Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Pá, 14. 8. 2020 - 16:08)

"Nová zátěž pro peněženky. Nejvíc zdražily klobásy nebo alkohol"... Nejdřív se podívejte, komu ty markety patří a hned vám bude jasné, proč zdražují !!! Využijí totiž každé situace, aby měli větší zisky !!! Na lodi kašlou !!!

14.8. (Pá, 14. 8. 2020 - 19:08)

Rozumím a vypadá to,že i sebou deštník.

Návštěvník (Pá, 14. 8. 2020 - 11:08)

Echt! To je pivo, jak pardál! Vylaďeno samými nácky, pardon sládky a štamgasty.

aladin (Pá, 14. 8. 2020 - 01:08)

"ČT24
Události, komentáře"...Ta šašku v brálých, co to používáš v ČT za amerikanizmy, Co děláš ve školství ??? Co jsi? Čechoameričan a nebo vlezdoprdelka ? Co je to za výraz : Prokaučované ???

aladin (Pá, 14. 8. 2020 - 01:08)

"ČT24
Události, komentáře"...Jděte s tím Americkým školským systémem do PRDELE !!!

Kontrolorka (So, 15. 8. 2020 - 02:08)

Ty běž do řiťky.

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 23:08)

Naštěstí, já jsem si již dosta zabušil na Václavské nýměstí, kdy jsem byl nezaměstnaný, pak si našel práci u policie a potlačoval jsem vodními děli a obušky tu demonstraci, takže sice nebylo po mém, ale alespoň jsem si zamlátil, žádná rána nešla vedle, mlátil jsem je hlava nehlava, ženský, chlapy, prašť jak uhoď, škoda, měl jsem hodně naváto, mlátil jsem dost vedle, dodnes si to vyčítám. Dnes bych si praštil rád, ale nemůžu, to je fraška osudu, dávám si nyní hodně flašek a mám zaostříno, obušek mám na hřebíku a mlátim to do sebe.

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 23:08)

Dneska lidem záleží akorát toliko za kolik ci v Kauflandu mohou nakoupit všechno kvalitní zboží a je to dobře, že je to vše o byznisu a ne o nesmyslech.

aladin (Pá, 14. 8. 2020 - 01:08)

Ale hovno !!!

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 22:08)

Tádž Mahál, ten je mi ale v současnoti ale úplně víte kde,stejně tak ten mrakodrap co prý Trump staví v Istambulu. Tak je to prezident USA nebo kafka?!

aladin (Pá, 14. 8. 2020 - 01:08)

Ty máš kafku v prdeli !!!

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 22:08)

No Inčučůna a indiáni v USA totaky neměli lehký,ty deky darované protestantskými milosrdnými sestrami nakažené tyfem, černým kašlem, příušnicemi, spalničkami a dalšími nemoci dětí, nebyli zrovna košér, ale dobře že Karl May je alespoň in memoriam oslavil, toho ovšem ODSačka Černochová nebyla schopná ohledně Františka Kriegela, takže to asi k tomo, že slušný člověk prostě nemůže volit ODS..,holt holka má asi učnák, nebo obchodku a pak rychlopráva o pana Kincla v Plzni.

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 22:08)

Pompeo v senátu, pompézní.., prý kdysi z Baeyruthu mířil na Prahu raketami jako voják, a bylo proněj nepředstavitelné, že by kdy měl projev v Senátu v Praze.Hm, tak dobře , že zase jiní mířili z Brd na Baeyruth, aby to bylo jaksi vyrovnané, tam byli rakety, které by do deseti minut trefili Pompea i s jeho základnou po tom co by on odpálil jako první raketu, bylo by to i pro tu českou základnu likvidační, ale ani Pompeo by se moc dlouho neradoval.Tak byli síly vyrovnány a k ničemu nedošlo.

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 22:08)

A jsem hrd, že náš prezident je v současné době, vlatně osmašedesátník, která po boku Františka Krigela, pasivně inteligentně odporoval normalizačnímu zglahchšaltování rozvíjející se svobodné demokracie, kam to po osmašedesátém evidentně spělo a proto to sověti potlačili vojensky.

aladin (Pá, 14. 8. 2020 - 01:08)

Kriegel !!!

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 22:08)

Já si velmi vážím např. lékaře Františka Kriegela, za to jak přesně a správně se zachoval s občanskou odvahou , která jistě vzbuzovala respekt , protože rus si zbabělců neváží, že nepodepsal tu ohavnou dohodu o nasazení vojsk v ČSSR, ani po II. světové si rus neodvážil zde mít trvalou vojenskou posádku.
O to horší je že ODSačka Černochová, která je arivisticky přítelkyní exprezidenta policie Červíčka, byla za ODS proti tomu aby Františku Kriegelovi in memoriam bylo uděleno čestné občanství Prahy 2. Přitom je známo bezdomvců-bijkou, anti-cikánstkou a účastnicí demonstrací nacionalistů, chodí často demonstrovat s okamurovci a podobnými, proto přistěhovalcům a dělá podobná gesta. Přitom kryje svojí tvářičkou pomalu Johanky z Arku, něco jako Němcová jungend, zlodějiny ODS v Praze a je souputnicí všech tunelů a potencionálních tunelů ještě za Béma v Praze.

aladin (Pá, 14. 8. 2020 - 01:08)

Tady to máš správně !!!

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 22:08)

Infomační technologie a propaganda se musí umět využívat a nasazovat, protože kdo ji nepoužívá, tak je převálcován extrémistickou menšinou, která masové média dovede a snaží se vždy využít. Hitlerovci rostli a žili v korelaci s růstem a úspěchem Bolševiků v Rusku, nikdo třeba nepomohl Ukrajině, bolševicki ji zabrali a vyváželi a vyměňovali ukradené zrno z Ukrajiny za stroje kupované z Anglie na moderznizaci a industrializaci Ruska a celé vrstvy tehdejších zemědělských elit na Ukrajině vymřeli hlady,respektive jejich roliníci a nádeníci, kteří nemohli být zaplaceni vymřeli a byli přetáhnuti na stranu bolševiků.

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 21:08)

Kdepak SSSR, jak dostali ideologii a přestali bojovat o holé přežití s carem a šlechtou, tak se soustředili na boj proti celé Evropě, dokud by ji nedobili, zde se zachoval germán jako obránce evropy a jak vypukl v Rusku bolševismus tak svůj nacionální socialismus jaksi vyhrotil na smrt přičleněním k němu antisemitismu, který tam tehdy nijak ideologicky nebyl, jinak národní socialismus měli v podstatě němci od Bismarka, což nebylo tak dávno od r. 1870, to bylo tehdy mířené proti Francouzům směrem k německo-jazyčným územím Alsaska a Lotrinskaa k sjednocení s Rakouskem(Velko-německá myšlenka).V SSSR tehdy velkou úlohu měli židé, takže to tak nelogické nebylo kázat proti bolševismu a ještě proti židům.Kterého vola, ale napadlo zaneřádit německo antisemitismem a pustit k moci v SSSR Stalina, když tehdy před první světovou měli většinu v rusku sociální demokraté-menšelici spolu s komunsty a radikální bolševici neměli většínu, proč vypukla ta VŘSR a křizník potěmkin a Ejnzejnštějn natočil ten film, který vše překroutil jako Bolševickou revoluci a to samé točili nacisté v podobě oslavných filmů od etnické němky Leni Rainfainsesthalové, prostě nasadili média a sdělovací prostředky a využili radikálně propagandu jako první a socialisté a umírnění zaspali, protože nebyli tak radikální. Též němci naprosto zneužili proti nacistický román Žid SUSS, od nacisty pronásledovaného slavného autora Leona Feuchtwangera, který málem přišel o kejhák, kdyby ho USA diplomaté nevysekali z Francouzských internačních lágrů a nenalodili složitě na loď do USA.

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 21:08)

Jak dopadla v blahé paměti Napoleonova Grande armée, kterou z asi dvou třetin zase tvořili německé a polské jednoty? No, pudovčici je pronásledovali a pobíjeli jak prasata, nebrali zajatce.

Reklama

Přidat komentář