Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (So, 8. 8. 2020 - 17:08)

Miluna je bílá cikánka. Nemá lednici a nevaří ani na dva dny. Když dělá ty její tousty, tak jde do obchodu a koupí věci na tousty.

Miluna (So, 8. 8. 2020 - 16:08)

A kdo mi zaručí že vstanou a nezaspí a že jejich dojíždění bude v pohodě? Ještě bych tohle mohla udělat tak za pár měsíců,třeba kolem listopadu a ledna.Prostě až se zžijou s novou školou a s dojížděnim.Ted si to nelajznu vypadnout a nechat je když u babičky už nebudou.Kdyby mohli být u babi tak jdu do toho jak píšeš a vypadla bych protože mě to tady s nim zabíjí ale už od ní chodit do školy nebudou:'(

Návštěvník (So, 8. 8. 2020 - 16:08)

Proč bys nemohla jít do práce, děti jsou už velké, aby si ohřály samy jídlo a oblékly se. Jak dohlídnout, když sedíš pořád v garáži. Nemáš malé děti, ale budoucí studenty.!

Miluna (So, 8. 8. 2020 - 16:08)

Jenže já myslim práci abych z toho tady vypadla aspoň na několik dní.Nevim jestli je takhle můžu nechat.Ja nechci chodit do práce a pak se vracet do bytu kde se ani kvuli chlapovi nevyspim protože straší dlouho do noci.Musela bych odjet dělat a mít tam rovnou ubytovnu.

Miluna (So, 8. 8. 2020 - 16:08)

Já už nevim co mam dělat.Sem v garáži a nebaví mi nic,ani tady už mi to nebaví.Radeček nějak nepíše abych teda věděla jestli ho mam čekat.Doma se dusim,lezem si tam na nervy už prostě.Já už fakt nevim jak to vydržim.Už několikrat sem psala že se kvuli dětem nemůžu sebrat a jet makat a na ubytovnu protože budu muset na ně dohlídnout.U babi už kvuli Koroně nebudou moct byt tak to všechno budu mít jen horší.Cítim se v pasti prostě!! Ke to nechutný všechno!!! Korony se bojim leda tak kvuli dětem a kvuli sobě z důvodů aby mi to nezmrzačilo.Ja se jen trápim denně,už jakou dobu?? Kdyby on už odtah někam do prdele,už sem na něj alergická.

hah (So, 8. 8. 2020 - 15:08)

Vy jste fakt jak blbý furt dokola, Milna nikdy žádný svoje děti neživila a nebude ani teď. Takovýho Milánka neviděla rok, naposledy ji Stefan vyhodil když kluka děsila jak chodí kilometry po místnosti a nechává po sobě v posteli zakrvácené ubrousky.

di (So, 8. 8. 2020 - 15:08)

Jenže až děti dostudují nebudou mít hned dost peněz na bydlení a další
věci. Tak je přece nevyhodíš na ulici. Miluno ty by jsi potřebovala najít
nějakého milionáře a měla by jsi klid, tak se snaž :-)

bianka (So, 8. 8. 2020 - 15:08)

Milu, ale přiznej si, že se o ně skoro vůbec nestaráš. Uvaříš tousty a zalezeš do garáže. Děti k tobě chodí málo, nedávno jsi se bála, jak zase dojdou a budou u tebe i se Sergejem. Víš, ty nezvládáš sama sebe, natož děti. Neumíš se o sebe postarat, děti díky tvým rodičům snad budou umět. Pořád se odvoláváš na děti. Co děláte, když jste spolu?
Můžeš napsat?
Šatí je tví rodiče a z velké části živí, budou potřebovat peníze na školu, ale ty nemáš zájem zaměstnání hledat. Protože tvůj koníček je spaní. No to jako sorry.

di (So, 8. 8. 2020 - 14:08)

Miluno ty to tvoje plány jsou na baterky, zkus se zamyslet a vymyslet něco rozumného. Co plánuješ co bude za čtyři roky musíš jednat hned. Ale asi nic změnit nechceš.

Miluna (So, 8. 8. 2020 - 15:08)

Jak sem psala hned s tim nic neudělam protože děti.Potřebuju aby byli plnoletý a postarali se už sami o sebe.Protože pak se budu už starat jen taky sama o sebe a to mam větší šanci zvládnout.

Anonym (So, 8. 8. 2020 - 14:08)

No a kdo tě bude živit ty Káčo líná

Miluna (So, 8. 8. 2020 - 14:08)

Tak nevim proč mi píšeš káča líná ale mam plán a zkusim to ještě časem se živit sama.Když se chytnu tak se pak postupně odstěhuju abych měla kam a rozejdu se s nim a když se nechytnu a nepujde mi to tak se zabiju jak je muj druhej plán.protože co jinak.

Návštěvník (So, 8. 8. 2020 - 15:08)

Zdena bude muset studovat ješte 10 let. Aby byla lékařkou. Jak to chceš finančně zvládnout? Tak málo si ceníš svýho života, ale z Covidu jsi podělaná. Já ti ten tvůj strach ani nevěřím. Spíš máš důvod naříkat a nejít di práce. Když si sebe tak málo vážíš, prodávej se. A budeš mít peněz dost.

Tak, (So, 8. 8. 2020 - 16:08)

to by Miluna ráda, šukačka za prachy. Ale nemá zákazníky, ti poslední dva co byli ochotni platit jí dali bonbonieru a to už je tak rok.

Miluna (So, 8. 8. 2020 - 16:08)

No neřekla bych.Chlapi se mi některý hnusí když by přitahli nějaký prasáci hnusný tak tohle na sebe pustit to teda jako smysl nevidim.

Miluna (So, 8. 8. 2020 - 14:08)

Radek je moje jediný odreagování co můžu mít a jestli i on chce tak nevim proč bych se nesetkala.Doma to nedávam a pořád čekam až uběhnou ty čtyry roky.Chci se Sergeje nějak zbavit už ho nechci.

bianka (So, 8. 8. 2020 - 12:08)

Miluna se vždy řídila a řídí podle sebe. Většinou špatně. To ví všichni. Udělá to co chce a špatně. Kdy dala na něčí rady?

Anonym (So, 8. 8. 2020 - 10:08)

Miluno ty jsi to zase nepochopila,Radek z tebe bude zase ve srackach, vždyť ty každého zničíš

Miluna (So, 8. 8. 2020 - 12:08)

Já doufam že nebude,musíme to brát tak jak to je.Jestli se chce sejít tak prostě musíme to tak brát jako neutrální setkání.

škoda, (So, 8. 8. 2020 - 09:08)

že už nepíšou povídkáři. Mohli zpracovat setkání Radek, Jituna a covid.

Reklama

Přidat komentář