Reklama

Dioptrické bryle

Helča (Čt, 3. 9. 2020 - 18:09)

Tvarově vypadají dobře, ale podobné dnes mají skoro všichni. Za sebe bych pro tebe zvolila něco modernějšího, čím všechny hned na první pohled zaujmeš. Třeba hnědé nahoře přecházející ke spodu do hodně světlé. Nebo postupně tónované modré ty se mě líbí na chlapech snad nejvíce!

Bezjmena (Čt, 3. 9. 2020 - 17:09)

To já jsem šíleně vzrusenej i teď, kdy si půjčuju brýle od přítele. Jinak ano, chtěl bych plastové. Už mám i vybraný přesný brýle, tak už jen abych je mohl mít ofiko.

Helča (Čt, 3. 9. 2020 - 17:09)

Super, že chceš plastové je to v nich fakt dobrý a nejvíc na pohodu. Jestli se můžu zeptat jaký sis vybral? A i já jsem strašně vzrušená, že že našel další, kdo nesmírně touží nosit brýle. V myšlenkách se vracím do studijních let.

Bezjmena (Čt, 3. 9. 2020 - 16:09)

Helča: můj přítel má přes 30 brýlí, tak si od něho vždycky nějaký půjčím. Ale chtěl bych je mít oficiálně.

Helča (Čt, 3. 9. 2020 - 16:09)

Tak to je nádherný nemít svoje brýle a být do nich takový blázen. Pár se nás určitě najde pro které znamená mít na sobě brýle něco úžasného a stejně tak být ve společnosti brejlatých. A až budeš mít ty svoje, tak počítej s neskutečným vzrušením. Nevím jaké chceš, ale doporučím ti plastové a pořiď si je s větším nosníkem budou ti lépe sedět, obepínat nos a budeš z nich mít větší prožitek.

Bezjmena (Čt, 3. 9. 2020 - 16:09)

Helča: když mám na sobě brýle, tak jsem taky šíleně šťastnej. Pro mě to je něco nádherného. Už bych je fakt chtěl mít i ofiko.

Helča (Čt, 3. 9. 2020 - 16:09)

A to jako ještě nemáš svoje? Nějak se v tom ztrácím. Pro informaci taky se mě nádherně kouká přes mých 8 dioptrií ke kterým jsem se dopracovala.

Bezjmena (Čt, 3. 9. 2020 - 15:09)

Čauky. Brýlky mě taky hoodně vzrušujou. Vždycky když si zkouším brýlky mého přítele, kterej je taky do brýlí, tak jsme oba šíleně vzrušení. Snažím se získat brýlky oficiálně, teď už to je na dobré cestě, jelikož bez brýlí začínám hůř vidět, tak snad budu mít co nejdřív taky mínusky.

Helča (Čt, 3. 9. 2020 - 16:09)

Pořídila jsem si sama brýle, protože se mě nesmírně také líbí a od prvního nasazení také hrozně vzrušují a to dodnes. Bylo to však až v prváku na gymplu a byla jsem nesmírně sťatná, že patřím mezi breljatý. Tak přesně vím jaká je to touha jestli to myslíš vážně s nošením brýlí. Jestli začínáš fakt špatně vidět, tak v tom nevidím žádný problém.

Martin (Pá, 28. 8. 2020 - 15:08)

Brýle spíš popelníky nosím celý život. Mám +12 dioptrií nemám s tím sebemenší problém. A je s podivem, že ženám se moje popelníky líbí a často si je chtějí vyzkoušet.

Alča (Ne, 30. 8. 2020 - 15:08)

Je to hodně taky o tom, jaké nosíš brýle. Sama nosím taky plusové čočky a přiznám se, že bližší jsou mi lidé, kteří své oči skrývají za tlusčími plusovými popelníčky. Od vyšších dioptrických hodnot je mi hrozně příjemné setkání s lidmi se stejnou vadou. Dnes kdybych neměla svoje brýle připadnu si jako nahá a stejně jako ty nemám se svými značně silnými brýlemi žádný problém. Spíše naopak stále více a více si společně užíváme.

Petr (Ne, 30. 8. 2020 - 17:08)

Sice to moc nechápu, ale něco na tom bude, že nějaká přitažlivost tam může být. A tvůj partner tlusčí plusové popelníčky má?

Návštěvník (Út, 1. 9. 2020 - 13:09)

Moje trocha do mlýna=za mých školních let byly brýle jak cejch,nikdo je nechtěl a nosili je jen ti,co neviděli ani paní učitelku za stolkem.Jako já.Najít si v pubertě kluka,to bych se musela upsat peklu.A nyní,když mrkám nepřítomnýma očíčkama přes -sedmičky a nějaký chlap má potřebu mi polichotit,tak spustí jak mám krásné brýle a že mi úžasně sluší... Hanka

Martin (Út, 1. 9. 2020 - 16:09)

Ženám se moje brýle líbí a i těm co je vůbec nenosí. Já také ženám říkám, že jim brýle sluší, není to zdvořilostní, ale opravdu ženy v brýlích jsou pěkné a moc se mi to líbí. A sedmičky nejsou ještě tak hrozné a popravdě čím silnější, tím přitažlivější.

Eva (St, 19. 8. 2020 - 23:08)

Bolesti hlavy, závratě a únava v mých 35 letech nikdo dlouho nemohl přijít na to proč. Až kontrola na očním a předpis na brýle + 2,5D a +3D a cyl, 1,25 na obou očích moje problémy po týdnu nošení brýlí vyřešil. Ikdyž si myslím, že bez brýlí vidím celkem dobře, když je den nenosím, začíná vše na novo. Takže jsem za ně vděčná a zvykám si každodenní nošení a život s brýlemi.

Pepa (Út, 25. 8. 2020 - 07:08)

Zhruba stejné příznaky , ale neviděl jsem spíše na blízko a o tři roky později, než ty jsem dostal také brýle zhruba stejných dioptrií a navíc teda ještě jedny na čtení o 2 diptrie silnější. Na dobré si člověk zvykne skoro hned, tak i brýle, přes které jsem viděl vše ostřeji, jsem začal nosit skoro ze dne na den. U plusových dioptrií na dálku když brýle sundám taky celkem vidím, ale jak píšeš po chvíli už bolí hlava, tak brýle honem zpět. Doktorka říkala, že na můj věk mám brýle celkem brzo a dost vysoké dioptrie,ale že je dnes dost lidí s tímto problémem. Brýle nosí stále více lidí a i naše dalekozkakost se projevuje nějak častěji. Dcera od naší sousedky nosí první brýle krátkou dobu je na střední škole a má taky už + 2 dioptrie.Beru to, jak to je,ale a bez těch brýlí to už nejde vůbec a když je sundám připadnu si, že nic nevidím to je však skutečnost.

Návštěvník (Pá, 21. 8. 2020 - 08:08)

Podobnou zkušenost jsem udělala před 3 léty a brýle se staly trvalou nutností.Tehdy něco kolem -2,nyní se to ustálilo na-3,5.Stejně už bez nich moc nevidím))) Anna

Pavel (Po, 17. 8. 2020 - 20:08)

Brýle - to je prostě nádhera, móda, pro mnohé každodenní nutnost a za mne především neskutečné vzrušení. Sám jsem začal na +1 dioptrii a cíleně jsem se dopracoval k +4,5 dioptriím a 1,5 cylinru. Přidával jsem ročně 0,5 dioptrie a oči si na to zvykly. Velkou inspiraci jsem měl v kolegyních v práci, které nosily brýle a byly a jsou v nich neskutečně nepřehlédnutelné a mě se to strašně líbí.Takže dnes jsou brýle moje každodenní nutnost a už bez nich vidím dost špatně. A popravdě s brýloočkami si rozumím velmi dobře a vyhledávám jejich společnost. Mám mnoho brýlí , víc než některé ženy a skoro každý den mám jiné čehož si všimli i moje kolegyně a říkají, že mi brýle sluší. S jednou jsme na tom s každodenním střídání stejně a již několikrát jsme byli i vybírat vzájemně nové brýle a podle zkušeností v tom budeme určitě pokrčovat. V brýlích se cítím strašně dobře a po přečtení této diskuze nejsem určitě sám. Vůbec se tomu, ale nedivím v mém okolí je mnoho lidí s brýlemi a někteří je nosí také docela rádi.

Helča (Po, 17. 8. 2020 - 23:08)

Nádherné chtěla bych být tvojí kolegyní a také s tebou vybírat brýle. Je to nádherné podlehnout brýlovému vzrušení.

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 16:08)

Má zde někdo zkušenosti s nošením brýlí spolu s naslouchátky? Terka

Reklama

Přidat komentář