Reklama

Obřízka

jen (Po, 7. 9. 2020 - 18:09)

nechápu, po odchodu Tonyho tu je najednou pár nových lidí, nebo lidí, co dřív téměř nepsali. Pak tu jsou falešní ginové a Zkoumalové i další. Jak by někdo přestal trollovat a spamovat štvaním proti obřízce a zmutoval do nových podob. Sice je napsané, že pan AV se utopil na stránkách školy. Je ale otázka, jestli kdo tu psal byl vůbec on. A ani tu zprávu tam neberu stejně, jak by to bylo oznámení oficiální. Gin zmizel, trolling a spamming na zdejší diskuzi trvá dál.

Tina (Po, 7. 9. 2020 - 19:09)

Jasně že sem psal on, vždyť se odmlčel přesně ten večer, co se utopil. A to všude, kam psal.

asi (Po, 7. 9. 2020 - 19:09)

ano, ale nevylučuji i jiné verze. To utopení, to nebylo oznámené na obecním úřadě, ale v učilišti. Tj. někdo jim zaslal tu zprávu. Oni to víc neověřují, nějakým dotazem na matriku, stačí tam poslat parte - fake se vyrobí snadno. Ale asi by tak rychle nezmutoval do jiných forem, jen jako by tu jeho duch stále strašil. Zkrátka takový gin z lahve. Osobně bych mu nic zlého nepřál, ale jestli hodně trpěl kvůli nemocem a tak, tak mu je možná lépe. Nikdo neví, jak se do té vody dostal.

a (Po, 7. 9. 2020 - 19:09)

a jestli ho vůbec našli. Šílený!

taj (Po, 7. 9. 2020 - 19:09)

Hamburk je kousek od moře, nadmořská výška 6 m, proti proudu tam klidně připlují žraloci nebo jiné mořské ryby. Některé druhy žraloků bez potíž mohou být i ve sladké vodě - dle druhu - týden, tři týdny nebo např. žralok bělavý klidně může žít trvale ve sladkovodním jezeře. Boty nebo oblečení pro ně není problém, protože ho snad ani nenašli.

Návštěvník (Po, 7. 9. 2020 - 19:09)

Proč šílený? Náhodou Tonda měl štěstí. Stihl odejít ze světa těsně předtím, než se změnil pandemií.

Zkoumal (So, 5. 9. 2020 - 17:09)

A já stvořil Tonyho k obrazu svému.

:-D (So, 5. 9. 2020 - 17:09)

Jestli se Toníkovi něco povedlo úplně dokonale, tak to bylo to, že stvořil Zkoumala...

Zkoumal (Po, 31. 8. 2020 - 22:08)

Neobřezaný chlap si jasně uvědomuje, že u obřezaného chlapa je vzrušení menší. Tečka.

Tečka (Čt, 3. 9. 2020 - 23:09)

Když už máš tendenci psát jako Zkoumal, tak používej mozek a nepiš jako gin, kterej ho měl zateměný pod předkožkou a tak se musel vyhonit když viděl obřezaný penis. Vzrušení chlapa je absolutně nezávislé na tom, zda-li je obřezaný nebo není, ale je závislé od toho, jaké má libido a co to jeho libido "krmí" , aby se vzrušil, např. jestli tě vzrušuje Zkoumal, a krmí tvoji slabost, tak se klidně vyhoň (a to můžeš udělat ať máš nebo nemáš předložku) a klidně piš nadále pod jeho nickem neboť mé vzrušení tím roste.

Zkoumal (Čt, 3. 9. 2020 - 23:09)

Vzrušení muže je do značné míry umocněno právě předkožkou. Pedofílci, které vzrušuje obřízka, by se měli kastrovat - a byl by klid.

Návštěvník (Pá, 4. 9. 2020 - 12:09)

Možná u tebe, když tě vzrušuje předkožka malých chlapců Zkoumale. Jeden úchyl je v pánu a druhý už nastoupil. Ach jo.

Zkoumal (Pá, 4. 9. 2020 - 13:09)

A o tom to je, při památce Tonyho budu v jeho odkazu pokračovat,ať se to někomu líbí nebo ne.

gin (Út, 1. 9. 2020 - 08:09)

neobřezaně obřezaný Zkoumal si jasně uvědomuje, že plácá nesmysly a vzrušení z jeho cintů je nejmenší. Dvojtečka a vykřičník

teď (Ne, 30. 8. 2020 - 14:08)

tu sprosté napadání a urážení skončilo. Zčásti pokračuje, jako by tu strašil jeho duch dál, nebo si vychoval učedníky, nevím. Ale už to nemá tu míru a intenzitu, je to jen slabý odvar. Někdo napíše nějakou urážku, někoho napadne, ale nevěnuje tomu veškerý čas. Tamten psal ve dne v noci, v pracovní době i čase volna.

Honza65431 (So, 29. 8. 2020 - 23:08)

Já jsem měl léta problémy s fimózou, respektive parafimózou. Za doktorem jsem se styděl, snažil jsem se to vyřešit sám cvičením, mastičkami, koupelemi.. kůži se mi podařilo natáhnout vždy jen velmi symbolicky a po pár dnech bez cvičení se zase stáhla do původního stavu. Trvale nepomohlo prostě nic.. jak zlý sen. Při silné erekci jsem zažíval velmi často bolest, předkožka se zaklesla za okrajem žaludu, přiškrcovala ho a ten po delším čase začínal modrat. Měl jsem z toho i celkem mindrák. K lékaři mne nakonec dohnala vodní kýla, ale zmínil jsem se i tomto problému. Nakonec jsem dal na rady obvoďáka i urologa a nechal si kromě operace kýly udělat i celkovou obřízku (uzdičku jsem si nechal). Po těch letech opravdu neskutečná úleva. Je to strašně pohodlné, nic mne nebolí, zdaleka tolik se nazapařuju, v sexu není problém.. Říkám si, že jsem měl už mnohem dříve překonat stud a k doktorovi zajít, ušetřil bych si dost starostí. No kdybych tyto problémy neměl, tak by mne asi ani nenapadlo o obřízce uvažovat.. ale pokud máte někdo podobné zdravotní problémy, tak doporučuju řešit to a nebát se toho. Citlivost se sníží, ale pochybuju, že by to nějak extra narušilo sexuální život, respektive, horší než s bolestivou parafimózou to myslím už ani být nemůže.

Steve (Po, 7. 9. 2020 - 13:09)

Jak je teoreticky možné při totál obřízce mít zachovanou uzdičku? To mi jako fakt hlava nebere ...

Návštěvník (Čt, 10. 9. 2020 - 15:09)

Protože to možné není , při totální , nebo-li těsné obřízce všechno přijde pryč a žalud zcela obnažený působí eroticky .

Žalud (Čt, 10. 9. 2020 - 15:09)

To není ani teoreticky a ani prakticky možné! Totální nebo-li celková je obřízka nízká, vnitří část ( mukosa) je celkově odstraněna spolu s uzdičkou, žalud je uvolněn a celkově obnažen. Jizva je schována těsně pod žaludem.

tak (Po, 7. 9. 2020 - 18:09)

jistý MUDr Louda z hradecké fakultní nemocnice před časem psal v jednom článku o různých obřízkách. Třeba u té typické židovské je žalud zcela odkrytý, vzadu v klidovém stavu může být malý límeček zbylé předkožky. Uzdička je ponechaná beze změny. Když se penis zvětší, tak je kůže zcela vypnutá. Odstranění uzdičky se provádí u typické americké nebo muslimské obřízky, tam leckdy z té předkožky se neponechá nic. Tento styl se mi moc nelíbí, ten méně radikální židovský styl mi přijde esteticky i funkčně lepší.

Reklama

Přidat komentář