Reklama

Plenky jako trest pro větší děti?

Pulec (St, 16. 9. 2020 - 20:09)

To je dobrý a dcera si dává plenky sama

Naďa (So, 15. 8. 2020 - 11:08)

Tak mne u syna a dcery došla trpělivost zase oba ráno byli pocurany tak jsem řekla oba vstávat sundala jsem vše a matrace jsem musela dát vyvetrat a pohrozila jsem jim že jim budu dávat pleny jak na noc i den. Tak už připravují látkové pleny s gum kalhotky a budou je mít hold i přes den ty gumové kalhotky jsou od značky akku. Syn mne prosí mamko prosím nedávej mi plenky ne to pro mne neplatí dostanete je oba dva jak ty tak tvoje sestra tak když si tady tak si tady lehni dám ti 4 látkové pleny a gum kalhotky s bodyckem ale mami já nechci to máš jako trest a co když si pleny sundam to právě nesundas protože dostaneš bodyčko ze zipem v zadu a mami když se mi bude chtít na velkou tak pouzijes právě ty pleny a vidíš jak semnou mluvíš tak už máš plenky na sobě a teď pošli sestru tak jí dám pleny tak přišla taky říkala že je nechce ale to promne neplatí máte je oba za trest a budete je mít tak dlouho dokud se neprestanete pocuravat do postelych a mami musíme nosit i všechny ostatní věci pro malé děti když budete zlobit tak vám je dávat budu.!!!

Z (So, 15. 8. 2020 - 17:08)

Z

Pulec (So, 15. 8. 2020 - 16:08)

A kolik maji děti let

N (Pá, 14. 8. 2020 - 14:08)

Z c h c e s d a v a t.
PLENY MEZI NOHY

Návštěva (St, 12. 8. 2020 - 19:08)

Teď před chvílí jsem dostal nejdříve dvě jednorázové pleny a na ně látkové pleny a silonove punčocháče teď si prý můžu čůrat jak chci ale do plenek z venku jsem přišel trochu pokadeny a pak řekla že takto ne nahnala mne do koupelny abych se umyl a pak mám v koupelně počkat tak jsem čekal a přišla s plenkami a punčocháči a chceš je dát tady v koupelně nebo v pokoji na posteli a já řekl že na posteli v pokoji tak jsem tam tedy šel ale nahý úplně pak řekla lehnout a přišla ke mne k posteli a nadzvedla mne pod kolena a dala mi ty pleny a slipy a pak silonove punčocháče a řekla mi že je budu muset mít až do konce tohoto měsíce jak přes den a noc teď jsem se pocural akorát snad ty pleny aspoň vydrží do půlnoci aby mne mohla zase prebalit já to vydržím být v plenkách.

Honzík 13 (Út, 16. 6. 2020 - 16:06)

Tak když byla ta karentena tak jsem se nechtěl učit chtěl jsem si užívat volno jelikož byl rozbitý pc a musel jsem chodit k sousedce na počítač ale mamka mne potrestal že jsem musel nosit plenky a ostatní dětské oblečení a takto jsem tam byl třeba i celý den až do večera vždy mi dala i pleny na přebalování ale já nechtěl strašně moc se styděl mne je 12 let a sousedovic kluk by o dva roky mladší 10 let on byl bez pleny a já je dostával vždy o přebalování jsem si řekl a teta mne položila na podložku a sundala punčocháče pod kolena a gum kalhotky odepla a sundala pospinenou plenu pak vše začalo na novo ostření vlcenimi ubrousky a mazání masti a nakonec zapudrovani dětským pudrem. A jednou když jsem byl už skoro ve 2 látkovych plenkách plus jednorázovku mi dávala tak do pokoje vešel její syn a to jsem měl nohy od sebe tak mne právě vydel jak ležím v posteli na čistých plenkách on ji něco co chtěl odpovím ti až ho dobalim tak mi pleny prelnula mezi nohama a zapla jednorázové pleny a pak mi dala i punčocháče s laclem a přesně ještě bodyčko a byl jsem komplexní batole a jelikož bylo po obědě tak jsem musel jíti spát a dala mne dudlík a kojeneckou lahev se sunarem. A pak řekla i synovi aby mu to nebylo líto že já jdu spát tak že půjde také? A on nechtěl že není batole či miminko aby po obědě chodil spát a tak ho chytla a řekla mu že nebude zlobit jinak pleny dostane také? A ten kdo pleny má tak musí jít spát po obědě a stále nechtěl tak ho popadla a celého ho vysvlekla do naha měla látkové pleny už složene dala je jednorázovek jen ho zapudrovala prelnula pleny mezi nohy a zalepila jednorázové pleny a punčocháče také dostal a přesně dostal bodyčko ale vzadu byl zip směrem na horu aby si pleny náhodou nemohl sundat a do pusy dudlík značky nuk..... Atd a pak poslech a šel taky spát ale kdyby poslech dřív tak by pleny a jiné věci nemusel mít a pak mi říkal že se mu chce čůrat a kadit a já mu řekl že ať to normálně pustí do plenek a já už byl dávno pomoceny a pokadeny ale on mi řekl že to stále nejde pak jsem mu řekl ať pomalu dýchá a tlačí a jak jsem to dorekl tak to měl v plenkách a potom říkal že chtěl máme říct že pleny chtěl taky proto jak mne viděl nahyho jak ležím v posteli na plenkách? A tak jsme pak zase usli.

Z (St, 12. 8. 2020 - 19:08)

Z

Tomík 15 let (Út, 14. 1. 2020 - 10:01)

Bylo to před vánoci omylem jsem se pomocil do postele asi dvakrát a po třetí mamka přišla s plenkami v ruce tak jsem dostal trest ale být v plenkách strašně jsem se styděl že mi mamka musí dávat pleny na noc. Tu noc co přišla s plenkami to byla největší potupa neřekla nic a sundala mne pyžamo kalhoty jenom a nic jiného jsem neměl koupila větší látkové pleny a jednorázové pleny měl jsem jak jednorazovku tak tři látkové pleny a to vše my dala mezi nohy prý pro větší savost abych se zase pořádně nepromocil jak sebe tak i postel. A od jisté doby dostávám látkové pleny ale s gum kalhotky a ty jsou sítě od firmy Jana rubcova a dělají tam i látkové pleny pro větší děti. A když po noci je plena suchá tak mi jí nechá dokud neudělám celou potřebu co se dělá do plenek. Vždy mamku prosím aby mi plenky sundala ale bohužel mám smůlu prostě nesunda mne je. Hlavně když začne v pátek tak skončí v pondělí ráno s plenkami. Když prostě udělám obě potřeby tak přijde s jinými plenkami a prebali mne. Do čistých látkových plen s gum kalhotky a bavlněné punčocháče s laclem my ještě dá aby pleny nepadali.

Kubí (So, 22. 2. 2020 - 00:02)

Takovou mamku bych taky chtěl

Vlady (Út, 13. 6. 2017 - 12:06)

Tady je to samý retard, ty potřebují mokrou plenku na hlavu!!!

Plenkar (Út, 13. 6. 2017 - 12:06)

Prosím honem rychle já chci...Velmi rád tě budu přebalovat, napiš mi adresu a tvě jméno.

Q (Út, 13. 6. 2017 - 10:06)

Prosím honem rychle já chci plenu nebo jse poseru a pomocit kdo mne pak přebalu najde jse nikdo tady moc vás prosím.

J (Út, 13. 6. 2017 - 10:06)

Já bych to nechal jak to je aspoň je co cist

GP (Ne, 11. 6. 2017 - 22:06)

Ja se vubec nedivim, ze...Ty se radši neangažuj, tvoje příspěvky v jiných diskuzních vláknech jsou taky dost síla.
Stačilo, jak jsi radil jedné mámě pubertální holky, aby jí strčila do skříně balík plen, aby si je potom holka začala brát, to opravdu může napsat jen retard.

GP (Ne, 11. 6. 2017 - 22:06)

Tento trest je velmi...Dobrá. Takže svoje fantazie sis vypsal, k tomu úspěšně i vyhonil, čili nezbývá už nic jiného než vyčistit zuby, umýt ptáka od zaschlého semene a alou spát!

Plenkar (Ne, 11. 6. 2017 - 20:06)

Tento trest je velmi...Ja se vubec nedivim, ze spouste lidi vadi prispevky do vsech vlaken na tema"plenky". Protoze 90% a mozna vice nenapsali, ale sesmolili honibrci mdleho rozumu s IQ pod 70 a bez znalosti pravidel ceskeho pravopisu. To jsou napriklad tito: Vasik, Vit Vrzal, tenhle debil On/anista/ a jeste spousta dalsich. Vim, ze je to slozite byt adminem a starat se o to, aby tu nebyl chliv. Neexistuje treba nejaky programek, ktery by nepustil prispevek, ktery by nevyhovoval ceskemu pravopisu, aby to alespon trochu ohlidal?
Ja se sice angazuji, ale pokud mozno spisovne a k veci, protoze diky zdejsi anonymite se nektere divky a zeny sveri s necim, co by nerekli ani svoji nejlepsi kamaradce, svemu lekari ani manzelovi. A tim problemem je vetsinou neco,co se tyka pomocovani/at ve dne,nebo v noci/a co s tim udelat. Protoze na vsechno nejsou prasky a neco nejde zlepsit ani operaci, tak shaneji vsechny mozne rady a jsou vdecne za ty, ktere jim pomohou. Vim to podle sebe. Byl jsem v puberte a citil, ze se bez plen v budoucnu neobejdu. Sice bych je uvital i v tech 13ti, protoze kazde cestovani pro me bylo utrpeni/nepit,maximalne ze sebe vymackat kazdou kapku pred odjezdem/. Jak bych tenkrat uvital, kdyby si me vzala mamka stranou a nasadila by mi nekolik plinek a gumove kalhotky - tenkrat jsem se jeste pohodlne vesel do te nejvetsi velikosti plenkovych gumovych kalhotek. To jsem zjistil az n prazdninach u tety, protoze ta davala pliny svemu 11ti letemu synovi a ja si je nekolikrat tajne nasadil i s gumovymi kalhotkami. Asi az v 19ti jsem vypatral, ze celoigelitove plenkove kalhotky sije v Benesove firma INKA a zacal si je odtud objednavat a po otevreni hranic jsem kupoval v Nemecku a pozdeji objednaval z celeho sveta, protoze hledam ten nejlepsi strih a mekounky nazloutly igelit, ktery netvrdne. Chci vyzkouset jeste latex, ale jen zapinaci.
Takze zkusenosti mam hodne a rad se o ne podelim.

On (Ne, 11. 6. 2017 - 17:06)

Tento trest je velmi účinný prostředek když chce zlobit jako malé děcko tak bude dostávat hold plenky a to malé děcko dostává nás je měl nejdřív týden čelo i na noc je měl dávali jsme látkové pleny a co k tomu patří gumové kalhotky a místo overalu punčocháče a to mu je necelých 12 let. a když je náhodou nemocný tak jsi řekne o plenky sám od sebe má jednu velkou výhodu že nemusí vstávat s postele dostane vždycky čistou plenu a nemá rád léky tak jsme to vyřešili s kojeneckou lahví do ní jse prášky rozdrtí a zakleje mlékem nebo děláme Sunar 5 a na noc dáváme ještě čípek aby jse nám děťátko pokakalo i pocuralo ale vždy to stihne ještě do půlnoci tak ho prebalime do cistejch plenek tak děťátko spinká až krásně do rána spokojeně a sám jsi řekne že chce prebalit.ale nikdy dáváme 3 složené látkové plenky a místo gum kalhotek jedno razovku a je jen tak a pliny jsou vidět... a nebo zavazujeme na draka hold 12 letech je ještě v plenkách

Sub (Út, 9. 1. 2018 - 23:01)

Pokud to má být trest, a...S bývalou přítelkyní jsem zažíval podobné situace. Také jsem skončil připoutaný k posteli a s plenkou mezi nohama. Ale mně se to líbilo, protože jsem submisivní.

Návštěvník (Po, 21. 10. 2019 - 23:10)

Ale tomu Autistovi se to asi nelíbilo.

Reklama

Přidat komentář