Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Ota (St, 5. 8. 2020 - 16:08)

Miluško jak zvládáš? Já se v práci trochu rozpovídal a dozvěděl jsem se že nejsem normální.My nikam nikdy nezapadnem.Všichni jsou jiní.Teď bych si rád něco četl ale kvůli vstávání se mi chce spát už teď.

Návštěvník (St, 5. 8. 2020 - 04:08)

Máte.li podezření, že vás váš muž podvádí, zavolejte 112 a ti už zjistí, s kým se stýkal.

Miluna (Út, 4. 8. 2020 - 20:08)

Takže na to postupně všichni vychcípáme?? Nebo budeme mít památku zjizvený plíce,zničený srdce,mozek,neurologický problémy??? Jinak vim že lidi tohle o očkování říkaji a bojí se ale co jinak teda??? Rusko už prý nějaký očkování má ale taky si říkam jestli to neni nějakej sráč,jak je to narychlo.Zajímalo by mě názory Denise,jak ráda bych si s nim zase promluvila o takových věcech a je mi to líto když si vzpomenu jak to dopadlo.

Miluno (Út, 4. 8. 2020 - 21:08)

co šílíš, jeden sráč už v sobě máš, tak co????!!!!????

Miluna (Út, 4. 8. 2020 - 22:08)

Právě..jeden stačí a druhej už nemusim zvládnout.Teď si píšu s tou novou holkou co sem poznala na internetu a abych se nezbláznila tak pořád na ní myslim.Já si tak přála poznat někoho kdo to má nejistý a na prd jako já a včera sem jí našla ale na jiném webu.

Návštěvník (Út, 4. 8. 2020 - 23:08)

Kdyby se tak covid dal vyšukat, to by byla jiná, co...

Miluna (St, 5. 8. 2020 - 01:08)

Kdepak na šukačky neni nálada-s nikym.

jj, Miluno, (Út, 4. 8. 2020 - 19:08)

vakcína, která je v nedohlednu, by měla stát asi 400euro jedna. Krát 10 000 000 občanů, tak si to spočítej, kdy na to bude stát mít. Možná bys měla přiložit ruku k dílu a státu pomoci.

Petr (Út, 4. 8. 2020 - 18:08)

No jo plán a povinnosti se plnit musí a zákony ctít, to jsme jednou jeli a řidič autobusu měl nehodu, nepovažoval to nějak za důležité, nenahlásil to PČR nezavolal. Divili by jste se s takové celkem nepatrné záležitosti, měl dost velké problémy. Teď si dává velký pozor.

di (Út, 4. 8. 2020 - 15:08)

Už i já říkám je to marné. Miluno ty do práce nepůjdeš a on taky do práce nepůjde. Tobě to sice vadí ale nic s tím neděláš. Jen čekáš že se to samo vyřeší ale samo se nic neudělá.

bianka (Út, 4. 8. 2020 - 15:08)

Di máš pravdu, já jsem taky dlouho vydržela, než jsem začala psát : je to marný. Ono to doopravdy je.

Mia 22 (Út, 4. 8. 2020 - 15:08)

Ono to 100x nic časem každýho udolá.

Anonym (Út, 4. 8. 2020 - 14:08)

Jak čekat,korona tu bude už pořád,to jako nebudeš dělat a necháš se živit,to ti není hanba,teda ty tvoje rodiče jsou chudáci a o dětech ani nemluvím,oni se za tebe stydí

Miluna (Út, 4. 8. 2020 - 14:08)

Je to dědictví po babičce.Já to viděla,v tomhle nemam důvod mu nevěřit.Do práce chodil když babička ještě žila,to ještě ty peníze neměl.Prostě sem tim od něj zajištěná taky ale mínus toho je tohle že neumim být s nim nonstop a byt je menší.Vybral menší protože jsou levnější ale prostě já vim že sem sama jiná a ta představa ještě teď k tomu někde makat by mě hráblo.Stačí jak čekam co přinese podzim.

Návštěvník (Út, 4. 8. 2020 - 15:08)

Tak si to ujasni. První bylo dědictví po babičce, to jsi psala, že jste už prožrali. Pak byly peníze od táty, který je taky v Evropě. To už je taky pryč. Takže teď je to dědictví po další babičce????:)) Nechceš to tady vyhledat, aby sis oživila paměť?

Miluna (Út, 4. 8. 2020 - 17:08)

To si ty jen špatně pochopil.Už jednou sem tu psala že tyhle prachy vydrží tak do zimy max do jara.Jsou to prachy po babičce co mu dal táta,zamotáváš to jen ty.A co,stejně už neni o co stát v tomhle životě tady,proto seru i na praci a hledam jen klid,nic jinýho mi nezajímá.I ve zprávách se bojí až všichni děti nastoupí do školy tak co bude.Stejně už je ten život podělanej tak tohle mam bonus k tomu navíc.Buď se to nějak vyřeší časem nebo si to hodim jak sem tu psala.Prostě už jen čekam.

Sledující (Út, 4. 8. 2020 - 17:08)

Ahoj, chodím do prace, tak se moc nechytám sem psát. Ale taky si myslím že potřebuješ kolem sebe nový lidi, novy podněty, nově se zakoukat, zkrátka nakopnout. Takže mezi lidi. Doma koukat na chlapa, bych se zcvokla. Jsem ko po práci a jdu si zdřímnout. Venku leje, tak vegetíme v posteli.

Miluna (Út, 4. 8. 2020 - 18:08)

A jakou máš ty práci? Ja si začla psát s novou holkou a mezi lidi se mi kvuli Kovidu právě zatim nechce,to je právě to blbý že tim Kovidem se všechno stížilo.Pořád čekam jestli se to s Kovidem nějak vyřeší třeba očkovánim,nebo jestli se nakazíme postupně všichni nebo co teda bude:-(

Sledující (St, 5. 8. 2020 - 21:08)

Milčo, jsem laborantka. Hygiena potravin. Někdy se den vleče, není do čeho vrazit packy, někdy jsem utahaná jako kotě. Ale je to dobře placený. S Covidem to mám teď tak. Dvě možnosti. Buď se nakazím nebo nenakazim. Když se nakazím, mám tři možnosti. Zvládnu to, ok. Umřu, co nadělám. Budu mít následky, tak to budu řešit, až kdyby tahle situace nastala. Teď dělám co můžu. Hygiena rukou a odstup od lidí, ale sednout si na zahrádku nebo plavat chodíme. Na veřejný koupaliště, kina a supermarkety kašlu a prozatím kašlat budu. Jím denně vitamín C, vitamín D. Každý ráno končím sprchu ledovou vodou. Rodina se taky snaží. Víc nenadělam. A v rámci duševního zdraví nečtu Novinky. Zprávy zkouknu jedním okem. Teď lituju ty chudáky v Bejrútu. To je strašný. Milčo, s chlapem lepší? Koukej si užít sex, vsak jestli je šikovnej tak tě to bavit bude a hned budeš mít lepší náladu. Čeká mě dovolená u Boskovic. Tak budu courat 10 dní po lesích, jezdit na kole, večer grilovat, tak se těším. Teď už jo. Ale jak pršelo, měla jsem chuť ji odvolat. Do toho se mi uštípla přední horní jednička, kousla jsem do pecky. Naštěstí to není tak vidět, ale na opravu jít musím, tak to zase bude finanční palba. Ty zuby, ať to čistím jak čistím, pořád něco. Od zítřka bude krásně, tak snad i náladu budeš mít dobrou, i když vím, že to nejde na povel.

Mia 22 (St, 5. 8. 2020 - 21:08)

U Boskovic je krásně, znám to tam dost dobře. Určitě se půjdeš podívat na hrad a půjdeš i do Židů?

Reklama

Přidat komentář