Reklama

Co si myslí ženy o mužích v punčochách?

Kelyška (Čt, 3. 9. 2020 - 10:09)

No dá se o tom uvažovat. Kdyby takto nadále s těmi mužskými pokračovala,tak by to mohla dotáhnout za záslužnou práci až na nositelku našeho Podvazkového řádu.

Kelyška (Čt, 3. 9. 2020 - 09:09)

Jasně. Podívala jsem se do své kouzelné knihy, je to Pepík Vobšourník z vedlejší vesnice.Už má u nás jeden zaznamenaný vroubek. Plácal Mařku v kravíně po holém zadku.

Cecilka (Čt, 3. 9. 2020 - 09:09)

Tak dobře,koho si vezmeme jako prvního? Co takhle ten sprosťák pavouk Boris? Víš,kdo to je?

Kelyška (Čt, 3. 9. 2020 - 09:09)

Ale kdeže ty huso hloupá, Martinka mi vzkázala,že když může i pan president běžně porušovat
zákony,tak co bychom se bály my,obyčejné báby na koštěti. Prý někde něco plácnul a i přes několikeré soudní nařízení o omluvě na to kašle. A to mu ty jeho extempore ještě platíme z našich daní za poctivě odvedenou záslužnou práci.

Cecilka (Čt, 3. 9. 2020 - 09:09)

Ta já nevím Kelyško, já se trochu bojím aby nás nakonec nezavřeli jak nám vzkazovala stará Škopková.

muž (Út, 1. 9. 2020 - 18:09)

A ještě bych se chtěl zastat Šunyho. Přečetl jsem si velmi pozorně jeho příspěvky a musím konstatovat,že na nich neshledávám celkem nic závadného. Jen snad bych zkritizoval,že se diskutující pánové nechali poněkud strhnout výměnou "technikálií" kolem podvazkových pásů a neuvědomili si,že to zrovna nebylo nejvhodnější řešit v tomto diskusním fóru.
Na druhé straně,jakási Martina, nechala diskutující pány dlouho řešit uvedené technikálie aniž by je taktně upozornila,že to sem nepatří a nakonec velmi agresivním způsobem vtrhla do diskuse
vysmívajícím se urážlivým způsobem. Nikde sem také nenašel v jejich příspěvcích cokoliv plodného a tolerantního. Musím totiž souhlasit s názorem,který se již objevil v předchozích příspěvcích, že zvolené téma je velice kontroverzní. Pokud totiž ženy začnou označovat muže,
kteří si obléknou podle nich "ženské" spodní prádlo za úchyly, pak nemůžou očekávat,že to
někteří muži mající dostatek sebevědomí nechají bez pádné odezvy. Příklad: v zimě když jdu na běžky,tak když si obléknu jako spodní prádlo silonové punčocháče místo tradičních jégrovek,tak
jsem podle konzervativních žen hned úchyl? Přesto,že se pánské punčocháče již drahnou dobu
běžně prodávají ( viz tuzemská evona.cz)? Ono je to v té diskusi také o tom,že zastánkyně "tradičních ženských hodnot" vůbec nic nevědí o současných moderních trendech a pak naprosto nesmyslně v diskusních příspěvcích argumentují a vyvolávají střety se svými oponenty.
Ale to bylo v historii lidstva vždycky tak,že nové trendy a pohledy se prosazovaly ztěžka,někdy i
přes zuřivý odpor zastánců konzervativních hodnot. Takže,jak už bylo řečeno dříve. Není to o ničem jiném než o toleranci.

Hele (Út, 1. 9. 2020 - 23:09)

Šuny, to zase špatně čteš. Martina správně napsala, že tato diskuse je děsivá. Když se tady "chlap" vypindává o pruženkách (???), tak je tu něco špatně a paní sem asi neleze denně, stejně jako já, aby někoho upozorňovala. Stejně bys reagoval agresivně. A navíc zcela jasně píše ". Mně je jedno kdo co nosí, lidi si neprohlížím. Ale diskuse se nějak jmenuje, tak jsem zareagovala. Ne, chlapi, co nosí dobrovolně punčochy kvůli vzrušení neberu." Takže názor ženy a k tomu tolerance. Že sis naběhl s použitejma spoďárama tvý starý, to je tvohe věc. Ale pobavilo mě to. Jen bych takovou špínu doma nechtěl.

GoGo (St, 2. 9. 2020 - 06:09)

Teda lidi já nevím co tady pořád řešíte. Věc je úplně jasná.
Jedné skupině mužského obyvatelstva se líbí nosit punčochy. Je to jejich svobodné právo.
Druhé skupině ženského obyvatelstva se nelíbí to,co dělá skupina první. Je to její svobodné právo.
Rozhodující je,z hlediska platných zákonů této země,že jakékoliv zesměšňování,urážení či podněcování k nenávisti k první či druhé skupině je trestné. Tak se podle toho chovejte. Tečka.

Martina (St, 2. 9. 2020 - 21:09)

Kdybych se soustředila na lidi, a viděla týpka v silonkách (se zdravím to nemá společného nic) chechtám se...nic jineho :).

provokatér (Čt, 3. 9. 2020 - 07:09)

A vše se zase v prdel obrací, aj to je pošušňáníčko,tady se cítím jako ryba ve vodě. Martino, přilož těm úchylům trochu do kotle,začínám se nudit.

Kelyška (Čt, 3. 9. 2020 - 09:09)

Tak Cecilko, tady čtu,že "vše se v prdel zase obrací" a před chvílí dorazil holub od Martiny,že můžeme s naší záslužnou prací začít.

Pepa (Čt, 3. 9. 2020 - 00:09)

Nošení punčoch je asi pro mnohé muže fetish, ale je to jejich volba. Ovšem značná část mužů to má doporučeno ze zdravotních důvodů. Mnozí je stejně nenosí - jejich ego by utrpělo. Já mám k punčochám celkem kladný vztah a nosím je už hodně dlouho. Dá se říct, že stav žil se zakonzervoval a punčochy přináší svůj pozitivní vliv na zdraví. Nějaké připomínky, že jde o dámské oblečení jsou mi fuk.

Mudrc (St, 2. 9. 2020 - 15:09)

Já tedy s názorem GoGa vřele souhlasím. Ale celá záležitost má jeden háček. Zvolené diskusní
téma je natolik kontroversní,že předpokládá kultivovaně vedenou diskusi. Z dosavadních příspěvků
je však patrné,že toho diskutující nejsou schopni dosáhnout. Podvědomě vidí v zastánci opačného
názoru nepřítele,kterého je nutné za každou cenu porazit a to i za cenu osobních urážek. Pokud tedy jedna strana tzv. vyklidí pole o čem bude vlastně druhá zbývající strana zastávající stejný názor na zvolené téma diskutovat? To se bude vzájemně přesvědčovat o skvělých tradičních hodnotách? Nebo obráceně opačná skupina o skvělých moderních hodnotách? Takže já bych doporučoval abyste to celé "diskusní fórum" rozpustili,když nejste schopni kultivované diskuse.
A zastáncům nošení punčoch bych doporučil aby to udělali úplně stejně jako dámy nosící dříve
"mužské" oblečení. Tedy nikoho se na jeho názor neptali a začali je nosit.

provokatér (Čt, 3. 9. 2020 - 01:09)

Hej hou, s tvým návrhem na rozpuštění tohoto diskusního fóra zásadně nesouhlasím mudrci.
Kde bych si pak léčil své komplexy,že nic nevím,nic neznám,zkrátka že jsem obyčejný hlupák?
Kdyby tady byli jen příznivci jednoho názoru,proti komu bych bojoval, vůči komu bych se vymezoval? To by pak nebylo diskusní fórum,ale fun klub příznivců jednoho názoru. A tam bych se musel registrovat a odkrýt svou anonymitu. Ne,ne a ještě jednou ne! Jen ať to zůstane,tak jako
to je dosud, čili jako anonymní slovní žumpa.

,Liba(anonym)) (Út, 1. 9. 2020 - 18:09)

...Přesně tak, nechlastat!Já si svoje vypila, kocovin zažila, tisíckrát si říkala, že už nikdy!Když jsem málem umřela díky alkoholu, šla jsem do léčebny, nyní chodím na AA, a nepiju ani Ň víc než 5 let, je mně dobře.Závislá na alkoholu budu ovšem do smrti.

kenipap (Út, 1. 9. 2020 - 15:09)

Přesně, když se vám něco nehodí do krámu, hned označujete za hulváty.. Jak se říká, zameťte si před vlastním prahem,

kenipap (Út, 1. 9. 2020 - 14:09)

Jedním slovem rasistky..

Návštěvník (Út, 1. 9. 2020 - 22:09)

A co ty jsi za rasu???

CIA (Út, 1. 9. 2020 - 15:09)

Kenipape, znovu vás důrazně upozorňujeme,že jste předmětem zájmu ruských trollů. Takže pokud nechcete skončit s novičokem na palici, opustťe restcricted area.

Kelyška (Út, 1. 9. 2020 - 14:09)

Tak Cecilko,zase nic. Je to nějaký hulvát,který nechápe naše něžné ženské potřeby. Přitom bychom
byly ochotné i opustit naše tradiční ženské hodnoty a tolerovat mu třeba i ty zasrané podvazky.
Musíme to s Martinou na příštím sletu důkladně probrat v čem děláme chybu.

Reklama

Přidat komentář