Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

bianka (Út, 4. 8. 2020 - 19:08)

Osobně bych se nedala očkovat, budou to takové pokusné séra. A nesednou každému, můžou třeba ublížit.

Mia 22 (Út, 4. 8. 2020 - 19:08)

Taky bych se nenechala očkovat, ani proti chřipce se nenechávám očkovat. Já tu chemii nějak nemám ráda.

co kecáš? (Út, 4. 8. 2020 - 18:08)

Kovid se zde zjevil letos a ty nepracuješ spoustu roků. Pořád nějaké výmluvy, jsi líná jako veš.

Ne. (Út, 4. 8. 2020 - 14:08)

Miluno, "dědictví po babičce" jak tomu říkáš, jste už dávno prožrali. Co tam máš dál? Spánek jako záliba, jsi fakt tak blbá?

Miluna (Út, 4. 8. 2020 - 14:08)

Neprožrali.Už sem tenkrat psala že to zajištění je tak do zimy tim,nebo nejdéle do jara.Jo až to prožerem tak to bude rozhodující a pak se to rozhodne bych řekla.Ale jestli nás nezmrzačí Korona.

bianka (Út, 4. 8. 2020 - 15:08)

Pak se to rozhodne? Snad rozhodnete. Jak ale peníze dojdou, bude možná už pozdě rozhodovat.

Anonym (Út, 4. 8. 2020 - 14:08)

Prosím tě,tak proč tenkrát chodil do práce, Miluno snad nejseš tak blbá,že mu to věříš,se budeš divit až k vám vlítnou policajti a budou u toho děti,ty seš fakt hrozně hloupá

bianka (Út, 4. 8. 2020 - 14:08)

Milu a víš co je povinnost?
Můžeš to definovat? Protože to je taky součást života a moc důležitá.

Miluna (Út, 4. 8. 2020 - 14:08)

Tak prachy má po babičce už sem psala,který mu dal táta a za auto mu dal 2000 ale to nestojí za řeč.A nic sem si nevšimla že by něco bral.A to na podzim bylo něco jinýho,měl problemy s jednim chlapem a poprali se a prostě pak nějaký problemy z toho.Je mi jasný že mi možná všechno neříká ale ty prachy vim že má takhle fakt od rodiny.A jo já mam spánek opravdu jako zálibu,proč se tomu tak divíš? Vždyť je to velká součást života a někoho to prostě baví.

Návštěvník (Út, 4. 8. 2020 - 14:08)

Miluno, už loni na podzim vás honili, vzpomeň si na to.

Anonym (Út, 4. 8. 2020 - 14:08)

Miluno,co dělají jeho rodiče,fakt tomu věříš že má prachy u Ukrajiny,to jsou drogy, sám je bere, tohle špatně zkonci to snad víš

Miluna (Út, 4. 8. 2020 - 12:08)

Kdybych chodila k tomuhle blázinci ještě do práce co teď doma mam tak se z toho poseru.Vrátit se urvaná domu a doma rozlítanej chlap,chvíli nezavře hubu má bohužel teď zase tohle období že nezavře hubu.Byt mam přeplněnej krabicema jak sem teď něco pořád kupuje.Spí málo takže dlouho do noci straší a od rána opět otravuje,takže jako nevim jak bych se na práci vyspala.Kdybych šla na ubytovnu tak zase tu nechci nechat děti.Ale jestli tu nebudu mít sledující která se mi zalíbila tak se radši budu svěřovat novej holce kterou sem si našla na internetu a má taky ukrajince ale ten ji bohužel i občas natáhne i když prý ten její je vzdělanější a psala že je ráda že si píšem že se na to tak necítí sama.Poznala sem jí včera,zrovna k svátku.Tak uvidim jestli mi to s ní bude pomáhat.

No, (Út, 4. 8. 2020 - 12:08)

ono lidi, kteří přes den nepracují, nesportují, neunaví se, tak v noci nespí, protože to organizmus nepotřebuje. Ale to se ti těžko vysvětluje. Vy radši nakupujete, podivně přicházíte k penězům a doklapne vám to až budete na dně. Co pořád kupujete v krabicích?

Miluna (Út, 4. 8. 2020 - 13:08)

Mě se chce obvykle spát kolem 1h a pak potřebuju nejčastěji 7-8h spánku.Hlavně když sem nervově unavená tak určitě těch 8 a možná i víc.Já sem právě spíš spáč i když nepracuju tak spaní je moje záliba.A on má období jako teď kdy mu stačí 4h spánku,takže to bez práce funguje hlavně na něj.Peníze má pořád ty od táty a příbuznej mu dal za pomoc na autě.Já bych nekupovala nic,já nic nepotřebuju,to dělá všechno on.Objednává si zboží z eshopů,co ho prostě napadne tak objedná,takže se u nás kurýři netrhnou.A sežral mi všechny Rivotrily.

Návštěvník (Út, 4. 8. 2020 - 14:08)

Jak bohatej ukrajinec šel do České republiky rozházet dědictví. Tak této pohádce snad nikdo nevěří. Miluško, vzpamatuj se. Za co mu odebrali řidičák? Vždyť bez něj může být i rok. Dostala ses z větších průserů, dostaneš se i z tohohle. ALE je nutný jít pracovat. Do dvou měsíců budeš mít na kauci na menší byt, kam se s dětmi odstěhuješ. Zbav se toho psychopata. Ať se ti to líbí nebo ne, práce je východisko z tvé situace. Ten tvůj magor už pracovat nepůjde a ty se z toho zblázníš.

Miluna (Út, 4. 8. 2020 - 14:08)

Sebrali mu že nadýchal.Ale to nejde se odstěhovat.To neni jednoduchý teď potom co už tu mam věcí,všechny občanky na tenhle byt.Nejde se jentak sebrat sama a jít a ještě přednim když je doma.Začal by mi dělat peklo když nemam už oporu v nikom jinym.Třeba to někdy udělam ale teď ještě neni ta správná chvíle.Já se prostě snažim to nějak vydržet a říkam si že teď má takový období a pak se zase "snad" zklidní.Nevim co by tu dělal třeba rok bez práce.Teprve se dozví jak mu to dopadne.

Návštěvník (Út, 4. 8. 2020 - 17:08)

Miluš, kolik nadýchal? Vždyť i za 0,3 promile odebírají na půl roku až rok. A i 25 tisíc pokuty. Nad jednu promili je to trestný čin.

Návštěvník (Út, 4. 8. 2020 - 14:08)

Miluno, ty jsi blb, spánek jako záliba, to je i na tvůj mozeček moc. A lžete si navzájem a ty lžeš tady, ty peníze od táty. Ta pomoc na autě měla hodnotu desítek tisíc? To je fakt dobrej, škoda že línej, mohl by se tím živit:)))). Sežral ti rivotrily a ty nemáš co žrát, viď?

Anonym (Po, 3. 8. 2020 - 22:08)

Běž do práce a nekecej furt, nudíš se a vymýšlíš hovadiny, spíš by tě mělo zajímat kde bere prachySnad nejseš tak úplně blbá a víš že v něčem jede, je jen otázkou,kdy jo zavřou,ty fnukno líná

Návštěvník (Po, 3. 8. 2020 - 15:08)

tak už máš kamarádku

Reklama

Přidat komentář