Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 16:08)

vlhký sen

Návštěvník (Ne, 23. 8. 2020 - 16:08)

A já myslel že velký, tak hodně vedle.

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 18:08)

Nevím, zda vlhký, nebo velký, ale snad reálný... Lidoveckých členů ubývá, od sametové švindlrevoluce jde o několikanásobek, daný nejspíš sešlostí věkem, a jejich odchodem na nebesa, nebo do pekla. Totéž se týká lidoveckých voličů... jistě, je to otevřené, lidovci se pohybují kolem pětiprocentní voličské přízně, což v rámci statistické chyby může znamenat setrvání v Poslanecké sněmovně (nedejbože), ale také neslavný odchod z vysoké politiky.

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 13:08)

" po celé USA si nyní čtou co si myslí Jahoda!...A Jahoda si myslí!/..." --- Chachachachá, Jahodo, opravdu si myslíš, že tuto diskusi čte byť jeden jediný Američan? Sebechvála smrdí, Jahodo, a pýcha předchází pád... "A Jahoda si myslí"? Nu... Jahoda si myslí, že myslí... ale nemyslí, vůbec ne.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 13:08)

žer se!

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 10:08)

Jahodo, jak je to dlouho, když jsi do svého příspěvku napsal, že už na Aeronet nepolezeš? A čeho si myslíš, že tupým opisováním nenávistných keců z tamějších diskusí dosáhneš v diskusi zde? Je nás tu jen pár, a pokud by se zjevil někdo nový, nejspíš by to vzal jako zajímavou upoutávku. --- Už jsem ti to psal - není nic těžkého na tom, abys své postoje šířil v diskusi na Aeronetu, zde to přece postrádá smyslu... i když ty se nejspíš pokrytecky spokojíš s opisováním do příspěvků zde, a poté si v duchu uznale klepeš na rameno, jak jsi to těm syčákům natřel...

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 09:08)

takže on je vlastně Lukašenko nacista !To je přece jasné naprosto každému!!!!!!!

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 11:08)

Lukašenko je nacista? V zemi, kde "Německá invaze do SSSR během druhé světové války způsobila Bělorusku obrovské škody a ztrátu 2,2 miliónu lidských životů, což byla celá čtvrtina předválečné populace (okupační německá moc tu jako odpověď na velmi silné partyzánské hnutí uplatňovala taktiku spálené země, vyvražděny byly stovky vesnic)", jak je uvedeno na https://cs.wikipedia.org/wiki/B%C4%9Blorusko#Ve_20._stolet%C3%AD? --- Není to poněkud jinak? Lukašenko jistě není svatým, ale psí hlava je mu nejspíš nasazována pro hrubou neochotu stát se vazalem USA a EU... již jsem psal, že letos v únoru byl u Lukašenka americký ministr Pompeo a mimo jiné se snažil Bělorusům nacpat americký plyn a ropu a vystrnadit tak ruské dodavatele. Za vším hledej prachy...

Návštěvník (Ne, 23. 8. 2020 - 11:08)

Máš pravdu, asi si se učil.

Návštěvník (So, 22. 8. 2020 - 17:08)

Amíci to mají z té jejich nejlepší stravy na světě, nic jiného totiž nejedí. Děsné to je, že jsou takové i ženské. Ale teď je tam chudoba na velikém vzestupu. Severní Korea, to někdo, už netuším kdo nazval zkušebním polygonem, kam se až může zajít a co lidi vydrží. Prý je to kvůli budoucnosti a utahování šroubů obyčejným lidem. Venezuela, inflace jako kráva a lidi nemají za co nakupovat i když jsou plné obchody, že by vina sankcí? Vietnam, ti mají svoje jídla, po nich se moc netloustne. Kuba, to je problém, jak skončil SSSR, tak jsou v háji. Ono to nikde už není taková hitparáda jako dřív a až to veškeré zadlužení řachne, tak to teprv bude problém. Jedině WW3 nás z toho dostane. Teď uvidíme, jak dopadne hra Bělorusko a Navalnyj.

ShabbaTot-Jahoda (So, 22. 8. 2020 - 19:08)

ale mě ani tak nezajímá nějaký Navalnyj a BělouskoAzbuci jsou Azbuci a maj tam divoký východ a jinačí již nebudou...podívej na Ukrajinu,bezedná díra na peníze a totální neschpnost si vládnout,tam dobře jak na západě nikdy nebude.Ale co se mě na Azbucích líbí je jejich kořen národa a ten prezentuje hlavně víra v Krista Spasitele a v tomtojsou jak Ukrajinci,tak Bělorusové a hlavně Rusové natotaldurchimrvere alles stejní a to je dobře.Tyto národy nikdy nezaniknou a islamizaci se velice schopně ubrání..co mě ale ukrutně vadí je antisemitizmus na Aeronet.Toto já jahoda tolerovat nebudu!

aladin (Ne, 23. 8. 2020 - 00:08)

To jsi černoprdelník ??? Takhle myslíš na utiskované běloruské občany ???

Návštěvník (Ne, 23. 8. 2020 - 09:08)

Jakejpak útisk, ti se mají líp než polovina Čechů. Kupa věcí včetně zdravotnictví zdarma. Jen blb může tvrdit, jak se mají špatně, to teprve po převratu příjde jako u nás. A teď se z té pravdy poserte.

Shabbatot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 12:08)

Se koukni na HDP, ty chcanko.

Návštěvník (Ne, 23. 8. 2020 - 13:08)

Rozhodně lepší než u nás blbe.

Shabbatot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 16:08)

Jasne, ty hloupoučká chcanko:)

Návštěvník (Ne, 23. 8. 2020 - 16:08)

Tak se jim to v USA nějak rozkládá. Za chvíli předhoní Nigérii. Ale jako vzor dobrý ne?

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 18:08)

To tedy rozkládá... ale Jahoda urputně tvrdí, že se v Americe "maj"... a to v diskusi doložil parádním příkladem, že kvůli vyžranosti amíků museli do letadel dávat širší sedadla... ("Podívej na Američany,jak jsou vyžratí,krásně vypašení a maj batohy před sebou i za sebou,jak maj veliké prdele.Dokonce i Boing musel rozšířit sedadla,aby se do nich průměrný Američan vešel...a víš proč?Protože se maj! - ShabbaTot-Jahoda, 22. Srpen 2020 - 16:22). Docela by mě zajímal Jahodův vkus, a vlastně by mě nepřekvapilo, kdyby ho silně přitahovaly značně nadmetrákové báby...Fakt paráda... americké seriály tedy moc nesleduji, ale docela by mě zajímalo, odkud importují ty výstavní pěknice, které se sice vyjímají v sexy plavečkách ve veledílech typu Pobřežní hlídka, jindy však působí poněkud nepřesvědčivě - silné pobavení vyvolávají příkladně policistky, vybavené mohutným kvérem, připravené ponásledovat zloduchy v těsných kostýmcích, či šatičkách, doplněných botičkami na vysokých jehlových podpatcích...

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 19:08)

no jistě že se maj!A můžeš si být jist,že američtí školáci z hladu do mrákotných stavů z hladu neupadají,neb jejich rodič mají i na oběd,který stojí i více jak 17 Kč a to teda mají!

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 13:08)

no tak toto jsem nepsal já pravá Jahoda,ale zhnilá,křivá ,plesnivá a smrdutá jahoda.plagijátor a sdfg,ten pepek vyskoč,voličská základna ČSSD.Jo a Lukašenko je nácek a o tom beze sporu!Pokud je na proruském Aeronet hájen a pod článkem v dizkuzi se volá po vraždění Židů Ruskem,potom je to i ruská antisemitská kůrva a bude se smažit v Pakle...to je prostě výmluvný fakt.Ostatně ruský bolševik a německý nacista měli k sobě přes světovou válkou velice blízko,více k tomu...Bombuj:Příběh Rudého zla

Reklama

Přidat komentář