Reklama

marihuana detox - psychika a fyzika

pardál (Čt, 3. 3. 2011 - 23:03)

hulím 8 roků .. a ted 4. den abstinuju ..a je to humus ..zatím ..doufám, že se to zlepší..kdyby někdo věděl jak pomoct,aby mi tolik nehrabalo - prosím písněte :(

Honza (St, 9. 2. 2011 - 19:02)

fakta o...pozor, ne vše, co se dočtete v této příručce, je pravda...

Např. : " Zvířata, kterým vědci podávali marihuanu, dokonce trpěla celkovým poškozením mozku." .... Už tam ty chytráci nepíšou, že zvířata trápili kouřem v takovém množství, že jim buňky odumřely nedostatkem kyslíku a ne díky THC :-(
Jo, jo jsme všichni v iluzích, někdo ve větších, někdo v menších, ale čistě vidí jen málokdo...
Ten, kdo je psychicky v pohodě, může hulit,
ale takový to mnohdy ani k životu nepotřebuje...Sám jsem toho zhulil kvanta, teď si dávám už druhý měsíc pauzu a je to pohoda, jsem takový svěží, čistý.. Neříkám nehulit, ale když jo, tak s mírou a taky si trošku pomoct bylinkami, pak to jde... Kdo má sklon k psychich. problémům, ať se vyhne ganje obloukem, zpočátku pomůže a pak může zavést člověka úplně jinám, než se mu líbí.. Je ale velice dobré, že když se člověk rozhodne skončit, nebo omezit hulení, rychle se vrací do starého stavu...
Teda většina... Honza

fakta o marihua (Po, 7. 2. 2011 - 01:02)

fakta o marihuaně

http://www.marihuana.cz/

Lelu (Čt, 3. 2. 2011 - 21:02)

tak sem napisem aj ja...Hulim...Držím palce.To co si tady řekl musím s Tebou souhlasit.Já sem čistá už měsíc.a je to fajn.

unknown_pothead (St, 2. 2. 2011 - 20:02)

tak sem napisem aj ja...Hulim 5rokov pravidelne kazdy den posledny rok aj viac krat za den hlavne vodne bonga kedze u nas na slovensku je to skorej trend ako jointy. Pred nedavnom som sa rozhodol ale prestat...Zacala ma strasne srat moja apatia ku vsetkemu..proste nic sa mi nechce...ked mam nejaky problem alebo nieco na praci tak sa nednoducho na to vyserem...nechce sa mi pracovat ani ucit..proste mam zo vsetkeho salam. Neskor som travku zacal predavat a to dospelo akurat ktomu ze som ju pomali viac fajcil ako predal a velmi som sa tym zadlzil...teraz to uz nieje take strasne ale stale mam dlhy. Dalej rano sa mi dost zle vstava...a vacsinou ked som zniceny z ranneho vstavania opat sa zhulim a uz som zasa od rana v tom istom kolobehu proste furt furt len skero a hulit a uz ma to nebavi chcem byt cisty. chcem byt normalny pozerat sa na svet normalnymi ocami. A este jedna vec ktora ma asi najviac mrzi ze mam frajerku ktorej sa poriadne ani nevenujem pretoze vacsinu casu stravim s marihuanou a kamaratmi co ju uzivaju, ked som zhuleny proste za nou nechcem ist naopak ked nejsom vsetko je v pohode pokecame si a je to super ale to sa nestava casto. Dost casto sa v poslednej dobe hadame a to presne kvoli tomuto problemu ze sa jej velmi nevenujem, niekedy mam pocit ze ju stracam :( Trava je dobra ako relax lenze ked to snou zacnete prehanat dopadnete ako ja ze vam prinesie viac problemov ako zabavy alebo uvolnenia. Som cisty par dni a uz mam dost velku chut ale nechcem zasa ist do toho isteho kolobehu. Tak mi drzte palce.

Markéta (Po, 31. 1. 2011 - 17:01)

Zdravím vás všechny a obracím se s dotazem, který mě již dloujou dobu trápí. Už skoro dva roky žiji s přítelem, který hulí, ale extrémně, dle mého názoru, dva až tři jointy denně. Poslední dobou se hodně změnil a má to veliký vliv na náš vztah, mám ho ráda, ale žít s huličem zkrátka neumím. Je mu 29 let, má našlápnuto na dobrou kariéru, já už tské přemýšlím své vlastní rodině a poslední dobou si život s ním nedokážu představit. Není to už ten, koho miluji, tohoto člověka nenávidím, je nepoužitelný jako partner, jako člověk i jako chlap, je stále mimo, přpadá mi, že tím od mé osoby utíká. Nebo je to jen závislost? Může hulení natolik ovlivnit vztah? A zničit? Ještě stále bojuji a pár rad , co s tím dělat a zda je to řešitelné, bych ocenila. Protože síly a trpělivost dochází. Když je problém nebo životní starost, ani si toho nevšimne, je nepříjemný,dokud si nezahulí, když si zahulí, je milý, ale mimo. Má s tím někdo podobnou zkušenost? Co dělat? Jak se chovat a přistupovat k tomu? Měla bych s ním zůstat nebo odejít?

Mrkněte na tohl (Út, 25. 1. 2011 - 16:01)

http://www.drogy-info.cz/index.php/info/press_centrum/efektivni_regulace_uzivani_marihuany

LeLu (Po, 24. 1. 2011 - 18:01)

Nee o alkoholu se nehovořilo,na Jrasin tedy s tím nemám zkušensoti,ale prej to není problém si dát.Jo jo já tu pauzu mám a stále odolávám.Řikám si,že musím ty problémy vyřešit a poprat se s něma.a až budu zase aspoň nějak vyrovnaná tak to půjde.asi je to tak,jen mi to ty stavy umocňovalo a proto mi nebylo dobře.budu mít skoro 2 měsíční pauzu než si plánuju dát,uvidím teda jak se budu cítít,doufám,že to bude aspoň o něco lepší.Jo to máš pravdu,lepší s čistou hlavou.

T.R. (Po, 24. 1. 2011 - 00:01)

Přeju aby si to dotlačil...Díky. Tobě taky přeju aby ses s tím svým stavem poprala a dobře to dopadlo. Jinak na tvém místě bych si radši dal od hulení pauzu. Ani ne tak kvuli tomu Jarsinu, ale spíš kvůli tvé momentální nabourané psychice. Pamatuj - zahulení umocňuje tvé emoce a pocity, když jseš v pohodě bude ti ještě líp, když na tom jsi špatně - tak na tom pravděpodobně budeš ještě hůř. Alespoň u mě to tak fungovalo když jsem zahulil v blbé náladě, tak jsem o tom začal přemýšlet a stresovat se kvůli tomu. Lepší je s tím bojovat s čistou hlavou. Jinak zkušenosti s Jarsinem nemám, tak nevím jak moc by mohl tvůj stav ovlivnit kdybys na to zahulila. Jestli ti doktorka zatrhla i alkohol kvůli tomu prášku tak bych si trávu radši nedal.

Lelu (Čt, 20. 1. 2011 - 20:01)

...pokračování: Další...Přeju aby si to dotlačil dokonce.Mě taky právě začlo vadit to,že mi to přestalo dávat to co sem chtěla.a spíš to bylo nepříjemný.tak sem si řekla,že si dám na nějakou dobu pauzuteď už je to 14dní a jako sem každej den s někým kdo hulí a nedávám si.držím si myslím,že hodně dobře.Ze začátku mi to moc nešlo.ale ty sny se mi taky zdají a zezačátku když sem přestávala se mi zdály i takový fakt hnusný divný,ale to podle mě je tou psychikou co mám teď nabouranou.no musím říct,že to není nic lehkýho přestávát s něčím co máte tak rádi..

Lelu (Čt, 20. 1. 2011 - 20:01)

Trošku nerozumím, Jarsin...Ona psychyatrička mi napsala lék jarsin ve kterém je právě tady ten výtažek z třezalky.beru to cca od 4.ledna a mám to brát do 18.února.a jestli na ty léky se dá zahulit.A nebo ty špatný''divný'' stavy jsou tím špatným psychickým rozpoložením.protože sem začla být dost ve stresu kolem toho nastoupení do školy a jako nějak se to semnou táhlo a snad přestane a začnu se s tím zase prát tak jak mám ..

T.R. (Čt, 20. 1. 2011 - 19:01)

...pokračování: Další negativa hulení : ztráta motivace něco dělat, řešit, plánovat, unavenost, lenost, otupělost, horší schopnost soustředění, horší paměť a další věci, na který si teď nevzpomenu :-). Je pravda že teď co přestávám, kouřím jenom venkovky a i když třeba jednou za týden zhřeším, tak pak za pár dní nehulení cítím že se moje mysl i tělo čistí. Poznám to podle toho že se mi v noci zdají sny, když jsem hulil často, sny jsem neměl vůbec! Nespavost taky potvrzuji. Asi nejhorší jsou divné psychycké stavy - nechuť komunikovat, nepochipitelné změny nálad a deprese. Když ale toto odezní cítím opět nabírání motivace něco dělat a chuť zase něco řešit. Když nehulím a snažím se od toho vyčistit piju bylinkové a zelené čaje, dávám si brusinky, snažím se hodně spát, cvičit a jíst dost zeleniny a ovoce. Chci s tím přestat úplně, ale buď budu muset být silnější v tom odmítnout trávu, nebo ze začátku o víkendech prostě nikam nechodit, popř. chodit mezi lidi nehuliče. Uvidíme. Až pokročím a vydržím třeba měsíc bez trávy, podělím se o zkušenosti s detoxikací...Zatím čau

T.R. (Čt, 20. 1. 2011 - 19:01)

Ahoj. Podělím se taky o nějaké mé zkušenosti. Je mi 28 a trávu hulím 10 let. Prvních cca 7 let bylo naprosto v pohodě. Dával jsem si příležitostně, někdy o víkendech, někdy častěji, někdy třeba i půl roku pauza. Stavy jsem si užíval a když už jsem pak cítil že mě to nebaví, přestal jsem s tím. Určitou roli v tom hrálo i to že jsem neměl takový přístup k trávě a neznal jsem se s tolika pravidelnými huliči. Neměl jsem žádné problémy s přestáváním, prostě jsem věděl že to nechci a i když jsem měl příležitost si dát tak jsem bez problémů odmítnul. Nicméně poslední cca 3 roky jsem začal hulit "první ligu", takže docela pravidelně téměř při každé přiležitosti. Postupně jsem od venkovek přešel na lampy a samozřejmě pro mě přestal být problém kdykoliv sehnat něco na jointa tím že jsem poznal spoustu lidí huličů. Pořád mě to bavilo a užíval jsem si to a jelikož jsem byl schopen jinak normálně fungovat (práce, vztahy) neměl jsem důvod s tímto režimem přestávat. To jsem si ale neuvědomoval že se se mnou přece jenom něco děje. Poslední rok to bylo tak, že stav po zahulení mi nic moc nedával, už se z toho stala tak trošku nuda a začal jsem si uvědomovat že mi to víc bere než dává. Jedna z věcí, která mi na tom vadí nejvíce je to že hulení mi bere chuť na sex. Jsem si jistý že je to právě tím, protože se mi podařilo přestat na 2 týdny a cítil jsem jak se to vrací do normálu :-), ale bohužel ty dvy týdny byla nejdelší doba, na kterou jsem za poslední 3 roky byl schopen seknout s hulením. V tomhle dávám za pravdu Honzovi že nejhorší je první týden. Teď mám pár měsíců období, kdy s tím chci přestat úplně, ale nevydržím víc jak týden. Je to hlavně tím že hulení je dneska opravdu všude takžde i když vyrazím třeba jen na pivo, samozřejmě potkávám lidi s kterýma jsem pálil brčka a bohužel se nechávám zlákat, nebo mi někdo fajfku narve přímo do huby....a já to prostě nedokážu odmítnout.

Honza (Čt, 20. 1. 2011 - 18:01)

No ale já beru ten jarsin...Trošku nerozumím, Jarsin není nic jiného než výtažek z třezalky tečkované...

Lelu (Čt, 20. 1. 2011 - 16:01)

Sorry, trošku jsem se...No ale já beru ten jarsin víš... a jako už tak 14dní..jeslti na to můžu hulit?

Honza (Čt, 20. 1. 2011 - 00:01)

Honza: No já sem začla ale...Sorry, trošku jsem se rozepsal jinam a ani neodpověděl na tvou otázku.. Asi bych to řešil tak, že bych si daný den dal buď jen ganju, nebo jenom třezalku.. Ale u ganji platí hlavně, že člověk musí být nejprve sám od sebe v pohodě a pak si může v klidu čoudnout..

LeLu (St, 19. 1. 2011 - 21:01)

Ahoj,Jarsin není...Honza: No já sem začla ale mít takový divný stavy když sem hulila teď poslední dobo ua tak sem si řekla,že asi není něco v pohodě.spíš sem víc přemýšlela než byla uvolněná.a měla sem divný sny.takovu rozházenou psychyku.bušilo mi hrozně srdíčko a proto sem jarsin začla brát.tak mě právě zajímá jestli si na to smím dát nebo ne,ale jo už 14dní co nehulím vůbec. a dávám si to a musím říct,že teda mě bolívá hlava a ty nálady sou taky někdy hrozný.ale meduňka mi zaručeně pomáhá.čaj před spaním je výbornej.jinak díky za ty rady.mov fajn =))

Honza (St, 19. 1. 2011 - 13:01)

Ahoj,Jarsin není zapotřebí, když je Ti psychicky hůř, udělej si čaj z třezalky, nebo meduňky.. Ty Tě uklidní.. To víš, cannabis, když se kouří dýl a pak se na rychlo odejme, tak to každýho nějak rozhodí... Ne na dlouho, já mám zkušenost s ganjou asi 10 let a něco už o tom za tu dobu vím.. Nejhorší je první týden, mnoho lidí má tendenci nevydržet dýl, protože psychika zlobí.. Ale ten kdo překlene 14 dní, měsíc a ještě pomáhá tělu, aby se vyčistilo (bylinama) je skoro za vodou..
U trávy to není žádná velká závislost, jenže ti co jí kouří, se jim to líbí, jako mě a pak už ani neví jaký je svět bez ní...
Cannabis, když se kouří mírně, má žádné, nebo jen malé negativa.. Ten kdo jí kouří hodně si zatěžuje kanál intelektuální a itelekt (dnes velmi potřebná věc :-)) není jako bývál.. Jeden můj známej říká, že se člověku zůží celkově pohled a vidí spíš takový ty drobnosti jako důležitý a to co je opravdu důležitý uniká... Jo, jo s ganjou se musí umět zacházet, je to mocná magická rostlina...Ohromná výhoda je, že ani silná tráva nějak nemůže poškodit mozek, on je spíš (mozeček) míň prokrven a ten kdo si dá pauzu se brzy vrací do původního stavu (samozřejmě ne uplně), protože už si pohrála s naším pohledem na svět a u mnoho lidí je ten pohled změněn k lepšímu... :-) Na planetě zemi neexistuje rostlina s větším potenciálem ve všech směrech než je cannabis a proto se taky stala tenkrát v Americe zakázanou. ganja by vzala peníze mnoha společnostem a to nechtěli, tak lidi obelhali, tak jak obelhali, ale pravda je už nezadržitelná..
jo a je dobrý si pěstovat svojí trávu, nejlépe venku (kvalitní semínka) tak pak nedělá takový neplechy, jako ta kupovaná..
Dnes hodně trávy pochází i od vietnamců a vietnamci nikdy nekoukali na něčí zdraví, nikdy nevíš, čím to kdo ošetřil, jestli byli vypláchnutý hnojiva atd... Platí, přírodně vypěstovaná cannabis pod sluncem
nepřehlcená hnojivama-minimální dopady při rozumném užívání... Tak snad moje rady alespoň trošku pomohou...

Vanes (Pá, 4. 9. 2020 - 17:09)

Ahoj, píšu o trochu pozdě, jestli mě chápeš..
Ja jsem hulila asi půl roku, občas, někdy každý den, obden, a už je to 8 dní co jsem bez trávy, a cítím se fakt mizerně, hlava je nějak mimo, nedokážu se na nic soustředit, mám silný depresse a je mi nehorázně blbě, a mám strach velký strach, nedokážu se ani dívat někomu do očí, schyzuje mě to. Potřebuju se toho zbavit. Lituju toho že jsem vůbec začala, potřebuju fungovat a nevím jak, ale ten pocit na srdci a v hlavě je ten nejhorší. A nemám ani moc hlad, mám abstak ale nechci to kouřit, přestala jsem jen kvůli tomu že jsem měla bad trip, prostě holotrop, a už to nikdy nechci zažít a už to ani hulit nechci, přestala jsem sama.. A mám pocit že se zblaznim..
Prosím moc o radu..

Patrik (Po, 29. 3. 2021 - 20:03)

Jsem na tom stejne jako ty, panicke a uzkostne stavy , nedokazat se podivat druhemu do oci apod . nehulim 8 dní a je třeba se prostě zakousnout a přežít to ..je to běh na dlouhou trat' a nelze to nijak urychlit ..prostě přežij a nestresuj se :) nejsi v tom sama.

Reklama

Přidat komentář