Reklama

Napouštění močového měchýře vodou

Viky (Pá, 3. 6. 2022 - 07:06)

to teda, fakt nedoporučuju, u nás byl pan, kterému nešel následne obsah z šourku vypustit, a při odstraňováni te kapaliny mu teda nakonec ten pytel praskl až ke konečniku, tak bacha, dobra rada.

Steve (Pá, 30. 10. 2020 - 17:10)

Tak se na to radši vyserte ... fakt blázni.

Michal (St, 5. 8. 2020 - 12:08)

No s tou sprchou bych byl opatrny, tam infekce hrozi, na Olinu bych si dal pozor, myslim ze to dela proto ze nenavidi chlapy : ) a nechat si jen tak rozdrtit varlate... jinak pytel si taky moc rad napoustim, ale mordovat varlata bych si nenechal, chudak ten jeji pritel co mu az prasklo varle....

Jirka (St, 5. 8. 2020 - 21:08)

Michale, díky za rady. Viš už co a jak tak je fajn se zeptat. Prosím Tě jakou používáš desinfekci?

Michal (Út, 11. 8. 2020 - 14:08)

Ahoj, ja osobne kupuju sady pro cevkovani v nich vsechno je, akorat dokoupis cevku, nevim zda ti radim dobre, jen rikam jak to delam ja, obecne rady nemam

boban (St, 28. 10. 2020 - 17:10)

Michle koupil jsem na jaře nafukovací dilatátor do moč.roury a po pul roce poctivého roztahovámí mě přítelkyně pomalu zasunuje malíček----prostě nádhera moc jsem tomu nevěřil ale jde to

Michal (Út, 4. 8. 2020 - 11:08)

Ahoj Jirko, no nevim zda sem ten kdo muze radit, ale ja to delam takhle loupim si cevky v lekarne, silikonove zacinal sem s nejtensimi, lulina i cevku si porade zdesinfikuju, do lulina si natlacim gel a pak opatrne zavadim, a hlidam at mi cevka neutece do otvoru pro vytok spermatu, az zacitim cevku v mechyri napoustim a vypoustim destilku, urcite je tam riziko zanetu, nebo ze se voda dostane az doledvin, nevim jak kdo na tom je ale ja si napoustim i 1,8 litru, ale to musis zkusit sam co tvuj mechyr vydrzi, v tom ti opravdu nemuzu poradit pak mi na tahle plny mechyr partnerka tlaci nebo i seda, a je jasne ze u toho ucuravam, takle to mam ja, ale nevim co je bezpecne a co ne, proto bych ti netad spatne poradil, rizika tam jsou, ale neumim se proste toho vzdat a ted uz se to moc libi i partnerce...

Jirka (Út, 4. 8. 2020 - 23:08)

Ahoj Michale. Taky na tom dost ujíždím. Zprvu jsem si párkrát napustil do měchýře vlažnou vodu sprchou. Při troše cviku to jde. Teď jsem si koupil cévky, gely, atd.. Různé průměry, tak uvidím jak to půjde. Pro napouštění jsem dosud používal irigátor. Má ventilek. Gumku, kterou jsem zasouval dovnitř má průměr asi 8mm, ale nezasunoval jsem ji celou. Vodu jsem použil převařenou. Taky to šlo. Napouštěl jsem tak 0,5 litru příjemně vlažné, vychladlé vody. Nikdy jsem z toho nic neměl.

Tady čtu:
Scientists at University of Southampton have shown in the lab that diluted honey stops some common bacteria from forming sticky, hard-to-remove layers on surfaces such as plastic. In theory, a honey solution might be useful for flushing urinary catheters to keep them clean while they remain in the bladder.

https://www.bbc.com/news/health-37471076

Med je antiseptický. Znamená to, že je protizánětlivý. Rozmíchaný med v destilce nejen, že by v měchýři neměl vadit, ale měl by mít i léčivé účinky.

Veronika (Ne, 2. 8. 2020 - 07:08)

Jirko ja bych si to na tvem miste jeste rozmyslela zda to stoji za to riziko, a urcite bych neriskovala jako treba Michal, kteri si necha do plneho mechyre i boxovat a takove veci. Jeste si vse v klidu promysli...

Jirka (Pá, 31. 7. 2020 - 14:07)

Ahoj. Zkoušel jsem med a bylo to bez problémů. Ale jen 20ml. Víno mě taky napadlo, ale neměl jsem odvahu. Med je antiseptický, tam bych riziko neviděl. Můžete mi poradit jaké používáte cévky, kde je kupujetete a jak je zavádíte?

boban (St, 28. 10. 2020 - 17:10)

Jirko zkusil jsem víno 20ml ale ředil ho 40ml fízáku dost dobrý jen jsem lehce ovíněn

Michal (Pá, 24. 7. 2020 - 12:07)

Tak o prasknuti mechyre bych Veroniko nemel obavy, mocovy mechyr je opravdu velmi elasticky, muj rekord je 1860 ml roztoku v mechyri s tim ze mi do nej partnerka jeste boxovala, bylo to uzasne a nic neprasklo naopak krasne to pruzilo uhybalo a ucuravalo s kazdym boxnutim : ) s tou infekci mas pravdu je to opravdu riziko, ale kdyz je vse sterilni nemusis mit obavu, napoustim si nechyr i pytel pravidelne a kdyz clovek dna na cistotu je vse super.

Michal (Čt, 11. 6. 2020 - 06:06)

To ne Milane, kokot nejsi : ) jen si spatne odhadl situaci. S tim, ze neporucis libidu te naprosto chapu mam to same. Ja pouzivam jen cevky a fyzak a vse je ted v poradku a to si mocak i pytel napoustim obden a naplno.

Boban (St, 28. 10. 2020 - 17:10)

Michale prosím prosím kolik sis toho už napustil za ta léta

Michal (Pá, 30. 10. 2020 - 11:10)

Tak muj rekord je neco pres 1800 ml, ale fakt bych to nedoporucoval nikomu, mechyr se hoodne oslabil, nejaky cas potom sem se i pocuraval, a mechyr me jeste dlouho bolel, ani nemyslim ze sem tak zkuseny ze bych nejak extra nekomu mohl radit.

Steve (Pá, 5. 6. 2020 - 21:06)

To jo ... jsi vůbec kokot dělat takovýto voloviny! Jsi blázen ... víš to?

Milan (So, 6. 6. 2020 - 00:06)

To teda jsem. Libidu jsem nikdy nedokazal porucit, a zvlast pokud slo o urino hratky vseho druhu. Snad se to přeléčí a bude z toho jen ponauceni.

Michal (Čt, 6. 2. 2020 - 12:02)

Verco nechat si rozdrtit varlata opravdu nepotrebuju, nemocnym se fakt nesmeju, jen si rad nalejvam pytel fyzakem to je vse, pocit ze uz to tvuj pytel nevydrzi a kazdou chvili praskne je uzasny , ale je to jen pocit, pytel chlapum opravdu prasknout nemuze, jedna se o zcela neskodnou zabavu, tak proc ji tolik kritizovat, mozna jen zavidis, ze nemas mezi nohama taky pytel a nemuzes si to uzivat jako my kluci : )

mr.dalby (Pá, 14. 2. 2020 - 16:02)

I zeny si mohou napustit fyzakem labia nebo "kapuci". ;) Jenom je to potreba udelat sterilne, a podobne jako u muzu si misto vpichu prosvitit aby nenapichly nejakou zilku, pak i ony mohou poznat jake to je mit "pytel" mezi nohama. (vakuova pumpa je samozrejme mnohem pohodlnejsi, ale vysledek je trochu slabsi)

Michal (Čt, 2. 4. 2020 - 10:04)

No tak holky, uz nam nemusite zavidet, taky si muzete poradne napustit pitku fyzakem a hned zistite jak je to fajn : ) a pokud ne tak si muzete napoustet vodou mocak kolik chcete ten mate dokonce stejny jak my takze.... napoustim oboji a muzu doporucit : ) ja si uzil i cekani na sono u doktora, kde musel byt plny mocak a meli poradne zpozdeni : ) ostatni lidi se rozcilovali klepali dokola na sestru jjen ja si to uzival, jo i plny mechyr si musi clovek umet uzit

Reklama

Přidat komentář