Reklama

Syn a masturbace

Lucie (Pá, 23. 7. 2021 - 07:07)

Onanie u kluků je normální,ale je potřeba ho hlavně poučit,že není jen inanie. Na všechny otázky odpoví a poradí v: [email protected]

Danča (Ne, 9. 8. 2020 - 04:08)

Mám syna, nedávno mu bylo 13 a stejně, jak tady píše Erika, je tak vyspělej co se týče sebeuspokojování, že mě to až udivuje. Když může, tak si s ním hraje snad pořád, zkoumá ho, řekla bych, že už poznal sexuální dráždění, no zajímá ho jenom to, co ma mezi nohama. Mám možnost jej semtam sledovat a na ten věk už zná snad všechno.

Lucie (Út, 11. 8. 2020 - 04:08)

Onanie u kluků je normální,ale je potřeba ho hlavně poučit,že není jen inanie. Na všechny otázky odpoví a poradí v: [email protected]

Z (Út, 11. 8. 2020 - 21:08)

Z

Karel Pha (Čt, 6. 8. 2020 - 09:08)

Vypouštěcí metodu používáme každé ráno když je škola. Je to rychlejší a účinnější než kdyby kluci masturbovali.

Erika (St, 5. 8. 2020 - 23:08)

Synovi je teď 14 a dělá si to od svých deseti. Vcelku mám přehled o všem a skoro přesně vím, jak často onanuje. Začal tak dvakrát denně ale brzy to bylo tři až čtyřikrát. Na tomto počtu to zůstalo dodnes. Ráno a večer v posteli to je ten základ, o víkendu i 2krát ráno. Teď má v hlavě jenom ten sex.

Z (Čt, 6. 8. 2020 - 09:08)

Z

Návštěvník (St, 5. 8. 2020 - 23:08)

A vzrušuje tě sledování této synovi aktivity ?

Erika (Čt, 6. 8. 2020 - 09:08)

Jsme se synem sami už nějakou dobu. Manžel nepřežil mediálně známé železniční neštěstí. Já tam dělala stevardku, naštěstí na jiné směně. Není lehké zůstat sám a poté i bez sexu. Syn právě přicházel do období puberty, se vším, co k tomu patří. Jak píšete, vzrušovalo mě jeho sebeuspokojování, opět jsem se dostala ke spermiím. Syn o ničem samozřejmě neví. Zatím nikoho nehledám i když nápadníků by bylo. Takto mi to však vyhovuje nejlépe.

Petr (Pá, 7. 8. 2020 - 05:08)

Vidíš syna při jeho honění? Mluvis s ním o tom?

Erika (Pá, 7. 8. 2020 - 17:08)

Viděla jsem ho jenom tak jednou, když s tím začínal. Jinak teď když vstoupím do jeho pokojíčku, tak mnohdy poznám, že má ruce mezi nohama, prostě má jen ten jeden jediný zájem. O onanii s ním nemluvím. Je to pro mě tabu a syn už tak jak tak všechno zná. Je tady v tomto vyspělý až až.

Abe (So, 8. 8. 2020 - 00:08)

O tom to je. Všichni masturbujeme, ale stydíme si to vzájemně přiznat. Je to lež na lež. Osvobodit se od těchto předsudků je ta pravá rozkoš. Po letech mi matka přiznala, že onanovat přede mnou, byl největší orgasmus, který zažila. A to si vybírala milence s těmi největšími klacky.

Martin (So, 8. 8. 2020 - 02:08)

Nevím proč ale myslím si že čistě masturbace jako taková pred ní, by jí nevadila, spíš se bojí výčitek svědomí z morálního hlediska, těžko rict

Abe (So, 8. 8. 2020 - 22:08)

Martine , když jí doktor seřval za to, že mám kvůli ní přirostlou předkožku, tak to jinak dopadnout nemohlo, já se vlastně musel honit za trest. V tvém případě připadá v úvahu přistižení. Svlékni se, porno to podpoří a na tvé straně je i určitá "nepříčetnost" v případě sexuálního vzrušení. Prostě zařiď aby tě přistihla in flagranti a uvidíš jak na to bude reagovat. Výčitky stranou ona dobře ví jakým vývojem procházíš. Máma ti odpustí cokoli a především toto.

Martin (So, 8. 8. 2020 - 01:08)

Chtěl bych to taky zažít, asi je pak s matkou ten vztah o něčem jiném

X (St, 5. 8. 2020 - 10:08)

Synovi je dvacet pět let a i když má různé přítelkyně se kterými má sex tak pořád občas onanuje s mojím spodním prádlem. Začal to dělat v jeho čtrnácti letech, tenkrát jsem to dovedla pochopit ale dnes v jeho věku mi to přijde divné a znepokojuje mě to. Jinak je to normální hodný kluk který se dokáže o sebe postarat, pracuje, má své koníčky, kamarády, cestuje, holky o něho mají zájem a měl i několik vážnějších známostí. Nevím proč to stále dělá ještě v jeho věku, jestli ho vzrušuje dámské spodní prádlo nebo ho vzrušuje myšlenka na sex se mnou ale dělá to tak že si toho nemohu nevšimnout. Nechci s ním o tom mluvit a ani mu nic říkat, mám strach z toho že by to mohlo narušit náš dosavadní dobrý vztah a bojím se toho kdybych se třeba o něho dozvěděla že se mnou chce mít sex, to bych teda asi nedala a raději budu doufat že ho to jednou přejde samo.

Abe (Čt, 6. 8. 2020 - 23:08)

Od malička, i v pokročilé dospělosti, jsem před matkou beze studu masturboval. Sama to vyžadovala, protože jí to vzrušovalo a dost často jsme masturbovali společně. Dnes už není, ale já se honím stále. Myslím, že je to zcela přirozené a zdraví prospěšné. Takže se laskavě nepohoršuj.

Maty (St, 5. 8. 2020 - 21:08)

Tys ho pristihla?

Jygjuf (Út, 4. 8. 2020 - 08:08)

Ano, potřebujete ze synů vychovsat zakřiknuté, vyděšené, nesvéprávné jedince. Dobře vám tak. Přečtěte si něco o biologii člověka, vývoje pohl. orgánů u mužů/ kluků. Je to jiné než u žen..

Andrea (Út, 4. 8. 2020 - 08:08)

O víkendu u nás spal syna kamarád a dcera je přistihla při hraní s pindíkem. Má pokojík vedle a hned za mnou přiběhla. Tak jsem tam vlítla a oba nazí na posteli, pindíky v pozoru. Bylo to poprvní co jsem tak syna přistihla přímo v akci. Hned jsem to začala řešit, nerada bych, aby si to začal honit a stal se na tom závislý. Syna kamarád mě prosil, abych to neříkala jeho mamce, věřte měla jsem sto chutí jí to říct, prý to má doma přísně zakázané a že by musel k paní doktorce na operaci.

Reklama

Přidat komentář