Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 09:09)

Děkuji, zkusím ty plavky, malá pleny stále odmítá :-(
Dr nám řekla ať zajdeme na urologii jestli nemá zánět moč. cest

N (Po, 21. 9. 2020 - 09:09)

Taky jsem si řekl mamce o plenky jelikož jsem se dvakrát pocural tak jsem chtěl pleny na noc ale dostal jsem už včera ráno a odpoledne ale pleny si nesmím sundat sám ale musím se nechat prebalit mamka mne prebalila ráno a pak šla do práce cítím že jsem pokadeny a pocurany a musím jít otevřít sousedka si mne vezme k sobě a tam u ní doma mne prebali do čistých látkových plen tak už k ní jdu ona má batole doma a to normálně ještě prebaluje já jsem starší 12 let mne nevadí nosit plenky a jí také nevadí že bude prebalovat větší dítě. Tak jsem dostal 4 látkové pleny a gum kalhotky bavlněné punčocháče čisté a teď mi dává bodyčko přes punčocháče do školy nechodím jelikož se ve škole naskytnul covid 19 tak jsem doma v klidu a plenkách a punčocháču v bodyčku. A mamka mi říkala prý jak dlouho pleny budu chtít dlouho tak mi je bude dávat třeba i do 15 let věku.

Z (Po, 21. 9. 2020 - 23:09)

Z

Návštěvník (Ne, 20. 9. 2020 - 22:09)

nebo overal se zipem na zádech, nebo normální overal ale obléct dítěti obráceně (zipem na záda) to se u nás osvědčilo, dcera po chvíli zjistila že se pleny nezbaví ale ráno se probudila v suché posteli a už druhou noc si byla vědoma toho že plena není zas tak špatná věc.

Kája (Ne, 20. 9. 2020 - 21:09)

Zkuzte plenku s řetízkem nebo bodyčko se zapínáním na zádech ale taky stačí
Plenka na to jednodílné plavky s visacím zámkem na zádech

Návštěvník (Pá, 18. 9. 2020 - 23:09)

Dobrý den.
Dcera10 se dva dny po sobě v noci počůrala ,pediatr a ta doktorka z dětské gynekologie nenašli problém a to měla poctivě všechna vyšetření , nakonec nám dr z gynekologie řekla že dcera je zdravá, a ať jí teda dáme pleny a jdeme k psychologovi, nic jiného nám nemůže navrhnout . tak jsem dala jednorázovou papírovou plenu, ale ona se jí brání, jak prosím vás donutit aby si ji nechala ? dnes si ji večer sundala a už jsem ji teď musela přebalit a převlíct postel. né že by mě to nebavilo)nebaví( ale chci se vyspat, (vstávám do práce) ale i chci aby se mladá vyspala .

Pulec (Ne, 20. 9. 2020 - 15:09)

Prostě ji to dát až tvrdě usne

Z (Po, 21. 9. 2020 - 23:09)

Z

? (Pá, 11. 9. 2020 - 13:09)

:-)))

Karel (Ne, 22. 11. 2020 - 18:11)

Jestli si o plenky řekly sami tak bych jim je dal.

Otec 2 (Pá, 11. 9. 2020 - 09:09)

Tak jsem s nimi jel už ve středu zavřeli jim školu asi prý 14 dní bude zavřeno tak zatím budou u ní a na cestu oba dostali pleny jak chtěli oni a koukal jsem že ve vlaku byla přebalování jednoduché normálně v kupicku proběhlo úplně v klidu se dali prebalit žádný problém a protest měli funkční Kalhoty a vždy jednorázové pleny úplně v pohodě byli.

Otec 2 (Út, 8. 9. 2020 - 13:09)

Dobrý den chci se zeptat jestli mohu dát synovi 12 let a dceři 9 let pleny na noc na cestu jedu s nimi vlakem k jejich matce na Slovensko sama dcera se mne zeptala jestli jí na cestu dám pleny když v těch vlacích jsou nobl wc tak proč by měla mít pleny ale netrvalo dlouho a zeptal se i syn. Tak do pátku mám co rozmyslet.

Z (Po, 21. 9. 2020 - 23:09)

Z

Karel (Út, 8. 9. 2020 - 15:09)

Jestli si o plenky řekly sami tak bych jim je dal.

? (Út, 8. 9. 2020 - 13:09)

Tak jak si užíváte školu a nebo jste doma na plenkách a různých dětských věci např bodyček punčocháču plenek dudlíku a kojeneckých láhví a nebo i vycházky dostáváte pleny a nebo když nikam cestujete.?

Návštěva (Po, 7. 9. 2020 - 10:09)

V pátek jsem jela ze synem pryč k jedné známé a na cestu dostal jak látkové pleny tak i jednorázové pleny měl tři látkové a přes ní jednorázové pleny že ještě jsem ty pleny nedávala pryč teď se krásně hodí když se nikam prostě jede tak vždy si řekne že chce plenky tak proč mu nevyhovet tak hold se prebaluje větší dítě školního věku stejně vždycky cestujeme autem tak v autě je jen v látkových plenkách a přesně jednorázové pleny a punčocháče má vždy ale nikdy přes punčocháče má i tepláky či polokombinezu je do pasu má to větší gumu a tak se lépe i prebali nikdy to zvládne sám ale většinou si řekne že chce prebalovat. A doma používá také pleny i když nemusí a to má jen látkové pleny gumové kalhotky od intexu a punčocháče bavlněné a teprve pak bodyčko. Doma ho vůbec nenutí aby nosil pleny nikdy se nepomocil jen tak do postele pro jistotu je chce nosit tak mu je dávám a čůrat a kadit chce jen bohužel do plenek takto používá pleny už 4 roky ale chodí ale do speciální školy tam se pleny normálně používají ve škole používá jednorázové pleny a doma mu dávám jenom látkové pleny ale občas i jednorázové.

N (St, 2. 9. 2020 - 10:09)

To znám už hodně dlouho ze synem který se začátkem srpna znicho nic začal pomocovat do postele a pak jsem mu řekla že mu budu muset dávat pleny na noc chvilku protestoval že už to nebude dělat. Tak jsem sním udělala dohodu že koupím jednorázové pleny a bude je používat týden a když ráno bude suchá plena tak je dostávat nebude a prvního šel do školy a měl na sobě ještě ranní plenku ale tu co měl na noc tak tu jsem mu sundala kolem páté hodině ranní byla úplně celá naducana moči a řekla jsem mu aby se šel osprchovat aby šel pěkně v čistém byli ve škole jenom chvilku do 12 hodin pak se začal doma vysvlekl a koukám že měl plenku ale i silonove punčocháče 20 denní tak jak plenky jednorázové s punčocháči si musel vzít sám tak potom jsem se ho optala jakto že má pleny a punčocháče a on mi řekl že si to vzal sám pro jistotu a ve škole stejně nic nepoznali že má jednorázové pleny a punčocháče tam prý mělo hodně děti. A dneska ráno šel už bez plinecek ale zato punčocháče si vzal na sebe pod kalhoty. Já mám ještě dovolenou tak jak přijde ze školy tak mu řeknu vysvlect do plenek a dám mu látkové pleny ty bude mít doma přes den i noc a do školy nebo ven jednorázové pleny. Šla jsem koupit jak látkové pleny ale i jednorázové přemýšlela jsem že koupím dry-nytes ale oni mu jsou ještě největší dětské myslím že to jsou šestky to jsem vzala 3 balíky a látkové pleny jsem vzala přibližně 80 látkových plen a masti a pudry vše potřebné věci si připravím na odpoledne až přijde ze školy mám i větší dětské bodyčko a bude nosit plenky tak dlouho dokud sám od sebe neřekne že je nechce sám nosit. Mne nevadí že budu zase prát látkové pleny a jiné věci pro skoro větší dítě. Teď šel už do 4 třídy. Nevím to jistě buď to s plenkami dělá schválně že je chce nosit a nebo jestli to nebude nijaky jeho skrat když se s ničeho začal pomocovat tak uvidím jak mu to dlouhou dobu vydrží se nechat prebalovat atd dopisu něco i dnes nebo až ráno.

N (Čt, 3. 9. 2020 - 18:09)

Tak přišel ze školy a řekla jsem mu vysvlect a to do naha a vůbec nebyl žádný protest lehnul na postel ale já jsem řekla že musí do koupelny si lehnout na přebalovací stůl od jednoho známého jsem ho dostala taky měli dceru a syna kteří je přebalovali ve visim věku tak se prý už tolik nepomocuji ale stejně jim pleny ještě dávají ale to vždy zvládnou na posteli jim dát používají jen jednorázové plenky a přebalovací stůl nebo - li pult měli když jim dávali i látkové pleny. Tak syn si tedy lehl na pult a já jsem mu dala pleny jak jednorázové tak i látkové nejdříve 3 látkové pleny a na ně jednorázové pleny pak punčocháče bavlněné a na konec bodyčko ze zapínáním vzadu a pak si šel dělat své úkoly a když je dodělal tak se blížil večer to dostal večeři v kojenecké lahvi hustší kaši a ještě jsem se ho optala jestli nechce suché pleny a on říkal že ne a několik dní už neměl velkou potřebu tak jsem tam do kaše dala pár kapek projimadla a vždy ráno je v 5:30 budíček aby jsem ho odbalila od plen a příprava do školy a do ní jde jako normální zák 4 třídy a odpoledne když přijde tak se s něj stane batole a říkal jak to bude přes víkend a já jsem mu řekla že mu pleny budu dávat celo denně den i noc a divím se že souhlasil.

Z (Po, 21. 9. 2020 - 23:09)

Z

Z (St, 2. 9. 2020 - 23:09)

Z

Reklama

Přidat komentář