Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Po, 10. 8. 2020 - 09:08)

se věnuje své zálibě spaní.

bianka (Po, 10. 8. 2020 - 06:08)

Uf, asi se dám na modlení. Díky Bohu za mé zdraví. Mrzí mě, že tahle diskuse kvůli mě upadá. ... Ale asi jsem už závislák na téhle diskusi, a musím tady občas kouknout. Milu, jak je s tebou?

K. (Čt, 13. 8. 2020 - 22:08)

Nepíší ani kvůli tobě, ani kvůli Čumilovi. Jen kvůli Yossarian. Řádí všude, nic si z toho nedělej.

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 07:08)

Odešli kvůli Čumilům ne kvůli tobě.

Fernando (Ne, 9. 8. 2020 - 23:08)

Anonyme ve 14.27, jak jsi zjistil, že tady Milunu nikdo nečte? Pak jseš teda první a vyhráváš klíčenku :o)

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 17:08)

Miluno,taky do školy budou potřebovat spoustu věcí, kdo jim je bude kupovat.Škola hodně stojí a jestli Zdenka půjde dál, bude muset být hodně finančně podporována.Rodiče je pořád ty tvé děti nebudou živit.Jsi na řadě ty.Máš našetřeno?

Miluno (Ne, 9. 8. 2020 - 17:08)

dám krk na to, že děti budou studovat max. půl roku a pak to vzdají nebo budou muset vzdát. Ty jim v žádném případě nevytvoříš prostředí a klid vhodné ke studiu. Můžeme je jen politovat.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 14:08)

Tébe zas chytla mánie kombinovaná s histerií? Nevadí ti, že tady otravuješ lidi a nikdo tě nečte?

bianka (Ne, 9. 8. 2020 - 11:08)

Miluno, ohledně dětí. Ty jsou ve většině odolní, málokdy se píše, že dítě onemocnělo. Ale děti jsou roznašeči. Taky nesouhlasím s mnoha věcmi, které ministr školství chce nařídit. Tohle u dětí prostě ve škole nejde. Lituji učitelé. Ti hygienu a rozšiřování u dětí neuhlídají. Co to byl za výrok, že když bude ve třídě nakažený žák, půjde do karantény jen jeho soused z lavice, nechápu. Taky nechápu tebe, když píšeš, že děti nebudou moct být kvůli karanténě u tvých rodičů. Přece chodí ven, mezi kamarády, jsou s rodinou, jak jsi psala. Tohle všechno nesváděj nějak na školu. Chytit vira můžou i teď. Jen ještě jednou opakuji, že děti jsou odolnější. Jinak se smiř se situaci, vir tady bude dlouho a zalézt někam nemá cenu a když máš, jak vidím ten tvůj problém, zajdi si k psychiatrovi, dá ti na to jiné, lepší prášky. A radím ti zajdi co nejdříve. Když cítíš, že to nevydržíš. Jinak máme navařeno a odpoledne jedeme na výlet. A co jsi vařila?

Miluna (Ne, 9. 8. 2020 - 13:08)

Taky nesouhlasim s tim že když bude ve třídě nakaženej že pujde do karanteny jen jeho soused z lavice.Jak si to představujou? Ve škole nejde a neuhlídá se nic.Měli by se na školu ještě vykašlat nebo ať se učí povinně z domova.Škola bude pro to svinstvo uplný semeniště viru.A já se viru bojim u kluka jak je míšenec,tak aby tim neměl komplikace.A k rodičum bych to sama nechtěla,aby přijeli ze školy a byli u nich pro mě je to zbytečnej nesmyslnej risk ale prostě tim už to všechno bude v prdeli že už tam kvuli tomu nebudou moct.No co ti budu říkat,se mi chce furt brečet a tak z tý bezmoci.Sestřenka co to svinstvo teď má,tak psala že má teploty 38°C,kašel a hrozně jí bolí hlava a záda až brečela prý bolestí.Mě psychiatr Bianko nepomůže,mě pomůže kdyby se to svinstvo vytratilo a byl život jako dřív.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 14:08)

Už máš určitě zařízený pokoj pro děti studenty. Dva psací stoly s lampičkama, vedle knihovny na papírové knihy, aspoň jedna tiskárna, psací a rýsovací potřeby, sportovní, lyžařskou výbavu na povinný lyžařský výcvik a spousta jiného.

Miluna (Ne, 9. 8. 2020 - 14:08)

Tak všechno tohle tu maji mimo lyžařský výbavy.Ale situaci to nezmění.Ať s tim někdo něco udělá a školy ještě radši neotevřou.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 14:08)

Starej se o to, co můžeš ovlivnit. O děti. O práci. O domácnost. Aspoň chvíli. Zajímavé by bylo vidět ty dva pracovní stoly na Lidé.cz. Můžeš?

Luboš (Ne, 9. 8. 2020 - 15:08)

Co? Ty chceš aby fotila byt na profil?

Miluno, (Ne, 9. 8. 2020 - 13:08)

ty jsi jak kafemlejnek, furt meleš dokola a k ničemu to nevede

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 00:08)

No a taky nezapomeňte, že Miluna má jako zálibu spaní. Takže může těžko chodit do práce, už vám to tady mockrát vysvětlovala, že jí stačí drobečky od stolu, wifina a rivotril.

Návštěvník (Ne, 9. 8. 2020 - 00:08)

Pokud vím, Zdena je chytrá dívka. Na to aby ráno vstali, klidně dohlédne. Není jediný důvod, proč by Miluna nemohla jít do práce. A člověk unavený z práce usne jako pařez klidně na koncertu ACDC.

? (So, 8. 8. 2020 - 23:08)

Co myslíte co jí tam ukrajinec doma dělá?

Návštěvník (So, 8. 8. 2020 - 23:08)

Nic, co by jí dělal. Ani jeden nepracujou, tak s enudí. A Miluna má hlavně strach, že s ejí rodiče nebudou starat o děti. Oni jí takhle vždycky vyhrožujou, snaží se jí najít někoho s kým by žila, aby měli pokoj. Kdysi takhle uplatili Jirku, aby s ní byl a tehdy se dokonce odstěhovali do města, kam se Miluna odstěhovala s Jirkou. To samé bylo s Denisem, taky tlačili na to, aby tam děti víc nebyli. Miluna se o děti samozřejmě nikdy nevydržela starat dýl než týden, teda starat, prostě je mít v bytě, kde se stejně ona zdržuje jen když tam nikdo není, jinak se poflakuje venku. No a ona se teď bojí, že je tam bude mít. Taky možná hraje roli, že Miluna stejně není jejich dcera a mají všechno plné zuby. Její tuposti, lenosti a sobectví.

.. (So, 8. 8. 2020 - 23:08)

Ale rodiče tam mít děti nebudou moct protože kvůli Koroně.Tak budou jezdit denně od Miluny a Miluna tím nemůže nikam zmiznout.A do práce z bytu nechce jít kvůli Sergejovi když se při něm nevyspí,takhle to tady vysvětlovala.Já myslim že je na ní zase zlej tak proto je jí poslední dobou takhle.

Reklama

Přidat komentář