Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Matlák (Po, 3. 8. 2020 - 18:08)

Já moc na mišku myslím já moc netěším že jsem ji vyteklý měl do ní jak ze sebe vyteklý měla ona já chci za to omluvit miško já nevěděl že tatínek není a mně to mrzí moc jestli promiň za mně prosím nezlob se za to

Návštěvník (Po, 3. 8. 2020 - 16:08)

Nebo vosum, poli prdel kosum

Klára (Po, 3. 8. 2020 - 14:08)

Filipe, mluvila jsem s Miškou. Ozve se ti i Ronymu, ví o vás , už je lepší, ví že ve středu přijedeme a budeme tam u rybníka, Libor našel volnou chatku na 2 noci tak to bude super. Krájime houbičky,pipinky jsme vyčůralay na záchodě ,ale ony se nám zase naplní a pak s nimi pokropíme zahradu.

Filip25 (Po, 3. 8. 2020 - 14:08)

Díky moc !

Filip25 (Po, 3. 8. 2020 - 13:08)

Klárko myslíš ,že na mne Miška zareaguje? Jsem z toho hotovej, ať napíše třeba ať jdu do... ale ať zareaguje.

Návštěvník (Po, 3. 8. 2020 - 12:08)

https://www.youtube.com/watch?v=wxzKm_Zds-w

Názor (Po, 3. 8. 2020 - 11:08)

Klárko nemyslíš, že to maminka Míšy trochu pohnojila, že jí to normálně neřekla? Asi chápu, že ji chtěla ušetřit bolesti, ale stejně se to provalilo a ta holka pak ještě v sobě nosila blok ti to říci a možná to neřekla ani jiným, ikdyž si myslím, že se to tak nějak muselo věřejně vědět. Ta holka potřebuje pomoc a odbornou. Vy jste pro ni hodně důležití, ale jak tady jeden napsal, zase odjedete. Jí je špatně ne z jídla , ale že to nemůže psychicky strávit. Zkuste s ní pobýt nějaký den, víš ono od doby kdy ti to řekla a než odjela uplynula jen kratičká doba a když ti to řekla, neměla čas vstřebat tvou podporu. Hodně spolu mluvte o jejich citech a pocitech..

podívej (Po, 3. 8. 2020 - 11:08)

Názore, zcela suše, nežvaň. Jedinej, kdo není schopen pochopit o co tady jde je Matlák. Takže se bav ale nepřepínej.

Návštěvník (Po, 3. 8. 2020 - 12:08)

Baf !

Návštěvník (Po, 3. 8. 2020 - 12:08)

Fuj to jsem se lekl!!!!!

jj (Po, 3. 8. 2020 - 12:08)

a Matláka máme rádi

Matlák (Po, 3. 8. 2020 - 11:08)

Klárko já jak čůralá jak široký velký u stromu ty a niki taky dlouhý já moc musel vyteklý mít, já čekal že půjdeš a dáš čuriníá já pak měl jak Libor moc lasky ven to do tebe ze mně bylo moc vyteklý já mám

Klára (Po, 3. 8. 2020 - 11:08)

Tak jsme přinesly nějaké houby ,ale nebylo jich tolik a navíc jsme pěkně zmokly a neměly jsme ani gumovky ale jen já sandály a Niki tenisky a tak máme boty i nožky úplně mokrý a sušime je a nohy jsme si omyly od jehliček a bláta . V tom dešti a po kafi se mi chtělo čůrat a tak jsem hned za jedním stromem stáhla kalhoty a kalhotky a už to teklo a ani jsem nešla na bobeček a vyčůrala jsem se jen v podřepu a zatlačila jsem ,aby to bylo rychle a hned byl široký proud z pipinky a hnedk jsem pod sebe udělala rychlou loužičku. Niki šla až na bobeček a z pipinky to pustila jako já ráno hezky proudem trochu dopředu před bříško a měla čůrání delší než já ,protože jak jsem zatlačila, šlo mi to rychleji. Máme hřiby a křemenáče a modráky a pár lišek. Paní Helenka ale říkala,že když je úplněk a zaprší, tak pak během pár dnů vyrostou další nové houby. A úplněk je dnes. Děláme si tepý čaj,je trochu chladno. Libor odjel nakonec do Liberce ale prý se vrátí večer. Nějaký podpisy a fakturace někde nejsou a je tam, nějaká chyba, ach jo. Už Libor taky říkal,že se na to s otcem vykašlou a firmu prodají a když teď mají finanční zázemí budou dělat něco jiných méně časvě náročného, tak jsem zvědavá. Libor je tvořivý a ikdyž by třeba až tak pracovat nemusel, není typ ,že by jen ležel a o tady na chaloupce stále něco upravuje a vylepšuje Jen ráno si pospí déle než já.Včera jsme se večer spolu vyčůraly a pipinkovali , bylo to v kůlně když pršelo a nikdo nás neviděl a moc to bylo krásný, zezadu do mně vypustil svou lásku hned jak jsem se vyčůrala a jemu do pusy a na obličej, on si mně otočil a já se trochu ohnula a hned byl ve mně ,trochu to zabolelo,protože jsem tam v pipince menší ale hnedmu šelyl krásný pramínek lásky do mně. I za to ho miluju.

Matlák (Po, 3. 8. 2020 - 10:08)

Já dáte mi holky čurani, klárko jestli můžeš taky já už mám pnutí jestli v lese budete čůrát z já do vás uhonil moc vyteklý. Já moc Mišku už nebudu pnutí mít nani. Mně moc líto že trápí se a jedte pro ni ještě za ni aby nebyla smutná na dece třeba jí aby byla udělaná na radost a neplakala

:)))) (Po, 3. 8. 2020 - 10:08)

aaa, tak to vypadá na velkou lesbickou šukačku nad Saigonem

Návštěvník (Po, 3. 8. 2020 - 09:08)

Miška právě teď potřebuje psychologa a terapii,protože se v ní uvolnilo mnoho emocí a bloků. Proto i ta častá nevolnost. Kláro budeš pro ní důležitá, ale bojím se,že to nepostačí.

Sedmnáctý (Po, 3. 8. 2020 - 10:08)

Protože zase odjedou. Miška by měla zareagovat na Filipa nebo Ronnyho.

Klára (Po, 3. 8. 2020 - 08:08)

Sedím na zápraží a piju kafe a Niki je tu s námi a Libor dnes že udělá snídani. Hezky jsme se vyčůraly ,holky my jsme si to taky měřily nedávno a načůraly jsme podobně, teď jsme si to neměřily ale já jsem pipinku vypustila hodně rychle a cítila jsem plný bříško a taky jsem se hned rozčůrala pěkným proudem dopředu před pipinku. Niki čůrala až později,přišla,ale jen se zamyslela když stahovala kalhotky a pak,že musí na záchod, tak mi bylo jasný že by to nebylo jen z pipinky. Máme tady Ťufíka a včera sprchlo a teď taky poprchává a tak zkusíme houby. Miška se mnou mluvila včera večer a byla moc smutná a plakala a tak Libor řekl že za ní ještě zajedeme ,že to cítí jako důležitý a tak jsme se domluvili tady s Helenou,že tam ve středu zajedeme na třeba dva,tři dny a uvidíme. Zelenka bude s mamkou u nás a budou si moc užít společně volno. Mamča je už skoro dobrá lépe chodí i mluví a ten pobyt tady ji prospívá a Helenka to prý okoučuje moc ráda. Miška je opravdu teď hodně rozložená,i její maminka mi to včera potvrdila že jen bulí a chce k nám zpátky a prý znovu dvakrát blinkala včera. Pojedeme za ní, budu mamču hlídat . Hele Libor a snídaně. Super!

Todd (Po, 3. 8. 2020 - 08:08)

Myslím, že to Miška nezpracovala v sobě, že ti vše řekla a tak to bude vhodný ji navštívit a uklidnit jí. Ale může mít i špatný svědomí k Liborovi,že se s tebou udělala ne poprvé a to taky třeba nezvládá v sobě ,nevím jak Libor,asi to neví, ale není to důležitý. Já bych to jako nevěru od tebe nebral,ani jsi sama nezačala, v tý situaci jsi ji chtěla psychicky pomoci a uvolnit. Ráno mně tvé čůrání naladilo,uděláte pro mně nějaký velký čůrání v lese?

Saśa (Po, 3. 8. 2020 - 05:08)

zkusila jsem to jako holky. Musela jsem ráno teď čůrat a načůrala jsem 4oo ml a to jsem měla tak,že jsem musela vstát jak se mi chtělo,že bych nevydržela.

Reklama

Přidat komentář