Reklama

masturbace venku

Jj (St, 1. 1. 2020 - 10:01)

Honil jsem si ho včera na střeše hotelu ve Špindlu

Návštěvník (Ne, 29. 12. 2019 - 15:12)

Já si pořád někde vyhoním,když jdeme se ženou k někomu na návštěvu tak vždy někde zalezu a vyhoním si ho.je to tak vzrušující

Adéla (Ne, 29. 12. 2019 - 09:12)

Jo a proč ne? Je to supr.

Ferry (Čt, 7. 1. 2021 - 05:01)

Bylo by fajn tě potkat se honit venku

Jana (Po, 2. 9. 2019 - 17:09)

Můj syn masturbuje venku dost často. Vždy na rozkaz své ženy.(Paní)

Ferry (Čt, 7. 1. 2021 - 05:01)

A líbí se ti Jani na něho koukat?

Holiňák (Po, 2. 9. 2019 - 15:09)

Taky to občas praktikují venku, ale jediný místo, kde je jistota, že mě nikdo neuvidí, tak je stará a téměř nevyužívají lávka přes potok. Takže doma obuji holinky a vyrazím k lávce. Většinou stoupnul do potoka přímo pod lavku, kam až stacim s holinkama a vystrikam se po proudu, aby to odplavalo pryč.

Hop (So, 24. 8. 2019 - 12:08)

Taky si ho honim občas venku.Mam už 4 místečka kde moc lidí nechodí a tam si to dělám.Začátkem prazdnin sem seděl na lavičce a honil jsem si ho.Měl sem ho vyndanýho z nohavice od kraťas.Když sem se udělal, uslyšel jsem ňáké hlasy.Jela na kole ňáká ženská s chlapem a s dětmi.rychle sem si ho uklidil,ale semeno co bylo nacákané podemnou na zemi už jsem rozmazat botou nestihl a zůstalo tam.Jak na potvoru,tam zastavili. Ten chlap šel nafoukat kolo jednomu s dětí.No pozdravil sme se,ale přitom mi pořád stál.při foukání kola se na mě ta ženská podívala a jak na mě koukla,určitě si všimla boule v kraťasech.Ja dělal že nic. Když nafoukat kolo, ptal se, vy ho máte nafoukaný všichni? Vtom jsem kouk na tu ženskou a uviděl jsem že se dívá na zem podemě.Pak koukla na mě a nechápavě si mě prohlídla a hned sjela pohledem do mího rozkroku. Sice mi už uvadal a já si v duchu říkal snad nic vydět neni.Všichni nasedly na kolo a začali odjíždět.Ta ženská se ještě jednou koukla na zem.Podle pohledu jsem zjistil že se zase dívá na semeno. Pak koukla na mě a řekla nashle a odjížděla. Všiml jsem si na poslední chvíli že jí trčí bradavky Přitom když přijeli,tak nebilo nic vydět.Asi se jí ten pohled líbil. Jo i takové věci se dějí.

Milan (So, 30. 5. 2020 - 10:05)

No a já zažil něco podobného. Jednou takhle sedím na chodbě paneláku na schodech. Zapoměl jsem si klíče a čekal až přijde táta domu. Napadlo mě že bych si ho mohl vyhonit. Netrvalo dlouho a šel na věc. Když sem byl v nejlepším, někdo dole přišel a slyšel jsem jak někdo telefonuje a přivolal si výtah. Byl to ženský hlas. Já honil furt a po chvilce jsem se udělal. Jentak tak že jsem si ho skoval. Výtah zastavil v tom samém patře. Vylezla holka a zvonila na sousedy. Já seděl na schodech a pozdravil sme se. Sousedka vylezla a ta holka povídá, to vám posílá mamka a předala ji ňáké věci. Výtah mezitím odjel. Ja měl semeno pod sebou na schodu a ještě mi stál. Když čekala na výtah koukali sme na sebe a ona mě projela očima. Všimla si co je podemnou a povídá. Prase, aspoň to utři, ať potom nikdo neuklouzne. A nastoupila do výtahu co právě přijel. Při nastupování ještě dodala. Ale pěkná dávka i ta svíčka v kalhotech a začla se smát. Já povídám, jo utru, neboj a taky sem se pousmál. Pak jsem se udělal ještě jednou, protože mě potěšila tím jak řekla pěkná dávka a myslel jsem na ni, že vyděla moje semeno.

Janča (So, 1. 8. 2020 - 07:08)

Aj, Ty uličníku. To by jsem asi zvlhla, kdybych tě vyděla s tou svíčkou v kalhotech a celou tou tvou dávkou pod tebou. :-)))

Tonda (Po, 3. 8. 2020 - 23:08)

Já když někde takhle vystříkam, třeba ve sklepě, nebo na chodbě, tak to tam nechám a nic neutírám. Problém je, že když sperma zaschne, tak nechá fleky a ty jdou špatně umýt. Takže na chodbě už máme pár fleků :D

Kikin (Pá, 19. 11. 2021 - 16:11)

Dobře ty.

Tonda (Po, 1. 6. 2020 - 16:06)

Když jsem si to já dělal takhle na chodbě, u schodů, tak poprvé to bylo v pohodě a nikdo nikde nebyl celou dobu. Ale podruhé jsem tam byl nahý, dělal si fotky a honil jsem si ho tam a když jsem začal stříkat, slyšel jsem z patra nademnou hlas :D radši jsem utekl rychle domů. Tak ani nevím zda mě někdo viděl, nebo mě tajně sledoval. A potřetí jsem chtěl zase dělat fotky a pak si ho vyhonit. Tak jsem se svlékl a hrál jsem si s penisem, aby se mi postavil. Když mi stál, tak jsem seděl na schodech, ještě chvíli si ho honil a najednou slyším: "pardon, jen projdu" Byla to sousedka co bydlí naproti v bytě :D prošla a smála se a šla domů. No byl jsem v šoku, tak jak zalezla do bytu, taky jsem radši rychle šel :D

Návštěvník (Ne, 25. 8. 2019 - 21:08)

Tak něco podobného se mi stalo, já si to dělam v autě zajedu někam na polní cestu v autě se celí svléknu a honím a jednou jela ženská na kole a ptala se mně na cestu a když zjistila co dělám tak se smála a jestli nepotřebuji pomoct,tak mne dodělala

Ent (So, 10. 8. 2019 - 21:08)

Dnes sem při venčení psa zahlédl klučinu v lesíku, jak mu dával pěkně za uši. Když si mě všiml, jak jdu kolem stěží ze sebe vykoktal jen dobrý den.

Káťa (Ne, 6. 1. 2019 - 08:01)

Hmmm,čtu a dobrý :-)
Musim přiznat,že i já si občas venku neodolám a jdu na to. Chtíč je silnější než strach. Ale kdyz je po všem,říkám si já jsem taková kráva. Ale i v sušárně,kolárně,ve sklepě si to čas od času udělám. Dokonce už i dvakrát v busu na předposledni sedačce.
Tak šup ven a běžte nato. :-)))
Jen dávejte pozor,aby vás někdo nevyděl.

Karel (Čt, 28. 9. 2017 - 07:09)

Cau obcas na chodbe v panelaku.Bydlime v 6 patre a kdys nasi odjedou treba o vikendu na chatu tak to delam skoro pokazde na chodbe.Sousedi vedle nebydli a naproti jo.A kdyz je jeste sousedla slyset vecer jak suka,tak je to uzasny.To se udelam i dvakrat po sobe.

Kamča (Pá, 19. 4. 2019 - 13:04)

Jů i já na chodbě a i ve výtahu. Nejdřív se rozdělám a pak šup do výtahu a už jedu nahoru.Ještě že bydlíme ve 12 patře. Dólu ne, to by si mě někdo mohl přivolat.Ale už to taky rysknu.Chi chi.

Jana (Ne, 27. 8. 2017 - 10:08)

a kolik je ti popravde?A proč? :)))))))

To je chlap (So, 26. 8. 2017 - 07:08)

To je chlap úchyl, tady je...Tak pozor.Slovo úchyl je od slova úchylka a tu má z 70% každý.
A znamená to že člověk v něčem vystupuje,odbočuje,liší se.
To můžeš bejt i ty,kdyš jsem chodíš na tyto stránky a čteš si to tu.
Já si to třeba udělám v práci při noční na záchodě. No a kdyš jsem bejval mladčí tak i venku.Ve 14 let běžně.Taky to neni normální a jsem ůchyl?
Jano,tak to před tebou smekám.Jsi frajérka
Kolik ti je?Napíšeš?

Reklama

Přidat komentář