Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Čt, 13. 8. 2020 - 20:08)

A čemu se ty hňupe divíš, Nemci vyvraždili v Sovětském svazu 12 000 000 až 14 000 000 civilistů !!! Vůbec se divím, že ženy a děti nechali žít !!!

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 21:08)

Protože to germáni byli nemylosrdní, jak šlo o pud sebezáchovy vždy dovedly vyvražďovat, protože pudovčici v SSSR by vyvražďovali stejně a po válce němce nevyvražďovali, protože již bylo po válce tak nemohli, tomu se říká obrana útokem.

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 09:08)

Jaký máte názor na to jaký je duševní stav J.X.Doležala ?! Dle mého výbornej, ale třeba asi u toho hulit.

13.8. (Čt, 13. 8. 2020 - 10:08)

Jako aktivista v rekreačním užívání marihuany dobrý,pak mu lépe laikuje hajku.
Možná i tam vznikla některá ta slovní spojení politického rázu.

aladin (Čt, 13. 8. 2020 - 00:08)

"Rekordní deficit USA:" Na vině jsou sankce proti kde komu, na které dopláci Američtí podnikatelé !!!

aladin (Čt, 13. 8. 2020 - 00:08)

"Maďarsko nakoupí za 22 miliard rakety od americké zbrojovky"...Jen aby to nebyly ta rakety, co Amíci vastřelili na Sýrii a co po cestě popadali do moře a nebo nevybuchly !!! Ze 103 vystřelených jich na místo určení dopadlo jen 39, ostatní zabloudily !!! To je 37% úspěšnosti, kvalita jako řemen !!! To když Rusové vystřelili z lodi v Kaspiclém moři 5 raket na Aleppo, tak 4 dopadly na místo určení !!! To byla 80% úspěšnost !!! Dejte si pozor, aby vám nespadly na Budapešť !!!

aladin (St, 12. 8. 2020 - 23:08)

"Pompeo v Praze: Amerika bude vždy s vámi"...Největším nebezpečím pro Českou republiku jsou Spojené státy Americké, ty šašku !!!

Cynik - realista (St, 12. 8. 2020 - 23:08)

Ale hovno.

aladin (St, 12. 8. 2020 - 23:08)

"Pompeo v Praze: Amerika bude vždy s vámi"...Darebáku prolhanej !!! Jako jste byli s námi, když jste na konci války bombardovali naše města a fabriky ??? Aby jste nám potom mohli pomáhat (Hlavně sobě) !!! Když jste měli bombardovat ve 42 Škodovku, tak jste to vysypali do polí !!! No bedejť, Hitler přece ještě Sovětský svaz neporazil, že ???

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 09:08)

A přesto Plzeňáci slaví dny osvobození,tak jak je to? To by asi neslavili, kdyby je neosvobodili nakonec, ano po peripetiách s bombardovaní čtvrti Slovany, to bylo prostě Bohumínksé peklo ve velkém, alel lidskej život na vojně nemá velkou cenu,Bůh se jakoby zatměl, máš viset , uhořet nebo padnout na vojně a také proč?! I Briti a USA přiznali, že nepřesnost v bombardování byla způsobena experimentováním s pervitinem letcům, aby konkurovali Němcům, co to též používali. Např. v Praze pokropili pás od Smíchovského pivovaru a Emauz po synagogu na Vinohradech,která nebyla obnovena a cíl měl být patrně ČKD či co v Libni.

aladin (Čt, 13. 8. 2020 - 17:08)

Jestlipak slaví také Plzeňáci to stané právo, co tam Amíci zavedli ???

Cynik - realista (Čt, 13. 8. 2020 - 00:08)

Já bych řekl, že ty nosíš rudou sukénku.

aladin (Čt, 13. 8. 2020 - 00:08)

Ser si do své sukně a neotravuj !!!

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 23:08)

Evropa nemá ambice vytvořit EUnet nebo nějakou verzi výsostného a chráněného evropského eunetu,který by nebyl napadán různými kyberhrozbami , něco podobného co mají v Indii třeba a hlídají si také co třeba v Indii být nesmí, hanění jejich náboženství hinduismu. Evropa si nehlídá křesťanství a jistou úctu nebo spíš odpor ke lži , protože v kapitalismu jako v USA se přestává lhát, protože je to již profláklé a lže se jinak. EU má tradici, že lží se nedá ničeho dosáhnout, lež vyjde najevo a vše krachne.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 23:08)

To už krachuje v kapitalistických zemích-jejich životní prostředí.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 23:08)

A co se týče toho vraha, tak doufám, že se místo chuťi k lynčování, nejsme ve středověku , lidi zamyslí nad tím, že vrah byl pod vlivem alkoholu a netvrdím, že každý alkoholik je potencionální vrah, ale že česká společnost je natolik promořena alkoholem, že je těch závažných trestných činů v poslední době u alkoholiků velmi mnoho, čím více alkoholiků tím více nebezpečných vrahů s odblokovanou pojistkou mezi nimi, poslední dvojnásobný vrah žen z Rovenska pod Troskami., nebezpečný člověk, který vůbec nebyl podchycen policí a řádil a dokončil druhou vraždu a ještě jako mladistvý bodl nevlastní matku, se divím, že ho vůbec nechali takto páchat trestnou činnost, když dál holdoval alkoholu. Byl podezřelý již po první vraždě a běhal jim na svobodě ještě 10 dní a spáchal úplně stejnou na jiné mladé ženě-matce.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 22:08)

Jsem v šoku, že čeští požárníci nejsou vybaveni pro zásach nad 9té patro a plachta je pouze do cca 8mého patra certifikovaná.Navíc jak sdělil zasahující hasič, tak pokud je zásah v odlehlém rohu od vchodu, tedy nad trávou, tak se tam vůbec nemůžou vysunout plošinu, aby kohokoliv zachránili, prostě to tam nedosáhne, za další nemohou vysunovat plošinu aby najeli na trávu-to je prý nestabilní a nemohou ani odsunout stojící auta, protože by si to prý platili ze svého.Nemohou ani jet výtahem,aby tam byli dřív a se sekerou rozbyli ty dveře než tam po schodech natáhnou hadici.Staré domy navíc nejsou ani chráněny únikovým způsobem přes nějak ty balkóny nebo alespoň žebříkem v bytech, z kterého by mohli sešplhat o bálkón nebo okno níže.Takže vyjma tří silných chlapů a exmanželky vraha, kteří prošli neohroženě s popáleninami a puchýři na balkón skrz ohnivé peklo a přelezli k sousedovi, neměl nikdo nejmenší šanci. Dále ztratili minutu, než jejich požární stanici zavolali z centrálního požárního dispečinku kam přišel telefonát a další minutu jim trvalo než vyjeli, podle mne mají být oblečeni a skočit do toho auta po té klouzací tyči a dispečink měl říci, že oheň měl akcelerátor, že hoří již všechny okna,aby tam jeli rychleji.

aladin (St, 12. 8. 2020 - 20:08)

"CS Mystery
Království Jugoslávie ve druhé světové válce (Bosenská Golgota - 2. část)"...To bylo ve 45 !!! Ale v roce 1999 bombardovali nezákonně ti mírumilovní a tvůrci svobody Američané noční Bělehrad, civilní rychlík a také kolon utečenců z oblasti války !!! Sčukli se prostřednictvím nadace človšk v tísni s teroristyUCK, kterým pomohli ukrást Kosovo a prosadili v OSN nový stát Kosovo a předali ho UCK. Dostali za to od nich uhelné doly ( kůli kterým vznikla První světová válka) a pozemek na vojenskou základnu pro 70 000 vojáků s technikou !!! K ropě se Amíci nedostali a proto se pokusí rozpoutat další válku !!! Ukazujte zvěrstva USFT po světě !!!

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 22:08)

Protože kdo jiný je schopný, silný, dostatečně vyzbrojený a umí použít zbraně než korzár,lapka, kovboj nebo drogový dealer, či majitel bordelu. V USA takto zbohatli ty nyní miliardářské klany, právě na otrocích, na zalaté horečce-chlast-bordelech a pak teprv to dali do nemovitostí a mrakodrapů jako Trump.
Takže ano dealeři kokeše do Evropy z kosova jim v mnohém imponují,Evropě až zas tak ne a Srbsku už vůbec.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 17:08)

To jsou zase bláboly.

Reklama

Přidat komentář