Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Martin (Út, 7. 7. 2020 - 22:07)

Ahoj, škoda, že na mě nijak nereaguješ. Už se nechci více vnucovat. Psal jsem ti už 2x před tím celkem krátce po tvých příspěvcíh, i jsem sem dával e-mail, ale asi se bojíš i když by to bylo anonymní. Nic, měj se.

Anežka (St, 8. 7. 2020 - 20:07)

Ahoj, promiň, že nereaguju, ale už jsem to sem psala. O žádné dopisování mailem nestojím. Jediný s kým bych si psala soukromě je Kikina, a i tam se do toho pořád nějak nemůžu dokopat. Ano, uhádl jsi, že se toho bojím, navíc o tobě nic nevím, s Kikinou si tady dopisujeme už dlouho a už dlouho má mou důvěru. A ještě další věc, Kikina je holka, a přece jenom s holkou se o takových tématech nebudu stydět bavit. S cizím klukem, to ne, to se na mě nezlob, ale na tohle já nejsem stavěná.

Anežka (St, 8. 7. 2020 - 20:07)

A promiň jestli to znělo nějak urážlivě, dneska nemám úplně nejlepší náladu.

Forum (Čt, 25. 6. 2020 - 10:06)

Nové forum o těchto a podobných záležitostech: dslife.forumotion.eu

JiříS (St, 24. 6. 2020 - 20:06)

Ahoj.
Pěkný večer.
Rád si tu budu s vámi psát .
Je mi 22 let mám rád ABDL bydlím v Karlovarském kraji.
Jsem spíš dominantní takže bych rád našel nějakou malou princeznu o kterou bych se staral. Ale jednou dva krát do měsíce bych si také rád zereaxoval u společného koukání na TV popíjení pití z lahvičky dudlani dudliku body na sobě povídání si. Když by někdo chtěl tak přikládám Gmail: [email protected] . Rád si s někým pokecáme.

Tom vitek (Pá, 26. 6. 2020 - 11:06)

Ahoj já tom bydlím v Kvasicích
A taky nosím rád plínky

Efka (Pá, 19. 6. 2020 - 07:06)

Zan - tak nevím, sorry, seš jednak kluk a taky jsi ani nenapsal nic o tom jak tohle znáš.... teda u holek.

Jirka (So, 4. 7. 2020 - 14:07)

Ahoj Efko. Nějaký čas jsme si spolu dopisovali, ale pak ses odmlčela. Pokud se opět ozveš, můžu ti dát kontakt na jednu mladou zkušenou plenkařku, která nosí plenky asi 8 let a díky ní moc dobře vím, jak me to u holek. Případně bych ti dal kontakt ještě na jednu, ale nevím, jestli se ozve. Rád bych si ale dopisoval taky. Adresu znáš.

Efka (Ne, 2. 8. 2020 - 09:08)

Ahoj tak mi napiš na e mail jo?

Jirka (Ne, 2. 8. 2020 - 10:08)

Dobře, já Ti napíšu a doufám, že obnovíme kontrakty. Pak Tě můžu seznámit se zkušenou plenkařkou.

zan (Pá, 19. 6. 2020 - 12:06)

mám dvě kamarádky co občas nosí plenky. Jedna musí druhá chce takže tak.

Efka (Ne, 2. 8. 2020 - 09:08)

Ahoj . Pověz víc o tom něco...

Efka (Čt, 18. 6. 2020 - 16:06)

Ahoj, jsem mlada, sub zajimám se o počurávání a plenky. Bohužel co koukám tak je to spíš záliba kluků a s holkama nebo o tomhle tématu, plenkach na holkach a jejich takový výchově neni skoro s kým pokecat, nemá kdo poradit...

zan (Pá, 19. 6. 2020 - 06:06)

ahoj rád s tebou o tom pokecám. ano vím že sem kluk ale napsat by si mohla prosím

Návštěvník (So, 13. 6. 2020 - 15:06)

Teda chtěla jsem tady napsat svůj příspěvek, ale na vás holky nemám. Snažila jsem se totiž napravit jednu věc, kdy se kvůli mě (ale nejen kvůli mě) stala moje spolužačka terčem posměchu kvůli počůrávání, a nakonec jsem skončila s pořádnou ostudou já, jen o pár let později. Teď už chápu, že ten posměch byl vzrušující opravdu jen v představách a v nižším věku.

Kikina (St, 17. 6. 2020 - 08:06)

Jenom se klidně rozepis. Nevím jak u jiných ale u mě platí že ostuda je moje druhé jméno :0) takže úplně v klidu.

Kuba (Čt, 18. 6. 2020 - 18:06)

Tak to jsme na tom stejně

Kuba (Út, 16. 6. 2020 - 22:06)

S jakou? Taky jsi se počůrala?

Anežka (Čt, 11. 6. 2020 - 12:06)

Půl roku? Tak ty jsi pořádnej blázen :D teda nemyslím to zle, právě naopak, docela respekt, že jsi to zvládala tak dlouho :) Já jsem neztratila kontrolu, spíš jsem odbourala zábrany. Když jsem předtím kakala do plenky, tak jsem se musela soustředit a prostě to že sebe vytlačit, nebo to zadržovat, co nejdéle to šlo a pak až de pokakat. Teď jak jsem si na to zvykla, tak když se mi chtělo na velkou, tak jsem prostě jenom lehce zatlačila a bylo to v plínce. Ale že bych si to uvědomila, až když se pokakám, to ne. Ta nehoda se mi stala fakt jenom protože jsem se nějak hluboce zamyslela, a když jsem si uvědomila, že se teď pokakat nemůžu, tak už jsem to nemohla zastavit. Uvědomovala jsem si, že se mi chce, a věděla jsem, že to musím vydržet, ale prostě jak jsem na chvíli ztratila pozornost, tak jsem prostě zatlačila a bylo to. Takhle zpětně se mi to líbilo, ale v tu chvíli to byla hrůza. No snad se ještě někdy odhodlám a pokakám se na veřejnosti. Ale úmyslně, na tohle jsem opravdu nebyla připravená. I když o to to byl zajímavější zážitek. Na to určitě jen tak nezapomenu. No ale to už tady zase rozvíjím svoje chaotické myšlenky :D "byla to hrůza, už to nechci nikdy zažít. Ale když tak nad tím přemýšlím, tak to byl docela vzrušující zážitek. Měla bych si to někdy zopakovat. Ale co to blbneš..." :D no nevím jestli byl dobrý nápad sem zase psát, protože jak jsem o tom psala, opět se ve mně probudila touha po nějaké té malé nehodě. Už skoro týden jsem přes den bez plenek, beru si ji jenom na noc, teda vždycky už někdy kolem sedmé večer, prostě miluju ten pocit, když se zabalím do plenky :) no a ještě teda si ji beru když jdu ven, ale to jenom pro jistotu, přece jenom ještě nemám 100% kontrolu, tak abych neměla další nezapomenutelný zážitek. Za tu dobu co jsem bez plenek jsem se počůrala ve dne "jenom" 2x, ale beru to jako úspěch. Ještě před nedávnem jsem se počůrávala úplně nevědomky a teď už většinou zvládám celý den bez nehody. No ale včera jak jsem sem psala, tak mi to nedalo, a pořád mi to vrtalo hlavou, a když se mi začalo chtít, tak jsem to pěkně všechno pustila. Ale ne do plínky, ale hezky do kalhotek. No a dneska mi to už vůbec nedalo, pořád jsem kontrolovala tuhle diskuzi a prostě jsem to nevydržela, takže už píšu zase s plínkou v teplákách. Ale budu toho opravdu muset nechat. Říkám si jestli si nedávat aspoň třeba jeden den v týdnu v plenkách, ale bojím se že bych se toho takhle nezbavila vůbec. Že by mě to postupně zase chytlo a začala bych do nich zase čůrat pořád, až bych opět ztratila kontrolu. Takže na sebe budu muset být tvrdá. Dneska ráno jsem to sice nevydržela a vzala jsem si tu plenku, ale zároveň jsem se postarala o motivaci a objednala si nějaké nové plavky, šatky a jednu úplně úžasnou minisukýnku, do které plenka opravdu nepůjde :D promiň, že tady zase placám, ale ta sukně je tak překrásná, že se to prostě musím říkat úplně všude :D a díky za přání, tobě taky krásné léto, a snad bude možnost někde ty plavky opravdu využít :)

Kikina (St, 17. 6. 2020 - 08:06)

No byl to trochu úlet. V podstatě jsem WC používala jenom na čůrání a mít plínky jako ty tak neřeším ani to. Ale už se tady radši nebudu moc rozepisovat protože evidentně mám na tebe špatný vliv :0) to dáš. Po fyzické stránce jsi určitě zdravá holka jenom sis na to moc zvykla. Zkus prostě fungovat jako já to jest před ostatními lidmi normálně a občas když dostaneš v soukromí chuť se počůrat nebo pokakat tak udělej jednorázovou akci a hotovo. To se dá ukočírovat. Třeba já i když nejsem vyložená princezna a ráda se počůrám nebo pokakám tak ani nejsem žádná šmucka a dost o sebe dbám asi jako ostatní holky v našem věku. A věř tomu nebo ne ale jsem až chorobně čistotná když se teda zrovna nepokakavam :0) jenom občas se ve mě probudí ta zlá Kikina a dostanu chuť se zřídit jako batole. Tak se taky zkus takhle nastavit a když budeš mít příležitost tak napiš jaký děláš pokroky.

Reklama

Přidat komentář