Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Hana (Ne, 16. 8. 2020 - 11:08)

V polovině týdne jedu ze synem do konce tohoto měsíce ještě pryč na dovolenou ale on se občas pocurava do postele v posteli má podložku inkontinencini ale kamarádka mi poradila že mu mám dát plenky že to je lepší že to by pronej bylo lepší ale nevím jestli to on přijme aby zase začal nosit plenky ale to musím už do zdravotních potřeb pro ty dětské co mají v drogeriich už mu nebudou ale stejně kdybych mu dávala pleny tak jedině nasazovaci ale myslím že to bude mít číslo xs více nikoliv dnes večer mu to řeknu nebo až teď vstane a od sousedky si půjčím dvě největší dětské pleny ještě prebaluje dceru ale ji je také kolem deseti let tak se jí zeptám. A tak už vstává tak co jsi zase mokrý ano ale úplně tak víš co budu ti dávat pleny co ty na to a místo té dovolené půjdeme na lékařskou prohlídku proč se stále pocuravas do postele ale mami já pleny už nechci nejsem malé detsko abych musel nosit plenky pro tebe to bude lepší a večer vždy budeš spát v klidu a pohodě a čichám že tady i něco smrdí ano mamko to jsem byl já také jsem se pokadil tak to už ne prostě vše vysvlect do naha a půjdu sousedku poprosit o plenky a budeš je mít i přes den tak mi sousedka půjčila 6 jednorázovék a látkové pleny tak naštěstí mohu jít do obchodu pro dětské pleny největší 6 jsou mu dokonce i trochu větší ale stačí mu

Z (St, 2. 9. 2020 - 23:09)

Z

Návštěva (So, 15. 8. 2020 - 09:08)

Já ti řeknu stačí malé nastydnuti a budeš mít pleny zpět jednou až dvakrát se omylem pocuras a pleny máš zpět řekni mamce až ti k posteli dá aspoň nočník kdyby se ti náhodou chtělo nutně aby si to nepustil do postele. Mne mamka dává pleny každý večer vždy kolem 17 h raci si pleny nechám dávat ale když je plena suchá ráno tak mi je ponechána prý mi řekne pro lepší jistotu jsou lepší dávat pleny ale když jsem venku tak jí taky mám ale vždy když přijdu s venku tak jsem celý durch mokrý když jsem jenom pomoceny tak mi stáhne kraťasy a otre vlhcenymi ubrousky a námaze masti proti opruzeninam a nasadí čistou plenku ale nikdy na noc dostanu tři látkové pleny s jednorázovou plenou ale nikdy mi dá i punčocháče nikdy bavlněné a nikdy i silonove. Jako včera večer jsem dostal 4 látkové pleny a jednorázové pleny a punčocháče silonove a pak bodyčko rodiče šli pryč nikam tak abych vydržel ale stejně na mne dohlížela sousedka kdybych se náhodou hodně pocural nebo pokadil aby mne prebalila do čistých plenek ale nebyl jsem doma ale u té sousedky ale byl jsem pro smích protože ono má syna stejně staršího jako jsem já mne je 12 let a ona ho upozornovala jestli se mi prý bude posmivat tak mu dá pleny také se vším všudy. Jen do té doby než mne musela prebalit jelikož jsem byl hodně počurany ale trochu pokaďeny tak mne položila na postel a vysvlekla mne rozepnula bodyčko stáhla punčocháče dolů ke kotnikum a rozepla i jednorázové pleny a pak se koukla na látkové pleny byl jsem obojí. Mamka jí dala jak látkové pleny tak i jednorázové pleny jak mne otirala mezi nohama tak pak mne potom zaspala pudrem a čekal jsem na čisté pleny tu jednorázovku jsem měl suchou na přidala jenom 2 látkové pleny a vše prelnula mezi nohama natáhla punčocháče zpět a stáhla bodyčko a taky zapla. A její syn tak dlouho koukal na mne jak ležím v posteli polonahy a jak jsou mi davany pleny a ostatní dětské oblečení až se stoho udělal a pomocil a pak jeho mamka mu řekla ať se vysvlect ale také do naha a dala mu také pleny kdo se směje tak na to taky doplatil že je dostal taky ale on neměl bodyčko měl jenom dětské bavlněné punčocháče s laclem.

Návštěvník (Pá, 14. 8. 2020 - 21:08)

ne, ne, bez kalhotek a plenky až od pondělí, pokud vydržím do to neděle v suchu v suchu. já mám jen ty kalhotky,jednozázovou plenku a tričko , do 2.září mě chce naučit abych přez noc utržel moč .

Matka (Pá, 14. 8. 2020 - 14:08)

Tak vydis že tvoje mamka povolila a že ti pleny dávat od pondělí už nebude a teď ti dává jenom jednorázové pleny bez zamykacich kalhotek.? Jak se můj syn minule pocural ale omylem tak jak jsem mu dala pleny pro jistotu kdyby náhodou se pocural tak v tom pokračuje nadále zůstává v plenkách teď akorát ještě haja do 15 hodin a dostal ještě 2 látkové pleny a jednorázové pleny s svrchnimi kalhotky a druhý to má to samé ten kamarád od vedle. Ale nedávám žádné punčocháče a bodyčko apod mají jen trička jak dlouhé pod pás ale i krátké že pleny jsou vydet speji hezky a oba mají i dudlík a kojenecke láhve malinké od značky nuk chtěli znovu používat pleny tak je snimi i tak zachazeno ale večer dostávají kazdej 4 látkové pleny a gumovimi kalhotky od značky akku jsou zavazovane na bocích a nakonec dostanou bodyčko jsice jsem psala že bodyčko nedostávají ale přes den jsou bez nich ale na noc ho musejí dostat aby pleny drželi tam kde mají vydrželi to bez plinecek 14 dní ale koukám že se knim zase vrátili. Včera mi volala kamarádka jak to její syn vzlada bez plenek a já jí musela říci že se můj syn pomocil a musela jsem mu dát pleny a že její syn se také přidal že je také chtěl tak že mají pleny oba jak přes den a noc. A že dělají obě potřeby do plenek.

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 21:08)

Ahoj.
Tak jsem mamku přesvědčil ať mě zkusí na noc uložit jen s plenou bez zamykacích kalhotek, řekla že ted jsem se už dvě noci po sobě nepočůral tak mě od pondělí přestane dávat nejen kalhotky tak i pleny . ale záleží na tom jestli vydržím být přes noc suchý do neděle.
Tak uvidíme, mám naději.

Matka (St, 12. 8. 2020 - 18:08)

Tak můj syn dnes ráno byl mokrý ale úplně ale omluvil se že se mu prý zdálo že je na WC ale nebylo to tak. Ono se to stát může a teď se mne zeptal jestli mu nemůžu dát až si půjde lehnout jestli mu nedám prý pleny a jiné věci dětské. Tak mu dám radši jenom jednorázové pleny a dlouhé tričko a tomu druhému také. Teď se mi akorát ptal jestli mu plenky dám a kamarád se ozval taky že by plenku chtěl také a já řekla kluci dám vám pleny jednorázové a jenom dlouhé tričko já jsem to říkala že když dám pleny jednomu tak ten druhý se ozve také tak jim du dát už plenky. A oni se pak zeptali jestli je pak prebalim do čistých plenek jó prebalim vás kolem 22:00 hodin a ráno se pak domluvíme jestli budou mít pleny suchý či mokrý ale dám jim na výběr podle nich jak budou chtít oni nebudu je nutit do plenek když to tak dlouho vydrželi bez nich.

Marta (Pá, 14. 8. 2020 - 10:08)

Klidně jim ty pleny nechte dál. Když jste je pánové chtěli, tak se pokračuje bez ohledu na situaci dál. Tedy pokud Vám to nějak moc nezasahuje zatím do rozpočtu. Pleny bych dávala jednorázové, když jsou doma tak jen plena a triko. Ať jsou pleny vidět. Dál bych jim zabavila nebo omezila telefony a hry na počítači. Chcete být malé děti, tak budete a hotovo. Malé dítě si taky neurčuje dokdy malé je. Do konce prázdnin bych takto najela. Až bude škola, tak bez plen do školy. Po návratu opět najet na pleny a vše co k tomu patří.

Matka (Út, 11. 8. 2020 - 15:08)

Tak já už klukům nedávám plenky přibližně týden tak se všechny dětské oblečení s plenkami schovalo a starají se sami o sebe tak mám velkou radost a čas na sebe a přítelem včera jsme přijeli z výletu byli jsme sním na velké cestě vzal nás sebou dostal větší auto nákladní tak jsme byli na Slovensku jezdí i do dalších částí země ale nám stačilo Slovensko on už chtěl dřív nás brát ale to kluci používali ještě plenky to by jse mu moc nevyplatilo nejdříve chtěl vzít našeho syna a pak jeho kamaráda ale tyto dva nejde rozdělit kdyby jel jeden tak druhý by chtěl taky tak jsme nakonec jeli celá rodina a celých pět dní byli kluci úplně bez plinecek ale pro jistotu jsem měla balík jednorázovék sebou takže probíhala čistá klasická strava a bylo to fajn takto kdyby jim to vydrželo do konce tohoto měsíce a kamarádce jsem řekla že její syn byl skoro 14 dní bez pleny a ta měla ještě větší radost že její syn už nemusí být v plenkách. Ale já jsem jí odpověďela že to může být na přechodnou dobu pak klidně může začít znovu bude třeba nemocný a může požádat o plenky. Ale jo kluci to zvládají docela dobře ale já věřím když si řekne o plenky jeden tak vznikne řetězová reakce a druhý je bude chtít také? Ale pleny jsou uloženy na svém místě se vším všudy co k tomu patří a či přítel koupil tak to mají tak o šest čísel větší. Ale jak říkám zatím vše ponechám co kdyby náhodou bylo potřeba nikdo nikdy neví.

Z (Út, 11. 8. 2020 - 20:08)

Z

Matka (Út, 11. 8. 2020 - 14:08)

To máš hochu smutný příběh že takto musíš mít pleny. Ale já tvojí mámou kdyby se sourozenci posmivali tak bych je na to upozornila ať se neposmivaji staršímu co musí mít pleny na sobě třikrát bych je upozornila a pak by je dostaly také a věř nebo ne byl bych od nich klid.

Mike (Út, 11. 8. 2020 - 19:08)

Mámě jsem to samozřejmě řekl ona o tom ví ale jen jim nadala. Řekla jim že za to nemůžu že se počuravam a pokakavam přitom na velkou bych si klidně došel ale nemůžu. Nesmím si sám sundat plínky.

Mike (Út, 11. 8. 2020 - 10:08)

Ahoj. Jsme čtyři sourozenci kluci 22.15.13.9. Let.
Mě je 15. A jsem jediný který má problémy s počurávánim. Přes noc jsem se nikdy počurávat nepřestal. Přes den to bylo v pořádku od 3. let až do 9 let od té doby se počuravam i přes den nosím jednorázové plenkové kalhotky na lepitka s prebalovanim mě pomáhá máma. Na WC už vůbec nechodím máma mě nutí do plenek i kakat prý když mám plínky tak to mám udělat do plenek že mě potom přebali. Sourozenci se mě samozřejmě posmivaji. Když někam jedem tak mě máma přebali kdekoli a je jí jedno jestli tam někdo je. V létě když chodíme k rybníku tak se sourozenci koupou v plavkách mě máma vybali z plen a nechá mě nahatyho prý aby mě větrala prdelka. Moc se stydím ale máma mě bere jako malé dítě.

Z (Út, 11. 8. 2020 - 20:08)

Z

Návštěva 2 (Po, 10. 8. 2020 - 16:08)

Je lepší dávat směrem dolů ale také podle toho kolik dáváte plenek a jestli jednorázové pleny a nebo látkové.?

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 15:08)

:-D :-D :-D

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 15:08)

Dobry den chci se zeptat když davate plinku chlapcum tak jim pindoura davaze směrem nahoru nebo dolu?

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 21:08)

dokud je plena suchá a pacient je chodící penis mu díky gravitaci stejně spadne dolů.

Hm (Po, 10. 8. 2020 - 09:08)

Hm

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 21:08)

spím jen v tričku pleně a těch kalhotkách.

Reklama

Přidat komentář