zdravotním punčochám se nikdo, ani ženy, nesměje.

kenipap (St, 9. 9. 2020 - 10:09)

Já tomu nerozumím. Když čtu články o odívání, tak je tam napsané, že sukně, podvazky, punčochy, boty na vysokém podpatku byly výsadou mužů a teď když se vrací k dřívějšímu oblékání, tak je kolem toho křiku..

mudrc (Pá, 11. 9. 2020 - 16:09)

Stačí když si přečteš na Wikipedii článek vysvětlující pojem cross-dressing v oblékání a bude ti rázem jasno. Jen ti ocituji výňatek z tohoto článku z kapitolky Analýza: "V současné době žena oblékající se do pánského oděvu a muž oblékající se do dámského oděvu vyvolávají zcela odlišné
reakce. Žena,která se obléká do pánského oblečení, je považována za přijatelnější činnost."
Tuto nerovnost se snaží odstranit tzv. maskulinistické hnutí. A proto je tolik řevu ze strany netolerantních žen,které se projevuje i ve zde publikovaných příspěvcích,které bych označil za festival ženské blbosti a celou diskusi označil názvem "Co si myslí netolerantní ženy o mužích v punčochách. A ještě dovětek z uvedeného článku, cituji " psychoanalytici dnes nepovažují samotné oblékání oděvů opačného pohlaví za psychologický problém". Já spíše považuji za
psychologickou úchylku způsob myšlení netolerantních žen, které bych označil termínem zbytnělé ego.

Návštěvník (Pá, 11. 9. 2020 - 16:09)

Ty si blb. Ženský tady neřvou. Diskuse má nějaký název, tak se ženy vyjadřují. Když bude třeba diskuse s názvem: muži, jak se vám líbí ženy v maskáčích? Tak napíšu názor, že nelíbí, že mám raději ne ženách jemnější věci...a tím pádem budu označen za netolerantního egoistu? V tom případě je ale diskuse i otázka zbytečná, když tady muži brečí, že se ženskejm nelíbí, když nodej silonky...a pruženky :)))

mudrc (Pá, 11. 9. 2020 - 17:09)

Už jsem si tě všiml v předcházejících příspěvcích. Když se ti nedostávají racionální argumenty přejdeš na osobní urážky. A to že si "jemná 38-letá žena" s tvým žargonem pivního lemtala?
Tomu může věřit jen hlupák. Inu anonymita snese vše,že?

Návštěvník (So, 12. 9. 2020 - 07:09)

Hele ty mudrci, já nejsem žena, ale chlap. Stejně je to tady anonymní, tak co bych se podepisoval. Je to jedno. A blb si, když na otázku líbí? chceš pouze odpověď "ano, líbí". Jako mně se nelíbí ženy v maskáčích, kanadách, bombrech, přehnaně potetované, nelíbí se mi umělé drápy, atd., tak sem píší ženy, že se jim silonky na chlapech nelíbí. Už to pobíráš nebo budeš zase brečet?

mudrc (So, 12. 9. 2020 - 10:09)

Sklapni a raději drž ve vlastním zájmu čuňu. Jednak jsem s tebou vůbec nediskutoval (odpovídal jsem na dotaz Kenipapa) a jednak jakmile otevřeš svůj kanál tak se začneš ještě hlouběji propadat
do žumpy vlastních lží. Každý si tady může přečíst tvé "příspěvky" ze kterých je zcela zřejmé,že to jsi ty,kdo se tady pasuje do role zastánce netolerantních agresivních žen. A ačkoliv s tebou už skoro nikdo nediskutuje,tak tady neustále vyřváváš jedny a ty samé sprosťárny. Na mojí odpověď
Kenipapovi si se zachoval přesně podle hesla "potrefená husa nejvíc kejhá". Takže by pro tebe bylo nejlepší kdyby jsi se odebral ke své "Karkulce",která ti nabízí lukrativní job. Tady jsi už dost vyčichlý.

Návštěvník (So, 12. 9. 2020 - 12:09)

Hele mudrc, jsi komik. Takže podle tebe ženy nesmí napsat "ne, nelíbí", protože to je pro tebe moc agresivní? Furt tady brečíš, ale marně. A tys dokonce četl ten zdlouhavý příspěvek Karkulky? Píčoviny nečtu.

mudrc (So, 12. 9. 2020 - 16:09)

Tak už si se vykecal, odkvač ke své Karkulce,aby ti mohla polaskat tu tvou"jemnou citlivou duši",pejsáčku. V Bohnicích už maj stejnak plno . . .

Návštěvník (So, 12. 9. 2020 - 18:09)

Na víc se nezmůžeš než nadávat?

mudrc (So, 12. 9. 2020 - 18:09)

Duševní buzeranty tvého typu už nechtěj ani v Bohnicích,jak mi sdělil docent Chocholoušek.
Prý to souvisí s rozvojem sociálních sítí na kterých se anonymně předvádí kdejaký pologramot,jak
tady právě dokazuješ. Takže služba "v bedně" u Karkulky je tvoje poslední záchrana.

Návštěvník (Ne, 13. 9. 2020 - 09:09)

Tvé příspěvky jsou strašně infantilní.

mudrc (Ne, 13. 9. 2020 - 10:09)

Už vaříš z vody a opakuješ stále stejné nesmysly, proto volej linku 158,Kájínku. Tvá jitra pod mostem jsou sice tichá,ale začínají být sakra chladná . . .

Návštěvník (Ne, 13. 9. 2020 - 12:09)

Jsi jak děcko. Ten ňouma, co tu píše pod profilem taky. Jen brečíte, že si lidi z chlapů v silonkách dělaj prdel. A zaslouženě.

Návštěvník (St, 9. 9. 2020 - 15:09)

Ále prdlajs. Nebyly výsadou mužů. Sukně nosili lidi, podpatky urození - ženy i muži, punčochy nosili také lidi. Nic nebylo výsadou chlapů.

Návštěvník (St, 9. 9. 2020 - 14:09)

Co furt máš s tím křikem? Ženský se tomu smějí. Tak šup do punčoch, sukně a podpatků a můžeš vyrazit. Věř, že když si na sebe ženy začaly brát kdysi kalhoty bylo kolem toho smíchu (a křiku) taky dost. Dnešní doba je tolerantní, lidi se o druhé nezajímají. To není jako kdysi.

Reklama

Přidat komentář