Reklama

spodní prádlo u chlapců

Hana (So, 22. 8. 2020 - 18:08)

já tvůj názor respektuji a i schvaluji, boxerky jsou sice super ale na zimu teď v létě jsou slipy lepší,více se opálíš a slipy více podrží co mají, pokuď se rád opaluješ nebo chodíš hodně k vodě zkus tanga.

Návštěvník (So, 22. 8. 2020 - 19:08)

V létě se chodí na ostro, aspoň nářadí větrá.

Návštěvník (So, 22. 8. 2020 - 17:08)

Asi umíte oba česky, tak česky. Nos radši boxerky, na slipy se vyprdni.

Návštěvník (Ne, 16. 8. 2020 - 12:08)

Teď momentálně už několik let boxerky.

Jakub (Ne, 16. 8. 2020 - 04:08)

Já hlavně nosím boxerky, ale dříve slipi. Do slipů se mi pak ale nevešel penis a když jsem měl erekci tak to bolelo (jak se tam mačkal).
Nechci se chvástat, ale i varlata se mi tam už mačkali. A slipi navíc vaše koule zahřívají.
Ale na jednu prohlídku jsem přišel ve slipech a doktorka na to nic neřekla. Ale byla to taky jediná prohlídka kdy mi ošahala penis a zkoumala varlata (cítil jsem se fakt trapně- hlavně když se mi v polovině tý prohlídky postavil).
No prostě ať každý nosí co chce.

Petr H. (St, 12. 8. 2020 - 00:08)

Slipy tenkrát, to byla taky práce sehnat. A někteří ve třídě se styděli svléknout rifle, aby je holky neviděly ve slipech. To byly tenkrát komické situace. V Tuzexu jsem kupoval Super Rifle. Hned šly na zúžení a namočit, aby pustily barvu. Tenkrát to byla pravá bavlna a pravý denim - barvivo, pouštělo to jak pominuté. Dnes je to šmejd látka a barva je chemická. Aby vypadaly obnošeně, tak jsem v nich vlezl do vany s teplou vodou a kartáčoval je. Makačka, ale výsledek skvělý. A málem bych zapomněl, pouštělo to tenkrát perfektně v teplé vodě s Azurem (prací prášek). Po jednom školním roce bylo po nich, spravovaly se a nosily dál, jen se v nich nesmělo do školy, to by bylo zle. Nevím jak jinde, ale orvané a spravované rifle u nás na střední byly zakázané. Jak by někoho chytili, tak by ho poslali domů přestrojit a měl by neomluvené hodiny. Mimo školu ten kdo je měl nejvíc orvané a spravované byl největší borec. Holky ovšem za námi nezůstávaly pozadu, jen dvě byly takové manekýnky a ty musely mít vše jak nové.

Jiří (St, 12. 8. 2020 - 10:08)

Slipy u nás problém nebyl. Máma měla kamarádku provdanou do západního Německa, takže co si máma vybrala v katalogu, to jí poslala. V sedmé třídě jsem byl se slipama průkopník, všichni měli ještě trencle. Taky jsem se styděl se v nich ukázat, kluk v kalhotkách s obrázky od Disneye byl tehdy vyjímkou. Ale v devítce už byly slipy pod trenky na tělocvik povinné a já se stydět přestal. Naopak, byl jsem king, protože byly západoněmecké a měl jsem i trenky Adidas. A to mělo u holek úspěch.

Martin (Pá, 14. 8. 2020 - 16:08)

Vy jste museli mít pod trenkami na tělocvik slipy?To my né. Nikdo to nevyzadoval. Uznávám ale,že to tak bylo lepší. Trapasy,které se pár kamarádům staly bych nechtěl zažít.

MV (Pá, 14. 8. 2020 - 17:08)

My jsme měli jen trenky. A trapasy? Holky na to přece čekaly.

MV (St, 12. 8. 2020 - 17:08)

Slipy jsem měl až na střední, na základce ještě tenkrát ne, to bylo trenkové. Na střední byl problém narvat ty trenky pod těsné džíny a pod trenky s proužkama se slipy musely nosit. Někteří se před holkama ve slipech styděli, mě to bylo jedno. Zajímavé bylo, že při koupání se nikdo nestyděl a když jsme byli stranou a k večeru, tak jsme se koupali i nazí a to nikomu nevadilo. Když jsme někam vyrazili s holkama i od nás ze třídy a napadlo nás stavit se na písáku, tak nikdo plavky neměl. Tak buď jsme do vody šli tak jak jsme byli, v džínách a tričku a nebo šli stranou a do naha. Ono jít ve slipech do vody bylo na prd, stejně jako holky v kalhotkách a podprsence a stejně ji některé mimo školu nenosili. Vyblbli jsme se dost a nebyla to taková blbá doba jako dnes, že by se někdo bál na holku sáhnout. Ale to už jsem odbočil.

Návštěvník (Út, 11. 8. 2020 - 16:08)

ja nosim len damske nohavicky.vyhovuje mi to a mojej zene to nevadi.

Tomáš (Ne, 9. 8. 2020 - 21:08)

Já od 15 let začal nosit kalhotky, jsou mi pohodlnější a vypadají hezky. Teď mi bylo 17 a stále je nosím. Jsou hodně příjemný a pohodlný. Zkuste si to kluci.

Návštěvník (Čt, 9. 9. 2021 - 12:09)

ano souhlasím dívčí kalhotky jsou nejlepší co může být a zabraňují nečekaným erekcím

MV (So, 8. 8. 2020 - 12:08)

Ano, tak to bylo. Stříhali jsme džíny, aby byly co nejkratší. Džíny nám zužovaly buď mámy a nebo naše holky. Snažili jsme se je mít co nejtěsnější, stejně jako holky a pod ně jedině slipy. Horší bylo, že nějaké elasťáky tak nějak nebyly, takže to bylo míň pohodlné než dnes. Dnes začíná být proti těsným džínům tlak, aby se nenosili. Přitom to na holkách a ženách vypadá pěkně. Jenže pipiny si stěžují, jak je to nepohodlné a chtějí nosit nějaké neforemné o tři čísla větší hrůzy. Kluci a pánové jsou zase napadáni, že těsné džíny nosí buzeranti. Zajímavé, že tenkrát to nikomu nevadilo. Ano, je potřeba zasévat nenávist a fóbie, aby lidi kupovali jiné oblečení ve jménu zisků společností. Ať si každý nosí co chce. Móda se stále vrací a vrací a tak se nechte všichni oblbovat.

Jiří (Po, 10. 8. 2020 - 09:08)

Byla to hodně nepohodlná móda. Konec základní školy a celou střední jsem byl jen v těsných džínách, kraťasy mi máma šila z těch džín, které už mi byly malé(krátké nohavice).Nosit v létě kraťasy bylo utrpení, musel jsem si slipy co nejvíce vytáhnout do zadku, aby nohavičky nekoukaly ven. No, nic moc pohodlí.

Ina (Po, 10. 8. 2020 - 19:08)

Pamatuji spolužačku ta musela mít všechno šik, tak nebylo divu byla s rodiny kde to šlo. Ona si nové džíny nasoukala na sebe a pak si v nich lehla do teplejší vody ve vaně , ony se roztáhly podle její postavy...no samozřejmě podle noh boků .

MV (Út, 11. 8. 2020 - 17:08)

To znám taky a některé holky to dělaly. Koupil jsem si menší, zúžily se nohavice a narval jsem je na sebe a hurá v nich do vany a měl jsem je na sobě dokud neuschly. Někdy jsem se v nich i koupal na písáku nebo jsme dostali nápad jít potokem, no blbli jsme všelijak. Problém byl, že dostávaly zabrat v rozkroku, když jsem potom chodil v mokrých. Tenkrát jsem v nových, čerstvě koupených šel pomáhat na stavbu, aby byly správně zajeté. Dokázali jsme v nich hrát i fotbal, to zase měly barvu do zelena. Někteří si je zase chránili jako poklad. Ona ta cena zase pro někoho byla dost velká. Moji rodiče naštěstí vydělávali celkem slušně, tak jim bylo jedno, co s nimi dělám. Něměl jsem rád jejich nový vzhled a snažil jsem se jim co nejrychleji udělat obnošenost. Tenkrát se nedaly koupit takové zničené jako dnes, tak se na tom muselo pracovat jinak. Do školy se v roztrhaných ale nesmělo, takže se muselo ale zase dávat pozor.

MV (Po, 10. 8. 2020 - 18:08)

Jo a džíny se kupovaly hodně těsné, o číslo spíš dvě menší a v lavici se musely rozepínat, jinak by v nich nešlo sedět. Někteří kluci a i holky to docela přeháněli. Měli jsme ve třídě i borce, kteří než aby se dřeli se svlíkáním a opětovným natahováním na sebe, tak se v nich i koupali. Některé holky to tak dělaly také. Na vlhké nohy se to fakt blbě natahovalo. To dnes ani nevědí, jaká je to pohoda v elastických džínách a stejně remcají. Kraťasy, to bylo u mě v pohodě a moc jsem nepřeháněl v těsnosti, protože u nich byl velký problém s "nářadím". Byly krátké, že se musely ustřihnout přední kapsy a znova sešít, aby se daly používat. Upravovaly se loňské džíny a podle toho, jak kdo rostl nebo kynul. Super Rifle vydržely jeden školní rok, Wildcaty o trochu víc a já měl Levisky a ty vydržely dva roky. Ti co nosili napodobeniny, tak v nich sotva dochodili školní rok, na začátku května se jim už začaly sypat. Další rok se nosili na doma a spravovaly, nebo šly na kraťasy. To by dnešní pohodlná mládež asi nedala.

N. (Po, 10. 8. 2020 - 19:08)

A ty fronty před Tuzexem :)

MV (Út, 11. 8. 2020 - 17:08)

Jo, jo znám :-))

Reklama

Přidat komentář