Reklama

Nahoře bez

Návštěvník (Ne, 2. 8. 2020 - 22:08)

učím dceru aby se někde jen tak neodhalovala pokud to opravdu sama nechce , takže ve 14ti jsou tanga a krátká sukně tabu , na koupaliště v plavkách v celku a ven do města šaty pod kolena, když legíny tak tričko pod zadek nebo body a legíny , žádný bolérko.

Návštěvník (Pá, 30. 10. 2020 - 22:10)

No , a co takhle hubertus a galoše ?

Návštěvník (Pá, 30. 10. 2020 - 17:10)

A co takhle hidžáb, nebo burka, nebylo by to lepší?

Andrea (So, 31. 10. 2020 - 16:10)

Hezka holka s hidzabem a nohore bez by byla sexy, nemyslis?

Návštěvník (Ne, 1. 11. 2020 - 15:11)

Já si myslel, jak mají ženské krutý osud v islámských zemích a v SAR normálně chodili v tričku a skinny džínách a bez pokrývky hlavy.

Stáňa (Pá, 30. 10. 2020 - 15:10)

Chudák holka. Já zase nosím jedině G-string tanga s minimem látky vpředu, jinak jsou to jen tenké šňůrky a co nejkratší sukni, ale radši mám džínové kraťasy hodně krátké. Na koupání jedině dvoudílné plavky, vršek pokud nemusím, tak nemám a spodní díl jen tanga ale jen ty nejúspornější. Legíny teda moc nenosím, spíš super skinny džíny a k nim krátká trička nebo topy, případně krátké mikiny. Podprsenky zásadně nenosím. Někdy nosím jen džínovou bundičku a pod ní nic. Někdy zase jen nadměrnou mikinu s kapucí jen tak na nahé tělo. Nechápu, proč bych se měla omezovat jako nějaká jeptiška, když chci upoutat a ulovit kluky.

Návštěvník (Ne, 2. 8. 2020 - 23:08)

Správná činnost. Až to tady bude jako na západ od nás, tak bude potřebovat chodit v nevyzývavém oblečení. Ještě ty legíny se budou muset časem odbourat a po pár letech se přejde na burky nebo jiné islámské oblečení pro ženy.

Andrea (Ne, 2. 8. 2020 - 16:08)

Problem je dnesni technologie, kazdy ma mobil a muze tajne fotit. Uz nejsem stydliva, ale samozrejme bych nechtela, aby se me fotky objevily na internetu a do rukou lidi, pred kterymi by mi to bylo trapne. S pritelem a nekdy s vice prateli chodime na opustena mista, kde byvame nazi, nebo polonazi, ale kdyz se nekdo usadi pobliz, tak si obleceme plavky.

Návštěvník (Ne, 2. 8. 2020 - 17:08)

Bohužel to nese doba. Kupa debilů, co musí vše fotit a tohle je vůbec bude přitahovat. Já to beru tak, že když si chce některá sundat podprsenku, tak ať si ji sundá, nakonec když je nemá až do rozkroku, tak o nic nejde. Když si chce sundat spodek, její volba. Jasně, že se podívám a ohodnotím jako každý chlap, ale slintat nad nimi, čumět a zírat a ještě fotit je hodně přes čáru. Než se to sem začalo valit z Afriky, tak jsme jezdili na Francouzskou Rivieru a tam se všechny holky i ženské do 100 let koupaly nahoře bez. Každému to bylo jedno a brali to jako běžnou věc. Kluci v pubertě i chlapy v pohodě. Samozřejmě se hned poznali Češi, zírání a probíhalo tajné focení a ty české Máni jak v pubertě, tak i dospělé se styděly být bez vršku. Jak to tam vypadá dnes nevím. Jinak se všichni koupeme doma v bazénu nazí a někdy se nás sejde dost a na koupalištích už víme kam si zajet a kam jít. Jinak co vím, tak si všechny ženské z našeho okruhu přátel kupují jen spodní díl plavek a některé nenosí podprsenky ani normálně pod oblečením. Manželka, pokud to není nutné, tak ji také nenosí. Jo, stalo se jednou, že nějaký debil nás začal na koupálku buzerovat a tak si ty naše holky museli vzít trička, vršek od plavek totiž nemá ani jedna. Ale bylo to taky pěkné a někdy si schválně berou bílá trička u nás do bazénu. A blbnou jako že miss mokré tričko. Někdy jsou jak malé, ale je aspoň sranda.

Návštěvník (Ne, 2. 8. 2020 - 11:08)

Můžou na holku která je hore bez zavolat policajty na neoficialnim koupališti? Ja se jen toho bojim jinak z nahotu nemám problém a nikde poblíž neni nuda pláž kde bych se opálila. Nerada bych mnela problém kvůli lidem kterým to nedojde v pohode.

Návštěvník (Ne, 2. 8. 2020 - 15:08)

Mě by to nevadilo, o nic přece nejde, ale někteří rodiče s dětmi by se z toho mohli pominout, že je to ohrožování mravní výchovy a už by jsi šla. Dnes je podivná doba. Chce to okouknout situaci a podle toho se zařídit.

pepa (Pá, 30. 10. 2020 - 17:10)

Mě je to jedno nechci každé co chce.

Franta (St, 5. 4. 2017 - 19:04)

To víš že jo. Kdyby tvůj táta viděl tvoji mámu v lese ukazovat kozy na fořta, jemu by rozbil hubu a matku by už nepustil z baráku.

renata (St, 5. 4. 2017 - 11:04)

Opalování nahoře bez není žádná novinka ani odvaha. Před válkou naše babka pracovala v lesních školkách. Větší tlupa žen okopávala záhony se smrčky. Tak když bylo hezky ženské si sundaly horní část oblečení, podprsenku měla jen jedna. Jinak se tehdy chodilo bez podprdy. No a když šel hajnej, tak se některé přehodily něco přes sebe, jiné zůstaly tak jak byly. Vždyť to měl i doma a na očumování neměl čas. Někdy když šel mladej adjuknt, tak se ženské svlékly úmyslně, ten se otočil a rychle odešel. Baby to dělaly pro legraci.
i my za socíku chodily bez podprd, a na poli jsme pracovaly do půlky těla odhalené, pokud byl někde rybník i do vody jsme lezly nahé. O nějakém nudismu jsme neměli ponětí. A vy tady z toho kdákáte, jako by to bylo nějaké moudro.

Návštěvník (Ne, 2. 8. 2020 - 15:08)

No jo, dnes je jiná doba, dnes je vše na žaloby a soudy, je přece demokracie a "svoboda". Dřív to byla strašná tyranie.

Jan (Pá, 3. 3. 2017 - 12:03)

Tak doma nahlaš dovolenou u rybníku a vyraž do nudakempu v Opatovicích. Tam můžeš si užívat nahoty než ti začne být zima a když začne být zima stačí si vzít tričko.
Tedy pokud nepatříš mezi ženy které nechápu, nahé jsou jen na dece a když udělají krok z deky, už si na to berou plavky.

Andrea (Čt, 2. 3. 2017 - 21:03)

Nemusíš do Chorvatska....Takovych naturistickych vesnic je cela Evropa.

Honza (Čt, 2. 3. 2017 - 21:03)

Kdyz jedu s pritelem na...Nemusíš do Chorvatska. Nahatá mužeš bejt i na ňákym vostrově, kerej patří Španělsku. Myslim Ibiza. A taky normálně v civilizaci.

Andrea (Čt, 2. 3. 2017 - 16:03)

Proč nudistickou dovolenou...Kdyz jedu s pritelem na dovolenou, samozrejme davam rodicum tel. cislo i hotelu kde bydlim pro pripad emergency. Podle toho by poznali ze jde o naturistickou vesnici. Nejde o moc, ale prece jenom bych nechtela, aby to vedeli a aby to sourozenci rozsirovali mezi svymi prateli.

Takovou dovolenou bych brala protoze je tam nesmirny pocit svobody, delat vse c v "civilizaci", akorat naha.

Jan (Čt, 2. 3. 2017 - 00:03)

Proč nudistickou dovolenou nemůžeš utajit před rodinou? Poznali by to podle opálení?
A proč bys takovou dovolenou brala?

Reklama

Přidat komentář