Reklama

Incest

Lída (Út, 18. 8. 2020 - 14:08)

Laďka, u vás ho brzdily zábrany, i když měl 17. Tento má skoro 14, a zjistil jaké to je, když matka podlehne. Nemám nikoho, jen syna. Další děti už nemohu mít, a on to ví! Má nade mnou převahu, ví co může se mnou dělat. Zneužívá to, ačkoliv je jemný. Divný pocit, když na začátku je to hnusné, a na konci se třesu v orgasmu. Snad ho to do času pustí, když spatří i jiné ženské. Do té doby se podvolím. Trocha ti závidím, že si to vydržela, i když si byla blízko.

Návštěvník (Út, 18. 8. 2020 - 23:08)

No vidíš , všechno jde když se chce .

Z (Út, 18. 8. 2020 - 14:08)

Z

Ivan (Út, 14. 7. 2020 - 08:07)

Já jsem se musel každý večer před mámou vyhonit a vystříkat prý abych nebyl bujný ona se na to dívala někdy i ona masturbovala. Trvalo to tak rok.Pak jsem se šprajcnul a v patnaci odešel bydlet k tátovi 200 km od mí a bylo to super tozhodnutí.Tam jsem si našel holku a tam už žádná onanie jen krásný sex.

Abe (Út, 14. 7. 2020 - 23:07)

Jakmile se mi postavil, tak jsem se musel před mámou vystříkat. Takže hned ráno po probuzení, a několikrát denně. Často mne k tomu provokovala svou nahotou i vlastní masturbací. Vydržel jsem to do osmnácti. Pak jsem se nastěhoval k dívce.

Jan (Út, 14. 7. 2020 - 16:07)

Nevím jakou si měl výchovu, ale kdyby mě mamka zneužila na okukovanie, rychlé bych ji překotit. U nás to bylo přirozené vyústění silné náklonnosti. Mamka svobodná, po porodu už neplodná, ale stále při chuti. Měl jsem 15 pryč, když ji donesli kamarádky opilou ze zábavy. Jen jsem poprosil jednu, ať mi ji pomůže uložit do postele. Když ji svlékala, poslala mě ven. Když odešli, mamka byla jen moje. Ani nevěděla o sobě, ale jako by se jí to líbilo. Ráno se probudila při mně, a pomalu jí došlo, co se v noci stalo. Dva dny se nemluvila, potom to přijala. Ale další pokus byl o pár dní, ale bránila se, nakonec po naléhání s hanbou se podvolila, a svlékla se. Mám 25, a bereme to už dlouho normálně a bez předsudků.

Abe (Út, 14. 7. 2020 - 01:07)

Na incestu je závadné to, že se z něj mohou rodit závadní potomci. Moje matka čelila incestu tím, že mne nutila často onanovat. Nesměl jsem se jí ani dotknout, ale ráda se na mé masturbace dívala a sama si to i přede mnou také dělala. Nikdy mne nepřipustila.

Lída (Út, 14. 7. 2020 - 03:07)

to jste byli jen dva, otec nebyl? Matka se obětovala pro tebe, ale měl si hezké dospívání. Ten můj je předčasně vyspělý. Nemohu se na jeho ptáka ani podívat, jak je velký. Kdybych se mu ukázala, tak je na mně. A s takovým by se tam jistě dostal. Dnes večer mu stačily mé ruky, do pusy jsem nedovolila. Máš dobrou maminku.

Abe (Út, 14. 7. 2020 - 23:07)

Otec byl, ale málo doma. Pak rozvedeni. Matka si představovala , že jí budu otročit do smrti, když se vyonanuji z touhy po ženách. Pokud jsem byl připuštěn, šlo vždy o mnohem starší ženy. Jediné za co mámě vděčím je závislost na onanii, což není málo.

Terka (Út, 14. 7. 2020 - 07:07)

Ja jsem to asi posrala,muj vtah se synem je uz proste jinde,zacalo to ze se najednou zacal vystavovat,behal nahy a stalo mu nadobicko,sedel predemnou v kresle a stalo mu to a porad tak provokoval az jednou jsem mu rekla proc to stale dela a kdyz jsme se zacali bavit vlastne o sexu a ja mu vsechno rikala,vysvetlovala a mohl si sahnout tak mel poluci takovou az mu tekly slzy,no a potom jsem mu ukazala jak si ho ma drzet a vzrusil se znovu a ja taky az jsem ho vzele do ust a potom i do lasturky a bylo to.

Jitka (Út, 14. 7. 2020 - 16:07)

jde o to, jak to berete, či jako roztaje z nouze, či lehkovážný úlet v rodině. Pokud máš manžela, je to megaproblém, jinak jen tajemství vás oba na celý život. Nyní se k tomu postav z té lepší stránky. Syn ti důvěřuje, proto si tě zvolil za předmět sexuální touhy, tys je první zkušenost, tak, pokud nemáš zábrany, užijte si to. Syna vzruší pocit, že mamku dostal do postele, a tobě ať lichotí, že si první. A pozor na množení, to by byl skandál. Takže nic se neděje, jen se nebráníte dobrému, ale zakázanému, vztah ženy a muže, jen svět ať je mimo postele, ticho kolem, a bude fajn. Zažila jsem to.

Terka (St, 15. 7. 2020 - 07:07)

Jitko nevim co mam udelat,pritel je sice vykony chlap a je vazne super ale syn je proste neco jineho,uplne jinak me pritahuje a vzrusuje,pritel odjizdi brzo rano kamionem a vraci se navecer a ja jsem cely den vlastne se synkem no a ted kdyz se to stalo se tesim kdyz odjede a lezu synkovi do postele,povidame si a kazde rano to dopadne stejne,vleze pod beku a laska ni kundicku az tecu a potom uz skusene zasouva aja se necham,je to jine,mela bych mit dost po rani soulozi s pritelem ale na synka se proste tesim vic a vic tecu a masturbuju pri tom jak mi tlaci ten tvrdy klacek do tela a vnimam jak uz bude a jak chutna jeho seminko,je to jak salko,nemuzu se prestat tesit na davkovani a chveni kdyz ho drzim zazadeced a saju,jsem ztracena.

Jitka (Ne, 20. 9. 2020 - 15:09)

Máš to hektické, jak žena dvou mužů. Co poradit? Udržet v tajnosti. Neboť když se to provalí, přítel jistě nebude na veřejnosti mlčet. A být známá tím, že dáváš synovi, není to pravé na pohodu v životě. Jednou se kamion porouchá, a jste v tom !! My jsme sami, nikdo nám nevidí pod přikrývkami, bez zábran, protože po operaci jsem neplodná, je to to pravé-sex doma a kdy chceme. Jen nepřipouštěj u syna myšlenky, že tak to bude navěky. Musí vědět, že to ty se obětuješ pro něj, a jednou to skončí, aby pokračoval jako dospělý s nou ženou. Ale neber mu naději, že už nikdy tě nebude mít. Mít synové ruky pod sukní je přece jen něco extra a fajn.

Z (St, 15. 7. 2020 - 09:07)

Z

Martin (St, 15. 7. 2020 - 06:07)

Bude mi 30 a na matku myslím poměrně často, ssm divnej?

Návštěvník (Út, 14. 7. 2020 - 10:07)

No , jde vždycky jen o to poprvé .

Z (Út, 14. 7. 2020 - 09:07)

Z

Jana (Po, 13. 7. 2020 - 18:07)

Až na ta tvá "Z", je to moc okaté. Mohu se zeptat? Jsi snící mlaďoch vzhlížející ve svých masturbačních fantaziích k matce nebo starý oplzlík, či snad nastrčený provokatér? :-)

Hanka (Ne, 12. 7. 2020 - 08:07)

Lído v klidku klidně mu ho pohoň nechej ho vystříkat a uvídíš jak se bude dál chovat ale k souloži nesmí dojít to by jsi pak neustála.

Dan (St, 15. 7. 2020 - 17:07)

Jestli matka syna masturbuje tak na tom není nic špatného, myslím si že hodně kluků by chtělo něco krásného zažít s vlastní mamkou, mě se máma líbí a rád sni trávím čas nebo sem sni v kontaktu aspoň po telefonu ale nemám odvahu se jí zeptat nebo začít sní mluvit o milování..

Reklama

Přidat komentář