Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Po, 3. 8. 2020 - 16:08)

Nebo vosum, poli prdel kosum

Klára (Po, 3. 8. 2020 - 14:08)

Filipe, mluvila jsem s Miškou. Ozve se ti i Ronymu, ví o vás , už je lepší, ví že ve středu přijedeme a budeme tam u rybníka, Libor našel volnou chatku na 2 noci tak to bude super. Krájime houbičky,pipinky jsme vyčůralay na záchodě ,ale ony se nám zase naplní a pak s nimi pokropíme zahradu.

Filip25 (Po, 3. 8. 2020 - 14:08)

Díky moc !

Filip25 (Po, 3. 8. 2020 - 13:08)

Klárko myslíš ,že na mne Miška zareaguje? Jsem z toho hotovej, ať napíše třeba ať jdu do... ale ať zareaguje.

Návštěvník (Po, 3. 8. 2020 - 12:08)

https://www.youtube.com/watch?v=wxzKm_Zds-w

Názor (Po, 3. 8. 2020 - 11:08)

Klárko nemyslíš, že to maminka Míšy trochu pohnojila, že jí to normálně neřekla? Asi chápu, že ji chtěla ušetřit bolesti, ale stejně se to provalilo a ta holka pak ještě v sobě nosila blok ti to říci a možná to neřekla ani jiným, ikdyž si myslím, že se to tak nějak muselo věřejně vědět. Ta holka potřebuje pomoc a odbornou. Vy jste pro ni hodně důležití, ale jak tady jeden napsal, zase odjedete. Jí je špatně ne z jídla , ale že to nemůže psychicky strávit. Zkuste s ní pobýt nějaký den, víš ono od doby kdy ti to řekla a než odjela uplynula jen kratičká doba a když ti to řekla, neměla čas vstřebat tvou podporu. Hodně spolu mluvte o jejich citech a pocitech..

podívej (Po, 3. 8. 2020 - 11:08)

Názore, zcela suše, nežvaň. Jedinej, kdo není schopen pochopit o co tady jde je Matlák. Takže se bav ale nepřepínej.

Návštěvník (Po, 3. 8. 2020 - 12:08)

Baf !

Návštěvník (Po, 3. 8. 2020 - 12:08)

Fuj to jsem se lekl!!!!!

jj (Po, 3. 8. 2020 - 12:08)

a Matláka máme rádi

Matlák (Po, 3. 8. 2020 - 11:08)

Klárko já jak čůralá jak široký velký u stromu ty a niki taky dlouhý já moc musel vyteklý mít, já čekal že půjdeš a dáš čuriníá já pak měl jak Libor moc lasky ven to do tebe ze mně bylo moc vyteklý já mám

Klára (Po, 3. 8. 2020 - 11:08)

Tak jsme přinesly nějaké houby ,ale nebylo jich tolik a navíc jsme pěkně zmokly a neměly jsme ani gumovky ale jen já sandály a Niki tenisky a tak máme boty i nožky úplně mokrý a sušime je a nohy jsme si omyly od jehliček a bláta . V tom dešti a po kafi se mi chtělo čůrat a tak jsem hned za jedním stromem stáhla kalhoty a kalhotky a už to teklo a ani jsem nešla na bobeček a vyčůrala jsem se jen v podřepu a zatlačila jsem ,aby to bylo rychle a hned byl široký proud z pipinky a hnedk jsem pod sebe udělala rychlou loužičku. Niki šla až na bobeček a z pipinky to pustila jako já ráno hezky proudem trochu dopředu před bříško a měla čůrání delší než já ,protože jak jsem zatlačila, šlo mi to rychleji. Máme hřiby a křemenáče a modráky a pár lišek. Paní Helenka ale říkala,že když je úplněk a zaprší, tak pak během pár dnů vyrostou další nové houby. A úplněk je dnes. Děláme si tepý čaj,je trochu chladno. Libor odjel nakonec do Liberce ale prý se vrátí večer. Nějaký podpisy a fakturace někde nejsou a je tam, nějaká chyba, ach jo. Už Libor taky říkal,že se na to s otcem vykašlou a firmu prodají a když teď mají finanční zázemí budou dělat něco jiných méně časvě náročného, tak jsem zvědavá. Libor je tvořivý a ikdyž by třeba až tak pracovat nemusel, není typ ,že by jen ležel a o tady na chaloupce stále něco upravuje a vylepšuje Jen ráno si pospí déle než já.Včera jsme se večer spolu vyčůraly a pipinkovali , bylo to v kůlně když pršelo a nikdo nás neviděl a moc to bylo krásný, zezadu do mně vypustil svou lásku hned jak jsem se vyčůrala a jemu do pusy a na obličej, on si mně otočil a já se trochu ohnula a hned byl ve mně ,trochu to zabolelo,protože jsem tam v pipince menší ale hnedmu šelyl krásný pramínek lásky do mně. I za to ho miluju.

Matlák (Po, 3. 8. 2020 - 10:08)

Já dáte mi holky čurani, klárko jestli můžeš taky já už mám pnutí jestli v lese budete čůrát z já do vás uhonil moc vyteklý. Já moc Mišku už nebudu pnutí mít nani. Mně moc líto že trápí se a jedte pro ni ještě za ni aby nebyla smutná na dece třeba jí aby byla udělaná na radost a neplakala

:)))) (Po, 3. 8. 2020 - 10:08)

aaa, tak to vypadá na velkou lesbickou šukačku nad Saigonem

Návštěvník (Po, 3. 8. 2020 - 09:08)

Miška právě teď potřebuje psychologa a terapii,protože se v ní uvolnilo mnoho emocí a bloků. Proto i ta častá nevolnost. Kláro budeš pro ní důležitá, ale bojím se,že to nepostačí.

Sedmnáctý (Po, 3. 8. 2020 - 10:08)

Protože zase odjedou. Miška by měla zareagovat na Filipa nebo Ronnyho.

Klára (Po, 3. 8. 2020 - 08:08)

Sedím na zápraží a piju kafe a Niki je tu s námi a Libor dnes že udělá snídani. Hezky jsme se vyčůraly ,holky my jsme si to taky měřily nedávno a načůraly jsme podobně, teď jsme si to neměřily ale já jsem pipinku vypustila hodně rychle a cítila jsem plný bříško a taky jsem se hned rozčůrala pěkným proudem dopředu před pipinku. Niki čůrala až později,přišla,ale jen se zamyslela když stahovala kalhotky a pak,že musí na záchod, tak mi bylo jasný že by to nebylo jen z pipinky. Máme tady Ťufíka a včera sprchlo a teď taky poprchává a tak zkusíme houby. Miška se mnou mluvila včera večer a byla moc smutná a plakala a tak Libor řekl že za ní ještě zajedeme ,že to cítí jako důležitý a tak jsme se domluvili tady s Helenou,že tam ve středu zajedeme na třeba dva,tři dny a uvidíme. Zelenka bude s mamkou u nás a budou si moc užít společně volno. Mamča je už skoro dobrá lépe chodí i mluví a ten pobyt tady ji prospívá a Helenka to prý okoučuje moc ráda. Miška je opravdu teď hodně rozložená,i její maminka mi to včera potvrdila že jen bulí a chce k nám zpátky a prý znovu dvakrát blinkala včera. Pojedeme za ní, budu mamču hlídat . Hele Libor a snídaně. Super!

Todd (Po, 3. 8. 2020 - 08:08)

Myslím, že to Miška nezpracovala v sobě, že ti vše řekla a tak to bude vhodný ji navštívit a uklidnit jí. Ale může mít i špatný svědomí k Liborovi,že se s tebou udělala ne poprvé a to taky třeba nezvládá v sobě ,nevím jak Libor,asi to neví, ale není to důležitý. Já bych to jako nevěru od tebe nebral,ani jsi sama nezačala, v tý situaci jsi ji chtěla psychicky pomoci a uvolnit. Ráno mně tvé čůrání naladilo,uděláte pro mně nějaký velký čůrání v lese?

Saśa (Po, 3. 8. 2020 - 05:08)

zkusila jsem to jako holky. Musela jsem ráno teď čůrat a načůrala jsem 4oo ml a to jsem měla tak,že jsem musela vstát jak se mi chtělo,že bych nevydržela.

Návštěvník (Po, 3. 8. 2020 - 06:08)

já mám 450 a taky jsem už byla na pochcání. Jsem lepší...

Reklama

Přidat komentář