Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Ne, 23. 8. 2020 - 22:08)

"Úprk turistů z Chorvatska zablokoval hranice. Čeká se i 12 hodin"...Seďte doma na prdeli, kreténi a nebudete muset od nikud utíkat !!! KRETÉNI !!!

aladin (Ne, 23. 8. 2020 - 22:08)

"Prima COOL
Mission: Impossible"...Reklama !!... Jděte do prdele s tím "kástingem" !!!

aladin (Ne, 23. 8. 2020 - 21:08)

"CS Mystery
Asijské podsvětí (Piráti)"...Proč nejsou lodě vyzbrojeny ??? Proč nemají na lodi rychlopalné kanony s výbušnými projektily ??? RPG a raketomety ??? Kulomety ráže 12,7mm ??? Osobní zbrane pro námořníky, třeba P 90 nebo Uzi !!!

sardanapal* (Ne, 23. 8. 2020 - 19:08)

Nový policejní zákon v Berlíně.
Kopou si svůj vlastní hrob, zbejvá jim už jen sedum stop...

23.8. (Ne, 23. 8. 2020 - 20:08)

Buď v klidu,taky jsem byla překvapená Wifi na místě činu.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 19:08)

a není tak dlouho,co jsi se zde Cyniku holebal ruskou vakcínou na čínský vir-Sputnik V.Akorád že průzkum názorů veřejnosti prokázal,že 5 z 10 Rusů se tím nechce nechat naočkovat,neb temu nevěří.....Ale tam je to stejně asi jedno....jestli Rusa dostane čínský vir,Sputnik V anebo chlast,nakonec to vyjde stejně a bude na tom blbě tak jako tak,ha,ha,ha,..to jsou ale vyhlídky!...Ti se maj!!

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 18:08)

Tohle je vážně masakr: "Sice se říká “bližší košile než kabát”, nicméně švédští sociální demokraté to tak už dlouhá desetiletí necítí. To ostatně dokázali poměrně nedávno, když dali v jisté obci přednost muslimským vetřelcům před vlastními dětmi, které nechali na úkor invazistů hladovět. Hlavně se pak eurosoudruzi nezapomněli pochlubit apartními domečky, které nechali vetřelcům za peníze rodičů dotčených dětí postavit… ---

Obec v Halland County je nucena přijmout extrémní úsporná opatření. Batolata v mateřské školce dostávají k jídlu pouze sendvič, protože obec musí dostat rozpočet do rovnováhy. Zároveň se ukazuje, že obec již několik let intenzivně investuje do vetřelců, mimo jiné tím, že utrácí miliony za nákup domů. ---

V průběhu roku ušetří obec Varberg, kterou řídí koalice stejných stran, jaké sedí ve švédské vládě, 13 milionů SEK z nákladů, původně určených na místní mateřské a základní školy, neboť tyto prostředky potřebuje pro nelegální vetřelce. To je důvod, proč Susanna Hansson, vedoucí administrativy, se rozhodla snížit množství jídla pro děti ve všech školách a školkách, což jim ušetří 200.000 švédských korun.. ---

Děti, které tráví v předškolních a školních zařízeních celý den, tak dostávají jako stravu pouze jeden sendvič s měkkým chlebem. Hansson se k tomuto rozhodnutí vyjádřila s tím, že musí dosáhnout vyrovnaného rozpočtu, a že dětem mohou dát jen takové množství jídla, na jaké mají prostředky. --- Obec už vloni oznámila, že čelí velkým rozpočtovým problémům, proto je pro letošní rok nucena ušetřit až 32 milionů také na zdravotní a sociální péči a dalších intervencích. Ve zprávě z roku 2018 lze také vyčíst, že náklady na takzvané nezletilé osoby bez doprovodu by měly vést ke schodku ve výši 10 milionů SEK. Zároveň panovala nejistota ohledně toho, kolik jim zaplatí stát jako odškodnění. ---

Kromě vnitřních aktivit v obci vynaložila obec v roce 2018 více než půl milionu korun z peněz daňových poplatníků na azylovou aktivistickou neziskovku Agape, která pomáhá tzv. nezletilým osobám bez doprovodu. V této souvislosti stojí za zmínku, že v roce 2018 obec přijala dalších 138 vetřelců a loni to bylo 98, ale zároveň migrační úřad oznámil, že obec musí přijmout ještě více vetřelců na základě státem stanovených kvót. ---

Současně s tím, jak obec Varberg požaduje úspory na malých dětech, již několik let intenzivně investuje do invazistů. Jedním z příkladů je rok 2016, kdy stát přidělil obci 201 vetřelců. Obecní zastupitelstvo se pak postaralo o nákup domů pro nově příchozí na úkor daňových poplatníků, čímž dostali přivandrovalci přednost ve frontě na bydlení před těmi, kdo svými daněmi na výstavbu domů přispěli. (Zdroj: https://pravyprostor.cz/z-blogu-vox-populi-svedska-obec-utratila-vetsinu-penez-z-obecni-kasy-na-domy-pro-vetrelce-nezustaly-jim-pak-prostredky-pro-vlastni-deti/) ----------- Šetřit na jídle pro malé děti? Toť nádherný příklad politiky švédských socanů... a další důvod pro mé obvyklé tvrzení, že jen naprostý blb volí socany...

pravý ShabbaTo… (Ne, 23. 8. 2020 - 19:08)

Google:Ruští školáci z hladu upadají do mdlob,varuje dětskýombudsman Kemerovské oblasti.Na jihozápadě Sibiře se objevily případy školáků upadajících do mdlob,protože kvůli hmotné nouzi rodičů hladovějí.Alarmující zprávu ze škol v Kemerovské oblasti ve středu sdělil novinářům dětský ombudsman oblasti Dmitrij Kislicin.Případ začal vyšetřovat ruský Vyšetřovací výbor (SKR),ústřední orgán pro odhalování trestné činnoti v Rusku.Kislicina v poslední době stále častěji upozorňují na mrákotné stavy školáků třídní učitelé základních škol,napsala agentura Interfax.Jde o venkovské děti,jejich rodiče nemají na školní oběd,který stojí v přepočtu 17 Kč.Takové případy nejsou vzácné,hladových dětí je už plno,řekl ombusman.

MV (Ne, 23. 8. 2020 - 16:08)

Děje se něco mimořádného: Masový exodus lidí z velkých amerických měst.
V celé historii USA jsme nebyli svědky něčeho takového, jako je masový exodus (odchod lidí z jejích domovů), roku 2020. Statisíce lidí opouštějí velká města na obou pobřežích USA, aby pro sebe našli lepší domov kdesi jinde.
Vzestup bezdomovectví, zločinu a narkomanie ve velkých aglomeracích bylo samozřejmě možné pozorovat už před rokem 2020, ale obyvatelé těchto míst byli v zájmu touhy udržet si své domovy stále ještě ochotni smířit se s chaosem, které uvedená tři zla do jejich životů vnášela.
Avšak pandémie, vyvolaná Covidem-19 a následné měsíce občanského neklidu způsobily, že pohár trpělivosti lidí přetekl. A tak tzv. stěhovací průmysl zažívá dnes, kdy velká města urychleně opouští jak bohatá, tak i střední třída, doslova zlaté časy.
Město Los Angeles je perfektním příkladem toho, o čem mluvím. Kdysi přitahovalo bohaté a slavné lidi z celého světa, ale v r. 2020 je už městem bez reputace. Plakáty a tabulky s nápisem „Na prodej“ lemují hlavně ulice předměstských částí Los Angeless, kam v největší míře směřují ti, kteří vnitřní části LA opouštějí a většinou prohlašují, že se do bývalých svých domovů už nehodlají nikdy vrátit. A masový exodus postihl samozřejmě i Hollywood.
Téměř polovina všech amerických bezdomovců žije dnes ve státě Kalifornie a většina z nich je závislá na drogách. Což vytváří doslova strašidelné prostředí. Feťáci a bezdomovci, z nichž mnozí jsou současně i duševně nemocní, se potulují po ulicích, lemovaných palmami – třeba jen tři bloky vzdáleni od multimilionářských sídel, shlížejících na Tichý ocen. Ukradená kola společně s polámanými injekčními se na chodnících vrší do hromad, které nikdo neuklízí.
Dovedete si představit, že v takovémto společenství budete vychovávat rodinu?
Já ne.
A čím víc se ekonomické podmínky zhoršují, tím tíživějším se problém stává. Zločinů v LA raketově přibývá a obyvatelé předměstských částí města jsou často nemile překvapeni když zjistí, že noví přistěhovalci proměnili jejich zahrady a zahrádky ve veřejná WC.
Ale nejde jen o LA či jen o města na západním pobřeží USA. Na východním pobřeží je situace stejná, ne-li horší. Viděl jsem dnes video, na kterém kdosi záběrem z jedoucího auta zachytil všechny zabedněné obchody na slavné Páté Avenue v New Yorku. A nevěřil jsem svým očím. Kdysi promenádní jeviště elity Světa, vyhlíží dnes jako „demilitarizovaná zóna“. A tam, kde se dříve pohybovaly davy lidí, vidíte dnes jen pár jednotlivců.
Během šesti měsíců většina všeho prospěšného, co bylo v New Yorku od temných sedmdesátých a osmdesátých let minulého století vybudováno a vykonáno, kompletně zmizelo. Bezdomovectví a chudoba explodovaly a míra kriminality vystřelila až do stratosféry. V červenci se např. jen počet přestřelek v NY proti červenci minulého roku zvýšil o 177 procent.
Naše velká města degenerují přímo před našima očima a nezdá se, že by tento proces, když už jednou započal, bylo možno ještě kdy zvrátit.
Zdroj s fotogarfiemi na : Zero Hedge: A Mass Exodus Away from Big Cities on both Coasts

aladin (Ne, 23. 8. 2020 - 12:08)

"Facebook smazal stovky skupin o konspirační teorii QAnon"...
"Tomáš Svoboda, Kostelec nad Labem
Dnes 5:30+1|-2.....
R.Salvo,ty jsi tak akorát mohl vidět Bražněva očuchávat a olizovat naše politické "hošany" v té jejich nestvůrné době,co se jí říkalo-socialismus !!! ... Svobodo, ty jsi opravdu IDIOT, za socializmu tady bylo HEJ !!! A to že 1% populace ovládá svět se ví už dávno a že díky křížení malého množství lidí v etniku vznikají genetické zrůby ti potvrdí všichni čestní genetici !!! Co ti říká Sodoma, Gomora a také Řím ??? Z vládnoucí třída, která se křížila mezi sebou vznikly zrůdy, výsledek známe !!! Zrůdy v tomto světě se bojí odhalení !!! Ale přesto se jejich plány dostali na světlo Boží, třeba jejich plány na vyhubení 90% lidstva pomocí biologických a chemických zbraní a že zbytek je bude živit !!! V USFT je 115 laboratoří, které se zabývají těmito bojovými látkami, i když Spojené státy podepsaly dohodu (OSN), že nebudou na svém území nic takového dělat !!! Nepustí do těchto zařizení žádnou kontrolu, ani z OSN !!! Probuď se Svobodo, nebo také nechceš, aby se Svoboda probudila ???

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 10:08)

Jasné, stručné, výstižné…: „…Strana soukromníků ČR se proti plánu vlády ostře vymezila o nařkla Babiše, že jeho nápad zavání snahou koupit si před volbami voliče.
„Premiérovo vyjádření o stresovaných seniorech považujeme za další z řady PR blábolů, protože se jedná o nejvíce chráněnou skupinu obyvatel vůbec. Žádný z důchodců nemusel kvůli rozhodnutí vlády řešit absolutní výpadek příjmů a zmatečné tiskovky nekompetentních šašků sledoval z pohodlí domova s nákupem za dveřmi. V krajním případě mohl vyrazit vylidněnou ulicí a ve vyhrazeném časovém koridoru nakoupit. Jednoznačně podporujeme zvyšování penzí, ale nesystémové finanční příspěvky konkrétní voličské skupině silně zavánějí nákupem hlasů,“ upozorňují Soukromníci.
(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Babis-chce-dat-duchodcum-na-ruku-sest-tisic-Malacova-take-Jako-rouskovne-634547)

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 05:08)

Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) v pondělí předloží návrh na jednorázový bonus pro důchodce 6000 korun. Řekla to v sobotu televizi Nova. ---

„Já v pondělí předložím návrh na jednorázový mimořádný důchodový bonus ve výši 6000 korun. My tomu říkáme rouškovné a pevně doufám, že se nám to podaří schválit,“ řekla Maláčová. Rouškovné by se podle ní mělo vyplácet ještě letos před Vánocemi.
O vládou zvažovaném jednorázovém příspěvku 5000 nebo 6000 korun pro důchodce v rozhovoru pro sobotní vydání deníku Právo mluvil premiér Andrej Babiš (ANO).
(Zdroj: Článek "Maláčová navrhne „rouškovné“. Důchodci si na Vánoce polepší o 6 tisíc", Seznam Zprávy)
--------- No jasně, socani přece nemůžou zůstat pozadu za anonisty v rozhazování vypůjčeného oběživa… Že by už ale nastal konec sázek? Oranžová tlupa se spokojí s pouhým dorovnáním Babišova nápadu, aniž by se pokusila jej překročit? ---„Já v pondělí předložím“… socani se prostě snaží urvat zásluhy, volby se blíží, jenže zase pozdě – díky Babišovu rozhovoru pro Právo vznikne ve voličské veřejnosti mylný dojem, že ěch šest tisícovek zařídil vrchní anošéf. --- Neuvěřitelné, jak se dají v honbě za voliči rozhazovat vypůjčené prachy... jistě, mnohým důchodcům se to nejspíš náramně zamlouvá, jak se ale bude zamlouvat jejich dětem a vnoučatům, kteří budou dluhy eráru splácet?

Návštěvník (So, 22. 8. 2020 - 23:08)

Frantík má elán, Germán má penál!

aladin (So, 22. 8. 2020 - 20:08)

"ČT1
Zázraky přírody"...Autismus ! Kolik procent z vybraných peněz jde skutečně na pomoc Autistů ???
"

Shabbatot-Jahoda (So, 22. 8. 2020 - 19:08)

Aeronet čtou pičkuskové, tam není co řešit. Jen pičusek by hledal mezi výkalama zrnko.

ShabbaTot-Jahoda (So, 22. 8. 2020 - 19:08)

tento komentář jsem nepsal já -jahoda,ale hnusný křivák a plagiátor,místní debil,.kretén a hovado,magor a idiot,pepek vyskoč a voličská základna ČSSD-sdfg!

Návštěvník (So, 22. 8. 2020 - 23:08)

Už si opět vypytá jak doga?

Shabbatot-Jahoda (So, 22. 8. 2020 - 20:08)

Nepiš za mne, ty chcanko. Já jsem Jahoda, která pičkuskům jasně sdělí, že jsou pičkuskové.

Cynik - realista (So, 22. 8. 2020 - 18:08)

"„Ať den a noc jak dlouhé týdny se zas posouvají. Jak dětem, když se létem bezostyšně nudí. Já přeji všem kdo si už sotva vzpomínají. Jak ranní louka bosé nohy studí,“ zaveršovala si ministryně na Facebooku." (https://echo24.cz/a/SmkvX/jak-detem-kdyzseletem-bezostysne-nudi-schillerova-se-chlubi-danovym-poplatnikum-svymi-versi?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk) --------- Příšerné... ale raději ať se věnuje veršování, než vymýšlení, koho z voličů podmazat erárními, na dluh získanými penězi. Totéž platí i pro premiéra a pro koaliční oranžovou čeládku...

ShabbaTot-Jahoda (So, 22. 8. 2020 - 16:08)

a nyní můj recept na dietní polévku zvanou Zelňačka.Nakrájet syrové brambory do hrnce a povařit s vodou s hovězím bujónem a kouskem vepřového uděného(dávám as 3 kostky silného,hovězího bujónu)...až bude brambor posyrový,dát do teho kysané zelí ,já dávám 1 kg.Přivedu do mírného varu a přidám "rozkvetlou " mouku,což jest mouka smíchaná s horkou vodou.Pak přidám několik vejcat a za mírného varu míchám vařékou až žloutek mírně ztvrdne,tak ihned sundám z plotny....Tak toto jest jídlo,které cukr nahoru nevyžene a pokud ano,potom u mě pouze nad 10,zbytek srážím rotopedem,dřepováním a klikováním a parcí na sadě a políčku.Taky jsou výborné celozrnné tmavé rohlíky,hlavně nee bílé,to je nedietní a syt jsem po nich pouze na moment.Po černém celozrnné pečivu jsem i několik hodin po obědě až do večera.Celozrnné černé rohlíky nasytí spolehlivě na dlouhou dobu!Z masa žeru pouze rybu,tu mírně osmahnu na mísle v troubě,jenom,aby byla jedlá a nesmažilo se to...máslo sic není dietní,ale musí se to teho pekáče dát,jinak se ryba přilepí.Tak toto jídlo cukr nahoru moc nežene a pokud ano,tak skočit na kolo,jít do posilovny,anebo makat na pole,sad a tak a srazit to pohybem a činností,pohyb je moc dobrá a zaručeně fungující varianta.

Reklama

Přidat komentář