Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 09:08)

a nyní opět něco z antisemitizmu proruského Aeronet,Admina Aeronetu,té antisemitské ruské kurvy,neonacistické vůdcovské svině ,hlásné trouby nenávisti a ikony propagandy proti Státu Israel,Judaizmu a Židům ...takže článek na Aeronet :Andrej Babiš vyzval EU k podpoře státního převreatu v Bělorusku podle modelu Československa v roce 1989,...a tam se v dizkuzi píše:Američtí sionisté společně se západoevropskými Židy chtějí vyvolat válku ve východní Evropě stůj co stůj....Rusko nejen,že okamžitě zbaví evropu těch hnízd amerických sionistů všude v evropě kde hloupí politici s hlavou zastrčenou v sionistickém zadku povolili ty "základny",a kde mají houno co dělat.Zlikvidují při tom likvidují i ten " klacek sionizmu" kterým jsou v rukou židů USA a bude ve světě zase na spoustu let pokoj.A sionisti kteří zbudou budou zase jen léta předstírat ,že oni nejsou paraziti lidstva,nejsou vřed na těle lidského společenství,nechtěli zblblí Talmudem a těmi jejich zvrácenými knihami zblblí jako "vyvolení ovládat",oni jsou břece jen ubozí lichváři.A budou skuhrat,jak jim svět ubližuje.....V ČR držíme všechny naše palce Lukašenkovi.....náš vrchní představitel židozednářských elit jistě rád podpoří .....Babiš je zrůda.....tupej gojskej debile....Protektorátní židáci .....nezákonnému paskvilu koloniální židovlády??!!....Dávno se ti parchanti měli houpat na stromech!!....Takže toliko tedy k vyvolávání antisemitské nenávisti na Aeronet,kde je voláno Rusko,stejně jako svého času 30-tých let nacistické Německo k likvidaci Židů v Evropě a otevřeně voláno po jejich vraždění!VIZ POSLEDNÍ KOMENTÁŘ....Dávno se ti parchanti měli houpat na stromech!!...Ale toto mě u proruských webů nepřekvapuje,jako ikony antisemitzmu a propagace nacistické ideologie konečného řešení s Židy a Israelem ani náhodou.Ty hele Cyniku,toto jsou ti skuteční nenávistní štváči a Admin Aeronetu ty dizkuze rozráčí,moderuje a toleruje,ne-li přímo vyvolává!Ty píšeš něco tupém opakování výmyslů jiných z mé strany?...Ano,máš pravdu,toto je opakování tupých výmyslů a Hitler na to vsadil celou svou ideologii nacistické nenávisti proti lidu Israele a vyšlo mu to!Admin Aeronetu dělá to samé a záměrně a prochází mu to a stejně jako Adolf Hitler si tak získává své stoupence,kteří ho budou s radostí následovat do rasistického pekla které chystají pro všechny Židy bez rozdílu a to po celém světě.Já ti nyní něco řeknu"!At si Admin Aeronetu všechny ty své články vetkne do své ruské prdele,ve stínu antisemitské nenávisti kterou záměrně vyvolává se jeví jako hnusný hajzl,vůdcovská svině a neonacistická propaganda.No...stejně jako Hitlerovi mu to prochází,neb má asi něčí podporu a protekci...nemyslíš?Jo a toto volání po znovuvraždění Židů Ruskem po celé Evropě je pod článkem o podpoře Lukašenka....hhhmmm.....nacistická propaganda jak vyšitá!

Návštěvník (Ne, 23. 8. 2020 - 11:08)

Ty jsi totální mimoň s tím Aeronetem. Uč se a potom pochopíš, že je s ním vše jinak.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 12:08)

ale to víš že nejsem mimoň...já ti to teda řeknu jahodově na plnou hubu z huby rounou do étéru...Aeronet sponzoruje a diktuje mu co psát a co ne FSB,ruská tajná služba.A protože Admin Aeronetu jasně a zřetelně podporuje komunizmus,rasizmus a antisemitizmus,potom je to u mě ruská antisemitská kůrva a Cynik nemá pravdu že nás sem chodí jenom pár,celé toto je na Yahoo,americkém internetu a po celé USA si nyní čtou co si myslí Jahoda!...A Jahoda si myslí!/...Že toto svinstvo rusák a jeho kolaborant Admin AERONETU záměrně roztáčí...proč?Takže ze mě jahody nedělej vola,že jako vše je jinak,mě toto ruské pokrytectví dosti vytáčí a opět se opakuju:Nešahete na mé ŽIDY!!!!!!!!!!!!!Jinak poznáte jahodu!!!!!!!!!

Návštěvník (Ne, 23. 8. 2020 - 13:08)

Co to žvaníš? Komunizmus se snaží teď nastolit v USA. Takového mimoně hloupého aby pohledal. Kde máš v Rusku komunizmus ty hlupáku, tam je kapitalismus horší než u nás. Ty musíš být volič Pirátů nebo TOP 09 a nebo v neziskovce, jinak to snad ani s tím rozumem u tebe není možné. Ruska se rozhodně nezastávám.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 16:08)

já jsem voličská základna KDÚ-ČSL.Volil jsem je,volím a vždy budu ,akorád jednou jsem ve slabém momentu jednou as před 20 lety volil ODS,ale jinak vždy a za každých okolností volič Lidovců.At žije KDÚ-ČSL,má nad 5 % a vlký sen Cynika že se nedostanou do parlamentu nebude splněn.

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 18:08)

Vzhledem k tomu, že jsi volil, volíš a budeš volit lidovce, je pomalu čas psát zkratku správně, tedy KDU-ČSL. Proč neustále cpeš tu čárku nad U?

Shabbatot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 18:08)

Cynik,já ti to napíšu takhle - já,ty, aladin nejsme z nejbystřejších,dokonce bych řekl, že jsme kokoti.Ano, jsem kokot, proto tam píšu čárku.Já myslel, že je to zkratka ústavu.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 16:08)

vlhký sen

Návštěvník (Ne, 23. 8. 2020 - 16:08)

A já myslel že velký, tak hodně vedle.

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 18:08)

Nevím, zda vlhký, nebo velký, ale snad reálný... Lidoveckých členů ubývá, od sametové švindlrevoluce jde o několikanásobek, daný nejspíš sešlostí věkem, a jejich odchodem na nebesa, nebo do pekla. Totéž se týká lidoveckých voličů... jistě, je to otevřené, lidovci se pohybují kolem pětiprocentní voličské přízně, což v rámci statistické chyby může znamenat setrvání v Poslanecké sněmovně (nedejbože), ale také neslavný odchod z vysoké politiky.

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 13:08)

" po celé USA si nyní čtou co si myslí Jahoda!...A Jahoda si myslí!/..." --- Chachachachá, Jahodo, opravdu si myslíš, že tuto diskusi čte byť jeden jediný Američan? Sebechvála smrdí, Jahodo, a pýcha předchází pád... "A Jahoda si myslí"? Nu... Jahoda si myslí, že myslí... ale nemyslí, vůbec ne.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 13:08)

žer se!

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 10:08)

Jahodo, jak je to dlouho, když jsi do svého příspěvku napsal, že už na Aeronet nepolezeš? A čeho si myslíš, že tupým opisováním nenávistných keců z tamějších diskusí dosáhneš v diskusi zde? Je nás tu jen pár, a pokud by se zjevil někdo nový, nejspíš by to vzal jako zajímavou upoutávku. --- Už jsem ti to psal - není nic těžkého na tom, abys své postoje šířil v diskusi na Aeronetu, zde to přece postrádá smyslu... i když ty se nejspíš pokrytecky spokojíš s opisováním do příspěvků zde, a poté si v duchu uznale klepeš na rameno, jak jsi to těm syčákům natřel...

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 8. 2020 - 09:08)

takže on je vlastně Lukašenko nacista !To je přece jasné naprosto každému!!!!!!!

Cynik - realista (Ne, 23. 8. 2020 - 11:08)

Lukašenko je nacista? V zemi, kde "Německá invaze do SSSR během druhé světové války způsobila Bělorusku obrovské škody a ztrátu 2,2 miliónu lidských životů, což byla celá čtvrtina předválečné populace (okupační německá moc tu jako odpověď na velmi silné partyzánské hnutí uplatňovala taktiku spálené země, vyvražděny byly stovky vesnic)", jak je uvedeno na https://cs.wikipedia.org/wiki/B%C4%9Blorusko#Ve_20._stolet%C3%AD? --- Není to poněkud jinak? Lukašenko jistě není svatým, ale psí hlava je mu nejspíš nasazována pro hrubou neochotu stát se vazalem USA a EU... již jsem psal, že letos v únoru byl u Lukašenka americký ministr Pompeo a mimo jiné se snažil Bělorusům nacpat americký plyn a ropu a vystrnadit tak ruské dodavatele. Za vším hledej prachy...

Návštěvník (Ne, 23. 8. 2020 - 11:08)

Máš pravdu, asi si se učil.

Návštěvník (So, 22. 8. 2020 - 17:08)

Amíci to mají z té jejich nejlepší stravy na světě, nic jiného totiž nejedí. Děsné to je, že jsou takové i ženské. Ale teď je tam chudoba na velikém vzestupu. Severní Korea, to někdo, už netuším kdo nazval zkušebním polygonem, kam se až může zajít a co lidi vydrží. Prý je to kvůli budoucnosti a utahování šroubů obyčejným lidem. Venezuela, inflace jako kráva a lidi nemají za co nakupovat i když jsou plné obchody, že by vina sankcí? Vietnam, ti mají svoje jídla, po nich se moc netloustne. Kuba, to je problém, jak skončil SSSR, tak jsou v háji. Ono to nikde už není taková hitparáda jako dřív a až to veškeré zadlužení řachne, tak to teprv bude problém. Jedině WW3 nás z toho dostane. Teď uvidíme, jak dopadne hra Bělorusko a Navalnyj.

ShabbaTot-Jahoda (So, 22. 8. 2020 - 19:08)

ale mě ani tak nezajímá nějaký Navalnyj a BělouskoAzbuci jsou Azbuci a maj tam divoký východ a jinačí již nebudou...podívej na Ukrajinu,bezedná díra na peníze a totální neschpnost si vládnout,tam dobře jak na západě nikdy nebude.Ale co se mě na Azbucích líbí je jejich kořen národa a ten prezentuje hlavně víra v Krista Spasitele a v tomtojsou jak Ukrajinci,tak Bělorusové a hlavně Rusové natotaldurchimrvere alles stejní a to je dobře.Tyto národy nikdy nezaniknou a islamizaci se velice schopně ubrání..co mě ale ukrutně vadí je antisemitizmus na Aeronet.Toto já jahoda tolerovat nebudu!

aladin (Ne, 23. 8. 2020 - 00:08)

To jsi černoprdelník ??? Takhle myslíš na utiskované běloruské občany ???

Návštěvník (Ne, 23. 8. 2020 - 09:08)

Jakejpak útisk, ti se mají líp než polovina Čechů. Kupa věcí včetně zdravotnictví zdarma. Jen blb může tvrdit, jak se mají špatně, to teprve po převratu příjde jako u nás. A teď se z té pravdy poserte.

Reklama

Přidat komentář