Reklama

Matky, které převychovávají syny na dívky

! (Čt, 5. 7. 2012 - 14:07)

Slepice jedny bláznivý!

Slavomir (Čt, 5. 7. 2012 - 12:07)

Taky jsem něco takového...Chlap v sukni vyzerá divne, pokiaľ nie je Škót. Môžeš sa obliekať ako Škót, to nikomu vadiť nebude, alebo ako Arab - nosiť košeľu až po zem... Určite je to príjemnejšie v súčasných horkách, ako nosiť nohavice.

Pepé (St, 4. 7. 2012 - 23:07)

Taky jsem něco takového zažil.Jako kluk jsem jezdil na prázdniny k tetě, která měla čtyři dcery.Býval jsem tam vždy měsíc.Oblečení jsem si tam moc nebral.Jen takové obyčejné na lítačku na ven.Svátečního nic.Tehdy se mělo jet na nějaký výlet.Na pouť a do kostela.Teta to tehdy vyřešila tak, že jsem dostal krásné sváteční šaty jedné ze sestřenic.Byly bílé s červenýma puntíkama a mašlí kolem krku.Ze začátku jsem se strašně styděl a připadal si divně.Po nějakém čase jsem si zvykl a dokonce se mi to začalo i líbit. Zalíbilo se to i tetě a holčičí oblečení jsem nosil do konce prázdnin.Nosit sukni je příjemné a nosil bych ji snad dodnes.Ženy já vám ty sukně závidím.Vám sluší moc, ale chlap v ní vypadá divně..

Katka (St, 4. 7. 2012 - 17:07)

S případem, že by matka feminizovala svého syna jsem se setkala přibližně před rokem, když do našeho svatebního salónu přišla paní s budoucím manželem na objednání svatby. Pán si vybral oblek hned, ale paní se neustále nemohla rozhodnout, nakonec si vybrala asi ze čtyř modelů s tím, že ještě potřebuje dětské šaty pro družičku. Tak jsem jí domluvila termín, aby přišla i holčičkou na vyzkoušení. Na to mi oznámila, abych se nedivila, že přijde se synem, protože ten jí půjde za družičku a zeptala se mě, jestli mi to nejak vadí. :-)
Řekla jsem jí, že vůbec ne, to je její věc, náš zákazník, náš pán.
V domluveném termínu přivedla asi devítiletého klučinu, vyzkoušel si asi patery šaty, nakonec jsme vybrali jedny moc krásné, které dobře ladily se šaty nevěsty. Na klučinovi bylo vidět, že je dost nesvůj a docela se styděl. Maminka mu vybrala i boty a ostatní doplňky jako kabelku, naušnice, rukavičky atd. Když jsem se během zkoušky ptala, proč jde za družičku, tak odpověděl, že si to maminka přeje a on jí chce udělat radost a na mamince bylo vidět, že si tu jeho zkoušku užívá daleko víc, než on, protože ho neustále strkala před zrcadlo ze všech stran a pečlivě ho pozorovala, jak mu které šaty padnou. Když jsme ve svatební den zajišťovali ostatní servis, včetně kadeřnice a vizážistky, tak musím říci, že mu to moc slušelo, holky odvedly skvělou práci na obou dvou, u klučiny si bezvadně poradily i s jeho krátkými vlasy, moc krásně je ozdobily věnečkem a perličkami a po troše nalíčení bych vůbec nepoznala, že je to ve skutečnosti chlapec. Nevím, jestli to byla u nich v rodině jen jednorázová akce, co se týče toho převlékání, nebo ho máma nutila častěji, každopádně si myslím, že tahle příhoda do této rubriky určitě patří.

anonym (St, 4. 7. 2012 - 09:07)

Hm já tohle zažíval dlohou dobu taky, od mých 5 let mně moje segry oblekaly za holku. Nějak moc jsem to v tom věku neprožíval a rodiče na to řekli že si hrajem a nebrali to v potaz. Někdy mi i nalakovaly nehty ale to mně už trochu vadilo ale oblečení jsem neřešil vůbec. Vždycky v tom věku jsem měl vlasy po ramena tak mi upravovaly i vlasy ale ve 12 to skončilo, protože jsem začal dospívat, ostříhal jsem se a růžová barva mně příše vzrušovala než že bych ji musel nosit na sobě. I přes to to beru jako dobrou zkušenost do života zkusit si to i z té druhé strany.

Marek (St, 4. 7. 2012 - 06:07)

Já myslím že tohle zažil...Dejve naprosto s tebou souhlasím. Já zažil přesně to samý, mám o pět let starší sestru a musel od mala nosit po ní věci. Nebylo to nic vysloveně holčičího, třeba jen trička, nebo ponožky, prostě takovej unisex. Ale pak, to mi bylo taky kolem těch pěti, šesti let, těsně před tím, než jsem začal chodit do školy, jsme si se ségrou doma hráli a ona mě začala třeba při hraní na módní přehlídku oblíkat sukni, nebo šaty. Já jsem se tomu taky docela bránil a styděl se, jenže ségra mě vždycky nakonec ukecala, a když to potom ještě podpořila bonbónama, nebo jiným podobným lákadlem, tak už mi to vůbec nevadilo a naopak jsem se na to i těšil. Máma na to přišla poměrně brzy a vůbec jí to nevadilo, naopak ještě v tom ségru podporovala, takže přesně jako to píšeš ty-pak jsem už doma byl pomalu pořád jen za holku. U mě to bylo ještě asi způsobený i tím, že nás vychovávala máma sama, takže ženských byla doma přesila a navíc já jsem tomu ještě taky pomohl svojí povahou, protože jsem byl spíš zakřiknutej introvert, vůbec mě nelákal fotbal, nebo jiné klukovské sporty a aktivity, takže doma už mi říkali jen Maruško, než Marku. Ségra měla od mala obrovskou zálibu ve zdobeném růžovém oblečení a měla toho ve svém šatníku tolik, že mi za chvíli šatičky a sukně připadaly jako normální součást života a naopak jsem začal litovat, že musím jít do školy a zase si na sebe vzít kalhoty. Ve škole jsem vždycky moc záviděl holkám, že můžou chodit v šatech a sukních, protože mi to připadalo mnohem příjemnější, než se škrtit v kalhotech.
Na prázdniny, nebo výlety jsem běžně jezdil jako holka, byli jsme třeba na dovolené v kempu a také nikdo nic nepoznal. Dokonce jsem se i bez problémů koupal, nosil jsem jednodílné dívčí plavky a protože jsem byl spíš drobnější postavy, nebylo poznat vůbec nic. Mám i fotky z té doby a když se na ně dneska podívám, fakt by na nich nikdo ve mě kluka nepoznal.
Skončilo to taky někdy kolem mých třinácti let, pak už mě spíš to nošení začínalo vzrušovat a nosil jsem třeba ségry spodní prádlo pod normálním oblečením a byl šíleně nadrženej. Pak jsem si ale v tanečních našel holku a přestalo to úplně.
Rád na to vzpomínám a nestydím se za to, naopak jsem ségře vděčnej. Máme dodneška mezi sebou perfektní vztah, jen je na ní vidět, že mě pořád bere jako malýho brášku, kterýho musí ochraňovat, i když je mi už skoro pětadvacet.

Pavel 60 (Po, 5. 4. 2021 - 18:04)

Je to již dávno, v 70. letech.
Rodiče měli hodně práce hlavně přes léto a tak prázdniny u babičky v Ratajích. Sestra o tři roky starší a pět sestřenic našeho stáří. Jezdili jsme vždy všichni na prázdniny. Prostě hry byly různé a holky se začaly fintit a vzaly mne do party >>> prostě 7 holek v chalupě. Babička to jen uvítala, protože oblečení bylo tímto sjednoceno. Jako holka jsem strávil asi 8 prázdnin. Byl jsem takto i několikrát na diskotéce. Vydrželo mi to do 15 let, ale ještě několikrát jsem šel se sestřenicí někam na tah jako holka. Od 1980 je moje manželka a máme tři syny...

Jan A (Ne, 27. 8. 2023 - 19:08)

Tak já zažil něco podobného, několikery prázdniny jako holka. Vydrželo mi to do 16 let. 

Default User Image
Jitka (St, 30. 8. 2023 - 02:08)

A kdy to začalo?

Martin (Út, 3. 7. 2012 - 17:07)

To co popisuješ má náš...No,pane jo!Tak hodně štěstí a koukni kolem sebe,jestli kluk není trochu jinej.A jestli mu to náhodou nevadí.

Ája (Út, 3. 7. 2012 - 13:07)

Sousedky syn v patnácti...To co popisuješ má náš kluk taky,ale na dívku ho nikdo nepřevychovává a ani na feťáka.

Dejv (Út, 3. 7. 2012 - 12:07)

Já myslím že tohle zažil asi skoro každý kluk, který měl sestry. Já měl dvě a ségry takhle občas blbly. dokud jsem měl třeba kolem šesti let, tak jsem se vždycky bránil a obrečel to, protože jsem se za to strašně styděl, pak semi to ale začalo líbit. Mamka naštěstí byla rozumná a tohle hraní nám dovolila. Sice to vždycky iniciovaly sestry, ale už jsem s ena to těšil a nebránil se. Takže doma jsem byl prostě občas přes víkedn Karolína. Časem když jsme jeli někam na prázdniny (mimo těch koupacích), tak jsem jel za holku - když nás tam nikdo neznal. Nepoznal to nikdo a byla to moc zajímavá zkušenost. Naposledy to bylo v mých dvanácti, pak už se projevily tělesné změny a vypadalo by to divně.

Marcela (Po, 2. 7. 2012 - 13:07)

Sousedky syn v patnácti...Určitě to pro chlapce není nic dobrého, když ho matka nutí do role, která je mu od přírody cizí a je to jednoznačně vina matky, že si ukájí své touhy na bezbranném dítěti.
Dovedu pochopit případ, kdy se chlapci samotnému začne z nějakého důvodu líbit dívčí oblečení a pokud mu matka vyhoví a začne ho tak oblékat, nic proti tomu nemám, ovšem pokud je v tomhle směru vyvíjen nátlak pouze ze strany matky, je to špatné.
Já sama jsem také měla v dětství kamaráda, který se rád převlékal za děvče, bylo to někdy ve třetí třídě ZŠ, ten naopak měl spíš problémy v tom, že mu to máma zpočátku zakazovala a trestala ho za to, pamatuju si, že jednou z toho byl docela velký malér, když jednou na školním plaveckém kurzu vlezl do dívčí šatny a zkoušel si oblečení spolužaček, ale někdy v šesté třídě ho to přestalo bavit. Kolikrát je to třeba jen zvědavost, nebo se v tom ti kluci cítí prostě jen dobře, on sám tvrdil, že se mu líbí, když jsou ty věci ozdobené mašličkami, kanýrky a volánky. Konkrétně on úplně nejvíc měl rád princeznovské šatičky a střevíčky. Často k nám chodil na návštěvu a vždycky mě prosil, abych mu nějaké půjčila, to pak bylo vidět, jak mu úplně svítí oči.
Myslím si, že na něm to žádné negativní následky nezanechalo, protože když se občas potkáme a vzpomeneme si na to, tak to u něj vyvolává jen nostalgický úsměv.

Jana (So, 1. 8. 2020 - 14:08)

Dovoluje reagovat na tento postřeh,já mám kamaráda, který od mala chodil oblikany
jako holka,hrál si pouze s holkama a já byla do něj blázen.Měl skvělou maminku,
která ho podporovala v tom,aby vypadal jako holka.Měl nádherné a husté vlasy,
a nestríhal si je.Jeho mamka je měla taky dlouhé a on si je nechával růst protože jeho
mamce bylo líto mu je stříhat. Vím, že s nim byla jednou i u holičky a ta jí to rozmluvila,
aby mu je nestříhala.Byla jsem ráda, protože tak zůstal dal podobný holce a já ho mohla
česat a zaplétat copy, ale také i malovat.On sám byl k tomu svolný a líbilo se mu to,
a já ho obdivovala,že byl takový.

Štěpán (Po, 3. 8. 2020 - 18:08)

Je super, že jsi svého kamaráda tak podporovala. Já někdy nosím dámské oblečení a občas bych se potřeboval s někým poradit, jenže nemám s kým.

Pavel/Pavla (Po, 2. 7. 2012 - 12:07)

Lenko a jak vypadají ty...No, já to zažil i v pubertě, ale s tím, že tehdy se mi tělo vyvíjelo jako ostatním holkám, rostla mi prsa, rozšiřovaly se boky, zakulacoval zadek, v té době jsem poprvé začal cítít zmatek, dřív jsem si spíš připadal jako kluk donucený za holku, ale v tomto období jsem začal pochybovat a mé chování se už v mnohém blížilo dívčímu. Zpětně si myslím, že jsem tehdy musel dostávat hormony, ale definitivně to už nikdy nezjistím. Problém se sebeurčením mám a asi nikdy nezmizí, cítím se nějak mezi. Aktálně mám ženskou postavu, oblečení a vše osttaní, ale mezi nohama stále mužské genitálie. Přeměnit se definitivně na ženu by bylo jednodušší, než se vracet k mužství, ale stále váhám.

Martin B. (Ne, 1. 7. 2012 - 22:07)

Lenko a jak vypadají ty...Nevím, jak vypadají ty méně časté případy, ale asi jako ty, co popisuje Martin.
Já jsem měl teda asi štěstí, že mě do převlíkání za holku v pubertě nikdo nenutil. Já naopak na to vzpomínám rád, připadalo mi to spíš jako tajná výprava do holčičího světa, něco jako detektiv v přestrojení, i když ze začátku jsem se dost styděl. Ale potom už to bylo pěkné a i jsem se na to těšil a díky kamarádkám jsem i získal nějaké ty holčičí znalosti. Dámské oblečení se mi ale líbí doteď i když nyní už jen na ženách. Manželka je nadšená, když si se mnou může povídat o šatech a dokonce se vyjádřila i v tom smyslu, že je dobře, že jsem chodil v dětství oblékaný jako holka, protože mám prý větší schopnost vcítit se do ženské duše.

Martin (Ne, 1. 7. 2012 - 22:07)

Sousedky syn v patnácti letech chodil v uplých riflích,často nosil elasťáky,znal jen minislipy nebo tanga,měl barvené vlasy...Teď je mu dvaadvacet a léčí z drogové závislosti.Maminka to nechápe,já tvrdím,že to byla ona,kdo ho pouhým oblékáním vyčlenil ze společnosti.

Valda (Ne, 1. 7. 2012 - 21:07)

To, co tady Jano popisuješ,...Lenko a jak vypadají ty méně časté případy, kdy je k tomu chlapec nucen i v pubertě? Neumím si to úplně představit.

Lenka (Ne, 1. 7. 2012 - 20:07)

S tímhle jsem se setkala...To, co tady Jano popisuješ, se děje častěji, než si spousta lidí myslí, setkávám se s tímhle jevem dost často při své práci. Je poměrně hodně maminek, které si přejí dcery a když se jim narodí chlapec, realizují si své touhy právě jejich převlékáním do dívčích šatů. Většinou tato nucená feminizace končí s nástupem puberty, nicméně je pravda, že ne vždy a téměř ve všech případech napáchá toto jednání nezvratné stopy na psychice těchto chlapců, přinejmenším na pohlavní identifikaci osobnosti.

Reklama

Přidat komentář