Reklama

Obřízka

:-D (So, 5. 9. 2020 - 17:09)

Jestli se Toníkovi něco povedlo úplně dokonale, tak to bylo to, že stvořil Zkoumala...

Zkoumal (Po, 31. 8. 2020 - 22:08)

Neobřezaný chlap si jasně uvědomuje, že u obřezaného chlapa je vzrušení menší. Tečka.

Tečka (Čt, 3. 9. 2020 - 23:09)

Když už máš tendenci psát jako Zkoumal, tak používej mozek a nepiš jako gin, kterej ho měl zateměný pod předkožkou a tak se musel vyhonit když viděl obřezaný penis. Vzrušení chlapa je absolutně nezávislé na tom, zda-li je obřezaný nebo není, ale je závislé od toho, jaké má libido a co to jeho libido "krmí" , aby se vzrušil, např. jestli tě vzrušuje Zkoumal, a krmí tvoji slabost, tak se klidně vyhoň (a to můžeš udělat ať máš nebo nemáš předložku) a klidně piš nadále pod jeho nickem neboť mé vzrušení tím roste.

Zkoumal (Čt, 3. 9. 2020 - 23:09)

Vzrušení muže je do značné míry umocněno právě předkožkou. Pedofílci, které vzrušuje obřízka, by se měli kastrovat - a byl by klid.

Návštěvník (Pá, 4. 9. 2020 - 12:09)

Možná u tebe, když tě vzrušuje předkožka malých chlapců Zkoumale. Jeden úchyl je v pánu a druhý už nastoupil. Ach jo.

Zkoumal (Pá, 4. 9. 2020 - 13:09)

A o tom to je, při památce Tonyho budu v jeho odkazu pokračovat,ať se to někomu líbí nebo ne.

gin (Út, 1. 9. 2020 - 08:09)

neobřezaně obřezaný Zkoumal si jasně uvědomuje, že plácá nesmysly a vzrušení z jeho cintů je nejmenší. Dvojtečka a vykřičník

teď (Ne, 30. 8. 2020 - 14:08)

tu sprosté napadání a urážení skončilo. Zčásti pokračuje, jako by tu strašil jeho duch dál, nebo si vychoval učedníky, nevím. Ale už to nemá tu míru a intenzitu, je to jen slabý odvar. Někdo napíše nějakou urážku, někoho napadne, ale nevěnuje tomu veškerý čas. Tamten psal ve dne v noci, v pracovní době i čase volna.

Honza65431 (So, 29. 8. 2020 - 23:08)

Já jsem měl léta problémy s fimózou, respektive parafimózou. Za doktorem jsem se styděl, snažil jsem se to vyřešit sám cvičením, mastičkami, koupelemi.. kůži se mi podařilo natáhnout vždy jen velmi symbolicky a po pár dnech bez cvičení se zase stáhla do původního stavu. Trvale nepomohlo prostě nic.. jak zlý sen. Při silné erekci jsem zažíval velmi často bolest, předkožka se zaklesla za okrajem žaludu, přiškrcovala ho a ten po delším čase začínal modrat. Měl jsem z toho i celkem mindrák. K lékaři mne nakonec dohnala vodní kýla, ale zmínil jsem se i tomto problému. Nakonec jsem dal na rady obvoďáka i urologa a nechal si kromě operace kýly udělat i celkovou obřízku (uzdičku jsem si nechal). Po těch letech opravdu neskutečná úleva. Je to strašně pohodlné, nic mne nebolí, zdaleka tolik se nazapařuju, v sexu není problém.. Říkám si, že jsem měl už mnohem dříve překonat stud a k doktorovi zajít, ušetřil bych si dost starostí. No kdybych tyto problémy neměl, tak by mne asi ani nenapadlo o obřízce uvažovat.. ale pokud máte někdo podobné zdravotní problémy, tak doporučuju řešit to a nebát se toho. Citlivost se sníží, ale pochybuju, že by to nějak extra narušilo sexuální život, respektive, horší než s bolestivou parafimózou to myslím už ani být nemůže.

Steve (Po, 7. 9. 2020 - 13:09)

Jak je teoreticky možné při totál obřízce mít zachovanou uzdičku? To mi jako fakt hlava nebere ...

Návštěvník (Čt, 10. 9. 2020 - 15:09)

Protože to možné není , při totální , nebo-li těsné obřízce všechno přijde pryč a žalud zcela obnažený působí eroticky .

Žalud (Čt, 10. 9. 2020 - 15:09)

To není ani teoreticky a ani prakticky možné! Totální nebo-li celková je obřízka nízká, vnitří část ( mukosa) je celkově odstraněna spolu s uzdičkou, žalud je uvolněn a celkově obnažen. Jizva je schována těsně pod žaludem.

tak (Po, 7. 9. 2020 - 18:09)

jistý MUDr Louda z hradecké fakultní nemocnice před časem psal v jednom článku o různých obřízkách. Třeba u té typické židovské je žalud zcela odkrytý, vzadu v klidovém stavu může být malý límeček zbylé předkožky. Uzdička je ponechaná beze změny. Když se penis zvětší, tak je kůže zcela vypnutá. Odstranění uzdičky se provádí u typické americké nebo muslimské obřízky, tam leckdy z té předkožky se neponechá nic. Tento styl se mi moc nelíbí, ten méně radikální židovský styl mi přijde esteticky i funkčně lepší.

tak (Ne, 30. 8. 2020 - 14:08)

máš štěstí, že už tady kdosi nepíše. Napsat to ještě koncem února a prvních pár dnů v březnu, tak by ti napsal, že jsi vopižlanej, po čase bude žalud necitlivý jak pata a sex nebude za nic stát. Postup lékařů by označil za mantáctví a drze se oháněl jménem pár lékařů, kteří ve skutečnosti by obřízku doporučili taky. Dával by ti masáž mozku, chápu, že citlivější lidi pak taková manipulace pak může dohnat k psychiatrovi nebo sebevraždě. Jemu šlo jen o agendu štvaní proti obřízkám, ač úroveň jeho odborných znalostí byla na úrovni hospodských úvahy ze čtvrté cenové skupiny někde u nádraží. Ale tvé potíže byly něco ne tak neobvyklého. V jistém smyslu je lepší, když např. malý hošík má potíže se vůbec vyčůrat, předkožka se nafoukne jak balón a dírka je uzoučká, že to spíš jen odkapává. To pak je obřízka hned. Problém je spíš, když přetáhnout to jde, ale s obtížemi, různě to pak bolí, zasekává se vzadu. To může být v různé míře, má to asi čtvrtina mužů. Ne u všech je obřízka nutná, ale u velké části by podstatně pomohla. Tedy má-li být hygiena bezproblémová a ne traumatem, aby se to vzadu nezaseklo. Nemluvím o fungování v sexu nebo i při masturbaci. I malí kluci se podvědomě bojí, aby to vzadu nezůstalo. Místní mameluk klidně říkal, že nevadí si nechat předkožku vzadu. Doktorský postup, proti tomu silně štval. Nebezpečné nechávání předkožky vzadu, to mu nevadilo. Protože byl naprostý ignorant. Jen u menší části mužů nevadí, když se předkožka nechává stále vzadu. V nejhorším případě to znamená nekrózu žaludu, v méně vážných stavech menší poškození a bolestivé stavy. Obřízka vyřeší toto vše. Potíž v naší zemi spíše je, že dost lékařů s obřízkou příliš váhá. Někteří dají dost na pocity pacienta, oni vidí problém, ale když pacient sám nic neříká, nechají to být. Takže obřízku provedou u nějakého jednoho procenta populace. Nejhorší bylo, když dotyčný břídil radil matkám, jejichž synové měli tyto problémy. Obecně platí, že dost pediatrů to nechává být a řeší to potom urologové pro dospělé. A ti řeknou, že se mělo vyřešit dávno. Dost lidí dá na různá pochybná psaní na internetu. Spiklenecké úvahy proti očkování a mezi tím i proti obřízkám. Lidská hloupost nezná mezí.

Zkoumal (Po, 31. 8. 2020 - 15:08)

Hlavní potíž proč lékaři asi váhají, je to že nemají dostatečnou praxi v provádění tohoto zákroku. Pokud se jedná o starší kluky nebo dospělé muže pak jim především půjde o výsledek a ten musí být esteticky kvalitní a podle jejich představ. U nás není tradice, aby lékař pacientovi podal ruku, představil se a s pacientem popovídal v neformálním prostředí své pracovny o všech aspektech zákroku, svých zkušenostech a praxi s popisem, jak jej bude provádět, jaké jsou alternativy, jaký bude výsledek a jaké jsou pro a proti a v neposlední řadě co to bude stát ..kolik zaplatí pojišťovna a kolik pacient . Pochopitelně bez přítomnosti hejťácké tupě zírající sestry- drbny s čepicí a čelenkou na hlavě.... Nejlepší je najít opravdu specialistu plastického chirurga, urologa který má za sebou velké množství operaci a příslušné reference , například Zde lze čerpat : circumcisioncenter.com nebo uro-forum.ru (stránka se dá přehodit do Aj), kde lze získat inspiraci jak by to mělo vypadat

ano (Po, 31. 8. 2020 - 17:08)

zákrok se dělá dosti málo, větší praxi mají největší asi dětští chirurgové. Doc Šmakal má pravdu, když varuje před pracovišti, kde s tím nemají moc praxi, tj. provádí malý počet zákroků do roka - on uvádí i čísla, kolik zákroků by to mělo být. A nebo někde sice fakultní pracoviště, ale učí se mladí lékaři bez praxe. Jenže to platí naprosto pro každý zákrok . Zas ti mladí se to někdy a někde naučit musí. Další věc je, že naši lékaři nemívají moc ve zvyku podat ruku pacientovi. To dělají často tam, kde jsou čistě soukromí, tj. plastická energie, kterou nehradí vzp, ale výhradně pacient. Tam se ruka podává, bohužel i tam se někdy baví s pacientem jen do chvíle, než zaplatí a provede se zákrok. Poté mnohdy zájem končí. Třeba u dětí ten zákrok není tak tragický, menší nepřesnosti se časem srovnají, hlavně zcela zmizí jizvy. Čím mladší, tím lepší regenerace, asi proto T. bojoval proti časnému zákroku.

za totality (Pá, 28. 8. 2020 - 18:08)

pamatuji, jak kamarádka o pár let starší mi říkala o klukovi - Židovi, že ho rodiče nechali vykastrovat. Proč o tom tady píšu? Protože až v dospělosti mi došlo, že ve skutečnosti nešlo o kastraci, ale o obřízku. Za totality ani dnes by lékaři žádnému zdravému dítěti nesměli kastraci provést, rodičem by dítě sebrali a je zavřeli. Ovšem antisemitské štvaní (zas mi to připomíná Tondu) věci překroutí. Podobně na vš lektorka z Anglie zavedla řeč na obřízku.Jeden kluk zmínil zas, že Židé nechávají syny kastrovat. On mu vysvětlila, že to není kastrace, ale obřízka, věc zcela jiná. Sama byla ze střední třídy, takže brala jako samozřejmé, že její syn na obřízku šel. Stejně jako že ho dali do internátní elitní střední školy. Tady Tonda bojoval proti obřízkám, jak by to bylo snad horší než kastrace. Byl podobný mamlas jak ten spolužák, co nerozlišoval obřízku a kastraci.

on Tonda (St, 26. 8. 2020 - 22:08)

byl pyšný, neměl rád Origena, co se sám vykastroval. On přitom neučil, že se mají vykastrovat všichni, ale zjistil, že má v těle nízké pudy, tak to vyřešil radikálně. Pro práci kněze a učitele církve nakonec kulky nepotřeboval. Tonda stále řešil kvalitu sexuálního prožitku. Sám nebyl gay, jak říkal a chlapci, též tvrdil, ho nelákají. Ale vztah s ženou vytrvale odmítal. Tak proč to nevyřešil jako Origenes? Proč trval, že musí mít předkožku a zdůrazňoval její nutnost pro kvalitní orgasmus? Když mu dělali zákrok kvůli prostatě, tak jak se probral z uspání, první co bylo, že si tam sáhl, že mu neuřízli náhodou předkožku. Musel jsem se smát, jaký je trouba, když to tehdy psal. On svým bludům snad i věřil, natolik zmagořil.

Aha, no on Tonda... (So, 29. 8. 2020 - 21:08)

To co Tonda psal vůbec nebylo směrodatné neboť to byla samá intrika a manipulace. Jedno je ale jisté, jak jsi psal, ne že on tvrdil,že sám “nebyl” gay , on to jenom nikdy nepřiznal neboť jeho cílová skupina byli vesměs jen náctiletí chlapci a to ještě v té nižší nactiletosti a jejich předkožky! ( nebo obřezané penisy???) , kterými byl doslova posedlý ...Není divu, že to zapíral, ale konal úplně jinak. Ani jednou zde nezmínil negativní dopady ženské obřízky a vesměs ženám jen nadával ... že jsou nány a krkavčí matky. A jakou kvalitu sexuálního prožitku chtěl řešit ? Tak leda potahat puberťáka za předkožku? Proto ho na gay stránkách nesnášeli a nemohli ty jeho uchylárny ani vystát a pochopitelně navštěvoval seznamku nakluky a kéroval do nich, takže o něm psali že je to šílený úchyl. Mimo jiné tady jednou psal, jak si vzal do ruky české noviny a “ procházel” se s nimi v ruce v Berlíně na vykřičené nádražní stanici ZOO, aby si prý ověřil, jak budou na něj kluci reagovat... taková mohla být i příčina jeho nešťastného utopení se... kdoví kde v noci v Hamburku bloumal a na koho narazil...oni ho taky lákali ti obřezaní turčíci od kebabů...

Návštěvník (Čt, 27. 8. 2020 - 22:08)

Proč to nevyřešil jako Origenes? A proč by to dělal? Vykastrovat se sám to není jen tak, musí to být pěkná řezničina. A pak by si ani nemohl honit bambulína, tak proč by to dělal? Měl spíš zůstat u toho honění a sledování pornáče, ať už homo nebo hetero, namísto vymýšlení absurdních příběhů o obřízce.

Reklama

Přidat komentář