Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 23:08)

To už krachuje v kapitalistických zemích-jejich životní prostředí.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 23:08)

A co se týče toho vraha, tak doufám, že se místo chuťi k lynčování, nejsme ve středověku , lidi zamyslí nad tím, že vrah byl pod vlivem alkoholu a netvrdím, že každý alkoholik je potencionální vrah, ale že česká společnost je natolik promořena alkoholem, že je těch závažných trestných činů v poslední době u alkoholiků velmi mnoho, čím více alkoholiků tím více nebezpečných vrahů s odblokovanou pojistkou mezi nimi, poslední dvojnásobný vrah žen z Rovenska pod Troskami., nebezpečný člověk, který vůbec nebyl podchycen policí a řádil a dokončil druhou vraždu a ještě jako mladistvý bodl nevlastní matku, se divím, že ho vůbec nechali takto páchat trestnou činnost, když dál holdoval alkoholu. Byl podezřelý již po první vraždě a běhal jim na svobodě ještě 10 dní a spáchal úplně stejnou na jiné mladé ženě-matce.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 22:08)

Jsem v šoku, že čeští požárníci nejsou vybaveni pro zásach nad 9té patro a plachta je pouze do cca 8mého patra certifikovaná.Navíc jak sdělil zasahující hasič, tak pokud je zásah v odlehlém rohu od vchodu, tedy nad trávou, tak se tam vůbec nemůžou vysunout plošinu, aby kohokoliv zachránili, prostě to tam nedosáhne, za další nemohou vysunovat plošinu aby najeli na trávu-to je prý nestabilní a nemohou ani odsunout stojící auta, protože by si to prý platili ze svého.Nemohou ani jet výtahem,aby tam byli dřív a se sekerou rozbyli ty dveře než tam po schodech natáhnou hadici.Staré domy navíc nejsou ani chráněny únikovým způsobem přes nějak ty balkóny nebo alespoň žebříkem v bytech, z kterého by mohli sešplhat o bálkón nebo okno níže.Takže vyjma tří silných chlapů a exmanželky vraha, kteří prošli neohroženě s popáleninami a puchýři na balkón skrz ohnivé peklo a přelezli k sousedovi, neměl nikdo nejmenší šanci. Dále ztratili minutu, než jejich požární stanici zavolali z centrálního požárního dispečinku kam přišel telefonát a další minutu jim trvalo než vyjeli, podle mne mají být oblečeni a skočit do toho auta po té klouzací tyči a dispečink měl říci, že oheň měl akcelerátor, že hoří již všechny okna,aby tam jeli rychleji.

aladin (St, 12. 8. 2020 - 20:08)

"CS Mystery
Království Jugoslávie ve druhé světové válce (Bosenská Golgota - 2. část)"...To bylo ve 45 !!! Ale v roce 1999 bombardovali nezákonně ti mírumilovní a tvůrci svobody Američané noční Bělehrad, civilní rychlík a také kolon utečenců z oblasti války !!! Sčukli se prostřednictvím nadace človšk v tísni s teroristyUCK, kterým pomohli ukrást Kosovo a prosadili v OSN nový stát Kosovo a předali ho UCK. Dostali za to od nich uhelné doly ( kůli kterým vznikla První světová válka) a pozemek na vojenskou základnu pro 70 000 vojáků s technikou !!! K ropě se Amíci nedostali a proto se pokusí rozpoutat další válku !!! Ukazujte zvěrstva USFT po světě !!!

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 22:08)

Protože kdo jiný je schopný, silný, dostatečně vyzbrojený a umí použít zbraně než korzár,lapka, kovboj nebo drogový dealer, či majitel bordelu. V USA takto zbohatli ty nyní miliardářské klany, právě na otrocích, na zalaté horečce-chlast-bordelech a pak teprv to dali do nemovitostí a mrakodrapů jako Trump.
Takže ano dealeři kokeše do Evropy z kosova jim v mnohém imponují,Evropě až zas tak ne a Srbsku už vůbec.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 17:08)

To jsou zase bláboly.

12.8. (St, 12. 8. 2020 - 15:08)

Kapitán Vočko říkal,že při studiu deviantologické literatury je nápadné,že zmíňky o sexuálních odchylkách u žen jsou velmi vzácné,jako by sexuální deviace byla právě doménou mužů.I mezi pachateli sexuálních deliktů jsou ženy naprostou výjimkou a pokud jsou pro podobný trestný čin vyšetřovány,je méně pravděpodobné,než v případě mužských pachatelů,že bude také souzena a odsouzeny.Ale pozor zpravidla bývají odsouzena za napomáhání. Můžeme být opět u Černé vdovy.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 20:08)

A to jsi neslyšel o té ženě co přišla do salůnu, poručila si flašku rumu a vystřílela hospodu?

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 22:08)

Klika cvakla, v krčmě dveře letí
a babička vchází do dveří,
'Pintu ginu, lumpové prokletí!'
bezzubou dásní zaláteří.

Vypiju to jen ve stoje,
jdu do volebního boje,
zřím zas město drahý,
jedu volit do Prahy.

Dopila a aby se neřeklo,
putykáře změní v mrtvolu,
za zády má štěchovické peklo
s šlajsnou svatojánských atolů.

12.8. (St, 12. 8. 2020 - 15:08)

Jasně,že zavítám prvně tam. To si nemohu přece nechat ujít.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 09:08)

Lukašenko je starej dinosaur,a postupně by měl za sebe hledat náhradu, aby to nedopadlo jak na Ukrajině a hůř než na Ukrajině a nedostali se tam k moci třeba ano židovské mafie..

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 10:08)

Abych zas nebyl osočován z anti-semitismu, jen mám obavy, že Bělorusko by nebylo zrovna vhodné k tržnímu hospodářství např. Bakalovského ražení, protože by tam asi vznikla vzpoura a šli by toho Bakalu osobně vyexpedovat,češi jsou pivo pijící mezci.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 09:08)

Též mi vadí, když těžká technika jezdí do lesů a plně naložený kamión s kládami to projíždí po lesňačce a tím ji naprosto zhuntuje. Podle mne nejsou lidi, je to zas odvyslé od máko lidí a aby to stihli tak musí takto makat za dva.
Např. v Brdských lesích těží party Ukrajinců, letos už asi od 15 března a zrána za svítání. Kde jsou doby, kdy správný lesák měl každý pařez, každou mýtinu zmáklou a nikdo mu nevytěžil ani o strom víc než bylo třeba a les byl naprosto stejný po desetiletí. Dnes je to čím díl řidší les.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 09:08)

Já jsem příznivcem zalesňování území,není důvod,aby se kácelo a tvořily se proluky a mýtiny, které pak sundý první smršť a sucho a vytěží se.
Máme satelitní snímky, kde všude jsou v lese mýtiny a kde je to třeba zacelit, potom, nepovolovat, žádné přestavby a stavění k lesu, u lesa, v lese. Tam nemusi nikdo bydlet, tam stačí dojet autem nebo pěšmo či na kole třeba hned ráno za svítání a provozovat tam sex, sporty, honitbu, onanii, milování na dece nebo piknik či sex na kole ve dvou.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 09:08)

Obávým, se, že nelze masivně zavlažovat z nádrže, protože má už tak velký odpar a výrazně by to zmenšilo průtok pod přehradní soustavou a zemědělství by bylo tedy na úkor celého poddyjí,což je Národní park vzácné fauny a flóry.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 09:08)

Ono se to dá zjednodušit, že život je na píču.

aladin (St, 12. 8. 2020 - 02:08)

"Prima
Jake a tlusťoch I (3)"...Proč mají všichni Američtí politici rozšklebené držky ???

aladin (St, 12. 8. 2020 - 01:08)

"Nejluxusnější rouška bude stát přes 33 milionů korun"...MAMON, MAMON, MAMON !!! Oni se nezapřou !!!

12.8. (St, 12. 8. 2020 - 14:08)

Vzhůru ke světlým zítřkům.Miluju ten Putinův potutelný úsměv na fotce s vakcínou. Myslí si vyližte mi všichni prdel,mám zbraň ooú.

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 21:08)

Je to opravdu tak, že vakcína je bezpečná a fungující?!

Reklama

Přidat komentář