Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Návštěvník (Út, 1. 9. 2020 - 23:09)

lidi si myslí že mít doma dítě v plenkách je sranda, ale není , teď sem bojovala se synem který nechtěl čistou plenu a žádná sranda to není , závidím těm co mají dítě bez plen, neví co to je převlíkat denně postel ,nakoupit pleny,body overaly a ostatní věci co normální děti nepotřebují, neví co to je přemlouvat dítě že plenu potřebuje neví že to není jen poslat dítě do postele spát protože ráno vstává neví že ráno musíte vstát o 30min. dříve aby jste uvedli dítě do normálního stavu, čisté a připravené.

Otec j (St, 2. 9. 2020 - 09:09)

A co ho zapojit do ranního úklidu mokré postele nebo plen. Zkuste mu dát druh plen, který si sám může vzít. V klidu mu vysvětlete, že když jsou pleny skutečně nutnosti, tak je potřebuje. Zkuste vynechat věci jako jsou body a overali. Nedávejte mi bavlněné pleny a pleny pro děti. Zajděte do zdravotnických potřeb a kupte tam pleny pro dospělé ve velikosti xs nebo s. U nich nebude třeba tak ponížen, že musí nosit pleny. On je skutečně potřebuje?

Návštěvník (Út, 1. 9. 2020 - 00:09)

jdeme spát, co říkáš?

N (Ne, 30. 8. 2020 - 13:08)

Ať to píše kdo chce ale ví nevíte den ani noci co jse vám může vyskytnout dospelim či vaším dětem a budete potřebovat také plenky.

Návštěvník (Ne, 30. 8. 2020 - 23:08)

přesně tak, já musela dceru začít dávat do plen ve tři ráno.
dcera nás v noci vzbudila že se počůrala a že má mokrou postel, ve tři ráno přítel přebaloval postel a já sprchovala dceru, do převlečené postele jsem dceru uložila do postele v ručníku mezi nohama a to jeem a 2hodiny vstávala do práce, v legínách aby ručník držel kde má apak boj aby si to nechala na sobě , druhou noc už měla jednorázové pleny, to zase byl boj aby si nechala na sebe dát pleny, dostala overal a neměla na výběr.
teď už má jen plenu a body.

Pulec (Út, 1. 9. 2020 - 00:09)

A co ráno bývá mokra nebo ne

Návštěvník (Út, 1. 9. 2020 - 22:09)

byla, a teď jsem ji kontrolovala a musela přebalit.

Pulec (St, 2. 9. 2020 - 22:09)

Ta se teda musi tvářit kdyš je má takové větší miminko

Pulec (Út, 1. 9. 2020 - 23:09)

A co vám na to říká ze to necítí starat se musí být hodně velká drina

N (St, 26. 8. 2020 - 23:08)

Tak jsem ho před chvílí musela prebalit do čistých jednorázovék aby mohl být venku mimo chaty a ten kamarád se ho optal to nemáš tel že to stále zvedá tvoje mamka ne nemam ho vzala mi jak mobil tak i notebuk já jsem něco po ní chtěl víš a noseji to většinou malé děti a nosím to i já víš co to je prosím většinou ty děti do toho curaji a kadi a on takže to mi chceš říct že máš plenky.? No právě to musím jíti večer chodit spát po 18 hodině a vždy po obědě to samé víš. A pak se ho zeptal proč má i punčocháče protože že mám je schválně aby pleny drželi kde mají na svém místě mezi nohama teď máš na sobě pleny také ano mám ale jednorázové pleny tak to máš výhodu co že se pocuras kdykoliv chceš a i poseru kdy chci tak to je velká výhoda no to je a jestli bys také chtěl mít výhodu tak řeknu jen mamce a budeš mít taky pleny a punčocháče. No něco ti řeknu potřeboval bych asi prebalit ty máš taky pleny ano má pleny myslel jsem že jsem jediný co nosí plenky víš. A chceš prebalit no řeknu ti to takto já jsem si pleny zapomněl vzít a jsem úplně celý durch mokrý tak pojď tedy za mamkou.

Lord Voldemort (Čt, 27. 8. 2020 - 09:08)

Připadá mi to jako kdyby to psal spíše nějaký úchyl než opravdová matka.

haha (Čt, 27. 8. 2020 - 10:08)

:)). Sem píšou jen úchylové a tady na tom vlákně je tenhle jak kolovrátek.

N (St, 26. 8. 2020 - 15:08)

Tak to chtěl tak jsem mu dala pleny jak látkové tak i jednorázové pleny svrchnimi kalhotky pak punčocháče silonove 20 denní a potom bodyčko přes punčocháče a na konec polokombinezu pro děti co noseji látkové pleny včera na noc dostal 4 látkové pleny a gum kalhotky a musel jíti spát po 18 hodně to jse mu to vůbec nelíbilo pokoušel si sundat co měl na sobě ale já jsem vymyslela že ho zavazu do zavinovačky a tak jsem to i udělala ale s prostěradla a měl po ptakach on si myslel že půjde ještě ven před půlnoci s kamarádem ale chtěl mít pleny tak musí hold i poslouchat Vzala jsem mu i telefon a počítat může být jenom na zahradě ale v plenkách a punčocháčích když je tak větrno.

N (Út, 25. 8. 2020 - 13:08)

Dobrý den dali by jste dítěti 14 let na cestu pleny látkové či jednorázové pleny se svrchnimi kalhotky a nebo punčocháče s bodyckem. Proč se ptám protože syn to takhle chce nosit ale mi mu říkáme že s plenek už dávno vyrostl a s ostatních věcí také.? Poradi mi nikdo. Kdyby byl nějaký nemocný tak mu dávám vše ale zdravimu klukovi dávat pleny není přeci normální jaký by jste měli názor.

Z (Út, 25. 8. 2020 - 15:08)

Z

Zub (Út, 25. 8. 2020 - 15:08)

Udělejte ním dohodu. Ať si na vše přidá že svého kapesného. Pokud bude souhlasit, tak mu klidně vyhovte. Když mu je zakážete, tak si stejně najde cestu jak dosáhnout svého. Chceš pleny a další věci? Fajn, tak se s tebou bude zacházet jako s batole těm. Tedy včetně krmení, přebalování a oblékání jako batole. Pleny ať má stále a na vše. Spát ať chodí po obědě a večer po pohádce. Když se mu něco nebude líbit, tak nebude mít vůbec nic. Platí to i o mobilu či počítači. Malé děti knim přístup nemají. Taky sním udělejte dohodu, že bude záležet i na jeho prospěchu ve škole. Když bude vše ok a on bude i doma hodný, tak mu vyhovte. Co se týče plen, tak jsou určitě lepší jednorázové a případně je doplnit o bavlněné.

Lenka (Po, 24. 8. 2020 - 10:08)

Proč by nemohli? Cestují často a všímám si, že je používají i dámy vyššíiho středního věku. Pěkné, aktivní ženy. Žádná hanba to přeci není. To jsou lidé, kteří chodí v počůraných páchnouchcich svršcích a obtěžuji okolí puchem. Zdravotní problémy máme všichni nějaké, není se třeba za toto stydět

Otec 2 (Po, 24. 8. 2020 - 09:08)

Jsem ze synem a dcerou doma a syn normálně nosí plenky ale pouze látkové a chtěl i dnes po ránu i silonove punčocháče 20 denní tak jak chtěl tak dostal ale já jsem mu dal i bodyčko a bodyčku je vyšitý i silnější igelit tak to slouží dobře a dcera se v noci pomocila tak jsem jí dal pleny také pro jistotu zprva nechtěla ale dostala 2 látkové pleny a jednorázové pleny a také silonove punčocháče 60 den černé aby prý nebylo vidět že má pleny na sobě. Ale syn se vůbec nestydí co má na sobě.

Návštěva 2 (St, 19. 8. 2020 - 10:08)

To budeš mít dobrý když budeš bez plenek a už si pleny dobral nebo ještě nijake máš ale domluv se s mamkou kdyby jsi je potřeboval jestli ti je vrátí zpět.... Počkej ještě na pleny budeš zapomínat a budeš je chit zpět nebylo se radši do plenek pomocit a pokadit a pak tě mamka jen prebalila jen do čistých plenek já bych si ještě nechal do konce tohoto měsíce a potom bych klidně pleny už nepoužíval. A kdybych náhodou marodil tak si nasadit plenky ale to záleží jen na tobě když už pleny nechceš nosit. Mít jenom pleny a bodyčko je lepší mít. Tak řekni mamce že je občas budeš chtít ale jen s bodyckem ale když budeš mít jen gumové prostěradlo a inko podložku tak stejně budeš mít mokré pyžamo a i deku tak to s tím nic nevyresis.

Hana (St, 19. 8. 2020 - 09:08)

Syn se v sobotu posral ale rovnou do kalhot tak se umyl a já si připravovala 4 látkové pleny a gum kalhotky od in texu a pak na mne volal aby jsem mu přinesla čisté trenky ale přinesla jsem mu velkou osusku největší plenku a on na mne co to má znamenat to si ovazez kolem sebe a přijdeš do pokoje ale pak přišel a divil se že na posteli mám připravené látkové pleny tak si pojď lehnout a dám ti pleny a gum kalhotky a bavlněné punčocháče ale mami já už to neudělám prosím pleny mi nedávej já nechci tak víš co uděláme to jinak teď ti prostě dám pleny a punčocháče a budeš je mít do konce tohoto měsíce a když se potom nebudeš posravat a pomocovat tak ti od září nebudu dávat pleny tak to mamko beru na vědomí tak se si tedy lehni a na venek ti koupím jednorázové pleny tak tedy souhlasím ale pouze do konce tohoto měsíce s latkovymi plenkami ti budu pomáhat já ale s jednorázovimi si poradíš sám tak tedy roztahni nohy a teď tě trochu nadzvednu a položím pod tebe pleny a prelnu mezi nohama a mami proč je podemnou ještě jedna plena tu ti zavazu na draka a sepnu snapi sponkou a nasadim ti gumové kalhotky a bavlněné punčocháče a oboje potřeby budeme budeš dělat do práce plenek a když budeš nosit plenky látkové tak tě budu prebalovat a oblékat já a když budeš mít jednorázové pleny tak budeš si plenky vyměňovat sám ale když budeš náhodou i pokadeny tak tě prebalim klidně já a mami to budeš se mnou chodit i ven aby si mne prebalila ne to jsem takto nemyslela když půjdeš ven tak si vezmeš jednorázové pleny a půjdeš normálně ven a když budeš pomoceny a pokadeny tak normálně přijdeš já tě prebalim do čistých plenek a pak můžeš zase ven a co když budu jen na zahradě tak budeš v látkových plenek a už se prosím na nic neptej nebo příště ti dám při přebalování i dudlík.

Reklama

Přidat komentář