Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Matka (Pá, 14. 8. 2020 - 14:08)

Tak vydis že tvoje mamka povolila a že ti pleny dávat od pondělí už nebude a teď ti dává jenom jednorázové pleny bez zamykacich kalhotek.? Jak se můj syn minule pocural ale omylem tak jak jsem mu dala pleny pro jistotu kdyby náhodou se pocural tak v tom pokračuje nadále zůstává v plenkách teď akorát ještě haja do 15 hodin a dostal ještě 2 látkové pleny a jednorázové pleny s svrchnimi kalhotky a druhý to má to samé ten kamarád od vedle. Ale nedávám žádné punčocháče a bodyčko apod mají jen trička jak dlouhé pod pás ale i krátké že pleny jsou vydet speji hezky a oba mají i dudlík a kojenecke láhve malinké od značky nuk chtěli znovu používat pleny tak je snimi i tak zachazeno ale večer dostávají kazdej 4 látkové pleny a gumovimi kalhotky od značky akku jsou zavazovane na bocích a nakonec dostanou bodyčko jsice jsem psala že bodyčko nedostávají ale přes den jsou bez nich ale na noc ho musejí dostat aby pleny drželi tam kde mají vydrželi to bez plinecek 14 dní ale koukám že se knim zase vrátili. Včera mi volala kamarádka jak to její syn vzlada bez plenek a já jí musela říci že se můj syn pomocil a musela jsem mu dát pleny a že její syn se také přidal že je také chtěl tak že mají pleny oba jak přes den a noc. A že dělají obě potřeby do plenek.

Návštěvník (Čt, 13. 8. 2020 - 21:08)

Ahoj.
Tak jsem mamku přesvědčil ať mě zkusí na noc uložit jen s plenou bez zamykacích kalhotek, řekla že ted jsem se už dvě noci po sobě nepočůral tak mě od pondělí přestane dávat nejen kalhotky tak i pleny . ale záleží na tom jestli vydržím být přes noc suchý do neděle.
Tak uvidíme, mám naději.

Matka (St, 12. 8. 2020 - 18:08)

Tak můj syn dnes ráno byl mokrý ale úplně ale omluvil se že se mu prý zdálo že je na WC ale nebylo to tak. Ono se to stát může a teď se mne zeptal jestli mu nemůžu dát až si půjde lehnout jestli mu nedám prý pleny a jiné věci dětské. Tak mu dám radši jenom jednorázové pleny a dlouhé tričko a tomu druhému také. Teď se mi akorát ptal jestli mu plenky dám a kamarád se ozval taky že by plenku chtěl také a já řekla kluci dám vám pleny jednorázové a jenom dlouhé tričko já jsem to říkala že když dám pleny jednomu tak ten druhý se ozve také tak jim du dát už plenky. A oni se pak zeptali jestli je pak prebalim do čistých plenek jó prebalim vás kolem 22:00 hodin a ráno se pak domluvíme jestli budou mít pleny suchý či mokrý ale dám jim na výběr podle nich jak budou chtít oni nebudu je nutit do plenek když to tak dlouho vydrželi bez nich.

Marta (Pá, 14. 8. 2020 - 10:08)

Klidně jim ty pleny nechte dál. Když jste je pánové chtěli, tak se pokračuje bez ohledu na situaci dál. Tedy pokud Vám to nějak moc nezasahuje zatím do rozpočtu. Pleny bych dávala jednorázové, když jsou doma tak jen plena a triko. Ať jsou pleny vidět. Dál bych jim zabavila nebo omezila telefony a hry na počítači. Chcete být malé děti, tak budete a hotovo. Malé dítě si taky neurčuje dokdy malé je. Do konce prázdnin bych takto najela. Až bude škola, tak bez plen do školy. Po návratu opět najet na pleny a vše co k tomu patří.

Matka (Út, 11. 8. 2020 - 15:08)

Tak já už klukům nedávám plenky přibližně týden tak se všechny dětské oblečení s plenkami schovalo a starají se sami o sebe tak mám velkou radost a čas na sebe a přítelem včera jsme přijeli z výletu byli jsme sním na velké cestě vzal nás sebou dostal větší auto nákladní tak jsme byli na Slovensku jezdí i do dalších částí země ale nám stačilo Slovensko on už chtěl dřív nás brát ale to kluci používali ještě plenky to by jse mu moc nevyplatilo nejdříve chtěl vzít našeho syna a pak jeho kamaráda ale tyto dva nejde rozdělit kdyby jel jeden tak druhý by chtěl taky tak jsme nakonec jeli celá rodina a celých pět dní byli kluci úplně bez plinecek ale pro jistotu jsem měla balík jednorázovék sebou takže probíhala čistá klasická strava a bylo to fajn takto kdyby jim to vydrželo do konce tohoto měsíce a kamarádce jsem řekla že její syn byl skoro 14 dní bez pleny a ta měla ještě větší radost že její syn už nemusí být v plenkách. Ale já jsem jí odpověďela že to může být na přechodnou dobu pak klidně může začít znovu bude třeba nemocný a může požádat o plenky. Ale jo kluci to zvládají docela dobře ale já věřím když si řekne o plenky jeden tak vznikne řetězová reakce a druhý je bude chtít také? Ale pleny jsou uloženy na svém místě se vším všudy co k tomu patří a či přítel koupil tak to mají tak o šest čísel větší. Ale jak říkám zatím vše ponechám co kdyby náhodou bylo potřeba nikdo nikdy neví.

Z (Út, 11. 8. 2020 - 20:08)

Z

Matka (Út, 11. 8. 2020 - 14:08)

To máš hochu smutný příběh že takto musíš mít pleny. Ale já tvojí mámou kdyby se sourozenci posmivali tak bych je na to upozornila ať se neposmivaji staršímu co musí mít pleny na sobě třikrát bych je upozornila a pak by je dostaly také a věř nebo ne byl bych od nich klid.

Mike (Út, 11. 8. 2020 - 19:08)

Mámě jsem to samozřejmě řekl ona o tom ví ale jen jim nadala. Řekla jim že za to nemůžu že se počuravam a pokakavam přitom na velkou bych si klidně došel ale nemůžu. Nesmím si sám sundat plínky.

Mike (Út, 11. 8. 2020 - 10:08)

Ahoj. Jsme čtyři sourozenci kluci 22.15.13.9. Let.
Mě je 15. A jsem jediný který má problémy s počurávánim. Přes noc jsem se nikdy počurávat nepřestal. Přes den to bylo v pořádku od 3. let až do 9 let od té doby se počuravam i přes den nosím jednorázové plenkové kalhotky na lepitka s prebalovanim mě pomáhá máma. Na WC už vůbec nechodím máma mě nutí do plenek i kakat prý když mám plínky tak to mám udělat do plenek že mě potom přebali. Sourozenci se mě samozřejmě posmivaji. Když někam jedem tak mě máma přebali kdekoli a je jí jedno jestli tam někdo je. V létě když chodíme k rybníku tak se sourozenci koupou v plavkách mě máma vybali z plen a nechá mě nahatyho prý aby mě větrala prdelka. Moc se stydím ale máma mě bere jako malé dítě.

Z (Út, 11. 8. 2020 - 20:08)

Z

Návštěva 2 (Po, 10. 8. 2020 - 16:08)

Je lepší dávat směrem dolů ale také podle toho kolik dáváte plenek a jestli jednorázové pleny a nebo látkové.?

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 15:08)

:-D :-D :-D

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 15:08)

Dobry den chci se zeptat když davate plinku chlapcum tak jim pindoura davaze směrem nahoru nebo dolu?

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 21:08)

dokud je plena suchá a pacient je chodící penis mu díky gravitaci stejně spadne dolů.

Hm (Po, 10. 8. 2020 - 09:08)

Hm

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 21:08)

spím jen v tričku pleně a těch kalhotkách.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 21:08)

Ono to je totiž tak že jsem si je ze začátku opravdu sundával , protože nejsem malé mimino ale párkrát to prostě nevyšlo, tak mi je mamka pořídila ale když jí teď po dvou týdnech řekl že slibuji že si plenky nesundám řekla že když až mi je musela pořídit tak je budu nosit, a že mi už nevěří. mám pleny jen na noc a to papírové.

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 23:08)

zkus mamince navrhnout že ať ti nedá na noc PVC plenu a že pokud porušíš to že si ji sundáš že budeš klečet, u dcery to fungovalo , dvě noci po sobě si počůrala postel a tak ráno 30min klečela v koutě čelem ke zdi jen v plence a pak ji měla celí den na sobě společně s bodyčkem aby plena držela tam kde má při tom celedenním pohybu. Pak si večer sundat plenu nedovolila.

Z (Út, 11. 8. 2020 - 20:08)

Z

Návštěva 2 (Ne, 9. 8. 2020 - 13:08)

Tak řekni že nechceš kalhotky na zámek ale klasické svrchní kalhotky bez zámku ale nesmíš si pleny sundat sám já mám taky pleny jako přes den tak i noc a vůbec si je nesundavam sám podle toho jaký jsou já nosím i vložné pleny i teď v tom vedru ale to je pořádný vedro v té plene nevím jestli je plena mokrá a nebo mokrá od potu ono mít inkontinenci není žádný med hlavně když jsou vedra. Ale zato večer mám klasické látkové pleny asi tak 4 a do rána jsem vždy durch mokrý ale svrchní kalhotky nic nepropusti občas si musím vzít i silonove punčocháče.

Reklama

Přidat komentář